Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Er_WolvEr
Jeżlei dobrze zauważyłem, to gościu często żuca niecenzuralnymi słowami - to najchętniej bym zobaczył w Polskiej Wersji. Napewno dodało by realizmu. I smacznu.
jiloo
ja jestem pelen obaw. jak zreszta wogole do tlumaczenia ger.

beda kwiatki jak w filmach - zlagodzone przeklenstwa itp. a przeciez to gra dla doroslych (od 18 lat).

pozatym jak mam widziec "pistolet z piłą łańcuchową" zamiast "chiansaw gun" to jakos mi sie to nie usmiecha.

jedyne tlumaczenie jakie dopuszczam to pudelko, instrukcja i polskie napisy w cutscenkach.
kermit
Albo zamiast "kill that fucking bitches" - to po polsku: "zniszczmy tych nicponi" tongue.gif
Hela
beda kwiatki jak w filmach - zlagodzone przeklenstwa itp. a przeciez to gra dla doroslych (od 18 lat).
Skoro gra i tak jest od 18, to niby czemu mieliby zlagodzic bluzgi? Gdzie w tym sens?
Master_Lukas
W takim razie powinien byc wybor jezyka: EN i PL + jakies germany i inne takie tongue.gif
jiloo
QUOTE(Hela @ 6 10 2006, 19:53) *

Skoro gra i tak jest od 18, to niby czemu mieliby zlagodzic bluzgi? Gdzie w tym sens?

ja w tym sensu tez nie widze. ale patrze jak bywa w realiach.
zauwaz ze czasem na filmach tylko dla doroslych tez zlagadzaja bluzgi. podejrzewam ze w grach moze to byc jeszcze bardziej nagminne - w koncu gra latwiej moze trafic w reke nieletniego niz film grany kolo polnocy.
Hela
podejrzewam ze w grach moze to byc jeszcze bardziej nagminne - w koncu gra latwiej moze trafic w reke nieletniego niz film grany kolo polnocy.
No nie wiem. Jak juz gra i tak dostaje 18stke za przemoc, to nie robi im zadnej roznicy czy bluzgaja co drugie slowo, czy w ogole, bo i tak 18stka zostanie. Zreszta nie porownujmy tlumaczen np. CD Projektu do tego co polscy tlumacze robia z filmami w telewizji.
Zeratul
az mi sie skojarzylo smile.gif
http://youtube.com/watch?v=KbIohLTzuvU
Rutran
Najnowsze materiały z Gears Of War z rozgrywki online multiplayer FILMY
Diabeu
http://www.360monster.com/newspost.php?id=0000001307

w zestawie będzie 10 a nie 8 map do multi

http://www.360monster.com/mediaview.php?id=0000000096

4 filmiki z multi
YETI
Tylko pierwszy filmik jest z multi, reszta to single player.
Diabeu
nie przeglądałem, w pracy jestem, ino to co napisano w linku powyżej

----------------------------------------------------------------------------------

EDIT:

http://www.gearsofwar.com/48hrsexclusiveaccess/

teaser site
Zeratul
posiadacze xbox live powinni dostac ten link na maila...
Ryo-San
QUOTE(YETI @ 9 10 2006, 09:27) *

Tylko pierwszy filmik jest z multi, reszta to single player.

drugi to co-op - trzeci i czwarty nie wiem bo nie ogladalem oo
jiloo
QUOTE(Zeratul @ 10 10 2006, 14:07) *

ale Ty masz chyba w USA konto.
ja nic nie dostalem
Butcher

Nie posiadacze XL, tylko subskrybenci zapisani na stronie GoW...
Tajemnica tego moze sięgać trochę głebiej - demo GoW za 48 godzin ?
wrog
Mówili kiedyś, że dema przed premierą nie dadzą, ale kto ich tam wie.
Butcher
Dokładnie. Niby hit i killer, ale wszyscy jadą na targowych demach i pokazach, ktore dotarły do ułamka potencjalnych obiorców - reszta się ślini nad stuffem z netu. Demo to prawdziwy marketing i Epic o tym dobrze wie...
wrog
Epic ucięło spekulacje.
Zeratul
QUOTE(Butcher @ 11 10 2006, 18:25) *

Nie posiadacze XL, tylko subskrybenci zapisani na stronie GoW...
Tajemnica tego moze sięgać trochę głebiej - demo GoW za 48 godzin ?

nie do konca, ja sie nie dodawalem do subskrypcji GoW
YETI
Gears of War Multiplayer 1
http://www.gameklip.com/v/1665/

Gears of War Multiplayer 2
http://www.gameklip.com/v/1666/

Gears of War Multiplayer 3
http://www.gameklip.com/v/1667/

Gears of War Multiplayer 4
http://www.gameklip.com/v/1668/

POLECAM!!!
icon_chainsaw.gif

Jak to ogladam to az mnie skreca ze jeszcze nie ma tej gry na rynku.
KILL
skreca cie mowisz confused.gif , dla ta gra jest obojetna , jak ogladam nowe screeny czy trailary to widze tylko ladna strzelanine ,ktora nie wyraznia sie niczym nadzwyczajnym , hmm powod by kupic X360 ?? moze ale ja tam poczekam na cos co pokaze ukryte mozliwosci 360 ( UT3 engine to jest silnik razcej specyficzny dla PC i od poczatku pod nie tworzony )
Butcher
A jednak demo? Tylko kiedy ? I czemu hint jest wśród płatnej zawartości?
zlukajcie obrazek reklamujący Marketplace...
El Loco Chocko
Moze cosik po updejcie ciekawego znajdziemy na markecie (na co goraca licze).
Master_Lukas
No demko bedzie, tyle ze po premierze. Oby nie bylo trzeba za nie placic. Zreszta ja nie potrzebuje demka zeby zakupic pelna wersje. Potrzebuje tylko kasy.
Butcher
Gears of War Collector's Tin
Kenshin
QUOTE(Butcher @ 16 10 2006, 23:02) *

Nie mam jeszcze X i kupie go w przyszlym roku , ale na cos takiego skladam preorder smile.gif gra masakra pudelko masakra smile.gif kocham , ciekawe tylko jak miodny bedzie multi
freak.4
piękne... Jezu, dla takich pereł kupuje się oryginały...
Diabeu
znając Polską Pocztę to może dojść srogo oklepane, puszka zacna
shinian
QUOTE(Diabeu @ 17 10 2006, 08:32) *

znając Polską Pocztę to może dojść srogo oklepane, puszka zacna

Kup na gram.pl:) Oficjalny polski dystrybutor, a w ich paczkach nie przyszło mi absolutnie nic z jakąś mechaniczną usterką. Pozatym jeżeli CDP będzie postępował jak w przypadku preorderów gier na PC, to przesyłka będzie najprawdopodobniej bezpłatna, kurierem masterlink.
SpideyPL
Na gram.pl nie ma już edycji kolekcjonerskiej.
Kurde spóźniłem się....... sad.gif
shinian
QUOTE(SpideyPL @ 17 10 2006, 13:35) *

Mam dokładnie ten sam problem no nic Gearsów sobie odpuszczęconfused.gif
jiloo
QUOTE(freak.4 @ 16 10 2006, 23:06) *

piękne... Jezu, dla takich pereł kupuje się oryginały...

znam takich co ogolnie kupuja oryginaly zeby pograc.
dla takich perel to warto pre-order zlozyc (pierwsze bylo DeadRising).

z Dead Rising tez tak bylo, ze sie pre-ordery na limited skonczyly, a potem po premierze powrocila, ale w nieco wiekszej cenie.
YETI
Własnie złozyłem zamowienie (gram.pl) jeszcze tylko kilka tygodni i chetnie was "pociacham" piłą na lajwie ;P
wrog
Achievementy
Zeratul
moim zdaniem do bani te achivementy... wymagaja zebys przechodzil singla wiele razy... a przeciez wiekszosc przejdzie go raz i rzuci sie od razu na live... o ile od razu sie nie rzuca.
shinian
QUOTE(Zeratul @ 20 10 2006, 21:41) *

moim zdaniem do bani te achivementy... wymagaja zebys przechodzil singla wiele razy... a przeciez wiekszosc przejdzie go raz i rzuci sie od razu na live... o ile od razu sie nie rzuca.

Szczerze mówiąc, to jedyne logiczne achievementy jakie widziałem są w CoD2 i DoA IV. W moim przekonaniu jak przechodzisz całą kampanię na insane, to wszystkie achievementy za przejście jej na niższym poziomie trudności powinny również być odblokowane. Eh marzenia ściętej głowy.
Sanryu
Kill 10,000 people in versus ranked match total.

Hehe "tylko" tyle tongue.gif i jak tu nie byc na hyp'ie smile.gif

"Niemiecka strona Console Wars doniosła o liście gier które Microsoft wypuści na Windows Vista pod koniec 2007 roku. Na wspomnianej liście znaleziono między innymi Gears of War." info gry.wp.pl

A niech i wychodza na Pc wiecej ludzi sobie pogra:)...tyle ze poczekaja az rok.

mastah:
Edytuj posty.
--DAX--
QUOTE(shinian @ 17 10 2006, 15:07) *

Mam dokładnie ten sam problem no nic Gearsów sobie odpuszczęconfused.gif

Zgredzi w swoim sklepie przyjmują cały czas zamówienia na wersje limitowaną wub.gif Ja właśnie pare dni temu złożyłem swoje zamówienie i odliczam dni do premiery. A z doświadczenia od zgredów dostane szybciej niż z jakiś innych sklepów. W piątek już dostałem Double Agenta a Ultima twierdzi usilnie ze premiera za 8 dni...
raulos
o jakich zgredach mowisz biggrin.gif ?
PePeP
Chodzi mu o sklep PSX EXTREME
Butcher
GameStop After Hours Preview - 10 minut nowego gameplayu, z pokazów w sklepach GameStop - MOC !!!
*-dka
Fajne to wyglada jak on biega smile.gif
Gresh
Ale te 10 minut troche mnie martwi, cały czas to samo, krycie się i ostrzał. Do tego przeciwnicy pomimo, źe inteligentni ( tak mi się zdaje, uciekają, kryją się) to jednak padają po jednej serii. A nasz bohater to twarda sztuka. Moźe to kwestia poziomu trudności. Ja grałem w Halo 1 i 2 na najwyźszym odrazu, źeby zrozumiec Combat Evolved i co się pod tym kryło.

Podobała mi się za to duźa niezaleźność naszych kumpli z kompanii. Strzelają sami otaczają.
Zamówiony w sklep.psxextreme. Czekam na metalowe pudełeczko. Podo mi się grafa ale raczej czekam na jakieś fajne patenty, bo tylko to moźe dać grze Nieśmiertelność.
Sanryu
Tez mi sie zdaje to troche monotonne, ale nic sie na to nie poradzi.Zastanawialem sie czy warto kupic wersje kolekcjonerska...ale 299zl to jednak duzo jakby nie patrzyc dry.gif i raczej gra nie bedzie takim cudem na jaki sie ja kreuje(ale zwykla wersje sobie kupie wink.gif ).

P.S.Niesmiertelnosc moze jej dac dobry multiplayer wink.gif
Hela
przeciwnicy pomimo, źe inteligentni (...) to jednak padają po jednej serii.
A co niby ma inteligencja do ilosciu strzalow, ktora moga przyjac?
Mikes
to jednak padają po jednej serii

filmiki są pewnie na easy zeby jak najwiecej pokazac, pozatym lepsza jedna seria niz skarzenie sie graczy ze koles nie chce pasz po 2 magazynkach(Black, killzone)
Dzujo
Youtube "raczej" nie oodaje całej atmosfery gry:)
To chyba bedzie tytuł, w który trzeba grać, aby czuć moc.
Trzymamy kciuki
Gresh
gra w ktorej przeciwnik nawet super inteligentny pada od jednej seri dalej nie jest zadnym wyzwaniem...
co z tego ze cie osacza, zaskocza jak jeden pach!! i ida do piachu, a Ty jestes niesmiertelny:)

troche martwie sie tez o dlugosc gry, 5 tylko etapow plus trenning w postaci tego wiezienia, powiedzmy ze kazdy etap ma nawet dwie / trzy sciezki w co watpie to i tak jest krotko.....
zwlaszcza ze czytalem ze unreal 3 engine nie pozwala na budowanie swiatow wielkosci powiedzmy miasta z gta smile.gif

Zamowilem gre i czekam smile.gif Chcialbym jakies demko
Hela
a Ty jestes niesmiertelny:)
Co ty pie.przysz z ta niesmiertelnoscia? W ogole jak mozna pisac takie teksty na temat poziomu trudnosci na podstawie dema wystawionego w sklepie, gdzie jak najwiecej osob ma w to zagrac i sobie poradzic?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.