Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
bountyhunter
pewnie wlaczyl annexa przez przypadek. glownie gra sie na warzone i execution, tam jest respawn co runde, annex jest do kitu
DaBig
Pewnie chodzi mu o tryb Annex. Jak ci on nie odpowiada, to wystarczy przejśc na inny tryb.
Orange
pozatym w annexie respawny nie sa co 10sekund ,ich czas sie zmienia ,nie wiem z reszta od czego to zalezy.
Kiler8888
Ja czytałem że co 15 sekund, i to chyba jest tak że licznik jest stały, i czasami się trafi na 3 sekundy do końca czasami na 15.
Po to aby wszyscy martwi respawnowali się w tym samym momencie.
Brolly PL
Wiosną pierwsza seria figurek Gears of War
http://xboxsite.pl/News/Pierwsza-seria-fig...ars-of-War.html
Marsi
według mnie gra nie jest warta swojej ceny polega na przeskakiwaniu murków i strzelaniu już lepszy jest boishock smile.gif
elsaint360
Dziwne porównanie. Mi osobiście ta gra też nie podpasowała
bajej
Geeez jaka ta gra jest frustrujaca ;], od poczatku gram na hardcore i czasami mam ochote wyj.ebac ta konsole za okno..
Musze podchodzic czasami do walki po 6-7 razy zanim rozpracuje co i jak i zeby nie dac sie typkom.. grrr
wiiboxstation
Heh a ja przeszedłem ją na insane (tylko 1 cog taga nie umię znalezc) owszem było parę trudnych chwil(walka z RAAM'em zapada na długo w pamięć)
ash77
CYTAT(wiiboxstation @ 24 01 2008, 23:15) *
Heh a ja przeszedłem ją na insane (tylko 1 cog taga nie umię znalezc) owszem było parę trudnych chwil(walka z RAAM'em zapada na długo w pamięć)

którego nie znalazłeś - może pomoge
albo pomoże ten filmik

http://www.youtube.com/watch?v=Up34K5CwikA
Kame
Jak przejść ostatniego bossa w grze, domyślam się, że trzeba ładować w łeb, może znacie jakiś lepszy sposób?
maciucha
CYTAT(Kame @ 26 01 2008, 19:09) *
Jak przejść ostatniego bossa w grze, domyślam się, że trzeba ładować w łeb, może znacie jakiś lepszy sposób?

Sposób to przewertowanie kilku ostatnich stron, bo któs juz ostatnio o to pytał. Zobacz na youtube, pełno tam filmików o pokonaniu RAAMa.
Owiec
Bierzesz luk i snajpe, walisz lukiem ,zeby ptaki odlecialy ,a wtedy ze snajpy w leb. Mi na insane padl tak po 6 strzalach chyba.
wujakamil
Mozna jeszcze poczekać aż ujawni sie błąd w grze , przynajmniej ja tak miałem, raz na hardcorze przeskakując przez pierwszy murek zatrzymał mi sie Marcus na górze i ani RAAM ani Kryle mnie nie atakowali, a ja ze spokojem se go wykończyłem ,a drugi raz w coopie to RAAM sie zblokował i stał w miejscu biggrin.gif
Swoją drogą to fajne te bugi zrobili, czasem można nieżle sie usmiać biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
w07t3k
No albo jak za druga bodajze skrzynia po prawej stronie sie schowasz (to jest jakos na koncu jednego z wagonow - dosc charakterystyczne miejsce) to RAAM stanie przed ta skrzynia i sie zawiesi. Wtedy strzelasz w niego z luku, zeby nietoperze odlecialy i strzelasz z karabinu (bez wychylania sie). Moze zdarzyc tak, ze RAAM nie zatrzyma sie przed ta skrzynia, ale to jest jeden z pewniejszych sposob na przejscie gry.
jakub93
A jak naprawdę sobie nie radzisz, to weź pokonaj RAAM'a dzięki Coopowi na Live. Grając we 2-óch ostatni boss pada maksymalnie po 30-60 sekundach.
danielskii
Dopiero teraz zagralem w Gearsow i mam pare pytanek:
Raz ktos z Was moze gra w to jeszcze?? Z checia bym sie dolaczyl jak cos.
Dwa zauwazylem ze nie ma w tej grze Intra:/ pamietam ze jak na PC zostawilo sie na moment na poczatku przed rozpoczeciem gry i nic nie ruszalo to wlaczalo sie intro:/ jak to jest z wersja na klocku??
Brolly PL
Też jest intro na 360 :P Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution

UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc ;)
Lord Tidek
CYTAT(Brolly PL @ 3 02 2008, 18:15) *
Też jest intro na 360 tongue.gif Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution

UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc wink.gif

Ja bym z chęcią pograł na tych nowych mapach lecz niestety nie da sie pobrać z pewnych przyczyn( nadal) ich tongue.gif
Marciin
CYTAT(Brolly PL @ 3 02 2008, 18:15) *
Też jest intro na 360 tongue.gif Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution

UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc wink.gif

Taaaa np. dzisiaj graliśmy na Rooftops, te 16 rund trwało prawie godzinętongue.gif.
Tommo
Gdzie dokladnie jest te APC i jak tam dojsc?
Wychodze rozwalam bumerow jeszcze jakies lokusty sie pojawiaja mija 30s i ten wielki kolo rozwala pojazd i game over
Sandking
Biegnij na pałę przed siebie po wyjściu, za bramą stoi.
elsaint360
oplaca sie teraz kupic?
Bojan_Zaw
CYTAT(elsaint360 @ 23 02 2008, 23:49) *
oplaca sie teraz kupic?

A dlaczego niby nie?
ping
jasne, na online nadal mnóstwo ludzi, polecam
elsaint360
to kupuje
Tommo
Jak rozwalic raama?
Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja
jaka jest najlepsza taktyka?
maciucha
CYTAT(dante_666 @ 24 02 2008, 14:47) *
Jak rozwalic raama?
Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja
jaka jest najlepsza taktyka?

Do ku**y nędzy! Czy wy ludzie nie umiecie skorzystać z wyszukiwarki forum/google/youtube? Było już do cholery omawiane ze sto razy jak go rozwalic confused.gif.
Sztajniec
Dodam tylko, że IMHO najlepsza taktyka to kombo łuk (wystarczą 4 pociski) i shotgun (na każdy jeden strzał z torque bow'a przypadają 2 strzały z shotguna) ;]
Kalafior
Mam pytanko, Czy da się na kodach 48H grać w Gearsy w trybie gry rankingowej? Wolę się zapytać, bo jak próbowałem w Halo 3 to się nie dało - można było tylko w grać social games (nie rankingowe). Będe wdzięczny za odpowiedź.
cichy_
Tak, da się.
Pelipe
Chętnie się z kimś ponaparzam 1 vs. 1, nie stanowię żadnego wyzwania, bo na razie cieniutki jestem, ale z miłą chęcią pogram z dobrym graczem.

Btw. Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny.
(Zly)Seba
tez z checia bym ta recke przeczytal wink.gif
qwertyman
CYTAT
Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny.

CYTAT
tez z checia bym ta recke przeczytal

To sobie kupcie numer archiwalny.
Yahoosh
Recka w PSXE w numerze 112; Grudzień '06. Nie zdołałem wyszukać recenzji z trybu multi, może to mój podeszły wiek i kiepski wzrok albo pamięć, ale nie ma ani w 113 ani 114, ktoś wie co to za błąd w matrix'ie ?

Yo Maciucha widze że się tobie udało, na RAAM'a jest taktyk tyle ile mrówek w słoiku czyli wystarczająco by wkurzyć, dużo pomocy pod > www.gamefaqs.com - kopalnia 14 karatowej wiedzy w razie problemów.
Osobiście lancer + shotgun wystarczyły, ale zawsze trzeba się napocić czegokolwiek byś nie wybrał (bow'em nie próbowałem).

Osobista dygresja - na live wpierw warto się podprawić w players match, Ameryki nie odkryłem. pozdr.
orion50
Gierka jest niesamowita. Ciągle mam ochotę grać online pomimo wielu irytujących bugów i glitch'ów. Niestety hamburgery bardzo lubią glitche confused.gif. Walka 1vs1 na shotguny to niesamowita moc. Dziś grająć meczyk 10 rundowy wpadłem na balkon na gridlocku rozwaliłem 3 Loctusów (active reload included) a czwartego ze snajperki. MOC. Narazie mam 133 kille, ale gram od poniedziałku na głównym koncie narazie. Nie jestem zbyt dobry, ale czasem coś się uda biggrin.gif chętnie pogram z rodakami. Jakby co to mój gamertag : orionPL
jest w sygnaturce wink.gif
pozdrawiam

online dużo bardziej mi się podoba w GOW niż w Halo3. W halo przeszedłem Kampanię i odłożyłem.. nie czuję mocy drzemiącej w grze bungie. :sad:

Dorwałem dzisiaj monitor i podpiąłem kablem VGA. Teraz dopiero widzę w pełnej krasie piękno tej gry. Nie ma porównania do telewizora CRT
Cr3aTiVe
Ja mam Gearsy od wczoraj i strasznie mnei wciagneły xD Jestem już po "angry titan" nie wiem czy to daleko czy nie ale gra jest boska smile.gif
Yahoosh
Z tym Angry Titan'em to EPIC sobie zażartowało, najprostszy boss w historii gier, bez względu na poziom trudności, zadziwiające jak można w takim momencie rozgrywski dać takiego lamusa za boss'a.
Zanim GoW zawiatał w mojej konsoli wiele razy włączałem trailer GoW'a (ten puszczany w kinach z tłem "Mad World") i się zastanawiałem - jak ten 8 nogi bydlak zje Marcus'a - czy wpierw go podwędzi, usmaży czy może zostawi na później i odgrzeje z mikrofali, a tu...

Na tym kończy się marudzenie, gra sprawia radość na singlu, rządzi na co-op'ie i wchłania na live'ie (prócz gadania 14letnich "your mom blah-blah-blah" Amerykanów) hahaha. Pozdr
orion50
no zgadza się wink.gif ośmionogi jest wielki i paskudny, ale niezwykle prosty do rozwalenia. gra rządzi
pzdr
Szabla8
A ja gram od 10 września, niedawno nareście dostałem seriously przy 14 000 wink.gif A grać i tak będe cały czas. Ta gra ma power.
NarutoFan
Nie wiem czy na forum juz byl temat zwiazany ze sciagnieciem mapek do gry ale ja mam cholerny problem. Otoz nie mam konta z SecureIX. Jesli by ktos mial to bym bardzo prosil. Kontakt poprzez wiadomosc prywatna na forum. Z gory thx...
Owiec
Tak byl poruszany milion razy i to ,ze nie da sie ich sciagnac rowniez, jakies tam sposoby podobno sa ,ale watpie.
Cr3aTiVe
Wczoraj dosiadłem i przeszedłem . Gra Świetna ale czy pokaz mocy ? Wiem, że założyciel temat założył bardzo dawno ale chyba pokaz mocy X-a możemy ujrzeć w CoD4 smile.gif . Co do Gears'ów gra kot smile.gif
qb3k
Dzisiaj sobie uruchomiłem gearsy, bo coś chciałem sprawdzić i tak z rozpędu kontynuowałem kampanię na singlu. 'Robiłem' Raama, ale miałem takiego glitcha (chociaż nie wiem), że stał praktycznie ciągle w jednym miejscu i wszystko co musiałem robić to mierzyć mu w łeb ze snajperki. Niby nic, ale jakoś mnie to ciekawi. To jakiś błąd czy jakieś zamierzone działanie? confused.gif
marcin0903
CYTAT(Cr3aTiVe @ 3 04 2008, 20:03) *
Wczoraj dosiadłem i przeszedłem . Gra Świetna ale czy pokaz mocy ? Wiem, że założyciel temat założył bardzo dawno ale chyba pokaz mocy X-a możemy ujrzeć w CoD4 smile.gif . Co do Gears'ów gra kot smile.gif

ech... GoW wyszedł w Listopadzie 06, a CoD4 w Listopadzie 07 - jest różnica smile.gif?
NarutoFan
Dobra zgadzam sie, ze byl poruszany tysiac razy ale wlasciwie to chodzi mi o ten adres SecureIX-a. Jesli ktos uzyczy to nie zapoda. Plisss.
w07t3k
CYTAT(qb3k @ 3 04 2008, 20:07) *
Dzisiaj sobie uruchomiłem gearsy, bo coś chciałem sprawdzić i tak z rozpędu kontynuowałem kampanię na singlu. 'Robiłem' Raama, ale miałem takiego glitcha (chociaż nie wiem), że stał praktycznie ciągle w jednym miejscu i wszystko co musiałem robić to mierzyć mu w łeb ze snajperki. Niby nic, ale jakoś mnie to ciekawi. To jakiś błąd czy jakieś zamierzone działanie? confused.gif

IMO blad, bo za kazdym innym razem RAAM chodzi za toba i wypuszcza nietoperze, ktore skutecznie przeszkadzaja(ba, potrafia zabic). Mialem podobna sytuacje. Schowalem sie za ostatnie skrzynka po prawej stronie i RAAM zachowywal sie tak samo, jak u ciebie. Kilka serii z Torque Bow'a i Lancera, ew. pare granatow i lezy.
McDriv3r
Wiem ze bylo to juz wiele razy mowione.Chcialbym sciagnac nowe mapki z tym sposobem z IP.Prosilbym o dokladna instrukcje ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.