Do tych ktorzy psiocza na single i nie przekonuje ich multi. A co z CS-em? Czy ktos zachwyca sie Half Life'em (single)? Mozna powiedziec ze CS (multi) to oddzielna gra, ale oparta na HL. Mimo iz CS posiada bledy i rozgrywki staja sie schematyczne (kto szybciej zajmie dana pozycje, wiadomo gdzie beda czekac przeciwnicy, itd.)
Grałeś kiedyś w cs że sie wypowiadasZ? bo to co piszesz to totalna bzdura , zagraj zemną solo i ciekawe jak wypatrzysz moje pozycje na mapie .. co z tego ze ktos zajmie pozycje jakmoze dostac granatem ,flashem i na kupe ci ta pozycja jak bedizesz slepy i gluchy ? i jeszcze przez sciane heada dostaniesz (chyba ze kamien)?
od kiedy gow jest pisany pod multi ? przeciez to smieszne
Gralem w CS-a. Nie zrozumiales mnie chyba. To bylo do tych ktorzy uwazaja ze rozgrywka w GoW w multi bedzie monotonna i schematyczna. Dalem przyklad na to, ze CS pomimo swej schematycznosci (tak jak napisalem wyzej - kazdy zna mapy na pamiec, wie gdzie bedzie przeciwna druzyna, wie jak mozna ja zajsc), to i tak jest bardzo popularna ze wzgledu na rozne rozwiazania tego samego. Mam nadzieje ze tak samo bedzie w GoW, ze ta pozytywna "schematycznosc", bedzie jeszcze lepsza niz w CS-ie. Mozna teraz troche namieszalem ale chcialem dac tylko przyklad na to ze gra nie musi byc idealna zeby byc dobra i potrafila zajac nam baaaaardzo duzo czasu.