Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
RaselPL
właśnie zmieniam neta z neo512(granie jako host niemożliwe ;p) na netie 1024 i mam nadzieje że zrobie tego achivmenta za 50 meczów jako host ;p
Coati
oj nie wiem, nie wiem tongue.gif neo512 i netia1024 maja taki sam upload wiec moze byc nieciekawie:)
RaselPL
QUOTE(Coati @ 14 02 2007, 22:23) *

oj nie wiem, nie wiem tongue.gif neo512 i netia1024 maja taki sam upload wiec moze byc nieciekawie:)

neo ma 32 a netia 256 hmm taki sam ?;p raczej będzie ciekawie
Hlipo
1024/256 to minimum do hostowania
RaselPL
QUOTE(RaselPL @ 15 02 2007, 03:52) *

da rade 4vs4 bez lagów pograć?
Meser
QUOTE(RaselPL @ 15 02 2007, 21:40) *

QUOTE(RaselPL @ 15 02 2007, 03:52) *

da rade 4vs4 bez lagów pograć?

Na neo 512 zapomnij o 4x4 jedynie 3x3 a netia jeśli ma upload 256 to nie widze problemów chociaz sporadyczne lagoi mogą wystapić
RaselPL
pograłem dzisiaj na rooftops, hammer of dawn - zabójczy i skuteczny ;]
opall
no jak dobrze grasz i umiesz wyczuc moment to sam cala druzyne przeciwna mozesz szybko posprzatac smile.gif
RaselPL
gralem sam na 3 na rooftops 19 rund, bo oczywiście hamburgery i kebaby po 2 przegranych uciekły,
coś koło 35 zabitch ponad 1000pkt wszystkie hammerem ;] 19-8 przegrałem ;p
Orange
no jak dobrze grasz....

to nie musisz uzywac hammera.
Dragoov
QUOTE(Orange @ 17 02 2007, 08:07) *

no jak dobrze grasz....

Tak rooftops jest dobre, ale tylko wtedy gdy gra się z prawdziwymi graczami. Nie chodzi mi tutaj o to, że pozostali wymiatają wszystkich, tylko o zachowanie kompanów w drużynie. Gdy w teamie są 2 osoby, które napaliły się na hammera, to wystąpi taka sytuajca, że jeden drugiego zablokuje w tej "komórce" w której leży ham, więc albo ustąpisz albo masz po meczyku wacko.gif. Ta sama sytuajca jest z longshotem, tyle że jeden drugiemu staje przed lufą, aby ten nic nie widział. Wg. mnie opłaca się bardziej iść po łuk, który znajduje się w środku mapy lub granaty, które również mogą "rozdupcyć" całą drużyne ^^.
Blim
QUOTE(Wojcieq @ 17 02 2007, 08:44) *

no jak dobrze grasz....

Tak rooftops jest dobre, ale tylko wtedy gdy gra się z prawdziwymi graczami. Nie chodzi mi tutaj o to, że pozostali wymiatają wszystkich, tylko o zachowanie kompanów w drużynie. Gdy w teamie są 2 osoby, które napaliły się na hammera, to wystąpi taka sytuajca, że jeden drugiego zablokuje w tej "komórce" w której leży ham, więc albo ustąpisz albo masz po meczyku wacko.gif. Ta sama sytuajca jest z longshotem, tyle że jeden drugiemu staje przed lufą, aby ten nic nie widział. Wg. mnie opłaca się bardziej iść po łuk, który znajduje się w środku mapy lub granaty, które również mogą "rozdupcyć" całą drużyne ^^.

Dlatego nie gra się z przypadkowymi hamburgerami tylko idzie się na ustawki z polskimi graczami. Kiedyś mogłem grać z byle kim i mi to odpowiadało, teraz mecz z przypadkowymi ludźmi w ogóle mnie nie kręci.
Meser
Dla mnie rooftops to mapa tylko na hammera a że hammera nie używam to tam nie gram. Co do grania z hamburgerami to czasem sobie z nimi pogram ale tak to prawie tylko z Polakami:)
Mani
Nienawidze ludzi którzy uciekają podczas meczu ...grałem z kumplem i 2óch burgerkingów uciekło i zostaliśmy 2 vs 4 ....wygraliśmy 8:7 na całe szczeście.
Don Kaczorek vel Kaczondo
Mani, to jest topic do flexowania sie osiagnieciami? No offence.
Zeby nie bylo offtopa: Jestem dosyc nowy; ktos mnie poinformuje, jak przeskoczyc jakas przeszkode przecinajac powietrze pila lancuchowa? zauwazylem, ze to fajny i praktyczny bajer jest. tongue.gif
opall

no jak dobrze grasz....

i tu sie mylisz... kazda bronia mozna wypracowac jakis skill, a tym bardziej hammerem; nie ma nic bardziej upokarzajacego jak leci na Ciebie 3 gosci i wszyscy legna pod hammerem- no moze poza tym jakbys wszystkich 3 pila pojechal ale to bys musial byc cudotworca smile.gif nie lubie stwierdzen ze jakas bron jest lamerska; lamerskie jest to jesli koles z granatem, albo pila leci na wymiane 1 za 1, ale jezeli koles potrafi jakas bronia rozwalic cala druzyne przeciwna i niezaleznie od tego czy jest to granat, pila czy hammer to to sie nazywa skill
Prime Hunter
QUOTE(opall @ 20 02 2007, 01:37) *

no jak dobrze grasz....

i tu sie mylisz... kazda bronia mozna wypracowac jakis skill, a tym bardziej hammerem; nie ma nic bardziej upokarzajacego jak leci na Ciebie 3 gosci i wszyscy legna pod hammerem- no moze poza tym jakbys wszystkich 3 pila pojechal ale to bys musial byc cudotworca smile.gif nie lubie stwierdzen ze jakas bron jest lamerska; lamerskie jest to jesli koles z granatem, albo pila leci na wymiane 1 za 1, ale jezeli koles potrafi jakas bronia rozwalic cala druzyne przeciwna i niezaleznie od tego czy jest to granat, pila czy hammer to to sie nazywa skill

Jak chcesz upokorzyć przeciwnika, to powal go na ziemię. Następnie zbliż się do jego dupci i wykonuj płynne ruchy w przód i w tył... Naturalnie tylko na Warzone.

Życzę "miłych" chwil! ninja.gif
Orange
Witam,

Gram juz troche w GoW na versus ale jeszcze ani razu nie gralem z rodakami zawsze gram z pewna stala grupka osob ale sa to anglicy albo ludzie z USA.
Wiec mam pytanie jesli jest ktos kto gra w GoW Versus ktory z reszta bardzo mi sie podoba to czy mogl by sie jakos ze mna ustawic albo dodac mnie do friend listy i dac invite jak bedzie mial jakies wolne miejsce wink.gif.
Jedyny problem to taki ,ze nie posiadam aktualnie headsetu ale mam nadzieje ,ze to nie bedzie wielka przeszkoda wink.gif.

Pozdrwawiam.
Orange
W sobote 24 lutego od 20:00 do 22:00 naszego czasu bedzie mozliwosc zagrania z tworcami Gears of War

Dla zainteresowanych podaje gamertagi ktore beda oni mieli na czas meczow.

Mark Rein, Vice President - EPICEMEAMR

Cliff Bleszinski, Lead Designer - EPICEMEACB

Rod Fergusson, Producer - EPICEMEARF

Lee Perry, Lead Level Designer - EPICEMEALP

Jim Brown, Level Designer - EPICEMEAJB

Dave Nash, Level Designer - EPICEMEADN

Ray Davis, Lead Programmer - EPICEMEARD

Joe Graf, Programmer - EPICEMEAJG

Rob McLaughlin, Programmer - EPICEMEARM

Pete Hayes, Artist - EPICEMEAPH
RaselPL
QUOTE(Orange @ 20 02 2007, 11:48) *

Witam,

Gram juz troche w GoW na versus ale jeszcze ani razu nie gralem z rodakami zawsze gram z pewna stala grupka osob ale sa to anglicy albo ludzie z USA.
Wiec mam pytanie jesli jest ktos kto gra w GoW Versus ktory z reszta bardzo mi sie podoba to czy mogl by sie jakos ze mna ustawic albo dodac mnie do friend listy i dac invite jak bedzie mial jakies wolne miejsce wink.gif.
Jedyny problem to taki ,ze nie posiadam aktualnie headsetu ale mam nadzieje ,ze to nie bedzie wielka przeszkoda wink.gif.

Pozdrwawiam.

raczej będzie bo na rankingówki trzeba się dogadać a wątpie żeby komuś chciało się msg wysyłać ;p
Orange
a czy odrazu trzeba grac rankingowki,z reszta na dniach nabede jakis headset.choc widze ,ze chyba nikt w to nie gra albo nie chce grac sad.gif.
konrado0905
ludzie tylko w to graja confused.gif a mozesz grac i mecze playerowe i rankingowe. wedle uznania.
Orange
Wiem ,ze moge biggrin.gif
Ok niewazne nie bylo tematu skopie tylek Bleszinskiemu biggrin.gif
Blim
QUOTE(Orange @ 22 02 2007, 10:54) *

No to powodzenia, bo on to jest fucking glitcher.
RaselPL
QUOTE(Blim @ 22 02 2007, 19:58) *

QUOTE(Orange @ 22 02 2007, 10:54) *

No to powodzenia, bo on to jest fucking glitcher.

a ten ciągle z tym " fucking glitcher" biggrin.gif

kiedy można z tymi baranami pograć ? i gdzie ? tak wbić do nich na serwer i zacząć czitować to może wkońcu jakiś patch wypuszczą ;/
Orange
CYTAT
W sobote 24 lutego od 20:00 do 22:00 naszego czasu

wink.gif

Co do glitchy to ostatnio gralem mecz rankingowy na 10 rund na Gridlocku i byl w moim teamie kolo co w kazdej rundzie uzywal glitchy ,strasznie to zenujace confused.gif
Salwador
zenujace zapewne poniewaz sam ejst on z glitchowany...Poprostu nie wedlug mnie sa to ludzie ktorzy nie umieja grac wiec cheatuja..sad.gif
ksips1
A z jakimi Glitchami ma się do czynienia w GoW?
mobie
Czy u was też czasami się Gears przycina? chodzi o taki efekt jak by w niektórych miejscach klatka przeskoczyła, przykładowo moge przechodzić przez dany teren i zawsze przycina w tym samym miejscu.Konsole mam kilku dniową, płyta nowa wyciagnieta z foli.
Zajcik
Byc moze to jest spowodowane ladowaniem tekstur w locie confused.gif
mobie
ale u was też tak czasami lekko przytnie? bo sam nie wiem czy z moją konsolą jest wszystko ok
Orange
nieraz sie zdazy , przynajmniej u mnie tez wink.gif
ranaghar
Mi też się zdarza. Konsola chyba nie nadąża wtedy z odczytem płyty.
Zajcik
Po prostu wgrywa tekstury w locie, przez co w grze nie ma jakis wiekszych loadingow.
Lord Tidek
Zapraszam was na to Forum abyście się logowali zapisywali drużyny które chcialyby zagrac w lidze GoW która startuje 3 marca smile.gif
Only Games
Cóż, może nie jesteśmy pierwsi ale ostatni pewno też nie. Pomysł też nie oryginalny ale mamy nadzieję że większości się spodoba. Chcemy zawalczyć o official dla Polski. Zapraszam na www.gearofwar.pl a tymczasem na sieczkę na Live (B4 Hunter PL) catfight.gif
Zajcik
Mam pytanie, czy moglby ktos mi powiedziec w jaki sposob pokonac RAAM'a na Insane? wacko.gif Nie mialem z nim najmniejszych problemow na hardcorze, ale teraz to jest istny koszmar waah.gif
ksips1
Strzelasz z kuszy, a jak podejdzie to granaty. Jak nadal będzie żył to biegnij do działka na przeciwko i go zabij smile.gif
Blim
CYTAT(Zajcik @ 16 03 2007, 20:00) *
Mam pytanie, czy moglby ktos mi powiedziec w jaki sposob pokonac RAAM'a na Insane? wacko.gif Nie mialem z nim najmniejszych problemow na hardcorze, ale teraz to jest istny koszmar waah.gif

Kusza gdy ma ptaszki snajpa gdy sie odsłoni (heady na aktiwie).
Matrox
Wlasnie gdzies mi wcielo savea z kampanii, zahostowalem coopa i gdy chcialem zagrac dalej normalna kampanie w singlu to zaczyna mi od pierwszego aktu, do wyboru tez mam tylko 1, a bylem juz w 4. Niech mi ktos powie, ze ta gra nie nadpisuje save z coopa na save z singla...
ping
chyba tak jest bo mogę zacząć singla od miejsca w ktorym skończyłem co-opa
Matrox
CYTAT(ping @ 17 03 2007, 16:03) *
chyba tak jest bo mogę zacząć singla od miejsca w ktorym skończyłem co-opa

Co za pierdoła to wymyslila, chociaz powinien zostac akt do wyboru, wlasnie mi sie odechcialo grac w GoW. Najpierw RSV ktory mi sam w trakcie gry zmienil poziom trudnosci przezco nie dostalem achievementa, a teraz to confused.gif
Velius
Mozesz sobie wybierac dowolny act i miejsce podczas tego actu,o ile juz raz przeszedles dany moment(np jesli przeszedles act 1 i 2,mozesz je wybrac z menu oraz dowolne miejsce start podczas tego actu,ale 3,4 i 5 nie sa jeszcze odblokowane).

Z tego co wiem achievementy w coopie zapisuja sie dla obu osob,ale chyba tylko hostowi sie odblokowywuja akty do wyboru w opcjach.Nie jestem do konca pewien.
Matrox
CYTAT(Velius @ 17 03 2007, 16:22) *
Mozesz sobie wybierac dowolny act i miejsce podczas tego actu,o ile juz raz przeszedles dany moment(np jesli przeszedles act 1 i 2,mozesz je wybrac z menu oraz dowolne miejsce start podczas tego actu,ale 3,4 i 5 nie sa jeszcze odblokowane).

Z tego co wiem achievementy w coopie zapisuja sie dla obu osob,ale chyba tylko hostowi sie odblokowywuja akty do wyboru w opcjach.Nie jestem do konca pewien.

No wlasnie chodzi o to, ze przeszedlem 4 i moge wybrac tylko 1 confused.gif
Velius
To teraz Ty zahostuj i przejdz z kumplem,co za problem,ja to przeszedlem juz z 10 razy;p
Matrox
CYTAT(Velius @ 17 03 2007, 17:36) *
To teraz Ty zahostuj i przejdz z kumplem,co za problem,ja to przeszedlem juz z 10 razy;p

Nie zrozumielismy sie smile.gif Ja przeszedlem te 4 akty w singlu, a potem zahostowalem 1 w coop tylko na chwile zeby cos sprawdzic i wykasowalo mi save z singla.
bartiz
CYTAT(Matrox @ 17 03 2007, 18:08) *

Nie zrozumielismy sie smile.gif Ja przeszedlem te 4 akty w singlu, a potem zahostowalem 1 w coop tylko na chwile zeby cos sprawdzic i wykasowalo mi save z singla.

Ale na singlu możesz wybierać akty skasowało Ci tylko checkpointy.
OsciBosci
A ja powiem ze dla mnie ta gra ma super grafa, ale ogolnie gameplay ma sredni, taki na 7...
Matrox
CYTAT(bartiz @ 17 03 2007, 22:18) *
CYTAT(Matrox @ 17 03 2007, 18:08) *

Ale na singlu możesz wybierać akty skasowało Ci tylko checkpointy.

Jak moge jak nie moge, mam do wyboru tylko akt 1. Zreszta niewazne zaczalem gre na hardcore od nowa, nie echce mi sie znowu przechodzic tych 4 aktow na casual.
Matriks_1111
A nie dałes przypadkiem innego poziomu trudności, niz był wcześniej? Wtedy chyba każe Ci grac od 1 lvl'u?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.