QUOTE(slonik @ 21 01 2007, 21:41)

Coś mi sie zdaje że wlisz w tego RAAMa gdy ma przy sobie krylle. Najlepszym sposobem jest kusza, walisz w niego z niej i szybko zmieniasz na snajpere, walisz w główke a jak kryll wruci na swoje miejsce znowu zmieniasz na kusze i tak w kółko. Potem pare celnych granatów jak podejdzie bliżej i powinno być po wszystkim.
Pardon sŁoniku. Uważam, że oklepane kombo "kusza+snajperka" jest dobre, sam przeszedłem tak na HC, natomiast na Insane(i pod tym kątem pisze tego posta) najlepiej sprawdza sie kombo..."Lancer+ kusza". I tak polecam ci zrobić, Konstatnt. Podstawą jest 'Load previous chapter", dzieki czemu będziesz miał juz kusze z 6-oma strzałami. Potem bierzesz 6 lezących w wagonie, ammo do Lancera i jedziesz. Walisz do niego z Kuszy non sto- czyli nawet kiedy ma kryle, potem mu zapodaj jeszcze jeden strzał z kuszy, a jeśli nie ma Kryli, wiesz co robić

. Natomiast kiedy podejdzie- Lancer. Wątpie żeby podszedł, jeżeli wsadzisz mu 6 strzał

, ale jesli to zrobi, będzie pokazywał paluchem na ciebie, kryle odlatuja i wtedy blind-fire z Lancera.Aha i nie załamuj sie, sam oglądałem taktykę tego gościa z Youtube i RAAM zacina sie na bloku raz na 100 razy. Sam męczyłem się na Insane z ty dupkiem 2 dni, potem zastosowałem kombo o którym ci mówie i padł za trzecim razem