Dobra już po szpanowaliście to dziękuję , teraz moja kolej Zacznę od początku ,grafa faktycznie jest taka jak na filmikach i screenach po prostu graficzny orgazm!!!!

Wszystko ostre jak żyleta ,masa szczegulów
Muzyka dopasowana genialnie !!!! Pora na gameplay ,mnie on nie nudzi fakt że chowanie się za ścianą to priorytet tej gry

Nie uważam tego za nudne i monotonne (po za tym odkąd było nam dane zobaczyć pierwszy filmik z gameplay wiedzieliśmy jak on się mniej więcej prezentuję ) Tak jak już napisałem w każdej grze kierujemy się schematami na podstawie których gra się opiera

Single player jest tak złożony że nasi przeciwnicy za każdym razem zachowują się inaczej

dzięki czemu rozgrywa nie jest taka sama ,przeciwnik obiera sobie różne drogi ,przez co i my musimy inaczej się zachować grając drugi raz w ten sam akt W grze jest 5 aktów pierwszy z nich trwa jakieś 4-5 godzin i tyle na razie wiem ,przeładowanie borni jest genialne i nie jest jakieś mega proste po jakimś czasie dojdziemy do perfekcji

Przejeżdżanie z piły to też nie taka prosta sprawa najpierw trzeba ją włączyć "B" a potem umiejętnie podbiec i zaatakować Na mnie gra zrobiła ogromne wrażenie i jest warta swojej ceny !!! Gdy się zobaczy na własne oczy na tviku jak się to wszystko zachowuję , coś pięknego nie mam pytań !! Trzeba pamiętać też o tym że w grze jest 4 albo i więcej poziomów trudności
Chowanie strzelanie , pomoc ziomów , zachodzenie przeciwników i przejeżdżanie ich z piły to coś cudownego no i to jego bieganie podjazdy do ścian masa!!!!

Bardzo dobra ocena N+ nie mogło być inaczej A jeszcze nie grałem w multi o mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BTW
Matriks_1111 Bucu jagodowy czy Ty grasz wiecznie tylko w singla?! Po to został stworzony mp żeby cieszyć się tą grę dłużej W każda grę jaką się gra na singlu gra się raz albo dwa no może oprócz NG

Każda gra się kiedyś nudzi na singlu prędzej czy później

i gdy przyjdzie ta chwila że Singla będziesz już miał w (pipi)e odpalasz multi i dalej cieszy się grę bo jest się qrva czym cieszyć. Po za tym ile masz lat?!