Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
2razyjot
Gierka jest WIELKA! Cudowna grafika, swietne giwery, super akcja i przede wszystkim ciagle czyms zaskakuje a wstawki filmowe po prostu urywaja leb - czuc respect przed berserkerem... HUH! Ogien!!! Gram, gram, gram!!! icon_twisted.gif
DaBig
WOW! Forum dział, więc pisze póki można biggrin.gif
2crazy! A co ty myślałeś smile.gif Gra miażdży, choć teraz już ma wielu konkurentów smile.gif Nie mniej jednak, wciąż żyje smile.gif
2razyjot
CYTAT(DaBig @ 8 11 2007, 15:20) *
2crazy! A co ty myślałeś smile.gif Gra miażdży, choć teraz już ma wielu konkurentów smile.gif Nie mniej jednak, wciąż żyje smile.gif

Bom myslal, ze to glownie multiplayerowa rozwalka gdzie tryb single zostal potraktowany po macoszemu a tu TAK MILE rozczarowanie ze wymiekam! Patenty rodem z Pitch Black - ptaszyska atakujace gdy jest ciemno, syte urozmaicenie zwyklego strzelania pokroju akcji z berserkerem, noz mooooooooc!!! smile.gif Gram, gram, graaaaaam! Moze i sie porwe i kupie oryginal, wrzuce oryginalny firmware i wykupie live-a, psia krew, warto! icon_twisted.gif
maciek88
IMO dla multi c*uja warto, ale na coopa to bardzo dobry pomysł.
Lord Tidek
CYTAT(maciek88 @ 8 11 2007, 21:26) *
IMO dla multi c*uja warto, ale na coopa to bardzo dobry pomysł.

A to dlaczego ? Ja się bawię na multi w Gearsach do dziś, i daje mi więcej frajdy niż to w Halo 3.
maciek88
Sztywne, nudne, przewidywalne, mało urozmaicone, na farta. Zaraz posypią się piski, że jestem noob, mało grałem itd., darujcie sobie bo i tak każdy wie swoje. Wychowałem się na CSie i to jedyne multi w jakie pykałem dość długo, przy nim Girsy wypadły znacząco nieatrakcyjnie - jakbym się przesiadł z szachów na warcaby. Jeśli GoW to tylko story mode, który faktycznie jest niezły, tylko krótki.
barth
świetna gra, szkoda że nie fabuła jest tylko z wierzchu liźnięta, taka brudna, chamska wojna, ale dlaczego, co jak i gdzie to nie mam pojęcia, wyjaśniliby chociaż za co Marcus kiblował, a tak pozostaje czekać do pewnej drugiej części
Zeratul
bylo cos, ze odmowil wykonania jakiegos rozkazu albo sprzeciwil sie czemus, albo czegos nie zrobil... pogoogluj
chmura
CYTAT(maciek88 @ 8 11 2007, 23:19) *
Sztywne, nudne, przewidywalne, mało urozmaicone, na farta. Zaraz posypią się piski, że jestem noob, mało grałem itd., darujcie sobie bo i tak każdy wie swoje. Wychowałem się na CSie i to jedyne multi w jakie pykałem dość długo, przy nim Girsy wypadły znacząco nieatrakcyjnie - jakbym się przesiadł z szachów na warcaby. Jeśli GoW to tylko story mode, który faktycznie jest niezły, tylko krótki.

Ja moze nie wychowalem sie na cs ale tez w niego dlugo pykalem i bede pykac, ale jednak wchodzacy na rynek cod 4 jest w moim mniemaniu godnym nastepca ( chodz tez nie pozbawiony wad - mowa o multi ) i wiem ze to co piszesz o gow tak samo mozna przeniesc na cs bo sam widzialem jakie akcje odprawialy "swierzaki" nie mowiac o przewidywalnosci 99% graczy, czy nudnych schematach itp. W jednym przyznam ci racje cs jest i dla mnie leprzy w porownaniu do multi gow.
yaczes
Ja rowniez przegralem kilka lat w CSa i nie mam bladego pojecia jak mozna te gry ze soba porownywac. Przeciez to zupelnie inny typ rozgrywki. Nooby.
chmura
taa bede z tetrisem robic porownania...

tak z ciekawosc oswiec mnie jaka jest kolosalna roznica miedzy omawianymi grami, co inny kat celowania czy moze stopien zlozonosci mozliwych dzialan ? Co jak to jest naprawde, wybaw mnie z ciemnosci ? baby.gif
Master_Lukas
CYTAT(chmura @ 9 11 2007, 01:37) *

tak z ciekawosc oswiec mnie jaka jest kolosalna roznica miedzy omawianymi grami, co inny kat celowania czy moze stopien zlozonosci mozliwych dzialan ? Co jak to jest naprawde, wybaw mnie z ciemnosci ? baby.gif

CS => FPP, GoW => TPP
chmura
CYTAT(Master_Lukas @ 9 11 2007, 03:18) *
CYTAT(chmura @ 9 11 2007, 01:37) *

CS => FPP, GoW => TPP

padaka... tak mnie zgielo, ze az trudno cos napisac wtf.gif

dobra widac ze kazdy ma swoj swiat peace_.gif

dla mnie nie ma znaczenia jak patrze liczy sie tylko to co widze; a widze ciemosc wiec chodzmy lepiej na piwko piwo.gif
barth
człowieku, gyrosy są szybką grą akcji(że z widokiem tpp to szczegół, ale ważny), z nastawieniem na taktyke drużynową, cs to wolna, taktyczna, drużynowa gra(nie bez powodu nazywa sie go żartobliwie "camper strike"), różnica jest ogromna, to że oba tytuły są podobne w tym, że sie strzela, że jest drużyna i że trzeba kombinować, nie znaczy, że są takie same.
dureń
Czy wie ktoś czy coś się zmieniło w kwesti dodatkowych mapek do ściągnięcia? Bo chyba map pack 1 można ściągnąć?
Mastah27
A co, sam nie możesz zobaczyć?

Wszystko jest po staremu - MP1 można zassać, MP2 nie.
jarken
MP1 nie można ściągnąć...
Chociaż ciągle mam go na dysku, po wymianie konsoli nie jest już u mnie wykrywany. Ehh.
Lord Tidek
CYTAT(jarken @ 9 11 2007, 18:42) *
Chociaż ciągle mam go na dysku, po wymianie konsoli nie jest już u mnie wykrywany. Ehh.

No jak to ? Przeto wszyscy trąbią że teraz znowu można ściągać go.
ShtaS
CYTAT(Lord Tidek @ 9 11 2007, 17:10) *
CYTAT(jarken @ 9 11 2007, 18:42) *

No jak to ? Przeto wszyscy trąbią że teraz znowu można ściągać go.

Przed chwilą sprawdziłem na moim koncie USA - Map Pack 1 ściąga się bezproblemowo, na dwójkę nadal jest ograniczenie, czyli potwierdzam słowa Mastaha27.
Lord Tidek
Miejmy nadzieję że odblokowanie MP2 to tylko kwestia czasu, no ale skoro można znowu ściągać MP1 to już coś znaczy(czyżby w końcu usłyszeli te wszystkie glosy ze coś jest nie tak wink.gif )
maciucha
Gra wyyymiata na całej linii.... Pierwsza gra na x360 w której podoba mi sie singiel.... Te wszystkie efekty, wybuchy, cud miód i w ogóle zamieć! Multi to najlepsze multi w jakie grałem, bije nawet za(pipi)stego shadowruna i CoD3... Nie spodziewalem sie ze to kiedykolwiek napisze...
Co-op z ojczulkiem na dzielonym ekranie rulezz icon_chainsaw.gif . NIe ma nic lepszego jak wymiatac na split screenie smile.gif. Wracam piłować kolejne locusty...
Sam sie zastanawiam jak ja mogłem szybciej nie kupić tej gry (x'a mam od marca), najlepsza gra w jaką grałem....
kwachus
Jedyna gra ktora mam od początku z konsolą kupiona jedyna jakiej niesprzedałem (poza forza2) gra mi sie bodoba o wiele bardziej niz halo3 jesli jeszcze ktoś niegrał to polecam:)
Mati_Siepacz
Tez tak mieliscie dzisiaj miedzy 11 a 13 ze wogóle nie było gier ? Sporadycznie sie pojawiały jakies z (pipi).owym connection a tak to wogole nic nie było, zupełnie jakby nikt nie gral w girsy... Nie wiem jak później bo grałem w co innego ale troche mnie to zaniepokoiło...
cichy_
Tak. Od wczoraj dzieją się dziwne rzeczy i trudno coś konkretnego wyszukać. Jutro powinno być po staremu smile.gif
signap
ten dodtkowy akt ktorego posiadacze 360 niemaja i nie beda miec jest mocno przereklamowany - na Casual starczy on gdzies na 1h (moze nawet i mniej), dodatkowo walka z Burmakiem to 1-2min... Gralem na PC w tylko ten akt i nic w nim nowego jak i ciekawego nie bylo confused.gif
2razyjot
Skonczylem GoW - swietna gierka, jedna z najlepszych w jakie dane mi bylo szarpac, tak mi sie spodobalo ze niebawem wracam przejsc na wszystkich poziomach trudnosci, ihahahaha!

Btw: kiedy Army Of Two na 360-tke? Czytalem recke i kurcze to jest cos w klimie Gearsow czyli "mniam mniam". tongue.gif
Lord Tidek
CYTAT(signap @ 14 11 2007, 11:22) *
ten dodtkowy akt ktorego posiadacze 360 niemaja i nie beda miec jest mocno przereklamowany - na Casual starczy on gdzies na 1h (moze nawet i mniej), dodatkowo walka z Burmakiem to 1-2min... Gralem na PC w tylko ten akt i nic w nim nowego jak i ciekawego nie bylo confused.gif

Ostatni o ponoć Epis stwierdził że dodatki z wersji Pc, posiadacze xboxa dostaną ale z poślizgiem aby nie odciągać graczy od wersji pc tongue.gif
Brolly PL
Army of Two wyjdzie na poczatku roku/na wiosne. ja sie ciagle bawie dzieki tej grze:D czakam na GOW2
Yap
Dziś posiedziałem troszkę nad Gears'ami i nie wiem czym tak się zachwycacie confused.gif . Ta gra ma tylko rewelacyjny system walki, przepiękne lokacje, akcję non-stop, która ryje beret, bohatera z charyzmą, krew na wszystkim i wszystkich oraz oprawę jakiej świat nie widział. Doprawdy...liczyłem na coś więcej wink.gif .
Brolly PL
no właśnie sobie odpowiedziałeś dlaczego mi się podoba.
Albert Wesker
no co ty powiesz... ;]
przydalyby sie niektorym lekcje ze zrozumienia ironii smile.gif
Sztajniec
CYTAT(Yap @ 25 11 2007, 01:18) *
Dziś posiedziałem troszkę nad Gears'ami i nie wiem czym tak się zachwycacie :confused: . Ta gra ma tylko rewelacyjny system walki, przepiękne lokacje, akcję non-stop, która ryje beret, bohatera z charyzmą, krew na wszystkim i wszystkich oraz oprawę jakiej świat nie widział. Doprawdy...liczyłem na coś więcej :wink: .

Masz racje, niefajna ta gierka, c'nie? ;]

Ogolnie sam mialem okazje pograc w Girsy tylko kilkanascie minut u kumpla (pierwsze wrazenie gdy to odpalil = kopara w dol, dluuuugo nie moglem jej podniesc), ale bylo naprawde super i to wlasnie to zadecydowalo, ze Gow'a juz mam u siebie w domku, mimo, ze konsoli jeszcze niet.
popiol
Chciałbym w końcu przejść tą grę, ale potrzebuje chętnego do coopa smile.gif Jestem bodajże na 3 albo 4 akcie, jest ktoś chętny przejść ze mną na Isane ewentualnie na poziomie Hardcore ? Proszę tongue.gif Tylko najlepiej żeby to byłą osoba z headsetem.
toxicELF
ja mam problem z tym pająkiem confused.gif
Owiec
Wal w brzucho.
ImOwnYou
CYTAT(toxicELF @ 25 11 2007, 16:08) *
ja mam problem z tym pająkiem confused.gif

Dawno grałem, ale pamiętam biggrin.gif. Strzelaj do niego gdy odnóża podnosi do góry, czyli w jego ciało smile.gif Potem się cofnie, i musisz strzelić w takie jakby klamry, i pajączek wpadnie do lawy smile.gif
Dziobak_
Nullshit! Brzucho -> Leb jak będzie sie darł -> Powtarzaj, aż wpadnie do lawy(możesz stanać na klamrze, wtedy będzie cie chciał zgniesć i sam rozwali to połączenie platformy z resztą)
wiiboxstation
Nie wie ktoś gdzie można ściągnąć video z tym dodatkowym chapterem z wersji na pc??
elsaint360
Szukam dobrych graczy na co-op w GoW na Insane. Jestem codziennie max. do 21.30
Lord Tidek
CYTAT(elsaint360 @ 2 12 2007, 17:23) *
Szukam dobrych graczy na co-op w GoW na Insane. Jestem codziennie max. do 21.30

Może ja, lecz dopiero piatek smile.gif
DaBig
MIśki? Czy te dodatkowe mapki do GoWa, które kiedyś były płatne... nadal są płatne?
Mastah27
Już nie, ale co z tego, jak ich ściągnąć nie można (to znaczy można, ale trzeba bawić się z kartami sieciowymi czy coś).
Brolly PL
można ściągnąc paczke z mapa Raven Down i Old Bones bez zadnych problemów
Sanryu
CYTAT(Brolly PL @ 16 12 2007, 23:11) *
można ściągnąc paczke z mapa Raven Down i Old Bones bez zadnych problemów

Te mapy byly chyba od zawsze darmowe wink.gif
wolek92
Taaa, ale był problem z blokadą.
wiiboxstation
był? u mnie nadal pisze że region jest nieodpowiedni
Owiec
Nie tylko u Ciebie.
(Zly)Seba
zawsze trzeba czekac te 10 sekund na nastepna runde w multi na versusie ? czy na live jest tak samo? te 5 sec bym przebolal ale 10 to porazka, jak oni mogli to tak spie.przyc
Zimol
Panowie, mam pytanie w związku z achievmentami multiplayer...
Mianowicie dowiedziałem się, że Achievy po 100 fragów z Curb Stompa, Execution, Boomshot etc. są trochę problematyczne, bo mimo nabicia 100 fragów na rankingu z danej kategorii killi nie wyskakuje Achivement. Jeszcze nie nabiłem z niczego setki, ale takie doszły mnie takie słuchy... prawda to?
Master_Lukas
CYTAT(Zimol @ 18 12 2007, 13:17) *
Panowie, mam pytanie w związku z achievmentami multiplayer...
Mianowicie dowiedziałem się, że Achievy po 100 fragów z Curb Stompa, Execution, Boomshot etc. są trochę problematyczne, bo mimo nabicia 100 fragów na rankingu z danej kategorii killi nie wyskakuje Achivement. Jeszcze nie nabiłem z niczego setki, ale takie doszły mnie takie słuchy... prawda to?

Moze zrobili tak jak w achievach na PC. Tam zeby zdobyc osiagniecie za dana bron trzeba rozegrac 100 meczow. A tak w ogole to graj dla przyjemnosci, a achievy same wskocza wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.