Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Velius
QUOTE(Blim @ 20 12 2006, 12:31) *

Może ktoś wypowiedzieć się o co-op, bo nie wiem czy warto kupować drugiego pada? Bardzo bym prosił smile.gif.

Mozesz tez poczytac kilka postow wyzej o co-opie typu "ludzie,coop urywa leb!" itd,mowi samo za siebie,doslownie granie z kumplem w GoW,zwlaszcza coop przez net urywa leb,a moze nawet i jaja wiec radze uwazac:)
Zeratul
jak nie masz TV wiekszego niz 50 cali to sie nie bierz za co-opa na splicie...
Matriks_1111
Kurna... poszedłem do kumpla z Gearsami i jak wróciłem, to się przeraziłem... moja płytka latała luzem po box'ie w którym go niosłem... teraz jest cała w ryskach sad.gif Ja się zapłaczę chyba... w sumie działa, ale jak to wygląda sad.gif
sebaxfan
QUOTE(Matriks_1111 @ 20 12 2006, 19:38) *

Kurna... poszedłem do kumpla z Gearsami i jak wróciłem, to się przeraziłem... moja płytka latała luzem po box'ie w którym go niosłem... teraz jest cała w ryskach sad.gif Ja się zapłaczę chyba... w sumie działa, ale jak to wygląda sad.gif

Nie stresuj sie,jeżeli rysy nie są zbyt głębokie płytę można zregenerować smile.gif
Matriks_1111
Nie no, rysy nie są głębokie. Jest tylko pełno małych rysek, które nie przeszkadzają w odczycie, ale wygląda to tak, jakbym sobie zrobił z GoW'a podstawkę pod piwo, a nie używał jej do grania sad.gif
Prime Hunter
Jaka jest wasza ulubiona metoda "koszenia" wrogów? smile.gif

Moja to atak kolbą i strzał z shootgun'a, ewentualnie bez ataku kolbą.
Chwila wprawy i nie ma mocnych smile.gif
Matriks_1111
Mój, to zaczajenie się za narożnikiem i szybki wyskok z piłą i wżarcie się w korpus tongue.gif Ale jak ktos biegnie z schootem, to nie ma szans, jak ma reflex wink.gif A tak, to shootgun'a lubię używać wink.gif Chociaz w GoW dopiero zaczynam grać wink.gif
KiLy
QUOTE(SpideyPL @ 20 12 2006, 22:07) *

Do wygrania łatwym sposobem Gears Of War
http://xbox.centrumxp.pl/Aktualnosci/2534,...o_wygrania.aspx

Spidey coś nie dziala ta strona sad.gif

QUOTE(Prime Hunter @ 20 12 2006, 23:44) *

Moja to atak kolbą i strzał z shootgun'a, ewentualnie bez ataku kolbą.
Chwila wprawy i nie ma mocnych smile.gif

Ja kocham atakować piłą i granatami biggrin.gif A pozatym Bumem i Snajperką
inteligent
Zachodzenie od tylca i:
a) spiłowanie (zębów)
b) strzał z szczotgana
c) wsadzenie granatu w gębę

QUOTE(Matriks_1111 @ 20 12 2006, 23:43) *

Nie no, rysy nie są głębokie. Jest tylko pełno małych rysek, które nie przeszkadzają w odczycie, ale wygląda to tak, jakbym sobie zrobił z GoW'a podstawkę pod piwo, a nie używał jej do grania sad.gif

Renowacja płyt w dobrym sklepie konsolowym-15 zeta. icon_wink.gif
Matriks_1111
Heh... nie ma co, nie ma to jak miła partyjka w GoW'a. Kij z tym, że uczę się grać, ale fun jest najważniejszy tongue.gif
Amer
QUOTE(Prime Hunter @ 21 12 2006, 01:44) *

Zdecydowanie piła! Wiele już było animacji patroszenia przeciwnika przy pomocy tego narzędzia (w różnych grach), ale ta z GoW jest... wyjątkowa. A co ważniejsze - cholernie cieszy mnie za każdym razem cool.gif
Sanryu
Ja lubie poczekaz az gosc blisko podejdzie i wtedy strzalem z shotguna pozbawic go glowy(ekstramalne ale jak sie uda to Smile od ucha do ucha biggrin.gif )
Velius
1)Kocham,uwielbiam robic headshoty ze sniperki,poprostu to jest to!
2)Zajsc od tylu,ewentualnie przyczaic sie na wprost biegnacego przeciwnika,wyskoczyc przed niego i wycelowac prosto w leb z shotgun'a,ryzykowne bo jak jest hostem to Cie moze polozyc,ale jesli wbiegnie w ciebie a za chwile jego flaki lataja po calej mapie,to jest tez cos pieknego
3)tu bardziej technicznie,close combat ze snajperka,strzal bez celowania w okolice gorne ciala liczac na headshot,w razie pudla w glowe,kula trafia w cialo,robie unik i dobijam kolba,kolo pada na kolana i juz jest moj
Zeratul
QUOTE(Velius @ 21 12 2006, 16:29) *

1)Kocham,uwielbiam robic headshoty ze sniperki,poprostu to jest to!
2)Zajsc od tylu,ewentualnie przyczaic sie na wprost biegnacego przeciwnika,wyskoczyc przed niego i wycelowac prosto w leb z shotgun'a,ryzykowne bo jak jest hostem to Cie moze polozyc,ale jesli wbiegnie w ciebie a za chwile jego flaki lataja po calej mapie,to jest tez cos pieknego
3)tu bardziej technicznie,close combat ze snajperka,strzal bez celowania w okolice gorne ciala liczac na headshot,w razie pudla w glowe,kula trafia w cialo,robie unik i dobijam kolba,kolo pada na kolana i juz jest moj

1. szkoda ze nie umiesz LOL!!! biggrin.gif
2. tu sie zgodze, szkoda ze wczoraj nic takiego mi nie wychodzilo... ale dzis mam juz lepszy humor to moze cos wyjdzie smile.gif
3. to tez ci specjalnie nie wychodzi.

Ogolnie mowiac juz bardziej powaznie Velius jest dobry ale poki trzyma sie z dala od snajperki. Czasem jak kazdy zreszta ma slabszy dzien i nie moze nic ubic. Ogolnie z tego co gralismy razem, a gralismy duzo to poki trzymamy sie w pace i jeden wspiera drugiego to nasz team jest praktycznie nie do pokonania.

Osobiscie lubie wbiec na kolesia i walnac mu z shotguna... to mi sie podoba...
Nie lubie natomiast pily bo mi sie znudzila...
Velius
QUOTE(Zeratul @ 21 12 2006, 16:54) *

1. szkoda ze nie umiesz LOL!!! biggrin.gif
2. tu sie zgodze, szkoda ze wczoraj nic takiego mi nie wychodzilo... ale dzis mam juz lepszy humor to moze cos wyjdzie smile.gif
3. to tez ci specjalnie nie wychodzi.

Ogolnie mowiac juz bardziej powaznie Velius jest dobry ale poki trzyma sie z dala od snajperki. Czasem jak kazdy zreszta ma slabszy dzien i nie moze nic ubic. Ogolnie z tego co gralismy razem, a gralismy duzo to poki trzymamy sie w pace i jeden wspiera drugiego to nasz team jest praktycznie nie do pokonania.

Osobiscie lubie wbiec na kolesia i walnac mu z shotguna... to mi sie podoba...
Nie lubie natomiast pily bo mi sie znudzila...

Oj grabisz sobie grabisz...

Wiedzialem ze tu zajrzysz i odpowiednio sobie porobisz jaja z mojego posta,wiec jestem zmuszony dac riposte i male wyjasnienia,zanim zaczelismy grac razem,czyli jakies 3 dni temu jechalem ze snajpery rowno i w kazdej rundzie wychodzilo mi od 1 do 3 headshotow,nawet w ciezkich sytuacjach,a potem cos sie schrzanilo i przestalo mi wychodzic.
Przyznaje ze w ciagu tych 3 dni jak bralem snajperke do lapy to sam z siebie sie smialem,jak tak mozna kaszanic np 100% headshot,ale jestem uparty i poprostu nieodstapie dopoki sie nie przelamie i mam nadzieje ze niedlugo znowu mi zacznie wychodzic a Ty przestaniesz sie czepiac;P
Co do nawalnia z kolby,tutaj powiem ze nie masz racji bo czesto kladlem ludzi i wychodzilem z opresji calo.Niezawsze wychodzi bo gdyby w tej grze cos zawsze wychodzilo,to bylaby nudna,a tak to przynajmniej sie czlowiek wkurzy i sa emocje.

A co do " tu sie zgodze, szkoda ze wczoraj nic takiego mi nie wychodzilo... ale dzis mam juz lepszy humor to moze cos wyjdzie smile.gif" nie tylko wczoraj LOL! ale spoko nie przejmuj sie,przynajmniej zabiles kazda mozliwa sciane wczoraj i juz nam nie zagrazaly:D

A tak na serio,skoro Zeratul sie tak pozytywnie o mnie wypowiedzial,to nie pozostane dluzny i tez powiem ze jest dobry,o ile nie zaczna nad nim panowac emocje,czyli jak cos mu nie wyjdzie to czasami rzuca sie pierwszy na przeciwnika wkurzony ze musi go ubic i team work szlak bierze,ale to chyba typowy ludzki odruch:)
A co do tego ze jak sie trzymamy w pace to praktycznie jestesmy nie do rozwalenia,true true.

Ale spam jezu...no,niech to bedzie dowod dla kazdego kto czyta ten post ze multiplayer w GoW to nie tylko emocje podczas gry ale i poza nia.
YETI
Jak zrobią cos z tym przyklejaniem granatów to multi w moim prywatnym rankingu uplasuje sie zaraz za Halo2.
KheeD
Velius, nie musisz o tych emocjach pisac ;x przeciez tak jest w kazdej grze na multi T_T
Velius
QUOTE(KheeD @ 21 12 2006, 20:09) *

Velius, nie musisz o tych emocjach pisac ;x przeciez tak jest w kazdej grze na multi T_T

Cii,musialem cos napisac zeby nie bylo spamu:P Oj,kazdej to duze slowo,ja bym powiedzial ze w wiekszosci.Niektore gry w multi daja 100% frajdy,inne moga nuzyc.
nievil
Nikt tego jeszcze nie zarzucił, więc podaję :

BEARS OF WAR

laugh.gif icon_twisted.gif
zolwik777
Przeszedłem kampanie na Casual, na hardcore doszedlem do 4 aktu i włączyłem dziś multi. Musze przyznać, że gra się sympatycznie, ale mi bardziej odpowiada styl z Lost Planet.

Jest dość ciężko. Nie wiem czy powodem są lagi czy to ze jeszcze jestem newb, ale czesto nawet 1 killa nie moge zdobyc. Zdarzyly sie mecze w ktorych bylem w czolowce, ale zadko. Zazwyczaj laduje nisko. Trzeba jeszcze bedzie sie troche mapek poduczyc i zdobyc troche skillz'ow.

W kazdym badz razie jesli ktos nie ma ochote ze mna nieraz pograc, a nie bedzie mu przeszkadzac poziom moich umiejetnosci to niech mnie doda do freinds czy co to sie tam robi.(X mam od niedawna wiec jeszcze wszystkiego nie rozgryzlem tongue.gif)

GT: BionicRaphael - wiem, wiem szyderski. Na offline miałem Raphael, a jak przenosilem na Live to musialem zmienic bo byl zajety. No to patrze pisze, ze moge zmienic anytime, no to biore pierwszy lepszy z brzegu, ktory mi zaproponowano bo mialem ochote sobie demka posciagac. Niezla niespodzianka mnie spotkala, gdy chcialem sobie zmienic, a tu mi wyskoczylo ze 800MP. Fucking great, anytime my ass! Powinni tam dopisac o tej oplacie. closedeyes.gif Teraz zostalem uziemiony z tym, bo nie mam zamiaru placic kilkadziesiat zeta za zmiane nicku.
Velius
QUOTE(zolwik777 @ 21 12 2006, 22:51) *

Przeszedłem kampanie na Casual, na hardcore doszedlem do 4 aktu i włączyłem dziś multi. Musze przyznać, że gra się sympatycznie, ale mi bardziej odpowiada styl z Lost Planet.

Jest dość ciężko. Nie wiem czy powodem są lagi czy to ze jeszcze jestem newb, ale czesto nawet 1 killa nie moge zdobyc. Zdarzyly sie mecze w ktorych bylem w czolowce, ale zadko. Zazwyczaj laduje nisko. Trzeba jeszcze bedzie sie troche mapek poduczyc i zdobyc troche skillz'ow.

W kazdym badz razie jesli ktos nie ma ochote ze mna nieraz pograc, a nie bedzie mu przeszkadzac poziom moich umiejetnosci to niech mnie doda do freinds czy co to sie tam robi.(X mam od niedawna wiec jeszcze wszystkiego nie rozgryzlem tongue.gif)

GT: BionicRaphael - wiem, wiem szyderski. Na offline miałem Raphael, a jak przenosilem na Live to musialem zmienic bo byl zajety. No to patrze pisze, ze moge zmienic anytime, no to biore pierwszy lepszy z brzegu, ktory mi zaproponowano bo mialem ochote sobie demka posciagac. Niezla niespodzianka mnie spotkala, gdy chcialem sobie zmienic, a tu mi wyskoczylo ze 800MP. Fucking great, anytime my ass! Powinni tam dopisac o tej oplacie. closedeyes.gif Teraz zostalem uziemiony z tym, bo nie mam zamiaru placic kilkadziesiat zeta za zmiane nicku.

Jesli miewasz lagi to graj z polakami na polskim hoscie,powinno byc o wiele lepiej.
Co do single,casual to porazka,nudne i zalatwe,hardcore jest w(pipi) raz na granie solo,ale polecam Ci przejsc gre na insane najlepiej z kumplem/kimkolwiek na cooperative,miazdzy i dodaje klimatu.

Co do GT,mogles zmienic "anytime" za darmo bo Twoj byl juz zajety,kolejna zmiana jak sam zauwazyles jest platna,moim zdaniem ma to swoj ukryty sens(wkoncu zmienianie codzien GT wedle upodoban byloby troche bez sensu)
Forebode
QUOTE(Velius @ 21 12 2006, 15:58) *

Co do GT,mogles zmienic "anytime" za darmo bo Twoj byl juz zajety,kolejna zmiana jak sam zauwazyles jest platna,moim zdaniem ma to swoj ukryty sens(wkoncu zmienianie codzien GT wedle upodoban byloby troche bez sensu)

bez sensu nie znaczy odplatne...
Śledziu
Zapraszam na komiksowego bloga mojego, skromnego autorstwa KLIKU poświęconego legendarnym Bears of War. Miłej zabawy.
<><
Lord Tidek
QUOTE(Śledziu @ 22 12 2006, 14:04) *

Zapraszam na komiksowego bloga mojego, skromnego autorstwa KLIKU poświęconego legendarnym Bears of War. Miłej zabawy.
<><

Nie no te Miśki rulez !!! Szkoda że tak mało tych komiksów tongue.gif
opall
grajac w GoW w coopie z jakims yankesem (bez negatywnych zabarwien to slowko) dostalem w leb informacja ze GoW sprzedalo sie w nakladzie juz 3 milionow... bylem caly czas na etapie 2 baniek... cos mnie ominelo czy janki mial bujna wyobraznie??
Salwador
Drobna ciekawostka...najprawdopodobnie nowa przyszła mapa do mp w dodatku..smile.gif..Nic nigdy nie wiadomo..
Filmik pokazujący nową mapę
FlyJ4ck
PIERWSZY ETAP NASZYCH MISTRZOSTW ZAKONCZONY Druzyny ktore przeszly przez pierwszy etap, czeka teraz kolejna walka!
Velius
Wow...musze stwierdzic ze powoli GoW zaczyna mnie juz nudzic(ale tylko powoli) i jedyne co teraz daje mi satysfakcja to gra na multi z polakami w dobrym teamie,najlepiej z tymi ktorych znam.Kiedys pasowalo mi nawet randomowe wskakiwanie w mecze,teraz mnie to juz nie bawi,zobaczymy kiedy nastapi przelom i odstawie gre na polke:/
Prime Hunter
QUOTE(Velius @ 25 12 2006, 16:17) *

Wow...musze stwierdzic ze powoli GoW zaczyna mnie juz nudzic(ale tylko powoli) i jedyne co teraz daje mi satysfakcja to gra na multi z polakami w dobrym teamie,najlepiej z tymi ktorych znam.Kiedys pasowalo mi nawet randomowe wskakiwanie w mecze,teraz mnie to juz nie bawi,zobaczymy kiedy nastapi przelom i odstawie gre na polke:/

Ja też powoli zaczynam to czuć, ale liczę na nowe plansze jakie mają się wkrótce pojawić smile.gif
Lucek
ja to w ogole nie wiem ilez mozna w to grac tongue.gif
Prime Hunter
To pytanie padło w innym wątku, ale raczej tu też mogłoby się znaleźć.

"Gdyby ktoś przypomniał Gametrag Cliff'iego B [twórca GoW] to byłbym bardzo wdzięczny"
tongue.gif
zolwik777
QUOTE(Prime Hunter @ 25 12 2006, 19:08) *

To pytanie padło w innym wątku, ale raczej tu też mogłoby się znaleźć.

"Gdyby ktoś przypomniał Gametrag Cliff'iego B [twórca GoW] to byłbym bardzo wdzięczny"
tongue.gif

Z tego co wiem to on co jakis czas zmienia GT, bo jednak chce pozostac anonimowy.
Matriks_1111
QUOTE(Velius @ 25 12 2006, 16:17) *

Jak kupisz CoD3 lub R6 wink.gif

Swoją drogą, to GoW niestety, ale działa schematami, nawet na multi. Te same pointy, w których jest jakaś akcja, podobne drogi obierane co rundę. Czasem jest zwyczajnie nudno...
Velius
Nie jest nudno jak moge Ci strzelic shotgunem w leb:)
signap
pogralem sobie troceh na Singla jak i Splita i moje wrazenia sa takie ze te ta gra to sredniak czy nawet gorzej, niewiem czemu tak oceniam ale lubie rozne tps/fps,itd ale ta gra mi nie podeszla (bardziej wciagnela mnie "crapowana" gra Counter Terrorist Fire For Efect), chyba niepodoboma mi sie taka monotonia ze idziesz, chowasz, strzelasz, i potem znow to samo, brakuje wiekszego urozmaicenia.

Ps. na splicie jest jakis sposob by grac sobie we 2 na DM ale bez podsumowania rundy po 1 kilu? bo to jest wkurzajace confused.gif

Dla mnie ta gra nie jest warta by wydac te prawie 300zl na ta giekre jak to nie ktorzy robili O_O. Chyba pierwszy raz zawiodlem sie na takich wysokich ocenach gry
Amer
nudny, zaczyna się nudzić, non-stop to samo? heh, widze że powli zaczyna wypływać tzw marudzenie, którego szczerze mówiąc osobiście nie jestem w stanie zrozumieć - przynajmniej póki co (gram tylko w singla, katując go któryś już raz).

monotonia - być może, ale dopiero po 4-5 ukończeniu gry, tyle tylko iż powiedzcie mi w takim razie która gra NIE zaczynała wydawać Wam się choć lekko nurząca po takiej ilości intensywanego grania? happy.gif

GoW to majstersztyk, motywy którego zaczęły nawet pojawiać się ostatnio w moich snach... Dziś np. barykadujemy się z 2 kumplami w markecie (zombie cisną drzwiami i oknami jak zwykle), i gdy sytuacja zdawałą się być już opanowana, a wszystkie drzwi i okna solidnie zaryglowane, znienacka odwiedziła nas... kto? ha, zgadza się Berserker, wpadając - jak to zwykła - przez ścianę! Trzeba było zwiewać przez balkon, ale to już zupełnie inna historia (tym bardziej iż później śniło mi się jeszcze kilka innych rzeczy tongue.gif ...)

No i tak - zastanawiam się tylko skąd ten motyw z supermarketem (gorączka świątecznych zakupów???), tym bardziej iż w DR grałem dosłownie 1-2 godzinki w sumie tongue.gif
Yaxa
Narzekanie... smile.gif Monotonia w multi? W Counter Strike'u tez sa zawsze 2,3 sciezki ktorymi sie idzie a jednak ludzie graja w to latami.
Master_Lukas
QUOTE(signap @ 26 12 2006, 08:35) *

pogralem sobie troceh na Singla jak i Splita i moje wrazenia sa takie ze te ta gra to sredniak czy nawet gorzej, niewiem czemu tak oceniam ale lubie rozne tps/fps,itd ale ta gra mi nie podeszla (bardziej wciagnela mnie "crapowana" gra Counter Terrorist Fire For Efect), chyba niepodoboma mi sie taka monotonia ze idziesz, chowasz, strzelasz, i potem znow to samo, brakuje wiekszego urozmaicenia.

Ps. na splicie jest jakis sposob by grac sobie we 2 na DM ale bez podsumowania rundy po 1 kilu? bo to jest wkurzajace confused.gif

Dla mnie ta gra nie jest warta by wydac te prawie 300zl na ta giekre jak to nie ktorzy robili O_O. Chyba pierwszy raz zawiodlem sie na takich wysokich ocenach gry

Pograj sobie w multi online. Jezeli to Cie nie wkreci, to znaczy ze to tytul nie dla Ciebie smile.gif
Velius
QUOTE(signap @ 26 12 2006, 08:35) *

Jak ktos juz napisal,pograj sobie na multi,jak Cie nie wkreci to...dziwne.Katowanie samego single znudziloby sie nawet mi,ale multiplayer odmienil moje zdanie o tej grze.
300zl?no to Cie ktos niezle naciagnal bo gre mozna dostac nawet za 160zl.
signap
mowie tutaj o cene w czasie przemiery, porzyczylem jedynie by nie zmarnowac kasy smile.gif, pogralem na multi na Splita i tez cienizna
n1n3r
QUOTE(signap @ 26 12 2006, 20:00) *

mowie tutaj o cene w czasie przemiery, porzyczylem jedynie by nie zmarnowac kasy smile.gif, pogralem na multi na Splita i tez cienizna

LOL biggrin.gif
mord00k
Wiesz signap... multi na splita jest cienizna ale przez normalnie samemu przez Live to kroi smile.gif
signap
wole inne gry tongue.gif
konstant
A kogo to interesuje?

Czy u was jest tak, ze zaraz po wlaczeniu gry, tekstury dopiero po chwili doczytywuja sie?
Blim
QUOTE(konstant @ 27 12 2006, 16:36) *

A kogo to interesuje?

Czy u was jest tak, ze zaraz po wlaczeniu gry, tekstury dopiero po chwili doczytywuja sie?

U mnie tak czasem jest jak gram w Co-op przez Xbox Live!, na singlu jeszcze tak nie miałem.
Salwador
To samo u mnie...lecz tylko na xbl multi..
Blim
Nom, ale to raczej nie przeszkadza, bo zdarza się tylko raz podczas podłączenia się do sesji, później wszystko już śmiga jak powinno smile.gif.
qazar
mam to samo :-) trzeba oczyscic pamiec "kesz" icon_wink.gif
Blim
Wyniki najnowszego cyklu na gametrailers.com VS, czyli GoW kontra Resistance

kategoria % głosów na GoW/Resistance
Weapons 58.2% 41.7%
Vehicles 25.3% 74.6%
Enemies 81.2% 18.7%
AI 78.9% 21%
Art Direction 81.4% 18.5%
Multiplayer 72.8% 27.1%
Graphics 89.1% 10.8%
Overall 79.4% 20.5%

Czyli dokładnie tak jak ja głosowałem, jedynie kategoria pojazdy przemawiała na korzyść Resistance, podobnie wahałem się przy broniach, jednak piła zrobiła swoje. smile.gif
Goldi69-PL-
ta gierka jest jednak balasem tak jak sadzilem, jest max schematyczna, niektore mapy w multi mogly by miec doslownie 2 murki i by bylo to samo tylko szybciej (ad mapki gdzie zbiegasz po schodkach na dol i w polowie schodkow, zawsze w tym samym miejscu sie spotykasz z przeciwnikiem), do tego bugi na maxa, odturlasz sie od kolesia na 5m ale jak wlaczyl pile to mimo iz jestes 10 razy poza jej zasiegiem to i tak cie rozjedzie, grajac wczoraj kilka godzin na jakies 10 razy jak kolesi z pily rozjezdzalem 5 razy moj typ po rozjechaniu stal i nic nie mozna nim bylo zrobic (ani ruszyc sie ani strzelic)
dojde tylko singla i szukajcie mojej sztuki w pchlim targu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.