bountyhunter
18 01 2008, 19:04
pewnie wlaczyl annexa przez przypadek. glownie gra sie na warzone i execution, tam jest respawn co runde, annex jest do kitu
Pewnie chodzi mu o tryb Annex. Jak ci on nie odpowiada, to wystarczy przejśc na inny tryb.
pozatym w annexie respawny nie sa co 10sekund ,ich czas sie zmienia ,nie wiem z reszta od czego to zalezy.
Kiler8888
18 01 2008, 19:56
Ja czytałem że co 15 sekund, i to chyba jest tak że licznik jest stały, i czasami się trafi na 3 sekundy do końca czasami na 15.
Po to aby wszyscy martwi respawnowali się w tym samym momencie.
Brolly PL
21 01 2008, 14:03
według mnie gra nie jest warta swojej ceny polega na przeskakiwaniu murków i strzelaniu już lepszy jest boishock
elsaint360
24 01 2008, 10:42
Dziwne porównanie. Mi osobiście ta gra też nie podpasowała
Geeez jaka ta gra jest frustrujaca ;], od poczatku gram na hardcore i czasami mam ochote wyj.ebac ta konsole za okno..
Musze podchodzic czasami do walki po 6-7 razy zanim rozpracuje co i jak i zeby nie dac sie typkom.. grrr
wiiboxstation
24 01 2008, 21:15
Heh a ja przeszedłem ją na insane (tylko 1 cog taga nie umię znalezc) owszem było parę trudnych chwil(walka z RAAM'em zapada na długo w pamięć)
CYTAT(wiiboxstation @ 24 01 2008, 23:15)

Heh a ja przeszedłem ją na insane (tylko 1 cog taga nie umię znalezc) owszem było parę trudnych chwil(walka z RAAM'em zapada na długo w pamięć)
którego nie znalazłeś - może pomoge
albo pomoże ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=Up34K5CwikA
Jak przejść ostatniego bossa w grze, domyślam się, że trzeba ładować w łeb, może znacie jakiś lepszy sposób?
maciucha
26 01 2008, 19:13
CYTAT(Kame @ 26 01 2008, 19:09)

Jak przejść ostatniego bossa w grze, domyślam się, że trzeba ładować w łeb, może znacie jakiś lepszy sposób?
Sposób to przewertowanie kilku ostatnich stron, bo któs juz ostatnio o to pytał. Zobacz na youtube, pełno tam filmików o pokonaniu RAAMa.
Bierzesz luk i snajpe, walisz lukiem ,zeby ptaki odlecialy ,a wtedy ze snajpy w leb. Mi na insane padl tak po 6 strzalach chyba.
wujakamil
26 01 2008, 21:46
No albo jak za druga bodajze skrzynia po prawej stronie sie schowasz (to jest jakos na koncu jednego z wagonow - dosc charakterystyczne miejsce) to RAAM stanie przed ta skrzynia i sie zawiesi. Wtedy strzelasz w niego z luku, zeby nietoperze odlecialy i strzelasz z karabinu (bez wychylania sie). Moze zdarzyc tak, ze RAAM nie zatrzyma sie przed ta skrzynia, ale to jest jeden z pewniejszych sposob na przejscie gry.
jakub93
26 01 2008, 23:32
A jak naprawdę sobie nie radzisz, to weź pokonaj RAAM'a dzięki Coopowi na Live. Grając we 2-óch ostatni boss pada maksymalnie po 30-60 sekundach.
wiiboxstation
28 01 2008, 16:59
danielskii
3 02 2008, 16:11
Dopiero teraz zagralem w Gearsow i mam pare pytanek:
Raz ktos z Was moze gra w to jeszcze?? Z checia bym sie dolaczyl jak cos.
Dwa zauwazylem ze nie ma w tej grze Intra:/ pamietam ze jak na PC zostawilo sie na moment na poczatku przed rozpoczeciem gry i nic nie ruszalo to wlaczalo sie intro:/ jak to jest z wersja na klocku??
Brolly PL
3 02 2008, 16:15
Też jest intro na 360 :P Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution
UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc ;)
Lord Tidek
4 02 2008, 23:57
CYTAT(Brolly PL @ 3 02 2008, 18:15)

Też jest intro na 360

Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution
UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc

Ja bym z chęcią pograł na tych nowych mapach lecz niestety nie da sie pobrać z pewnych przyczyn( nadal) ich
CYTAT(Brolly PL @ 3 02 2008, 18:15)

Też jest intro na 360

Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution
UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc

Taaaa np. dzisiaj graliśmy na Rooftops, te 16 rund trwało prawie godzinę

.
Gdzie dokladnie jest te APC i jak tam dojsc?
Wychodze rozwalam bumerow jeszcze jakies lokusty sie pojawiaja mija 30s i ten wielki kolo rozwala pojazd i game over
Sandking
23 02 2008, 20:57
Biegnij na pałę przed siebie po wyjściu, za bramą stoi.
elsaint360
23 02 2008, 23:49
oplaca sie teraz kupic?
Bojan_Zaw
24 02 2008, 00:32
CYTAT(elsaint360 @ 23 02 2008, 23:49)

oplaca sie teraz kupic?
A dlaczego niby nie?
jasne, na online nadal mnóstwo ludzi, polecam
elsaint360
24 02 2008, 09:32
to kupuje
Jak rozwalic raama?
Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja
jaka jest najlepsza taktyka?
maciucha
24 02 2008, 14:56
CYTAT(dante_666 @ 24 02 2008, 14:47)

Jak rozwalic raama?
Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja
jaka jest najlepsza taktyka?
Do ku**y nędzy! Czy wy ludzie nie umiecie skorzystać z wyszukiwarki forum/google/youtube? Było już do cholery omawiane ze sto razy jak go rozwalic

.
Sztajniec
24 02 2008, 15:05
Dodam tylko, że IMHO najlepsza taktyka to kombo łuk (wystarczą 4 pociski) i shotgun (na każdy jeden strzał z torque bow'a przypadają 2 strzały z shotguna) ;]
Kalafior
25 02 2008, 13:30
Mam pytanko, Czy da się na kodach 48H grać w Gearsy w trybie gry rankingowej? Wolę się zapytać, bo jak próbowałem w Halo 3 to się nie dało - można było tylko w grać social games (nie rankingowe). Będe wdzięczny za odpowiedź.
Chętnie się z kimś ponaparzam 1 vs. 1, nie stanowię żadnego wyzwania, bo na razie cieniutki jestem, ale z miłą chęcią pogram z dobrym graczem.
Btw. Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny.
(Zly)Seba
26 02 2008, 06:10
tez z checia bym ta recke przeczytal
qwertyman
27 02 2008, 06:17
CYTAT
Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny.
CYTAT
tez z checia bym ta recke przeczytal
To sobie kupcie numer archiwalny.
Yahoosh
24 03 2008, 00:01
Recka w PSXE w numerze 112; Grudzień '06. Nie zdołałem wyszukać recenzji z trybu multi, może to mój podeszły wiek i kiepski wzrok albo pamięć, ale nie ma ani w 113 ani 114, ktoś wie co to za błąd w matrix'ie ?
Yo Maciucha widze że się tobie udało, na RAAM'a jest taktyk tyle ile mrówek w słoiku czyli wystarczająco by wkurzyć, dużo pomocy pod > www.gamefaqs.com - kopalnia 14 karatowej wiedzy w razie problemów.
Osobiście lancer + shotgun wystarczyły, ale zawsze trzeba się napocić czegokolwiek byś nie wybrał (bow'em nie próbowałem).
Osobista dygresja - na live wpierw warto się podprawić w players match, Ameryki nie odkryłem. pozdr.
orion50
27 03 2008, 11:08
Gierka jest niesamowita. Ciągle mam ochotę grać online pomimo wielu irytujących bugów i glitch'ów. Niestety hamburgery bardzo lubią glitche

. Walka 1vs1 na shotguny to niesamowita moc. Dziś grająć meczyk 10 rundowy wpadłem na balkon na gridlocku rozwaliłem 3 Loctusów (active reload included) a czwartego ze snajperki. MOC. Narazie mam 133 kille, ale gram od poniedziałku na głównym koncie narazie. Nie jestem zbyt dobry, ale czasem coś się uda

chętnie pogram z rodakami. Jakby co to mój gamertag : orionPL
jest w sygnaturce

pozdrawiam
online dużo bardziej mi się podoba w GOW niż w Halo3. W halo przeszedłem Kampanię i odłożyłem.. nie czuję mocy drzemiącej w grze bungie. :sad:
Dorwałem dzisiaj monitor i podpiąłem kablem VGA. Teraz dopiero widzę w pełnej krasie piękno tej gry. Nie ma porównania do telewizora CRT
Cr3aTiVe
30 03 2008, 14:28
Ja mam Gearsy od wczoraj i strasznie mnei wciagneły xD Jestem już po "angry titan" nie wiem czy to daleko czy nie ale gra jest boska
Yahoosh
30 03 2008, 16:13
Z tym Angry Titan'em to EPIC sobie zażartowało, najprostszy boss w historii gier, bez względu na poziom trudności, zadziwiające jak można w takim momencie rozgrywski dać takiego lamusa za boss'a.
Zanim GoW zawiatał w mojej konsoli wiele razy włączałem trailer GoW'a (ten puszczany w kinach z tłem "Mad World") i się zastanawiałem - jak ten 8 nogi bydlak zje Marcus'a - czy wpierw go podwędzi, usmaży czy może zostawi na później i odgrzeje z mikrofali, a tu...
Na tym kończy się marudzenie, gra sprawia radość na singlu, rządzi na co-op'ie i wchłania na live'ie (prócz gadania 14letnich "your mom blah-blah-blah" Amerykanów) hahaha. Pozdr
orion50
31 03 2008, 18:31
no zgadza się

ośmionogi jest wielki i paskudny, ale niezwykle prosty do rozwalenia. gra rządzi
pzdr
A ja gram od 10 września, niedawno nareście dostałem seriously przy 14 000

A grać i tak będe cały czas. Ta gra ma power.
NarutoFan
2 04 2008, 19:58
Nie wiem czy na forum juz byl temat zwiazany ze sciagnieciem mapek do gry ale ja mam cholerny problem. Otoz nie mam konta z SecureIX. Jesli by ktos mial to bym bardzo prosil. Kontakt poprzez wiadomosc prywatna na forum. Z gory thx...
Tak byl poruszany milion razy i to ,ze nie da sie ich sciagnac rowniez, jakies tam sposoby podobno sa ,ale watpie.
Cr3aTiVe
3 04 2008, 19:03
Wczoraj dosiadłem i przeszedłem . Gra Świetna ale czy pokaz mocy ? Wiem, że założyciel temat założył bardzo dawno ale chyba pokaz mocy X-a możemy ujrzeć w CoD4

. Co do Gears'ów gra kot
Dzisiaj sobie uruchomiłem gearsy, bo coś chciałem sprawdzić i tak z rozpędu kontynuowałem kampanię na singlu. 'Robiłem' Raama, ale miałem takiego glitcha (chociaż nie wiem), że stał praktycznie ciągle w jednym miejscu i wszystko co musiałem robić to mierzyć mu w łeb ze snajperki. Niby nic, ale jakoś mnie to ciekawi. To jakiś błąd czy jakieś zamierzone działanie?
marcin0903
3 04 2008, 19:15
CYTAT(Cr3aTiVe @ 3 04 2008, 20:03)

Wczoraj dosiadłem i przeszedłem . Gra Świetna ale czy pokaz mocy ? Wiem, że założyciel temat założył bardzo dawno ale chyba pokaz mocy X-a możemy ujrzeć w CoD4

. Co do Gears'ów gra kot

ech... GoW wyszedł w Listopadzie 06, a CoD4 w Listopadzie 07 - jest różnica

?
NarutoFan
3 04 2008, 20:16
Dobra zgadzam sie, ze byl poruszany tysiac razy ale wlasciwie to chodzi mi o ten adres SecureIX-a. Jesli ktos uzyczy to nie zapoda. Plisss.
CYTAT(qb3k @ 3 04 2008, 20:07)

Dzisiaj sobie uruchomiłem gearsy, bo coś chciałem sprawdzić i tak z rozpędu kontynuowałem kampanię na singlu. 'Robiłem' Raama, ale miałem takiego glitcha (chociaż nie wiem), że stał praktycznie ciągle w jednym miejscu i wszystko co musiałem robić to mierzyć mu w łeb ze snajperki. Niby nic, ale jakoś mnie to ciekawi. To jakiś błąd czy jakieś zamierzone działanie?

IMO blad, bo za kazdym innym razem RAAM chodzi za toba i wypuszcza nietoperze, ktore skutecznie przeszkadzaja(ba, potrafia zabic). Mialem podobna sytuacje. Schowalem sie za ostatnie skrzynka po prawej stronie i RAAM zachowywal sie tak samo, jak u ciebie. Kilka serii z Torque Bow'a i Lancera, ew. pare granatow i lezy.
McDriv3r
10 04 2008, 14:22
Wiem ze bylo to juz wiele razy mowione.Chcialbym sciagnac nowe mapki z tym sposobem z IP.Prosilbym o dokladna instrukcje ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.