bo ty to zawsze wariat byles
Solidny (pan)
26 03 2007, 20:03
CYTAT(Pomezz @ 26 03 2007, 12:10)

Z przepychaniem samochodu faktycznie są jakieś jaja. Raz udało mi się go przewrócić na dach
Tu widać esencję nextgenowości GoW. Wszyscy się cieszą że to jedyny tytuł zasługujący na miano prawdziwego next-gena, tymczasem gra wygląda jak wygląda bo X360 niewiele poza teksturami i modelami przelicza. Nie ma prawie żadnej fizyki poza rozerwanymi flakami turlającymi się po ziemi. Coś za coś...
Prime Hunter
26 03 2007, 20:30
CYTAT(Solidny (pan) @ 26 03 2007, 20:03)

Z przepychaniem samochodu faktycznie są jakieś jaja. Raz udało mi się go przewrócić na dach
Tu widać esencję nextgenowości GoW. Wszyscy się cieszą że to jedyny tytuł zasługujący na miano prawdziwego next-gena, tymczasem gra wygląda jak wygląda bo X360 niewiele poza teksturami i modelami przelicza. Nie ma prawie żadnej fizyki poza rozerwanymi flakami turlającymi się po ziemi. Coś za coś...
Przecież Xbox 360 to jest Current Gen
Solidny (pan)
27 03 2007, 15:47
CYTAT(Prime Hunter @ 26 03 2007, 21:30)

Przecież Xbox 360 to jest Current Gen

Mam wylane w te terminy, poza tym za czasów premiery GoW X360 był jeszcze nazywany next-genem, o ile pamiętam. Zresztą, mało to ważne, nie o to mi chodziło przecież.
gra leżała długo na półce na korzyść innych tytułów które do mnie nieco bardziej przemawiały, owszem, pierwszy akt GoW zrobił na mnie wrażenie, jednak dopiero przy Co-Opie przez Xbox Live na insane rzucając bojowe okrzyki przez headset w pełni doceniłem ten tytuł

gra jest genialna, niby wdziera się schemat (wpadnij do pomieszczenia, znajdź osłone, strzelaj/chowaj się/strzelaj...) jednak ma w sobie pewną magię. Nie ma bata, jutro zaliczam na insane do końca.
Kurde nie moge nikogo znalezc do gry w COOPA bo w tej grze nei mozna zrobic nowego sava.. Bynajmniej powinny byc 2 osobne na singla i coopa

Jakby ktos byl chetny to pisac , GT-LooKaZ. Nie mam headsetu
FlyJ4ck
31 03 2007, 16:22
bez headsetu to lipa i nuda. jak zdobędziesz headset to moge z toba cala gre przejsc, najchetniej na insane bo sam nie mam dokońca
HortexPL
31 03 2007, 22:43
story to lipa panie ping

prawdziwa moc tego tutylu tkwi w multi, rozegraj pare meczy z polskimi ziomalami, a zobaczysz o czym mowie
jakby ktoś chciał zagrać co opa to pisać, nie gram z ludźmi bez headsetu ;p
CYTAT(Solidny (pan) @ 26 03 2007, 21:03)

Jak dla mnie jesteś Trollem. Grałeś chociaż w tą grę?
Salwador
1 04 2007, 15:44
Nowy patch juz w krotce.czeka tylko na potwierdzenie ceryfikatu microsoftu..a w nim miedzy innymi nowy tryb gry o nazwie Anex oraz poprawki typu eliminowanie glichy..wiecej info in nxt week;)
Lord Tidek
1 04 2007, 17:29
CYTAT(Pomezz @ 1 04 2007, 15:20)

CYTAT(Solidny (pan) @ 26 03 2007, 21:03)

Jak dla mnie jesteś Trollem. Grałeś chociaż w tą grę?
Grał bo wkońcu przeszedł ze mną cała gre na co op
CYTAT(HortexPL @ 31 03 2007, 23:43)

story to lipa panie ping

prawdziwa moc tego tutylu tkwi w multi, rozegraj pare meczy z polskimi ziomalami, a zobaczysz o czym mowie

juhu juhu ja grałem i nie wiem o czy mowisz
CichyGrzmot
1 04 2007, 19:53
CYTAT(Ck_Flash @ 1 04 2007, 19:41)

CYTAT(HortexPL @ 31 03 2007, 23:43)

story to lipa panie ping

juhu juhu ja grałem i nie wiem o czy mowisz

sory, że sie wcinam, ale ja też nie ;/
No straszne chlopaki, jestescie zmuszeni do konca zycia grac w Halo 1 ;]
Dość jałowych gadek, chłopaki. Jeszcze jeden "odkrywczy" jednozdaniowiec i posypią się warny.
ja mam pytanko, wiadomo cos na temat dodatku do gow? co ma niby zawierac i kiedy? no i co z tym wielkim patchem?
CYTAT(Dabman @ 1 04 2007, 23:37)

ja mam pytanko, wiadomo cos na temat dodatku do gow? co ma niby zawierac i kiedy? no i co z tym wielkim patchem?
http://news.teamxbox.com/xbox/13145/Gears-...me-Type-Coming/Poprawienie bugów + nowy tryb gry + 720p dla formatu 4:3
CYTAT(Ins @ 1 04 2007, 20:59)

No straszne chlopaki, jestescie zmuszeni do konca zycia grac w Halo 1 ;]
Heh nie nie o to chodzi, ale po prostu ta gra do mnie nie przemówiła pod względem multi, uważam że singiel jest całkiem spoko ba nawet mi sie podobał ale po przejściu gry wymieniłem sie od razu za CoD 3. Nie poczułem tego co może inni poczuli w multi dlatego tez chciałem usłyszeć co was tak przyciąga w owej grze

PEACE
Salwador
2 04 2007, 15:51
Krew,sex,przemoc..oraz brutality!no moze bez tego drugiego ale gra ma w sobie magie i czasem super akcje wychodza..swoja droga tryb Anex ma byc rewoluconyjny w dziedzinie gier multi podobno..
HortexPL
2 04 2007, 16:49
Ej Flash. To Ty moze nie grales z Polakami

Multi to czysta moc i nie rozumiem jak niektorzy moga uwazac inaczej. Nie chodzi mi tutaj o aspekty techniczne, tylko o sama frajde plynaca z grania z ziomalami - teksty PolishMafii

, wszechobecny rechot i ogolna beke ze wszystkiego. Jak dla mnie walory towarzyskie biora gora nad sama rozgrywka. Dźi-a nyge, dźi-a !!!!
PS. Wie ktos moze czy nasz kochany Epic ma w planach wypuszczenie nowych map ????
Nie no multi w grze jest mega!! naprawde, mimo iz w czlonego bugow, to jest dobre tez w czlonek:)
pod warunkiem ze kajetano nie wychodzi z rankingow:D
btw: teraz achivments beda sie tez nabijac na private?
CYTAT(HortexPL @ 2 04 2007, 17:49)

Multi to czysta moc i nie rozumiem jak niektorzy moga uwazac inaczej. Nie chodzi mi tutaj o aspekty techniczne, tylko o sama frajde plynaca z grania z ziomalami - teksty PolishMafii

, wszechobecny rechot i ogolna beke ze wszystkiego. Jak dla mnie walory towarzyskie biora gora nad sama rozgrywka. Dźi-a nyge, dźi-a !!!!
PS. Wie ktos moze czy nasz kochany Epic ma w planach wypuszczenie nowych map ????
e tam z cheesburger eaterami mozna sie rownie dobrze bawic co z Polakami
Prime Hunter
2 04 2007, 19:17

Na razie nie, ale niedługo ma dojść nowy tryb gry
Szkoda, że jutro muszę oddać moją płytkę do naprawy

Przez przypadek strasznie mi się porysowała i teraz czasem się zacina
Już od jakiegoś tygodnia nie mogę spokojnie grać...

No i teraz rozumiem co wam sie podoba

no nie powiem granie z ziomkami z xbl moze sie wkrecic

No nic zycze miłych partyjek w GoWa i moze niedługo zobaczymy sie w H 3

Peace out...
ranaghar
2 04 2007, 21:00
Wyszedł już patch korygujący rozciąganie obrazu na rozdzielczości 1280x1024?
CYTAT(ranaghar @ 2 04 2007, 22:00)

Wyszedł już patch korygujący rozciąganie obrazu na rozdzielczości 1280x1024?
W najbliższej aktualizacji ma wyjść, ja również na to czekam. No i byłbym w niebo wzięty gdyby założyli hosty na serverach MS, w końcu byłoby sprawiedliwie

.
HortexPL
2 04 2007, 21:37
No to by bylo najlepsze rozwiazanie Bear, ale watpie zeby zrobili cos takiego

A poza tym to chyba tylko my - Polacy mamy takie slabe lacza, wiec raczej nie zmienia tego specjalnie dla mniejszosci, jaka jestesmy
Oby ten nadchodzacy patch byl lepszy niz ostatni...
Don Kaczorek vel Kaczondo
2 04 2007, 22:10
heh, dokladnie - w gearsach brakuje mi serwerow jak w halo2.
poza tym pytanie; z jakim sensivity gracie ;d ?
CYTAT(Don Kaczorek vel Kaczondo @ 2 04 2007, 23:10)

poza tym pytanie; z jakim sensivity gracie ;d ?
Polecam silan sensitive.
moze ktos podac najskuteczniejszy sposob na RAAMa , z gory dziekowa
Mastah27
2 04 2007, 23:45
Pyszny(***)
5 04 2007, 08:55
Hmm... respawn = łatwiejsze achievmenty.
Choć do 10.000 kills i tak chyba nie dociągnę.
Don Kaczorek vel Kaczondo
5 04 2007, 14:24
CYTAT(Blim @ 2 04 2007, 23:35)

Polecam silan sensitive.
hoho u r so funny mkay. ;o
Salwador
6 04 2007, 15:25
Na tej stronie macie wypisane praktycznie wszystkie szczegoly co do trybu..:
http://news.teamxbox.com/xbox/13185/Gears-...Annex-Revealed/ Na tej stronie macie wypisane praktycznie wszystkie szczegoly co do trybu..
A poprawki jakie beda w tym patch rowniez sa to :
-Wyeliminowanie wiekszosci Glitchy
-patch korygujący rozciąganie obrazu na rozdzielczości 1280x1024
-drobna poprawka dla trybu assasination gdzie tym razem kazdy z druzyny moze podniesc kazda bron oraz aby zabic lidera musisz dokonac egzekucji
A to wszystko juz do sciagniecia w ten poniedzialek:))
HortexPL
6 04 2007, 17:15
Mam nadzieje ze wyeliminuja glitch z pila, bo ch*j mnie strzela jak frajerzy uzywaja tego na rankingu
Lord Tidek
6 04 2007, 19:50
CYTAT(HortexPL @ 6 04 2007, 18:15)

Mam nadzieje ze wyeliminuja glitch z pila, bo ch*j mnie strzela jak frajerzy uzywaja tego na rankingu
A zwłaszcza taki jeden co go kajtek zwą
Troszkę nie podoba mi się, że ja na swoje Seriously pracowałem ciężkie trzy misiące a po wprowadzeniu Annexa da się to zrobić zapewne w miesiąc

Lae co tam. Niech ludziska mają....
HortexPL
7 04 2007, 08:59
Zgadzam sie z Toba Pomezz. Mi zostalo doslownie pare killi i tez pracowalem na to troszke (ok. 3 miesiace), szkoda ze teraz ten prestizowy achievement bedzie mialo tyle ludzi
Zawsze są jeszcze leaderboardsy gdzie można sprawdzić kto gdzie i ile zabił. Ja pewnie dalej będę grał na egzekucji, a brakuje mi jeszcze ponad 3000 kilów.
Play3rrr
7 04 2007, 14:44
Szczerze to ja przeszedłem singla i jakoś mi sie niepodoba on-line ... Nuda

A to ylko moja ocena , chodziaż powiem że żadny singiel mnie tak nie wciągnoł jak w GoW-ie

pozdroo
CYTAT(Blim @ 7 04 2007, 10:06)

Zawsze są jeszcze leaderboardsy gdzie można sprawdzić kto gdzie i ile zabił. Ja pewnie dalej będę grał na egzekucji, a brakuje mi jeszcze ponad 3000 kilów.
mam lamerskie pytanie , skad wiesz ,ze ponad 3k liczysz czy mozna gdzies sprawdzic ?
Sam jestem ciekawy ile mi brakuje a nie chce mi sie liczyc tego co sesja.
CYTAT(Orange @ 7 04 2007, 15:47)

CYTAT(Blim @ 7 04 2007, 10:06)

mam lamerskie pytanie , skad wiesz ,ze ponad 3k liczysz czy mozna gdzies sprawdzic ?
Sam jestem ciekawy ile mi brakuje a nie chce mi sie liczyc tego co sesja.
Jak napisałem, w leaderboardsach w menu Versus.
ok sprawdze, tylko ja tam widzialem tylko punkty ,moze zle patrzylem
CYTAT(Play3rrr @ 7 04 2007, 15:44)

Szczerze to ja przeszedłem singla i jakoś mi sie niepodoba on-line ... Nuda

A to ylko moja ocena , chodziaż powiem że żadny singiel mnie tak nie wciągnoł jak w GoW-ie

pozdroo
Pewnie dostawałeś ostro w dupsko i dlatego Ci się nie spodobało. (gry bez respawnów zwykle nie zachęcają do siebie od początku)
Pograj trochę i zobaczysz, że GoW wymiata online.
CYTAT(Orange @ 7 04 2007, 16:01)

ok sprawdze, tylko ja tam widzialem tylko punkty ,moze zle patrzylem

Naciśnij A.
Przybilla
7 04 2007, 18:44
Mam problem...Grając w Gears of War w połowie 4 aktu konsola zwiesza się i "disc is unreadable...", dzieje się to tylko w tym momencie.Wie ktoś co może być teog przyczyną i jakieś rady?
WildFirePL
7 04 2007, 19:52
porysowana plyta? mam to samo z FNC3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.