Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Zeratul
UPDATE(mapy) byl klawy, patch byl zwalony...
Lord Tidek
Oto co powiedział Hideo Kojima: ...MGS4 jest grą ekskluzywną dla PS3, aczkolwiek Hideo chciałby zrobić jakąś grę na X360. Ma takie plany. Jest on wielkim fanem Gears of War a sama konsola doskonale się sprzedaje i ma to na uwadze...

Aż miło smile.gif

Całośc tego macie pod tym adresem(ale juz tylko o MGS 4) http://www.gameonly.pl/newsy/10919
maciek88
przymierzam sie do kupna tej gry. rozumiem, ze single jest cudowny, ale powiedzcie mi jak w koncu jest z tym multi. przemyslany, wymagajacy skilla, wciagajacy, ponadczasowy, dopieszczony czy raczej mozna troche pograc, a po czasie sie znudzi? przy CS'e na PC spedzilem mnostwo czasu - wydajac prawie dwie stówki oczekuje produktu, ktory zapewni mi zabawe na podobnym poziomie. brac czy raczej poczekac az stanieje i wtedy kupic dla singla?
Velius
QUOTE(maciek88 @ 2 02 2007, 11:07) *

przymierzam sie do kupna tej gry. rozumiem, ze single jest cudowny, ale powiedzcie mi jak w koncu jest z tym multi. przemyslany, wymagajacy skilla, wciagajacy, ponadczasowy, dopieszczony czy raczej mozna troche pograc, a po czasie sie znudzi? przy CS'e na PC spedzilem mnostwo czasu - wydajac prawie dwie stówki oczekuje produktu, ktory zapewni mi zabawe na podobnym poziomie. brac czy raczej poczekac az stanieje i wtedy kupic dla singla?

rzecz gustu,jedni po odpaleniu multi do dzis nie przeszli singla.inni sie zadowalaja samym singlem,inni sie znudzili po tygodniu,ale z tego co widze duuuza wiekszosc meczy GoW do dzis na multi.Osobiscie polecam bo ja kupowalem gre w ciemno(bez czytania recenzji,zapowiedzi,nie mialem pojecia co to nawet jest GoW;P) i sie bardzo milo zaskoczylem,plytka przez pierwszy miesiac nie opuscila konsoli ani razu.

Co do multi,nie potrzeba duzo skilla i nie jest raczej wymagajacy(zalezy przeciwko komu sie gra i od laga tak naprawde),ale za to wciaga i dobrze sie przy nim bawisz.
Amer
jesli zalezy Ci wyłącznie (!) na dopalonym trybie multi to... może być różnie - jednym się bardzo podoba, inni natomiast podchodzą do niego raczej z dystansem...

mówiąc jednak zupełnie szczerze: GOW to gra dla której warto jest wydac to 160zł (po tyle teraz chyba chodzi nówka) nawet dla samego singla i opcji co-op. Początkowo także miałem pewne obawy (z tym że wtedy gra kosztowała jeszcze 220zł), a po odpalaniu GoW w domku... heh, zatkało mnie.

W multi bawie się tu raczej baaardzo sporadycznie, podczas gdy singla kończe juz 6-ty raz (w tym 3 razy na co-opie).

tak więc naprawde nie masz się nad czym szczególnie zastanawiać. Nie spodoba Ci się opcja multi - trudno, z powodu chęci wymaxownia trybu dla 1 Gracza (w tym także split screen) pewnie i tak nie będziesz miał na nią czasu i chęci.

a przy okazji, mój znajomy NIE TRAWI wręcz strzelanek, a czasami wpada do mnie tylko po to by zmęczyć kolejny stage GoW w kooperacji własnie.
Sylvan Wielki
maciek 88.... kupuj w ciemno, aktualnie nie ma nic piekniejszego na rynku a i na x360 nie ma lepszej gry IMO i jeszcze dlugo tak bedzie . Jakbys przejrzał kilkadziesiąt postow wstecz zauważył bys iz niemal kazdy z wypowiadajacych sie tutaj ocenia srednio GoW na :
grafika 10 audio 9 single 9 multi 9+ (pojechalem PE teraz (^^) i lacznie gra dostaje jakies mocne 9/10 - notabene jak dla mnie jak juz pisalem 40/40 . Totez inwestuj ., albowiem tytul gry roku na prawdę nie jest przesadzony . Co do multi naprawde sie nie zawiedziesz - przynajmniej nie powinienes , a nawet jesli to czeka cie masa zabawy na najwyzszym poziomie w trybie single happy.gif
^^phantom
Witam mam problem. Niewiem dlaczego ale przeszedlem juz Casual, hardcore i chce przejsc coop na XBL ale po przejsciu aktu nie zalicza mi achievementa confused.gif Jaka moze byc tego przyczyna ;]? pzdr
Uzny
Zeby zdobyc achiev za coopa musisz grac dominikiem.
^^phantom
No dokladnie tak robie confused.gif Dolaczam sie do goscia i gram, ale nie zalicza (poziom insane) jakies sugestie smile.gif?
Matriks_1111
To ja zadam nasuwające mi się od razu pytanie. Na pewno gracie na Insane?
^^phantom
No napewno, wlaczam wyszukiwanie i poziom INSANE. Moze to dlatego ze podlaczam sie pod koniec aktu?
Master_Lukas
No ba! Musisz przejsc caly akt, a nie koncowke smile.gif
Matriks_1111
Do zaliczonego aktu musisz mieć wszystkie chaptery zaliczone wink.gif Btw. w sumie to jak znajdziesz kumpla, to przejdziecie gierkę w jakieś 6 godzin wink.gif
^^phantom
Hmm dziwne, hardcore zaliczalo w kazdym momencie aktu gdy wszedlem tongue.gif Ale OK teraz juz wiem ze musze wszystkie chapter'y przejsc w danym akcie smile.gif Dzieki chlopaki.

Moze ktos chetny na Act1 jutro rano o 10 smile.gif?
[InSaNe]
No ja wlasnie tez sie szykuje by odblokowac te 2 achevementy zwiazane z Domingo cool.gif Tylko ze subskrypcja na Golda juz mi wygasla i zostal tylko Silver confused.gif Da sie pograc na silverze w co-op. online?
signap
nie, ale mozesz go zdobyc na splicie w COOPa
maciek88
przeszedlem gdzies do polowy. na poczatku gra wydala mi sie nudna, ale po jakims czasie zalapalem klimat i sie wkrecilem. wykonanie oczywiscie robi wrazenie. spodziewalem sie jakis zgrzytow, a tu faktycznie wszystko super plynne, ostre. multum flaków zdecydowanie na plus. frajda z rozwalania brzydkich jest fenomenalna.

dno fabularne. liczylem na jakas pompatyczna opowiesc rodem z kiczowatych filmow hollywoodu, a dostalem... prawie nic. w PE napisali, ze scenek nie powstydzilby sie sam Kojima hahaha.gif

jesli mialbym okreslic jednym slowem tą gre to z miejsca na mysl przychodzi mi wyraz SZTYWNA. brak swobody, wiekszych lokacji. nie mozna typem z miejsca przeskoczyc murku, nie mozna skoczyc z 3 metrow tylko trzeba przejsc dokola ze schodow. non stop tylko walisz przed siebie, nie sposob sie zaciac. o ile w samym wygladzie czuc nową jakosc, tak w mechanizmach rozgrywki juz nie bardzo.

nie ukonczylem jeszcze gierki, nie widzialem multi, ale na chwile obecna na trzezwo moge stwierdzic, ze sam rozglos nadal jej wiecej swietnosci niz na to zasluguje.

oczywiscie nie mowie, ze gra mi sie nie podoba. juz teraz wiem, ze na jednym przejsciu sie nie skonczy. Girsy spelniają w 100% swoja role - gameplay jest cud, miod i daje mnostwo zabawy. sprawia, ze nie chce sie odchodzic od konsoli. to sie przeciez liczy najbardziej.
the_m
Czego sie spodziewales to nie koejny Final zeby powalic fabula, ani MGS zeby powalic scenkami. Ta gra ma WYGLADAC i tyle, a oprocz wygladu jedyne co posiada to frajda plynaca z rozgrywki i kropka. wink.gif
Blim
QUOTE(the_m @ 7 02 2007, 20:57) *

Czego sie spodziewales to nie koejny Final zeby powalic fabula, ani MGS zeby powalic scenkami. Ta gra ma WYGLADAC i tyle, a oprocz wygladu jedyne co posiada to frajda plynaca z rozgrywki i kropka. wink.gif

To co niby ma gra posiadać więcej żeby przyciągnęła to konsoli? Fabuła nie jest znowu taka z (pipi) wyssana i skutecznie spełnia swoją rolę, twórcy od początku wychodzili z założenia że ma być tłem dla dziejącej się na ekranie rozpierduchy. Jak chce fabułę to czytam książkę, jak chce scenki to oglądam film, jak chcę zagrać to gram, i GoW jest dla mnie idealną grą właśnie. smile.gif
Solidny (pan)
QUOTE(Blim @ 7 02 2007, 21:06) *

To co niby ma gra posiadać więcej żeby przyciągnęła to konsoli? Fabuła nie jest znowu taka z (pipi) wyssana i skutecznie spełnia swoją rolę, twórcy od początku wychodzili z założenia że ma być tłem dla dziejącej się na ekranie rozpierduchy. Jak chce fabułę to czytam książkę, jak chce scenki to oglądam film, jak chcę zagrać to gram, i GoW jest dla mnie idealną grą właśnie. smile.gif

Ja tam synkretyzm lubię. Hmm idealna gra... single bardzo klimatyczny, ale krótki i zakończenie mało satysfakcjonujące. Do powtórnego przechodzenia zachęcają w większości tylko achievmenty. Multi jest super, ale bugi, jak to robale, konkretnie go poobgryzały.

Heh a motyw ze scenkami na poziomie faktycznie mocny smile.gif. Nie jestem tylko pewny czy HIV aby na pewno uznaje to za zaletę rolleyes.gif. Poza paroma zwolnieniami (bullet time)... to scenki jak scenki, żeby nie było, że wszyscy biegają bez celu jak w Quake'u 3.
Lord Tidek
QUOTE(Solidny (pan) @ 7 02 2007, 23:55) *

QUOTE(Blim @ 7 02 2007, 21:06) *

Ja tam synkretyzm lubię. Hmm idealna gra... single bardzo klimatyczny, ale krótki i zakończenie mało satysfakcjonujące. Do powtórnego przechodzenia zachęcają w większości tylko achievmenty. Multi jest super, ale bugi, jak to robale, konkretnie go poobgryzały.

Heh a motyw ze scenkami na poziomie faktycznie mocny smile.gif. Nie jestem tylko pewny czy HIV aby na pewno uznaje to za zaletę rolleyes.gif. Poza paroma zwolnieniami (bullet time)... to scenki jak scenki, żeby nie było, że wszyscy biegają bez celu jak w Quake'u 3.

I gdzie te zmiany osobowości Marcusa, które nam obiecywano ??
maciek88
cholernie krotkie te Girsy. nawet sie dobrze nie rozgrzalem, a tu Act 5 i koniec blink.gif niedosyt, chce wiecej. a fabula... co za nędza smile.gif imo najwiekszy minus tej gry. chcialbym jakies epickie banały bo w ogole sie nie wciagnalem w ta historie.
nie wierze, ze cały single to tylko te piec aktow. na bank cos musza tam kminic i pewnie w przyszlosci beda dodawac nowe etapy. oby.

powtarzam jeszcez pytanie w tym temacie - kto chetny dzisiaj pograc w co-opa?
Matriks_1111
Zakończnie dokładnie sugeruje, że na pewno powstanie kontynuacja, zresztą trylogia Gearsów to raczej bardziej jak pewne wink.gif
maciek88
no tak wiadomo, ze bedzie kontynuacja, ale mi chodzilo o dodatkowe akty do sciagniecia z Marketplace. fajna sprawa jakby cos takiego puscili. a szlo by zapewne jak swieze buleczki...
signap
zapowiedziane kolejne Gearsy (2) potem pewnie bedzie i RTS jak to z halo wyszlo tongue.gif
RaselPL
mógłby mi ktoś powiedzieć,

będą rozgrywane w najbliższym czasie jakieś Polskie turnieje w GoW ? jeśli tak to linka ;]
słyszałem coś o jakiejś lidze, już jest rozgrywana ? można się zapisać jeszcze ? linka pls ;]

z góry thx ;]
mord00k
liga juz byla organizowana przez 2 site-y. Spozniles sie tongue.gif ale czekamy na nastepne shifty.gif
RaselPL
QUOTE(mord00k @ 9 02 2007, 01:46) *

liga juz byla organizowana przez 2 site-y. Spozniles sie tongue.gif ale czekamy na nastepne shifty.gif

daj linki do tych stron smile.gif
mord00k
www.x360.onlinecenter.pl
http://www.x360world.yoyo.pl/maintenance.php chyba tongue.gif
Mr.Yeti
Moim zdaniem to ta gra to gó.wno tylko ładnie zapakowane i fajnie wyglodajace ... Niewypal ja COD 2 , CAŁY czas robisz to samo , AI wroga ( censored2.gif ) i pare innych zeczy... Jednym słowem CRAP confused.gif
buzra102
QUOTE(Mr.Yeti @ 9 02 2007, 22:54) *

Moim zdaniem to ta gra to gó.wno tylko ładnie zapakowane i fajnie wyglodajace ... Niewypal ja COD 2 , CAŁY czas robisz to samo , AI wroga ( censored2.gif ) i pare innych zeczy... Jednym słowem CRAP confused.gif

Grałeś w GoW, czy tylko widziałeś w Empiku, lub ktoś Ci opowiedział ? Zagraj sobie na poziomie trudności Insane i dopiero wypowiedz się o AI wroga.
Matriks_1111

Po pierwsze nie będę się czepiał Twoich błędów w pisowni, bo od tego są nauczyciele i moderatorzy tongue.gif Nie wiem czemu nazywasz niewypałem CoD2. Gierka jest naprawdę bardzo dobrą grą i pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że lepszą od 3-ciej części. A GoW jest gierką naprawdę super zrobioną i dającą przyjemność z gry (jak się nie gra na Casual'u of korz). Jak chodzi o inteligencję wroga (chociaż ta rzeczywiście kuleje czasami) to też nie mogę powiedzieć, żeby była to porażka. Problemem jest tutaj zapewne fakt, że multi nawet nie liznąłeś i stąd Twoje uprzedzenie do gry. Odpal grę na Live i wtedy pogadamy happy.gif
Blim
AI w Gerasach jest chyba najlepsze jakie widziałem od czasu FEAR, mogę zarzucić tej grze wiele ale na pewno nie będę narzekał na sztuczną inteligencję. No chyba że ktoś nie grał na Insane, to z pewnością nie wie o czym mówię. dry.gif
Matriks_1111
Zgadzam się. Do tego pamiętam swoje zdziwienie, jak przelazłem z kumplem gierkę na Co-opie na Insane i potem na Casualu zrobliśmy na szybko 3 chaptery, bo mu ich brakowało. Jaka wtedy ta gierka wydawała się banalna, to aż szok. Celny strzał w kolesia i leży, a na Insane seria w łeb i dalej twardo stoi.
[InSaNe]
Znalazlby sie Ktos tak uczynny i pomogl mi zaliczyc 2 achevementy dzis wieczorkiem? wink.gif Chodzi mi o Achievementy Dom'a - w co-op . A chodzi mi o 2 bo za jednym podejciem przeciez calej gry nie przejdziemy tongue.gif Wszystkie w singlu juz zaliczylem, na multi po prostu nie mam czasu, ale co-op chetnie bym sie pobawil . Przeszloby sie pierwszy akt or smtg . Proponowalbym godzine 21, lub 22 .
Moj gamertag : InsejnPL , czekam na jakiegos chetnego smile.gif

EDIT : Dupa, myslalem ze na silverze tez mozna pograc, skoro dema i wszystko mozna ssac closedeyes.gif No coz, moze innym razem huh.gif
Mr.Yeti
QUOTE(buzra102 @ 9 02 2007, 22:03) *

Grałeś w GoW, czy tylko widziałeś w Empiku, lub ktoś Ci opowiedział ? Zagraj sobie na poziomie trudności Insane i dopiero wypowiedz się o AI wroga.

... Miałem przez 1dzien poczym sprzedałem na słynnym serwisie aukcyjnym tongue.gif

QUOTE(Matriks_1111 @ 9 02 2007, 22:45) *

Po pierwsze nie będę się czepiał Twoich błędów w pisowni, bo od tego są nauczyciele i moderatorzy tongue.gif Nie wiem czemu nazywasz niewypałem CoD2. Gierka jest naprawdę bardzo dobrą grą i pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że lepszą od 3-ciej części. A GoW jest gierką naprawdę super zrobioną i dającą przyjemność z gry (jak się nie gra na Casual'u of korz). Jak chodzi o inteligencję wroga (chociaż ta rzeczywiście kuleje czasami) to też nie mogę powiedzieć, żeby była to porażka. Problemem jest tutaj zapewne fakt, że multi nawet nie liznąłeś i stąd Twoje uprzedzenie do gry. Odpal grę na Live i wtedy pogadamy happy.gif

...WOW no ty ziomek masz sie czym pochwalic ^__^ Pisze czasami BEZ ą , ć , itd. bo ... Nie ma sie co strac ( ^.^) to sa luzne rozmowy a nie wykład ortograficzny wink.gif

A pozatym moim zdaniem kazdy sądzi wedłóg swojego gustu ... (Matriks_1111 nie tak ostro wacko.gif )

PS.Ciekawe co ty bys zrobil jak bys mial angielska klawke .... (ą , ć itd. musze wycinać z innych stron ^^)
Blim
QUOTE(Mr.Yeti @ 10 02 2007, 23:27) *

...WOW no ty ziomek masz sie czym pochwalic ^__^ Pisze czasami BEZ ą , ć , itd. bo ... Nie ma sie co strac ( ^.^) to sa luzne rozmowy a nie wykład ortograficzny wink.gif

A pozatym moim zdaniem kazdy sądzi wedłóg swojego gustu ... (Matriks_1111 nie tak ostro wacko.gif )

PS.Ciekawe co ty bys zrobil jak bys mial angielska klawke .... (ą , ć itd. musze wycinać z innych stron ^^)

No to gratuluje, bo musiałeś fatygować się wycinając "ó z kreską" z innej strony by zrobić byka w wyrazie "wedłóg", nie no to jest dobre tłumaczenie wink.gif. Matriksowi chyba raczej chodziło o tego typu błędy.

A żeby nie było offa: Czy tylko u mnie niemożliwością jest normalna gra bez lagów na COOP z Japończykami?
^^phantom
Hmm moze masz za wolne lacze, ja wogole lagow nie uswiadczylem smile.gif
Matriks_1111
QUOTE(Blim @ 10 02 2007, 23:46) *

A żeby nie było offa: Czy tylko u mnie niemożliwością jest normalna gra bez lagów na COOP z Japończykami?

Z ciekawości, jakie masz łącze i czy masz publiczne IP? No i czy grałeś z Japońcami w inne gry bez lagów? To ciutkę daleko jest tongue.gif

Btw. a Mr.Yeti życzę powodzenia we wciskaniu kitu z wycinaniem zmiękczeń ze stronek laugh.gif

(sorka, ale nie mogę, bo ten fragment mnie rozwalił laugh.gif )
(ą , ć itd. musze wycinać z innych stron ^^)

Gratuluję uporu tongue.gif
Blim
No ale trochę mnie to dziwi bo grałem z ludźmi z dosyć odległych krajów np. z Australii i wszystko było w porządku. Podobnie jak gramy dość międzynarodowe mecze (Hiszpania, Włochy, Stany, UK, Australia) - nie ma problemów, ale jak podłączy się ktoś z Japonii to gra tak laguje że goście biegają do tyłu. dry.gif
Velius
QUOTE(Blim @ 11 02 2007, 09:27) *

No ale trochę mnie to dziwi bo grałem z ludźmi z dosyć odległych krajów np. z Australii i wszystko było w porządku. Podobnie jak gramy dość międzynarodowe mecze (Hiszpania, Włochy, Stany, UK, Australia) - nie ma problemów, ale jak podłączy się ktoś z Japonii to gra tak laguje że goście biegają do tyłu. dry.gif

kraje wymienione przez Ciebie sa z europy(poza Australia),Japonia jest za oceanem wiec chyba logiczne ze przesyl danych zajmuje dluzej,to samo z niektorymi ludzmi z USA,jesli nie maja jakiegos wpasionego netu uraczymy lagi,zwlaszcza gdy sa hostem.
Matriks_1111
QUOTE(Velius @ 11 02 2007, 10:17) *

kraje wymienione przez Ciebie sa z europy(poza Australia),Japonia jest za oceanem wiec chyba logiczne ze przesyl danych zajmuje dluzej,to samo z niektorymi ludzmi z USA,jesli nie maja jakiegos wpasionego netu uraczymy lagi,zwlaszcza gdy sa hostem.

Rozwaliłes mnie biggrin.gif Stany są w Eurpie, a Japonia za oceanem... no ciekawe biggrin.gif

Blim, a pytanie tylko czy mówisz teraz o lagach jak oni tworzą sesję, czy jak się tylko do niej dopinają?
Blim
QUOTE(Matriks_1111 @ 11 02 2007, 10:52) *

Blim, a pytanie tylko czy mówisz teraz o lagach jak oni tworzą sesję, czy jak się tylko do niej dopinają?

Jak oni tworzą sesję, ja rzadko kiedy zakładam.

P.S. Ta, USA jest w Europie ;d
Velius
O jezu przeoczylem stany i odrazu "LOLOL ROZWALILES MNIE" ehh,poziom niektorych ludzi jest plytki.

Anyway dotyczy stanow,japonii i innych odleglych krajow,jezeli koles ktory hostuje mieszka w tamtych okolicach i nie ma np wypas mocnego netu jak Zeratul to beda lagi,nieraz tak kosmiczne ze postacie beda "jezdzic" a nie chodzic.
Matriks_1111
Tyle, że nawet grając z osobami z łączem pokroju Zeratul'a możemy uświadczyć lagi. Zwłaszcza grając z Japońcami zza oceanu laugh.gif

Btw. Velius, naucz się śmiać z siebie, a nie od razu rzucaj zarzuty w stronę innych tongue.gif
Spiderman
Widziałem jak gościu w multi gdy strzelał z shotguna to krew leciała hektolitrami na jego ekran. icon_chainsaw.gif
Gdy ja gram to nie ma krwi podczas ostrzału z tego gnata confused.gif Przy pile jednak jest posoka na ekranie. shifty.gif
Czemu tak się dzieje? Czy da się to regulować?

Za pomoc będę naprawdę bardzo wdzięczny! sad.gif
Hlipo
Jeśli się hostuje to tak się ma. Można to wyłączyć, ale wtedy wcale nie ma krwi, a podczas piłowania sypia się iskry dry.gif , a jeśli strzeli się komuś head shota to koleś pada z całą głową
Piasecznik
Panowie, trochę fizyki. Sygnał do stanów czy japonii nawet będąc wpiętym bezpośrednio bez żadnych routerów po drodze, musi przebyć 20tys km. Daje to 66ms opóźnienia. Routery i inne urządzenia wprowadzają dodatkowe opóźnienia. Najlepsze pingi jakie widziałem z US to 120ms a przy takich pingach do serwera gra staje się utrudniona.
Nawet w samych stanach wschodnie i zachodnie wybrzeże mają swoje własne ligi, bo granie między wybrzeżami jest obarczone zbyt dużym lagiem.
GOW ma całkiem fajny algorytm predykcji dzięki któremu gra wydaje się pracować gładko przy sporych opóźnieniach. Niestety czasem prowadzi to do dziwnych sytuacji kiedy stojąc metr od kolesia, walimy do niego z shotguna i go nawet nie muskamy.
Japońskie konsole mogą mieć inną ilość klatek (np 50Hz NTSC) co też sprawia kłopot podczas synchronizacji sieciowych klientów.
RaselPL
jakby ktoś był chętny na rankingówki z Polakami to msg albo friend req ;]
Orange
Niestety czasem prowadzi to do dziwnych sytuacji kiedy stojąc metr od kolesia, walimy do niego z shotguna i go nawet nie muskamy.

o tak znam to uczucie kiedy pieknie zajde kogos od tylu walne mu w glowe z shotguna a on zdazy jeszcze odskoczyc ,bardzo to frustrujace ,sa tez innego przegiete sytuacje ,no ale to nie zmienia faktu ze multi jest bardzo fajny wink.gif

BTW: to wie moze ktos jakie trzeba miec szybkie lacze aby zahostowac gre i zapewnic innym swobodna rozgrywke ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.