Przybilla
7 04 2007, 20:39
Kilka prawie niewidocznych rysek i jedna głębsza ale gra przestała działać(tylko ten jeden moment) z dnia na dzień nawet nie była z napędu wyjmowana.Wcześniej też tak miałem z PGR3 który się zacinał na jednej trasie i z Oblivionem który się regularnie zwieszał.Obie gry po jakimś czasie zaczęły działać poprawnie.
Salwador
9 04 2007, 12:12
http://gearsofwar.pl/news.phpTutaj znajdziecie filmik z Trybem Annex..Jak dlamnie jest to poprostu tryb King of the Hill z tym ze poprostu w Gearsach..

)
Pykał już ktoś w ten aneks? Dzisiaj się za to zabieram, a póki w kieracie siedzę, chętnie poczytałbym sobie wrażenia tych, co już spróbowali...
edyta: na oficjalnym forum wyczytałem, że fragi z annex nie liczą się ani do seriously ani do acziwów za bronie. Lekki zasys.
Wręcz bardzo mocny zasys, jeśli faktycznie tak to wygląda. Annex będzie ciekawostką, ludzie pograją parę tygodni, po czym wrócą do Execution.
Na chwilę obecną tak właśnie jest - info z pierwszej ręki, od Epicków. Nie rozumiem tego argumentu, że nie mogą zliczać fragów bo jest infinite spawn - przecież frag to frag, wymaga takiego samego skilla bez względu na tryb gry, prawda?
Masz rację, Koso, ludzie popykają na tym chwilę i wrócą na stare śmiecie. A szkoda, bo cały ten annex brzmi i wygląda nieźle. Dziś wieczorem testing :p
Salwador
10 04 2007, 13:25
Prztestowalem..tryb....i uwazam ze jest niczym specjalny...I nei wiem czy jak reszta z was doznala tych skokow obrazu ..mysle ze jest to spowodowane duza iloscia akcji..mianowicie za duzo sie dzieje na ekranie przez te respy..Ale jesli chodzi o poprawki to jestem pod wrazeniem..wkoncu zrobili cos z tym!!:D:D:D...i jakosc polaczenia jest leprza..
Siedzę tu w robocie i zbieram donosy od szczęśliwców, co to jeszcze wolne mają i ciorają sobie na Live
Jeden z moich ziomków stwierdził, że boom robi teraz większe boom, gdzieś wyczytałem, że hammer też niby potężniejszy jest (tylko nie wiem po ki wacław). Coś w tym temacie panowie zauważyli?
ja zauwazylem ,ze przyklejam sie po tym updejcie do byle go.wna jak mucha do lepu.ogolnie kocham to multi ale za takie updaty to ja podziekuje.
Salwador
10 04 2007, 13:51
co do przyklejania sie to fakt..ale mysle ze to anti glitch mode:p..mmianowicie aby wyeliminowac wszystkie bledy musieli je czyms zastapic...co do broni to mi sie zdaje ze wszystkie sa silniejsze..
Zwiększyli przyklejalność? Lol, główny powód moich śmierci będzie jeszcze bardziej upierdliwy.
Prime Hunter
10 04 2007, 16:07
Fajnie, że teraz gdy podczas biegu naciśniesz strzał, automatycznie ci postać stanie i go odda
Master_Lukas
10 04 2007, 17:19
Co to jest Kill Message Ticker?
P.S. Annex

:/:/ (Warzone + dodatek)

:/:/
Annex jest zarąbisty, praca, praca i jeszcze raz praca zespołowa - sam tutaj niczego nie zdziałasz. Jak są w miarę wyrównane składy to zabawa jest naprawdę przednia.
Salwador
10 04 2007, 20:50
na dzisiejsze gry zadnej niezkonczylem..bo z przeciwnej druzyny zostala albo jedna osoba albo zadna..Zero frajdy z grania...!!
Lord Tidek
10 04 2007, 20:52
CYTAT(Blim @ 10 04 2007, 18:21)

Annex jest zarąbisty, praca, praca i jeszcze raz praca zespołowa - sam tutaj niczego nie zdziałasz. Jak są w miarę wyrównane składy to zabawa jest naprawdę przednia.
Zgadzam się po 100 kroc

tryb jest przekozacki
Prime Hunter
10 04 2007, 20:54
CYTAT(Lord Tidek @ 10 04 2007, 21:52)

CYTAT(Blim @ 10 04 2007, 18:21)

Zgadzam się po 100 kroc

tryb jest przekozacki

O ile drużyna ma zamiar współpracować
Annex jest kozacki.
No i teraz może kiedyś zdobędę "Seriously...".
CYTAT(Hejas @ 10 04 2007, 23:40)

Annex jest kozacki.
No i teraz może kiedyś zdobędę "Seriously...".

ponoc fragi sie nie licza...
btw: szkoda ze map nowych nie dali:/
Podobno w ciągu kilku miesięcy mają pojawić się 4 nowe - nie dają ich od razu, bo tylko to zapewnia im status "za darmo". Kij wie, dlaczego, ale cóż, trzeba poczekać.
RaselPL
10 04 2007, 23:48
Bear --> nie zgodze się że samemu nic nie można zdziałać ;] dzisiaj grałem 2 mecze z hamburgerami (po sporej przerwie od GoW) i w obu zamiatałem że aż miło się grało

praktycznie sam zdobywałem i broniłem bo wiadomo jak to jest z hambkami, w 1 meczu gralem z takimi co dawali rade ale w tym drugim to czułem się tak jakbym grał sam na 4, i wygrywałem

tylko że ani jednego meczu nie skończyłem bo problemy z netem ;/ ale ogólnie annex jest genialny, licze na invy Bear ;p znów inne gry muszą poczekać bo GoW mnie zassał
kogo macie na mysli piszac "hamburgerami" ?
ludzi ktorzy zyja przy konsoli z big makiem w ustach... a tak naprawde to chodzi o amerykancow!
a mniej dokladniej o kazdego kto szprecha po angielsku...
ok dzieki chcialem sie tylko upewnic

mam wiec pytanie, o co chodzi w tym zdaniu ktore napisal RaselPL "praktycznie sam zdobywałem i broniłem bo wiadomo jak to jest z hambkami", gram praktycznie od poczatku z ludzmi z ameryki i nie sadze ,zeby odbiegali skillem od Polakow

czy aby troche siebie nie przeceniacie ?
znaczy tak, kiedys jak gralem z hamburgerem, powiedzial ze zazdrosci zgrania polakom, bo oni graja chaotycznie, polacy badz co badz, jakie niekiedy buce sa ( czasem nawet wychodza z serva ) co prawda hambki wieksze, ale zgranie maja... dobrze sie potrafia zrozumiec, chyba ze jakis foch sie czasem trafi, taki kajetano ( nigdy tego mu nie wybacza ) ale polacy maja zgranie, z hamburgerami taktycznie sobie nie pograsz, bariera nie jest jezyk, tylko zachowanie podczas gry:/
Apropo przylepiania, ponoc zmniejszyli,
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33515;core.htmlbtw: animacji ciecia pila dalej nie da sie przerwac?
jaro5412
11 04 2007, 10:31
Czy to prawda że w trybie Anex nie da się zdobywać achievementów. Jakiś Big-Mac powiedział mi to wczoraj.Prosze o odpowiedz.
jaro5412
11 04 2007, 10:52
CYTAT(Dabman @ 11 04 2007, 02:02)

znaczy tak, kiedys jak gralem z hamburgerem, powiedzial ze zazdrosci zgrania polakom, bo oni graja chaotycznie, polacy badz co badz, jakie niekiedy buce sa ( czasem nawet wychodza z serva ) co prawda hambki wieksze, ale zgranie maja... dobrze sie potrafia zrozumiec, chyba ze jakis foch sie czasem trafi, taki kajetano ( nigdy tego mu nie wybacza ) ale polacy maja zgranie, z hamburgerami taktycznie sobie nie pograsz, bariera nie jest jezyk, tylko zachowanie podczas gry:/
Apropo przylepiania, ponoc zmniejszyli,
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33515;core.htmlbtw: animacji ciecia pila dalej nie da sie przerwac?

Ja myśle inaczej. Częso gram z Big-Mackami i jest naprawde spoko
CYTAT(jaro5412 @ 11 04 2007, 11:31)

Czy to prawda że w trybie Anex nie da się zdobywać achievementów. Jakiś Big-Mac powiedział mi to wczoraj.Prosze o odpowiedz.

Na poprzedniej stronie tego wątku jest o tym rozmowa.
Tak, to prawda. Informacje z pierwszej ręki, od devów Epica, z oficjalnego forum GoW.
CYTAT(RaselPL @ 11 04 2007, 00:48)

Bear --> nie zgodze się że samemu nic nie można zdziałać ;] dzisiaj grałem 2 mecze z hamburgerami (po sporej przerwie od GoW) i w obu zamiatałem że aż miło się grało

praktycznie sam zdobywałem i broniłem bo wiadomo jak to jest z hambkami, w 1 meczu gralem z takimi co dawali rade ale w tym drugim to czułem się tak jakbym grał sam na 4, i wygrywałem

tylko że ani jednego meczu nie skończyłem bo problemy z netem ;/ ale ogólnie annex jest genialny, licze na invy Bear ;p znów inne gry muszą poczekać bo GoW mnie zassał
Dobra, dobra już nie kozacz

i lepiej przyjrzyj się co dokładnie napisałem. Jak są w miarę wyrównane składy, bo wiadomo że na słabiaków hamburgerów nie ma co iść.
Salwador
11 04 2007, 15:53
Microsoft probuje naklonic Epic games aby za mala cene wystawiac dodatki np:nowe mapy..Ale Epic ma plan aby zrobic ot jak w przypadku Halo2 na poczatku mapy beda kosztowac jakies tam pkt a pozniej beda za darom..Ale zapewne to pozniej bedzie kiedy ukaze sie gow2??

..W skrocie mowiac..wielkie oklaski dla microsoftu..!
HortexPL
11 04 2007, 16:41
Annex daje rade - bezmyslna sieka w koleczku, zero taktyki... ale cieszy, dobra odskocznia od zwyklych trybow, w ktorych od czasu do czasu trzeba pomyslec

Ale update, ktory mial miejsce to juz co innegoo... JESTEM ZALAMANY. Oby epic nie wypuscil juz zadnego update`u bo z kazdym jest co raz gorzej. Moze i eliminuja niektore bledy, ale za to pier**la inne, wazne rzeczy. Sprobujcie przebiec z wcinietym A obok sciany, tak aby koles sie nie przykleił... chyba nei da rady, no i jeszcze te granaty, po nastepnym uaktualnieniu beda chyba tak mocne jak w rainbow six i posluza jako bron na daleki dystans xD
PS. Bardzo dobrze ze kille sie nie licza, chociaz frajerzy nie zdobeda latwo Seriously
Meanthord
11 04 2007, 18:27
Annex jest fajny, oczywiscie nie do powaznego grania, ale w ramach relaksu

. Ot, wesola rzeznia... mi juz sie znudzil

. Mimo wszystko wole bardziej skillowe tryby

.
Wariat z Mirowa
23 04 2007, 17:39
Najleprza gra w jaką grałem ..... jest też świetna w trybie online ah to własnie ona sprawiła ze jade za jakis czas do sklepu po nowego X360
McDriv3r
23 04 2007, 18:26
Dawno gra mnie tak nie wciagnela jak gearsy.Tylko ostatnio God of War II.Gra MASAKRA.Niszczy wizualnie wszystko co widzialem.To jest gra dla ktorej ide do roboty w wakacje.Musze miec ta konsole i gre.W dodatku trzeba sie juz przesiasc na nowa generacje.Kupic i grac !
Lord Tidek
29 04 2007, 18:05
Ciekawe info dotyczące filmu Gears of War
Tutaj
Raiven2
30 04 2007, 10:11
Gra dobra,świetna,nextgenowa daje początek nowej erze FPS-ów ale.... jest krótka, fabuła za mało rozwinięta i przedewszystkim jeśli gramy tylko w nią(codziennie kilka godzin) to jest nudna...Multi nadrabia, dużo adrenaliny i zawsze jest jakieś niebezpieczeństwo że jakiś Locust za plecami nas goni
CYTAT(Raiven2 @ 30 04 2007, 11:11)

Gra dobra,świetna,nextgenowa daje początek nowej erze FPS-ów ale....
Nom, nie da się ukryć, że perspektywa trzeciej osoby jest w FPS czymś kompletnie rewolucyjnym ;D
Kto ustawi sie ze mną na COOPa??
Wogole to chcialbym z kims z Polski pogadac bo wokol sami angole albo burgery....
Jestem od wczoraj w Live i nie mam zadnych friendsów
Lord Tidek
1 05 2007, 17:08
CYTAT(Hlipo @ 1 05 2007, 17:36)

Za jedyne 800 MP
matek_79
1 05 2007, 18:52
CYTAT(Lord Tidek @ 1 05 2007, 18:08)

CYTAT(Hlipo @ 1 05 2007, 17:36)

Za jedyne 800 MP

Zdziwiony? Darmowe chipsy wraz z piwem juz sie skonczyly, zreszta na ich miejscu tez bym bral kase za nowe mapy, z czegos przeciez trzeba zyc.
Salwador
1 05 2007, 18:58
To możemy tylko podziękować pano z micresoftu gdzie udało się im przekonać firme Epic do wystawiania dodatków już za cene..!!Banda złodzieji..!!i hate microsoft!!
szukam kogos do co-op na insane,jak cos to priv lub gg : 1904141
CYTAT(Salwador @ 1 05 2007, 19:58)

To możemy tylko podziękować pano z micresoftu gdzie udało się im przekonać firme Epic do wystawiania dodatków już za cene..!!Banda złodzieji..!!i hate microsoft!!
3 września mapki będą już dostępne za darmo...
Pyszny(***)
2 05 2007, 18:24
Nowe mapy już do pobrania! Gdybym nie wyjeżdżał to na pewno bym je miał już u siebie na dysku. A tak wrócę i będą za darmo, hehe

.
HortexPL
3 05 2007, 11:38
Jesli pobraliscie nowe mapy to piszcie czy bylo warto wydac te 800 MP bo ciagle sie zasatnawiam czy kupic.
Gralem na razie w 2 tylko ale ponoć najfajniesze i podobało mi sie

Chyba znowu zaczne grac w gowa
Prime Hunter
6 05 2007, 22:31
Cytat z IGN co do mapy- Bullet Marsh
"Bullet Marsh is not only the strongest of the maps in Hidden Fronts but it is the best map in all of Gears of War. You read that right. This map kicks ass."
Salwador
7 05 2007, 01:44
Gardens-Mapa z 2ma ogradomia gdzie jest trucizna rozpylona która Ciebie zabija jesli nie przełączysz 3ch przycisków na ścianie:)
Bullet Marsh-ciepmny las..pioróny walą pad sie trzęsie..dwa nie wielkie pomosty a miedzy nimi bumshot..masakra...Trzeba mieć tam oczy dosłwonie wszędzie otwarte..Oraz będąc w ukryciu uwaąaj aby światło nie z gasło gdyż ptaszki ci wydłubią ocza:p..
Subway-Godny następca według mnie..Mansion..mianowicie jest to mapa dwu poziomowa..niewielka ale wszystko można na niej znaleźć..;)
Process.-Mapa przypomina jeden z ostatnich etapów gry gdzie wszystko jest postawione w podziemiach..
Wszystkie mapy są dobre..i świetnie na nich się bawie...Przynajmniej ja:)
CYTAT(Raiven2 @ 30 04 2007, 11:11)

Gra dobra,świetna,nextgenowa daje początek nowej erze FPS-ów ale.... jest krótka, fabuła za mało rozwinięta i przedewszystkim jeśli gramy tylko w nią(codziennie kilka godzin) to jest nudna...Multi nadrabia, dużo adrenaliny i zawsze jest jakieś niebezpieczeństwo że jakiś Locust za plecami nas goni

Ze swietna i nextgenowa to sie wpelni zgadzam.A ja itak uwazam ze Lost Planet ma fajniejszą i przyjemniejszą grafe ale to moje zdanie:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.