Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Lucek
CYTAT(Slupek88 @ 5 07 2007, 17:43) *
Cegła pewnie że nie jestem wyrocznią, ale wystarzczy spojrzeć na fora, na rankigi najczęsciej granych gierek na Xbox Live, wystarczy spojrzeć na liste przyjaciół, którzy w co grają, i co najważniejsze, wystarczy się zalogować do Xbox Live i nie mija minuta a tu sypią się zaproszenia do Gearów

moze twoi znajomi maja tylko gearsy, u mnie nie zauwazylem czegos takiego
Zeratul
CYTAT(Lucek @ 5 07 2007, 20:53) *
CYTAT(Slupek88 @ 5 07 2007, 17:43) *
Cegła pewnie że nie jestem wyrocznią, ale wystarzczy spojrzeć na fora, na rankigi najczęsciej granych gierek na Xbox Live, wystarczy spojrzeć na liste przyjaciół, którzy w co grają, i co najważniejsze, wystarczy się zalogować do Xbox Live i nie mija minuta a tu sypią się zaproszenia do Gearów

moze twoi znajomi maja tylko gearsy, u mnie nie zauwazylem czegos takiego

hmm... przeciez 90% Polakow posiada tylko GoW. W okresie od listopada do kwietnia, to balem sie spytac czy zagraja w cos innego...
Lucek
CYTAT(Zeratul @ 5 07 2007, 21:20) *
hmm... przeciez 90% Polakow posiada tylko GoW. W okresie od listopada do kwietnia, to balem sie spytac czy zagraja w cos innego...

no u siebie powaznie tego nie zauwazylem - fakt, duzo ludzi gra, ale znowu nie wiekszosc

Slupek88
Cegłą wiesz pisze jak u mnie jest 82 osoby i z tego 90 % Gearsy, a z Tobą Zeratul kompletnie sie nie zgodze, co ty wypisujesz, że ludzi mają Gow-a tylko, no chyba ze masz 2 Polaków na krzyz, bo większośc ma równierz: Dead Rising, ma Graw 1 i 2, mają Forze 2, mają PGR3, pro evo 6, Saints Rowy, Rainbowy i wszystko co powychodziło i jest dobre a nawet nie,nie wiem skąd masz te informacje że tylko mają-mamy Geary ;/
michalc
No wlasnie niewiem co kolesie wypisuja, moi znajomi maja kupe gier ale zazwyczaj okolo 80% gra w gow i taka jest chlopaki prawda tongue.gif
koso
CYTAT(Zeratul @ 5 07 2007, 21:20) *

Myślę że po prostu wolą grać w GoWa niż trzaskać GS w fenomenalnych produkcjach typu Żółwie Ninja, Szrek i inne tego typu hyh.gif
cichy_
Ja jeszcze od siebie chciałem dodać, że gdyby nasi rodacy nie grali w Girsy to na pewno nie siedziałbym tyle czasu przy tym tytule. Zdobyłbym wszystkie achievy i grał w inne gry. A tak mam po co tam wracać...

Pozdro dla całej ekipy Girsowej cool.gif
bountyhunter
troche to wkurzajace, ze wszyscy chca tylko w gowa grac, a takie lost planet na mp jest okolo ~70% lepsze niz gearsy. od zadnego polaka nigdy zaproszenia do lp nie dostalem, a do gowa leca ciagle. i tak od premiery az po dzien dzisiejszy
Jinxters
Co myślicie na temat wersji na PC....E3 ma wyjaśnić tą sprawe...a tu FILMIK na ten temat
Keymaker
Myślę, że szykuje się pakiecik za 1200 MP (co najmniej). Nie mam absolutnie nic przeciwko wyjściu paczki uzupełniającej dla X'a, ale tyłek mnie zaboli, jeżeli na PC wyjdzie to wszystko w cenie nie przekraczającej 100 PLN. Myślę, że w wypadku wypuszczenia dodatku na X'a trzeba będzie wysupłać tyle samo punktów co na Shivering Isles confused.gif A to już nie jest nice. Zresztą i tak niewiele osób an PC sobie w to pogra, bo kogo stać na piecyk sprawnie wyświetlający chociażby Lost Planet w zadowalającej rozdziałce. Pewno Gyrosy uzyskają niesamowicie szlachetny tytuł "Vista Only" czy inną pierdołę, co już w ogóle zniszczy obraz tej gry na PC.

Dla mnie jest tak: płatny dodatek na Bazarku - jak najbardziej, wersja PC - niepotrzebny bajer dla co bogatszych graczy.
bountyhunter
watpie zeby to jako dodatek wyszlo, wszak wykorzystali juz limit 1250 gscrea.... juz predzej poskletaja pudelkowa wersje i wypuszcza jako pelnoprawna gre na pc i x0 smile.gif
maciek88
ha! bylem pewny, że coś takiego wyjdzie, nawet pisałem o tym ileś tam stron wcześniej. w końcu nie po to robili to wielkie monstrum żeby sobie tylko popatrzeć.

tak z innej beczki. po raz kolejny próbowałem się przekonać do multi. jeeeeej... dla mnie to jest totalny syf, nie da się w to grać smile.gif
Uriziel
CYTAT(maciek88 @ 8 07 2007, 18:57) *
ha! bylem pewny, że coś takiego wyjdzie, nawet pisałem o tym ileś tam stron wcześniej. w końcu nie po to robili to wielkie monstrum żeby sobie tylko popatrzeć.

tak z innej beczki. po raz kolejny próbowałem się przekonać do multi. jeeeeej... dla mnie to jest totalny syf, nie da się w to grać smile.gif

Nie da się grać, czy nie potrafisz grać. Multi w GoW to inny świat, różni się od większość innych multi w grach, rządzi się swoimi zasadami które trzeba pojąć (lekkie opóźnienie strzału, przewaga hosta to normalka ale bez przesady da się bez problemu grać i wymiatać) . Sam teraz gram dużo w RS:Vegas i jak przesiadam sie na GoWa to potrzebuję meczyk dwa aby się rozegrać i wkręcić. Gdy swieżak zaczyna w multi i trafi na ekipę wymiataczy to widomo że ma przej***ne, a jak zostanie ostatni to już totalna masakra ( coś z Koso na ten temat wiemy smile.gifsmile.gif "z rozbiegu").
Diabeu
cokolwiek, gra na multi jest maxymalnie randomowa, mnie to nie kręci akurat więc zlewam na ten tytuł
Salwador
CYTAT(Uriziel @ 8 07 2007, 19:43) *

tak z innej beczki. po raz kolejny próbowałem się przekonać do multi. jeeeeej... dla mnie to jest totalny syf, nie da się w to grać :)

Nie da się grać, czy nie potrafisz grać. Multi w GoW to inny świat, różni się od większość innych multi w grach, rządzi się swoimi zasadami które trzeba pojąć (lekkie opóźnienie strzału, przewaga hosta to normalka ale bez przesady da się bez problemu grać i wymiatać) . Sam teraz gram dużo w RS:Vegas i jak przesiadam sie na GoWa to potrzebuję meczyk dwa aby się rozegrać i wkręcić. Gdy swieżak zaczyna w multi i trafi na ekipę wymiataczy to widomo że ma przej***ne, a jak zostanie ostatni to już totalna masakra ( coś z Koso na ten temat wiemy :):) "z rozbiegu").

Święt słowa jak dla mnie..;)..szacun... yes.gif
Gemi
ahaha nie no leze... Gearsy na PC :A ostre rzeczy sie dzieja chytry_.gif A juz powoli przekonywalem sie do zakupu XO, konsola tanieje, gier coraz wiecej, niezle promocje itp itd. z tu nagle Gearsy na PC tongue.gif, Bioshock na PC, Mass Efect na PC. Jednak co M$ to M$ smile.gif Niestety Tekkena, Metala, Finala, czy chocby Killzone2 raczej nie zobacze na PC wiec wybor staje sie jasny, ale... no wlasnie smile.gif Ciekawe co sie stanie jeszcze do konca roku smile.gif
Soul
CYTAT(Gemi @ 11 07 2007, 12:33) *
ahaha nie no leze... Gearsy na PC :A ostre rzeczy sie dzieja :> A juz powoli przekonywalem sie do zakupu XO, konsola tanieje, gier coraz wiecej, niezle promocje itp itd. z tu nagle Gearsy na PC :P, Bioshock na PC, Mass Efect na PC. Jednak co M$ to M$ :) Niestety Tekkena, Metala, Finala, czy chocby Killzone2 raczej nie zobacze na PC wiec wybor staje sie jasny, ale... no wlasnie :) Ciekawe co sie stanie jeszcze do konca roku :)

LOL tylko jakiego kompa będzie potrzeba do odpalenie takiego GoW'a , a zanim wyjdzie taki ME,BS na peceta(ja już dawno przejdę te gry).A i nie chce tu wymieniać gier (tytułów) które będę tylko na X360 (podkreślam tylko na X360) Bo to jest temat o gow,a tak btw czy te nowości które będą na PC zagoszczą na X360? wiadomo coś (a i z tym tekken nic pewnego;)
qazar
liczymy 100zl za GOW + 3,5 k za nowa karte graficzna na jadrze(N90) i core 2 quadro:D:P
wiiboxstation
Ja bym chciał by te 5 nowych epizodów do singla wyszło jako dodatek na xbox live...chce rozwalić brumaka biggrin.gif
komar737
No przydaloby sie cos dodatkowego do singla, ktory byl IMO przykrotkawy... ale miodny.

A brumak to ten DUZY 'dinozaur', pod koniec aktu z rezydencja Pudziana? tongue.gif
HortexPL
Ta, to ten dinozaur. Jeszcze cos odnosnie wersji na PC i tego co robi MS. SZczerze mowiac to wkurzylem jak przeczytalem, ze ludki z microsoftu nie chca dac nam tego, co bedzie na blaszakach. Mam nadzieje, ze wypuszcza chociaz jakis dodatek z nowymi chapterami (o mapach juz nie wspominam). Szkoda tez edytora mapek, bo zabawa z nim bylaby przednia =] wallbash.gif Co myslicie o tym, nie czujecie sie troche... hm... pokrzywdzeni, bo dla mnie dzialania MS, w tym momencie sa niezrozumiale...
FiL4
Święte słowa. Multiplayer w GoW jest TRAGICZNY jeśli ktoś wcześniej grał w gry typu Quake 3 albo Halo i jest przyzwyczajony do czysto skillowych gier. Ta gra jest randomowa, ma z(pipi)any silnik, a przewaga hosta na lanie jest nawet większa niż w H1. REAL BAD.
szkieli
Ludzie pomocy! Mam konto europejskie na Wielką Brytanie i nie moge w ni ch... kupić map do Gears of war za 800 p.
Wyskakuje jakiś błąd. Specjalnie kupiłem 2100 p. żeby odblokować mapy. O co chodzi? Czy ktoś ma ten sam problem?
Uriziel
CYTAT(szkieli @ 16 07 2007, 08:56) *
Ludzie pomocy! Mam konto europejskie na Wielką Brytanie i nie moge w ni ch... kupić map do Gears of war za 800 p.
Wyskakuje jakiś błąd. Specjalnie kupiłem 2100 p. żeby odblokować mapy. O co chodzi? Czy ktoś ma ten sam problem?

Masz ten sam problem jak ja i wielu innych, daje o sobie znać regionalizacja zawartości i związane z tym blokady. Jak koniecznie chcesz je ściągnąć to wyjedz do UK, ściągnij mapki i wróć do polski smile.gifsmile.gifsmile.gif

CYTAT
Święte słowa. Multiplayer w GoW jest TRAGICZNY jeśli ktoś wcześniej grał w gry typu Quake 3 albo Halo i jest przyzwyczajony do czysto skillowych gier. Ta gra jest randomowa, ma z(pipi)any silnik, a przewaga hosta na lanie jest nawet większa niż w H1. REAL BAD.

Przewaga hosta chyba online a nie na lanie, grałem wczoraj na lanie w czasie eliminacji do wcg i na lanie host nie ma żadnej przewagi.
KILa
CYTAT(Uriziel @ 16 07 2007, 09:19) *
Masz ten sam problem jak ja i wielu innych, daje o sobie znać regionalizacja zawartości i związane z tym blokady. Jak koniecznie chcesz je ściągnąć to wyjedz do UK, ściągnij mapki i wróć do polski smile.gifsmile.gifsmile.gif

A probowaliscie laczyc sie z internetem przez proxy UK ?
filipppek
CYTAT(bulinka_eve @ 4 01 2007, 21:12) *
Hej, zacząłem ostatnio granie w multi i muszę powiedzieć,że naprawdę gra wymiata,aczkolwiek mam kilka pytań:

W jaki sposób są naliczane punkty w Rankingu?

Czy istnieje coś takiego jak poradnik gry w multi w GoW(jeśli nie to może by coś takiego napisać,pomocne by było dla takich początkujących jak ja)?

Z chęcią bym pograł z jakimiś naszymi ludźmi bo już mam dość angielskich i szwabskich śmiechów:) Może by spisać osoby grające w multi żeby łatwiej było się odnaleźć?

Pozdrówki i do zobaczenia na LIVE!

Gamertag:TATT00s

ja bym z chęcią zagrał, ale dopiero koło piątku wieczorem bo teraz na tydzień wybywam, jak do tej pory straszna ze mnie lamka (live mam dopiero 5 dni rolleyes.gif )
gamertag: pusty

edit: sorry że troche offtopowo, tak byłem podniecony, że nie zauważyłem o czym teraz toczy się dyskusja happy.gif no i poczytałem kilka stron wstecz w których temat był poruszany

CYTAT

to by mogło zadziałać tylko że prawdopodobnie transfer spadłby dramatycznie...
HortexPL
Daj spokoj Uriziel. Na glupie posty nie warto odpowiadac. Jak tam eliminacje offline ? Pewnie poziom byl bardzo wysoki =]
Dragoov
Ile macie killsów po sieci? ja juz zdobyłem 5202 fragi smile.gif. IMO najlepiej robic 110 killsów codziennie, zrobi zie 10000 w ok. 2 1/2 miecha.

Hortex, świete słowa. Teraz to tylko zrobic wszystkie achviementy na XO i przerzucic sie na PC smile.gif.
Uriziel
CYTAT(HortexPL @ 16 07 2007, 10:20) *
Daj spokoj Uriziel. Na glupie posty nie warto odpowiadac. Jak tam eliminacje offline ? Pewnie poziom byl bardzo wysoki =]

Masz rację nie warto tracić nerwów na osoby co grały w online GoWa 2h w życiu, dostawały wp****ol i wypisują teraz jaka ta gra jest gówniana.

Ja byłem towarzysko, zobaczyć kto gra, na żywo spotkać ludzi z live'a. Były 2 dobre drużyny ZKRS i PPT ( ale oni z live'a ) reszta co gra po lanie to nie ten poziom. Przypuszczam na 99% że to kto pojedzie na finał wcg rozstrzygnie się między drużynami z eliminacji online.
Soul
Głupie posty? aha czyli każdy kto ,wyrazi swoje zdanie na temat jakiej kol wiek gry ( w tym przypadku chodzi o GoW) I komuś się to nie spodoba jego post jest głupi mhm ciekawe. blink.gif

BTW

Hortex to nie jest chat ,jak masz jakieś pytania do Urizel'a to zapraszam na pw,na gg gdzie bądź, tylko nie tu. Ten temat do tego na pewno nie służy.

Po za tym każda gra po lanie ma jakieś opóźnienie na join'ie , widocznie za mało grałeś ,że by to zauważyć (co widać) dobrym przykładem jest shotgun.Na hoście ta broń jest zwyczajnie mocniejsza( tak samo jak w H2) po za tym w GoW jest za dużo randomu i tu n/p chodzi mi o wyżej wymienioną broń "shotgun" i strzelanie z niej .

Slupek88
Bla bla, jaki to Gow jest gówniany, nie podoba się to włącz sobie swoje sztuczne Halo, zgadzam sie z Hortexem, zagrałes chwile w Gearów dostałes po (pipi)e, a teraz chodzicie po forach i żalicie się jaki to Gow jest gówniany, porównując go ciągle do Halo- gry jakże nudnej i dziecinnej, skączące kosmiczne ludki, lasery i masa innych bzdur.
B0CZEK
CYTAT(Slupek88 @ 16 07 2007, 16:12) *
... Halo- gry jakże nudnej i dziecinnej, skączące kosmiczne ludki, lasery i masa innych bzdur.

hahaha.gif

wydaje mi sie ze w multi halo grales co najwyzej coop hyh.gif

A co do GoWa... jako zagorzaly fan halo, moge powiedziec ze fajnie mi sie gralo w gowa na xbl cool.gif jedyna rzecz ktora mnie irytowala to randomowe headshoty ze snipy...
Salwador
Ja grałem maniakalnie i w Halo jak i GoW...I stwierdzam iż gdyby była tylko opcja live w H1 bez zastanowienia nawet przy tych lagach które tam były ta gra Rules:p...Lecz brak tej opcji to po prostu trumna:(..
Co do przewagi hosta w GoW na lanie nie zauważyłem żadnej różnicy...

GoW moim zdaniem jest dobre mogłoby być świetne gdyby dopracowali tryb multi...
Oraz co do przypadkowości..Ciężko mi w nią wierzyć kiedy się gra ze zwyrolami co Ciebie powalają co chwila 1-2ma strzałami z shotguna oraz którzy grają nie na swoim hoście!!poprostu skill;)

Boczek...Randomowe heady zazwyczaj wpadają kiedy się ruszasz ze snajpą..:P
ash77
dla mnie GoW jes dobry po sieci
na początku dostawałem łupnia ze hej jak trafiłem jednego na 10 rund to swieto
ale trzeba wyczucia (i wychodze od razu z gier co opóźnienie jest widoczne)

tak wiec cwicząc i nie zrażając sie do gry (ze jestem mięsem armatnim - pomogli przyjaciele z online co poznałem)doszłem do momentu ze sednio rozwalam jednego na runde co wydaje mi sie wynikiem przyzwoitym

tak wiec nie zrazajcie sie do gry online bo jest naprawde dobra a już najlepsza jak taktycznie rozmawiacie z polakami - wtedy czuć klimat
Velius
Wrocilem po kilku miesiacach,gdzie mialem przerwe od konsoli i widze ze jeszcze sporo osob gra w GoW i cieszy sie popularnoscia,to dobrze.Juz teraz bym go odpalil zeby znowu poczuc jak to przyjemnie rozwalic komus leb z shotguna ale polowa mojej listy ma bany na konsole a inni powyjezdzali i nie ma z kim grac.
bart-blank
CYTAT(Uriziel @ 16 07 2007, 10:42) *
CYTAT(HortexPL @ 16 07 2007, 10:20) *

Masz rację nie warto tracić nerwów na osoby co grały w online GoWa 2h w życiu, dostawały wp****ol i wypisują teraz jaka ta gra jest gówniana.

Ja byłem towarzysko, zobaczyć kto gra, na żywo spotkać ludzi z live'a. Były 2 dobre drużyny ZKRS i PPT ( ale oni z live'a ) reszta co gra po lanie to nie ten poziom. Przypuszczam na 99% że to kto pojedzie na finał wcg rozstrzygnie się między drużynami z eliminacji online.

Wiesz, po lanie się totalnie inaczej gra, zero lagów i dziwnych sytuacji. Teraz jak te drużyny z online przyjadą na granie offline to będzie inna bajka : ) Co do organizacji to jak na Pl - ujdzie wink.gif ale najgorsze były nagrody - gra na Pc THE SHIELD!!
TomisH
Pozdro dla ekip z LANa. Tak, no gram nogami to naprawdę był przefachowy nick wink.gif
- No, to jaki nick?
- gram nogami
- Spoko, fajnie, ale jaki nick? wink.gif
Dragoov
Małe pytanie, czy gdziekolwiek w POLSCE (wiem ze to prawie niemożliwe) można dostac T-shirty z Gears of War? Bo jak patrzałem na allegro to nie było ani jednej, a na amerykanskim ebay'u jest ich bardzo duzo franc.gif. Jeśli ktoś sprzedaje takową pisac na gg: 5533347
HortexPL
z goryprzepraszam za offtop

Soul, nie denerwuj sie skarbie. Przeczytaj najpierw pare pastow z tego tematu, a nie wchodzisz, nie wiesz o co do konca chodzi, piszesz post, w ktorym probujesz pokazac swoja wyzszac i myslisz ze jestes za(pipi)isty. Oczywiscie kazdy moze wyrazic swoja opinie, ale nie uwazasz, ze jesli ktos wpada na forum, pisze "multi w gow to lipa, smierdzi ch*jem" i w dodatku nie popiera tego zadnymi sensownymi argumentami, to nie jest to glupi post ? Ja tez wyrazam swoja opinie i nie kierowalem moich slow do konkretnych osob, wiec po co sie czepiasz ? Poza tym w jakim celu mi piszesz o shotgunie, przeciez nie poruszalem tego tematu ? Chyba cos ci sie w glowce poje*alo wink.gif Nie mow mi o opoznieniu, bo gram w ta gre juz troche i jestem przekonany, ze wiem wiem o niej duzo wiecej od ciebie. Jezeli jestes taki dobry i obeznany to moze ustawimy sie na klanowke albo wez udzial w WCG i do zobaczenia w finale

BTW

Nie zasmiecaj forum swoimi "zalami", to nie jest chat, wiec jesli cos ci nie pasuje to wal do mnie na priva hyh.gif
TomisH
Kiedy Soul brał udział w WCG wink.gif
Dobra.

BEZ DALSZYCH OFFTOPÓW (bo będzie źle).
HortexPL
Na pewno bardzo dobrze mu poszlo i przeszedl do finalu. Tak przy okazji mowienia o WCG i nawiazujac do postu Uriziela chcialbym powiedziec,ze druzyny z eliminacji offlineowych raczej nie maja z online`owymi finalistami. Te pierwsze beda raczej deska ratunku dla tych co odpadli online. Byc moze sie myle, ale chyba cos w tym jest...
Soul
CYTAT(Slupek88 @ 16 07 2007, 14:12) *
Bla bla, jaki to Gow jest gówniany, nie podoba się to włącz sobie swoje sztuczne Halo, zgadzam sie z Hortexem, zagrałes chwile w Gearów dostałes po (pipi)e, a teraz chodzicie po forach i żalicie się jaki to Gow jest gówniany, porównując go ciągle do Halo- gry jakże nudnej i dziecinnej, skączące kosmiczne ludki, lasery i masa innych bzdur.

To do mnie? , czy do Fil4 ?! o_O

CYTAT(HortexPL @ 16 07 2007, 17:19) *
z goryprzepraszam za offtop

Soul, nie denerwuj sie skarbie. Przeczytaj najpierw pare pastow z tego tematu, a nie wchodzisz, nie wiesz o co do konca chodzi, piszesz post, w ktorym probujesz pokazac swoja wyzszac i myslisz ze jestes za(pipi)isty. Oczywiscie kazdy moze wyrazic swoja opinie, ale nie uwazasz, ze jesli ktos wpada na forum, pisze "multi w gow to lipa, smierdzi ch*jem" i w dodatku nie popiera tego zadnymi sensownymi argumentami, to nie jest to glupi post ? Ja tez wyrazam swoja opinie i nie kierowalem moich slow do konkretnych osob, wiec po co sie czepiasz ? Poza tym w jakim celu mi piszesz o shotgunie, przeciez nie poruszalem tego tematu ? Chyba cos ci sie w glowce poje*alo ;) Nie mow mi o opoznieniu, bo gram w ta gre juz troche i jestem przekonany, ze wiem wiem o niej duzo wiecej od ciebie. Jezeli jestes taki dobry i obeznany to moze ustawimy sie na klanowke albo wez udzial w WCG i do zobaczenia w finale

BTW

Nie zasmiecaj forum swoimi "zalami", to nie jest chat, wiec jesli cos ci nie pasuje to wal do mnie na priva :]

Tak ależ oczywiście , chcę pokazać jaki to ja zaj**** jestem huh.gif powiedz mi po czym w nosisz ? To jest forum , i każdy może napisać że coś mu się nie podoba ,jest kupą itp ( i nie oznacza to że jego wypowiedź jest głupia , napisał że mu sie gra nie podoba i tyle) Tak was boli że komuś się GoW nie podoba?? po co te zbędne komentarze ( typu jego post jest głupi ble ble ble!)A i skąd ty ,w ogóle wywnioskowałeś, że ja do Ciebie piszą o tym shotgunie (nie mam pojęcia) , tak po prostu napisałem,wyraziłem swoja opinie na temat tej z balaszonej broni (IMO)
Więc to tobie się coś poje****. Na pewno grasz w to więcej niż ja , bo ja zwyczajnie w to nie gram w ogóle laugh.gif a co za tym idze na pewno wiesz więcej ode mnie . Lany też grasz ? ,czy tylko online? . LOL a gdzie ja napisałem że jestem dobry w tą grę ? o_O To ciebie coś pogieło nie mnie ,nie grzej buły ,dla mnie ta gra w mp jest taka sobie ,i zwyczajnie do mnie nie przemówiła. sweat.gif
HortexPL
Dobra, juz koniec zamieszania. W niektoryh kwestiach sam sobie zaprzeczasz, ale juz nie bede sie na ten temat rozpisywac, bo to nie ma sensu. Jak cos to priv. Pozdro
KILa
CYTAT(filipppek @ 16 07 2007, 09:34) *
CYTAT

to by mogło zadziałać tylko że prawdopodobnie transfer spadłby dramatycznie...

Mozliwe ale to tylko po to by mapki sciagnac
Velius
Nie mozna juz sciagac map do GoW'a? >_> (troche mnie nie bylo)
SIKI
Mój brat ostro gra w GoW, ja pograłem troche i mnie odrzuciło...
Rozgrywka jest tak randomowa, że szkoda gadać. Bardziej jara mnie taktyczne Vegas...
tak btw to multi GoW niedorasta nawet do pięt multi z serii Halo...
yaczes
Tez gadalem, ze jest randomowa, jak nie mialem pojecia jak w to sie gra - tak tlumaczylem sobie wpi.er.dol, ktory dostawalem. Porownywanie do Halo i innych fpp jest bez sensu, bo to inny typ gry.
Jesli jest tak ranodomowo i nieskillowo to jak wytlumaczycie, ze niektorzy za(pipi)iscie wymiataja i miazdza, a niektorzy nic ubic nie moga?
Ghouligh
widze, ze jest tyle samo zwolennikow co przeciwnikow multi gow'a, wiec chyba ten temat jest jalowy. gow pokazuje nam jak rozne sa gusta graczy, jest tego najlepszym przykladem. wydaje mi sie wiec, ze dalsza polemika na ten temat jest zbedna, kazdy powinien sam w takim wypadku sprobowac i zdecydowac. przyznaje sie, ze nie gralem jeszcze w multi, przyznaje sie ze napewno sprobuje i wtedy podejme decyzje. ale napewno nie bede jej narzucal na forum jak niektorzy przeciwnicy lub zwolennicy gow multiplayer. tyle ode mnie...
Dragoov
Kto zdobył już "SEROUSLY..."? Mi brakuje jeszcze 4000 fragów tongue.gif.

Teraz 2 offtopy:
Luckek, po co zasmiecasz forum, nie mozesz walnąc mi tego na PW albo GG? Zreszta o niebo lepsze mozna zdobyc na ebay.com

Nie wiem czemu wam nie pasuje GoW online Xx, wystarczy sie nauczyc grac tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.