Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
izon
Kurde czyli nie zagramy z chyba najfajniejszym bossem:/.Jak ktos chce popykac online to wysylac zaproszenia na nick: p.o.p.i.e.r.d.o.l.k.a bez kropek bo mam tam juz po raz 5 darmowego liva:D:D
cotek
Można wiedzieć jak gra prezentuje się na zwykłym telewizorze 25 cali ???
master_PL
CYTAT(cotek @ 31 08 2007, 20:12) *
Można wiedzieć jak gra prezentuje się na zwykłym telewizorze 25 cali ???

Ja mam 21 cali, i jest spoko.. wink.gif
ShtaS
aaa to jest Brumak, a pamietam ze dziwiliem sie czemu z nim nie mozna walczyc:/
jarken
Mappack 2 (do ściągnięcia za darmo) pojawi się o godzinie 2:00 a.m. PDT w poniedziałek. Pewnie w Polsce nie będzie się dało go ściągnąć...
master_PL
CYTAT(jarken @ 1 09 2007, 09:26) *
Mappack 2 (do ściągnięcia za darmo) pojawi się o godzinie 2:00 a.m. PDT w poniedziałek. Pewnie w Polsce nie będzie się dało go ściągnąć...

Czemu myślisz że nie będzie można ściągnąć tych darmowych map?? W poniedziałek będą, tak??
Blim
CYTAT(master_PL @ 1 09 2007, 11:37) *
CYTAT(jarken @ 1 09 2007, 09:26) *

Czemu myślisz że nie będzie można ściągnąć tych darmowych map?? W poniedziałek będą, tak??

Wyraźnie napisał ze będą w poniedziałek więc po co dodatkowe pytania? ZAPEWNE nie będzie można ich ściągnąć w Polsce bo od jakiegoś czasu maja blokadę regionalna. Kto się pośpieszył ten ma..
KarCzoH
Chyba od dzisiaj jest już do ściągnięcia za FREE map pack, ale ja go nie mogę ściągnąć, bo nie jest on dostępny dla mojego regionu sad.gif
Trufs
Heh mam tak samo i cisna sie na usta obelgi w strone microsoftu... ja wiem ze w ogole nie mozemy legalnie grac online... no ale jakos sie da... lol... ale zeby darmowych rzeczy nie moc sciagnac? Nie dosc ze u nas jest drozej to jeszcze mamy gorzej... zarabiscie sad.gif Wie ktos czy da sie ominac jakos ta blokade regionalna? ...
chmura
To samo mam i cisna mi sie na usta rozne frazesy, na kazdym polskim portalu pisza ze mapy za free do sciagniecia a tu taka lipa.
wpieniacz
fajne te mapki smile.gif nie wiecie co tracicie biggrin.gif
Lord Tidek
CYTAT(wpieniacz @ 3 09 2007, 16:32) *
fajne te mapki smile.gif nie wiecie co tracicie biggrin.gif

Mafia, kiedyś Cię pierdzielne tongue.gif , dałes za nie 800 pkt gdy były jeszcze do ściągnięcia ?

A co do mapek to było prawie pewne, że coś będzie nie tak dry.gif Microsoft + Epic = Kupa biggrin.gif (ciągle coś chrzanią tongue.gif )
Przybilla
To jest czyste s(pipi),ysyństwo.
Wallerot
Spróbujcie zmienić Ip na jakieś zagraniczne i wtedy będziecie mogli ściągnąć . Ja tak jutro robie.
Trufs
A da sie jakos ze stalym ip ? Wez jakos napisz co i jak jezeli ci sie uda, jakims to programem czy cos.
Wallerot
Mam stałe Ip i właśnie próbowałem i na razie zmieniam tylko IP tak jakby dla kompa(choć x ma to samo). Jak chcecie to moge wam podać namiary na stronkę ,gdzie są proxy. http://proxy.net.pl/index.html Macie tam napisane jak zmienić itd.
toudi
A co powiesz tym co mają automatyczny dobór IP, czytaj bezpośrednio podłączona konsola pod router/modem. Brak mi słów na takie posunięcia, to niech zrobią oficjalnego Live! dla PL i po sprawie. Niestety rzucanie bluzgów tutaj w niczym nie pomoże...
izon
Kurde no i tym sposobem dzisiaj pol godziny czekalem zeby sie dolaczyc do gry bo wszyscy na nowych mapach grająconfused.gif
zolwik777
Nie narzekać chłopaki, teraz chociaż większe szanse, że w randomowych grupach będzie więcej polaków. wink.gif
izon
CYTAT(zolwik777 @ 4 09 2007, 23:25) *
Nie narzekać chłopaki, teraz chociaż większe szanse, że w randomowych grupach będzie więcej polaków. wink.gif

Obyyyyyy!!Bo granie z hamburgerami powoli obrzydza mi te gre..
wpieniacz
Tideczku pewnie ze tak troszke sie wybulilo ale sa biggrin.gif
Puma
Do Toudi:
Jak masz dynamiczne (nie automatyczne) IP obadaj strone no-ip.com.
Gazi
Mam pytanie do tych co robili pewne zmiany by ściągnąć bez problemów mapki hidden fronts do GoW . Mianowicie utknąłem w ostatnim etapie . Gdy klikam w nowym połączeniu udostępnianie połączenia innym użytkownikom to wywala mi błąd , że muszę wybrać połączenie do sieci prywatnej . WTF ? Kumplowi natomiast poszło wszystko gładko i zasysa sobie traz te mapki sad.gif .
Dziobak_
Ja tam jestem ciekaw po ilu killsach teraz wyskakuje seriously... Poprzedni rekord należący do mnie wynosił 11 608. Tango PL chyba mnie podbił, kurde blaszka confused.gif
bart-blank
Ja też czekam na tego achieva a mam ponad 11 600 (coś około nawet nie mam jak teraz sprawdzić bo wyskoczyły nagle 3 czerwone diodki ; ) Skubaństwo nie chce się ujawnić...
STERN
mam pytanko czy na RAAM'a (tego bossa na końcu pociagu) jest jakis tajemny sposób czy trzeba poprostu w niego nawalac ile wlezie ???
Dziobak_
CYTAT(bart-blank @ 26 09 2007, 09:16) *
Ja też czekam na tego achieva a mam ponad 11 600 (coś około nawet nie mam jak teraz sprawdzić bo wyskoczyły nagle 3 czerwone diodki ; ) Skubaństwo nie chce się ujawnić...

Masz za swoje nogi! Tak mówiłęś, ze mi wyskoczy po 18! Buahahahaha! Cierp!
Mastah27
http://www.gameplayer.com.au/Home/FEATURES...6&v7Pager=4

Wywiad z Shanem Kimem z Microsoftu, a w nim ciekawe zdanie:

CYTAT
It started with Gears of War, Viva Piñata, Crackdown, Forza Motorsport 2, Blue Dragon and Halo 3, but we’re going to keep the momentum going in 2008 with Too Human, Halo Wars, the Peter Jackson stuff, Alan Wake, Fable 2, the Gears of War thing is still out there – there’s a lot of great things in our portfolio.

O co tu może chodzić... wink.gif

CYTAT(STERN @ 27 09 2007, 10:42) *
mam pytanko czy na RAAM'a (tego bossa na końcu pociagu) jest jakis tajemny sposób czy trzeba poprostu w niego nawalac ile wlezie ???

Snajperka i strzelanie w ten jego pusty łeb, gdy odlecą krylle plus używanie granatów.
STERN
CYTAT
Snajperka i strzelanie w ten jego pusty łeb, gdy odlecą krylle plus używanie granatów.
heh dzieki snajperki nie mam mam tylko luk i laazor'a ale nic bede mu strzelal w leb z luku .xD
michalc
Snajperke znajdziesz w pomiejszczeniu przed ramem.
STERN
Dobra dzieki wszystkim za pomoc FAktycznie snajperka tam lezy nie zauwazyłem . Raam już gryzie glebe a gra skończoną . Do dzis nie moge sie otrzasnac . TA gra jest wielka ! HEH tylko w co ja teraz bede grał sad.gif
Master_Lukas
CYTAT(STERN @ 28 09 2007, 10:46) *
Dobra dzieki wszystkim za pomoc FAktycznie snajperka tam lezy nie zauwazyłem . Raam już gryzie glebe a gra skończoną . Do dzis nie moge sie otrzasnac . TA gra jest wielka ! HEH tylko w co ja teraz bede grał sad.gif

W MULTI!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ethics
Witam, zaczalem grac w multiplayera ale ciagle obrywam. Dla mnie kogos zabic w MP to cud. Moze mi ktos dac rady jak dobrze grac w multi? Przeszedlem singla na hardcore a w multi kompletnie nie daje rady.
Xbox 360
CYTAT(Ethics @ 29 09 2007, 19:41) *
Witam, zaczalem grac w multiplayera ale ciagle obrywam. Dla mnie kogos zabic w MP to cud. Moze mi ktos dac rady jak dobrze grac w multi? Przeszedlem singla na hardcore a w multi kompletnie nie daje rady.

Wskakuj na Player Match'e smile.gif. Tam sobie potrenuj biggrin.gif. Moja rada. Ja nie tak dawno zacząłem strzelać do przeciwnika razem z LT. Moim zdaniem, jak już sie ktoś nauczy, to łatwiej jest gościa zabić. Tylko musisz szybko nacisnąć LT, i odrazu Rt (strzał) smile.gif
Owiec
Zanim zaczniesz na kogos szarzowac ,to zrob jakies 2/3 active reloady i walisz jak juz go praktycznie dotykasz ,wtedy pada po 1 strzale,a wlasciwie wybucha xD
il capitano
CYTAT(STERN @ 28 09 2007, 10:46) *

nie piszesz na jakim poziomie go zaliczyłeś więc polecam poszarpać na Insane, daje radę.
hooki
jestem po pierwszym dniu z x360 i z gow'em. myślę że nie napiszę nic nowego ale gra urywa łeb na wysokości kostek. miazga..
OlooS
witam mam pytanko czy w tej grze jest mozliwosc wylaczenia krwi ??
dx36
witam mam odpowiedź nie
Szabla8
CYTAT(dx36 @ 6 10 2007, 19:27) *
witam mam odpowiedź nie

A (pipi) prawda bo można smile.gif
OlooS
to mozna czy nie mozna potrzebna mi dokladna informacja
tomci23
a ja mam pytanie jak przejsc ostatniego bossa bo sku...... jest masakrycznie ciezki
konrado0905
bylo wiele razy. potrzebne:

*Luk
*Snajpera
*Granaty

walisz z luku. ptaszyska sie rozlatuja. wyjmujesz snajpere => headshot i od nowa. jak luk sie skonczy to walisz z granatow.
Dziobak_
Jest. Wchodzisz w opcje. Extreme Content i bierzesz na Off
w07t3k
CYTAT(tomci23 @ 6 10 2007, 20:10) *
a ja mam pytanie jak przejsc ostatniego bossa bo sku...... jest masakrycznie ciezki

Mozna tez zrobic tak:
Bierzesz luk, karabin (ten z pila). Podbiegasz do ostatniej skrzyni po prawej stronie na pierwszym wagonie i chowasz sie za nia. Pozniej strzelasz w niego z luku i jak straci tarcze (odleca te nietoperze) to nawalaj w niego z maszynowki bez celowania - wtedy Marcus sie nie wychyla znad skrzyni, tylko wystawia ponad nia karabin, wiec nie mozna Cie wtedy trafic. Powtarzaj do skutku. Mi tym sposobem udalo sie za pierwszym razem (na hardcorze, na insane jeszcze nie przechodzilem). Mozesz oczywiscie pomoc sobie granatami - rowniez bez celowania. Na youtubie na wielu filmikach jest uzywany ten sposob.

Pozdro
Szabla8
Jest ktoś chętny do stworzenia klanu ?? gg:5843411 lub gt:Szabla
Szabla8
CYTAT
Panie i Panowie ! W niedługim czasie rusza nowa liga Gears of War. Człowiekiem który postanowił zając się organizacją jest Szabla & spółka . Z tego co mi wiadomo będzie ona miała bardzo ciekawy system rozgrywek dzięki czemu unikniemy ciągłych walkowerów tongue.gif .

Chętnych do zapisania się zapraszam do tematu :
LIGA

Oraz na stronę :
STRONA

Serdecznie zapraszam chętnych do wzięcia udziału
Little Maggot
Przepraszam bardzo jeśli pytanie już padło ale topic ma 105 stron a szukaj nic nie znalazło (właściwie to nie działa chyba).
Na pudełku jest napisane TV 60 hz. Czy gra będzie działać na monitorze PC ??
ShtaS
tak, monitory obsługują taką częstotliwość spokojnie smile.gif
Little Maggot
To wiadomo 50hz tez z tego co wiem a gdy odpalałem na monitorze Genma Onimusha (z gra xboxa pierwszego na x360)
to gra stwiedziła że jest pod Pal 50 hz i się nie odpali. Mimo że jest tania, to wolałbym się upewnić i usłyszeć od kogoś kto próbował że działa hyh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.