CYTAT(Slupek88 @ 16 07 2007, 14:12)

Bla bla, jaki to Gow jest gówniany, nie podoba się to włącz sobie swoje sztuczne Halo, zgadzam sie z Hortexem, zagrałes chwile w Gearów dostałes po (pipi)e, a teraz chodzicie po forach i żalicie się jaki to Gow jest gówniany, porównując go ciągle do Halo- gry jakże nudnej i dziecinnej, skączące kosmiczne ludki, lasery i masa innych bzdur.
To do mnie? , czy do Fil4 ?! o_O
CYTAT(HortexPL @ 16 07 2007, 17:19)

z goryprzepraszam za offtop
Soul, nie denerwuj sie skarbie. Przeczytaj najpierw pare pastow z tego tematu, a nie wchodzisz, nie wiesz o co do konca chodzi, piszesz post, w ktorym probujesz pokazac swoja wyzszac i myslisz ze jestes za(pipi)isty. Oczywiscie kazdy moze wyrazic swoja opinie, ale nie uwazasz, ze jesli ktos wpada na forum, pisze "multi w gow to lipa, smierdzi ch*jem" i w dodatku nie popiera tego zadnymi sensownymi argumentami, to nie jest to glupi post ? Ja tez wyrazam swoja opinie i nie kierowalem moich slow do konkretnych osob, wiec po co sie czepiasz ? Poza tym w jakim celu mi piszesz o shotgunie, przeciez nie poruszalem tego tematu ? Chyba cos ci sie w glowce poje*alo ;) Nie mow mi o opoznieniu, bo gram w ta gre juz troche i jestem przekonany, ze wiem wiem o niej duzo wiecej od ciebie. Jezeli jestes taki dobry i obeznany to moze ustawimy sie na klanowke albo wez udzial w WCG i do zobaczenia w finale
BTW
Nie zasmiecaj forum swoimi "zalami", to nie jest chat, wiec jesli cos ci nie pasuje to wal do mnie na priva :]
Tak ależ oczywiście , chcę pokazać jaki to ja zaj**** jestem

powiedz mi po czym w nosisz ? To jest forum , i każdy może napisać że coś mu się nie podoba ,jest kupą itp ( i nie oznacza to że jego wypowiedź jest głupia , napisał że mu sie gra nie podoba i tyle) Tak was boli że komuś się GoW nie podoba?? po co te zbędne komentarze ( typu jego post jest głupi ble ble ble!)A i skąd ty ,w ogóle wywnioskowałeś, że ja do Ciebie piszą o tym shotgunie (nie mam pojęcia) , tak po prostu napisałem,wyraziłem swoja opinie na temat tej z balaszonej broni (IMO)
Więc to tobie się coś poje****. Na pewno grasz w to więcej niż ja , bo ja zwyczajnie w to nie gram w ogóle

a co za tym idze na pewno wiesz więcej ode mnie . Lany też grasz ? ,czy tylko online? . LOL a gdzie ja napisałem że jestem dobry w tą grę ? o_O To ciebie coś pogieło nie mnie ,nie grzej buły ,dla mnie ta gra w mp jest taka sobie ,i zwyczajnie do mnie nie przemówiła.