QUOTE(przekozak @ 12 12 2006, 10:36)

HAHAHAHAHA(itd.) w godzinę ocenił cały gameplay multi-po co Wy się z nim w ogóle spieracie?! Przecież już od pierwszych jego postów widać, że chłopak nie ma ŻADNEGO pojęcia o czym pisze, a w grę "grał u kumpla", zagrał kilka meczy w multi, i przeszedł (ponoć) 1/4 singla (w sumie to i tak znacznie więcej niż ja...

). Jeśli chodzi o multi to żadna strzelanka tak mnie jeszcze nie wkręciła, choć zdaje sobie sprawe, że parę rzeczy MUSZĄ poprawić, aby gra była (prawie) idealna
Edit: Zapomniałem dodać, że piszę to z perspektywy odoby która rozegrała prawie sto meczy rankingowych i pewnie drugie tyle nierankingowych, czyli grałem w grę "nieco" dłużej niż kolega Limak, choć i tak pewnie zarzuci mi stronniczość bo grałem w grę tak długo, że nie potrafię już być obiektywny

Najpierw trochę się uspokuj weź głęboki wdech i wydech, potem przeczytaj jeszcze raz moje posty, a następnie napisz mi dokładnie gdzie się pomyliłem i gdzie nie mam ŻADNEGO pojęcia. Jeśli to zrobisz uznam , że masz racje , jeśli nie to wiesz co o tobie myśle
Zagrałem w multi krótko , ale poznałem założenie gameplay w Multi z tego co zauważyłem (jeśli się myle to poprawcie mnie) w rozgrywce może brać udział max 5vs5 osób w trybach Execution , Team Deadmatch i Assassination. Po prostu dobrze wykonana sieka z ładną grafiką. Jest pare patentów które bardzo mi się podobały np. odnawiające się życie, FAtalty w postaci miażdżenia głowy stopą

, rozrywanie przeciwnika za pomocą piły i szybkie ładowanie broni. To były duże plusy , ale lagi na 1mbit/s , niemożność zabicia przeciwnika gdy on używa piły na koledze

, schematyczność działań i to , że są tylko 3 tryby rozgrywki bardzo do siebie podobne (nie licze coopa) sprawia , że multi nie sprawia wrażenia na ocenie większą niż 7.0.
QUOTE(koso @ 12 12 2006, 11:34)

QUOTE(Limak122 @ 12 12 2006, 07:31)

Jak najbardziej obiektywna , w koncu przeszedłem 1/4 gry , od strony graficznej, audio, gameplay i multi (w multi grałem 1h).
Większej bzdury dawno nie czytałem. Klasyczny oksymoron

Skoro przeszedłeś 1/4 gry, to widziałeś 1/4 grafiki (mam tu na myśli otoczenie, generowane efekty itd. - jeśli nie widziałeś aktu 3 i 5, nie widziałeś nic) i 1/4 audio. A tym samym Twoje zdanie jest średnio ważne, tak samo byłoby z naszym, gdybyśmy gry oceniali w PE po przejściu 25% całości. Takiej Zeldy, FFXII czy MGS-a
Nie ma się zresztą co podniecać tym, że ktoś wystawi niższą ocenę GoW-owi - wszak każdy ma prawo do własnego zdania. Niższa ocena wynika: a) z przekory, bo skoro tu są sami fanboye, to wjadę w nich wślizgiem; b) z przykrego doświadczenia przez los. Bo pomyślcie sobie - kurde, daje Gearsom 8. Biedny facet, to on w ciągu najbliższego roku nic ładniejszego na X360 nie zobaczy. To przekleństwo wręcz

Niestety misji w lesie nie miałem okazji przejść , ale wiem o co ci chodzi , jest to najładniejszy deszcz jaki kiedykolwiek widziałem

Grałem moment w podziemiach pierwsze 5 min robi wrażenia , ale potem wyszukuje się niedociągnięć. Pewnie chodziło ci o generowane modele , a nie efekty , bo chyba wszystkie efekty graficzne są odrazu w grze, ale nie łapie za słówka hehe
Właśnie dlatego wcześniej pisałem , że ocene za całość nie wypada mi wystawiać ponieważ całej jej jeszcze nie przeszedłem, ale za grafike jak najbardziej mogę wystawić tymbardziej , że wiem co mówie.
W podpunkcie "a" jesteś w błędzie, w podpunkcie "b" także jesteś w błędzie. Unreal tournament 2007 na PC , Crysis , Bioshock , S.T.A.L.K.E.R. pewnie jest tego więcej, ale nie posiadam dostatecznej wiedzy na temat wychodzących gier w ciągu roku, więc o jakiejś pewnie zapomniałem.
Może jednak niektórzy userzy tego forum zaczną czytać dokładnie moje posty i nie rzucać się tak jakbym powiedział , że ta gra to syf i wygląda jak kupa wysmarowana olejkiem do opalania (DooM3) Kilka razy napisałem już , że gra jest BARDZO ŁADNA więc nie musicie się tak podniecać , że ktoś ocenił grafike tej gry na 8.0 , nie 4.0 .......
I zakończmy ten temat , bo tylko wabi problemy i niedoinformowanych , rozwydrzonych , niepotrafiących czytać userów. Oczywiście to się tyczy tylko wyjątków , żeby nie było , że pokimś pojeżdżam.