QUOTE(bulinka_eve @ 4 01 2007, 20:12)

1.W jaki sposób są naliczane punkty w Rankingu?
2.Czy istnieje coś takiego jak poradnik gry w multi w GoW(jeśli nie to może by coś takiego napisać,pomocne by było dla takich początkujących jak ja)?
3.Z chęcią bym pograł z jakimiś naszymi ludźmi bo już mam dość angielskich i szwabskich śmiechów:) Może by spisać osoby grające w multi żeby łatwiej było się odnaleźć?
odp:
1.Oto krótka lista w jaki sposób dostajesz pkt i ile ich dostaniesz za poszczególne motywy:
-najlepszy jest..samobójstwo -5pkt
-standardowe obrażenia przeciwnika 1-5pkt w zależności jak duże w niego strzelasz;)
-przywrócenie swojego team mate do gry 10pkt
-zdeptanie kolesia 10pkt
-powalenie go na kolana 10pkt
-wykonanie egzekuzji 10pkt
-Standardowe zabicie 20pkt
-W trybie assasination gdzie masz na celu zabicie lidera dostaniesz dodatkowo 20pkt
Na końcu meczu wszystko się sumuję i w rzuca pkt na światowy ranking;)
2.Owszem istnieje poradnik ale on u mnie kosztuję 60zł..Lecz za jakiś miesiąc wszystko będzie na mojej stronie poświęconej GoW jak dobrze pójdzie;)
3.Sporo jest polaków grający na xbl..zapraszam do działu xbox live i temat gearsów na ustawki;)
QUOTE(otis @ 4 01 2007, 23:13)

rowniez jestem chetny ale na stworznenie stalego teamu mistrzowsko wycinajacego w pień całą reszte świata grającą w Gearsów:)
Nie wiem czy cały czas da się wycinać w pień wszystkich..ale sam już mam taki swój pseudo polski team gdzie lejemy wszystkich którzy nie są z naszej ojczyzny..i przeważnie drużyny przegrywające najlepiej to komentują(głównie amerykanie) przykładowo że polakom powinno być zakazane sprzedawanie takiej gry!:D..Albo że wszystko czego używasz na nich typu czy shotgun czy pistol,piła,granat,male jest to dla nich gej..

dużo by pisać o przykładów;) na rankigowej grze gównie siedzę mordując nie naszych;)