Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
OsciBosci
QUOTE(Matriks_1111 @ 8 11 2006, 23:15) *

Tylko czy to wydanie na dvdcrave jest z metal-box'em... bo jak nie, to ja się na to nie piszę.

Nie jest chyba w metalowym pudełku Click

------

A jak jest z AI kompanów. Widac w ich zachowaniu "reke" next-genów??
Diabeu
http://www.xboxyde.com/stream_3316_en.html

krótki filmik z "Rain level", akcje w nocy robią o wiele większe wrażenie niż bieganie za dnia

edit:

glitche
http://www.kotaku.com/gaming/cliffy-b/gear...tchy-213480.php
nietomasz
Ciekawe czy GOW będzie dostępne w polsce dokładnie 17 listopada?
Zeratul
tak, bedzie bo tego dnia jest premiera... wszystko jednak bedzie zalezec od sklepow jak szybko poradza sobie z papierkowa robota, by wylozyc ten towar na polke...
Soul
Na 100% , tym bardziej że co nie którzy mają już swój egzemplarz gry w domu hyh.gif
RevulsioN
Nie macie może żadnych przecieków na temat tego, czy któryś z większych sklepów będzie tą grę w jakiś bardziej konkretny sposób promował?

Czytaj - oferował promocyjną cenę?
nietomasz
Ciekawe jak mozna zdobyć wcześniej gears of war??
Matix
Np. Już w Stanach kupić tongue.gif??

O ile się nie mylę premiera juz tam była tongue.gif
Psychonaut
QUOTE(nietomasz @ 9 11 2006, 17:17) *

Ciekawe jak mozna zdobyć wcześniej gears of war??

Sciagnac i wypalic.

Soul... jak tam? :>
Soul
Nic z tych rzeczy, full ORGINAŁ cool.gif Psycho wróć 2-3 strony w tył i poczytaj;)
KheeD
juz ktos z Was przeszedl GoW ? ;p napiszcie ile trwala kampania dla jednego gracza, thx.
Matriks_1111
QUOTE(KheeD @ 9 11 2006, 18:56) *

juz ktos z Was przeszedl GoW ? ;p napiszcie ile trwala kampania dla jednego gracza, thx.

Ja bym najpierw radził zapytać, kto grał wink.gif

Btw. nie wiecie może, czy wydanie w PL wyjdzie z Polską książeczką? Chodzi mi konkretnie o to oferowane przez sklep PSX Extreme unsure.gif
nietomasz
na pewno full pol ksiażeczka i opakowanie
slonik
Dziwna sprawa że jusz jest jakiś patch do gierki , ściągneło mi automatycznie po pierszym jej uruchomieniu. Swoją drogą , na moim egzemplażu widnieje napis PAL , nie wiem skąd typek miał tą gre ale musze go wypytać, oczywiście najpierw naciesze sie nowiutkim szpilem cool.gif
Matriks_1111
QUOTE(nietomasz @ 9 11 2006, 19:55) *

na pewno full pol ksiażeczka i opakowanie

Kolekcjonerska też? unsure.gif
Diabeu
http://www.xboxic.com/news/1966

36latek pobił 15latka w celu zdobycie kopii GoW, kij z tym że gra jest od 18+
po robocie idę kampować z lewarkiem pod Empik:f
il capitano
Gears Of War

ale bugers xD ale i tak zakochany jestem wub.gif
*-dka
no ja wlasnie sie zastanaia czy nie isc i niekupic zaraz tej gry ale moze mi podradzicie ?? gra jest to wydanie angielsie z kserowana okladka ale gra to orginal i ksiazeczke tez ma orinalna ;/ gosc chce 250 zl a ja mu dam PES6 i 20 zl i sie wlasnie zastanawiam czy nie zaczekac do polskiej premiery ?? i ciekawi mnie ile ta gra bedzie kosztowac w Empiku ?
Diabeu
w Empiku to zepewne w rejonach 200-250pln będą chcieli
Soul
QUOTE(KoBik' datle='10 11 2006, 12:34) *

Gears Of War

ale bugers xD ale i tak zakochany jestem wub.gif

Pare postow wyzej Diabel dal to......czytaj chlopaku czytaj.....
il capitano
confused.gif no fakt.

Ale - już dawno nie byłem tak napalony na gierke jak na Gears of Wars. Specyficzny feeling płynie z tej produkcji. Święta już niedługo, mam nadzieje, że zakupię iXa wink.gif, w końcu.
dżar
ja gearsy okreslibym jako system seller.....aktualnie jestem w akcie 4 i gierka wbija w fotel oO.
Nie dosc ze gameplay wymiata(ten klimacik, sztrazl, chowaj, strzal, chowaj)do tego pare motywow wrecz wymiata(najlepiej wygladajaca moim zdaniem lokacja "growa" wszechczasow- fabryka w akcie 3...deszcz po prostu wymiata).
Oczywiscie nie jest to czysta strzelanka-mamy pary elementow pseudo gore(3 metrowy niewidzacay misiek szarrzujacy na nas z predkoscia sredniej klasy bolida po tym jak za mocno przycisniemy galke zeby sie poruszyc...naturalnie takie spotkanie konczy sie nasza dekapitacja-jest klimat)
Graficznie...nie widzialem ladniejszej gry...nigdy- efekt (pipi)ioza zwlaszcza na hdtv. Zeby bylo smieszniej-nie wazne jaki rozpier*** prowadzilem na ekranie gra ANI RAZU nie zwolnila...engine cudo.

No co to chyba tyle....zasluzone 94% na ignie itp itp.....mamy system sellera. Panowie szlachta- lykac w ciemno.
Amer
czy wiadomo juz coś nt ilości czasu potrzebnego do ukończenia singla?
Diabeu
QUOTE(Amer @ 10 11 2006, 11:20) *

to pytanie już było, teoretycznie pierwszy raz to jakieś 10-12h, koniec końców idzie w 6h zrobić
opall
Ja mam dwie sprawy.
Uno:
Co do edycji limitowanej GoW na DVD Crave ( tzn metalowego pudelka) dostalem takie info z customer inforamtion service:

Hi,

I'm waiting on confirmation of the GOW limited edition packaging. If it is
available in a tin box I'll update the product page with this information.

-----------------------------------------
Kind Regards,
Phil Baumert
Customer Service
www.dvdcrave.com
Satisfying your hunger for Games and DVDS
-----------------------------------------

Także w najbliższym czasie dowiemy sie czy zamawiac.

Duo:
Dla mnie GoW to system seller jak znalazl. Mam Ps2,PsP i GC a do zakupu X360 sklonilo mnie nic innego jak wlasnie Tryby Wojny.
*-dka
co to system seller ??
Diabeu
QUOTE(*-dka @ 10 11 2006, 13:28) *

co to system seller ??

jaja sobie robisz?

Amer
tytuł który pociągnie sprzedaż danej konsoli (systemu) - tadaa wink.gif
dżar
QUOTE(Diabeu @ 10 11 2006, 11:27) *

QUOTE(Amer @ 10 11 2006, 11:20) *

to pytanie już było, teoretycznie pierwszy raz to jakieś 10-12h, koniec końców idzie w 6h zrobić

ja bym powiedzial ze sam gameplay tak...ale wliczajac do tego czas w ktorym podchodzi sie po raz n-ty do danej akcji da nam spokojnie jakies 16h smile.gif
KILL
czas gry zalezy tez od tego
jaka droge obierzesz...
dżar
oka gearsy zaliczone na casualu....zaraz bierejem sie za hardcore smile.gif

podsumowanie i refleksje ad gry?
ROXXORZ- ja kce jeszcze raz!
KILL
mueeee a ja chce upgrade broni na marketplace sad.gif) i dluzszy czas gry i wypasionego czolga, zreszta nie wazne gra zadzi a PS3 traci fanow biggrin.gif
Butcher
GoW v. USA jednak region free - olewam DVDCrave i zostaje przy Play-Asia. Będzie puszeczka... icon_twisted.gif
dżar
meh ja musze sprawdzic w akcji coopa przez xblive jak tylko kupie subskrypcje....podobno miodek- 2 rozne gry jak ma sie do pomocy inteligentnego partnera biggrin.gif
Sanryu
Butcher napewno GoW jest region free tzn. na 100000000%??
Mastah27
Przecież w tym newsie jest wyraźnie napisane "works fine on the PAL Xbox 360".
nelson
jest region free tylko format film nie koniecznie jest free wiec brac z australi i azji niema 100% pewnosci ze bedzie chodzic plyta bonusowa
PePeP
Ja też się nie mogę doczekać tej gry, kupuje ją zaraz po premierze (i niestety zapłacę te ok 250 zł - zazwyczaj czekałem aż gry stanieją do 120-130 lub kupowałem z DVDCrave/Play-Asia - podobno wersja USA chodzi na PAL konsolach, ale niestety nie ma z tego wielkiego zysku - cena z wysyłką ok 190 zł). Przyglądając się screen'om zaniepokoił mnie troszkę widoczny aliasing. Gra i tak wygląda cudnie, ale jestem pewny że z 4xMSAA wyglądałaby jeszcze lepiej :-)
Lucek
ale marudy wink.gif
Ryo-San
QUOTE(nelson @ 10 11 2006, 19:39) *

jest region free tylko format film nie koniecznie jest free wiec brac z australi i azji niema 100% pewnosci ze bedzie chodzic plyta bonusowa

jezeli wezmiesz z australii to plyta bonusowa na konsolce nie pojdzie - przynajmniej ja tak mialem w przypadku Halo 2 i bonusowego dysku...

btw - jak widze ten limit to naprawde kawał pudła
http://cgi.ebay.com/Gears-of-War-Limited-E...1QQcmdZViewItem

aha z tego co slyszalem to do amerykanskiego limitowanego wydania GoW'a ma byc dodawana za free 3 miesieczny trial do Xbox Live Gold

edit - jak widze trial jest ale...48 godzinny ;/
nelson
QUOTE(Luckash @ 10 11 2006, 23:16) *

ale marudy wink.gif

Stiffler tylko offtop robisz.. w tym i ja przepraszam za tego posta
dżar
QUOTE(PePeP @ 10 11 2006, 19:40) *

Przyglądając się screen'om zaniepokoił mnie troszkę widoczny aliasing.

Jakbym mogl palic heretykow na odleglosc.......mniejsza o to xP
Gra wyglada cudnie, przynajmniej na moim samsungu m61- zadnego aliasingu, widocznej krawedzi. nic-grafa majstersztyk, oceniajac te pozycje na pdst screenow obrazasz ja,jej tworcow, Allaha i stara Busha confused.gif
Matriks_1111
Polecam zaglądnąć na allegro wink.gif tam macie kolekcjonerkę za 269 zł.

A tak btw. przekonałem się i zakupiłem jednak tą pozycję - teraz czekam z utęsknieniem na 17 listopada biggrin.gif
PePeP
QUOTE(dżar @ 10 11 2006, 20:46) *

Gra wyglada cudnie, przynajmniej na moim samsungu m61- zadnego aliasingu, widocznej krawedzi. nic-grafa majstersztyk, oceniajac te pozycje na pdst screenow obrazasz ja,jej tworcow, Allaha i stara Busha confused.gif

Napisałem przecież że gra I TAK WYGLĄDA CUDNIE. Co do braku AA było na ten temat dużo dyskusji na necie i nikt mi nie wmówi że GoW go ma. A to że i bez niego wygląda świetnie to inna sprawa. Jeśli twój LCD ma inną nominalną rozdzielczość od 1280x720 (np 1366x768) to nie będziesz tego widział bo obraz będzie lekko przeskalowany. Jednak jak podepniesz przez kabel VGA i ustawisz nominalną rozdzielczość dokładnie taką jak ma LCD to napewno to dostrzeżesz. Ja nie oceniam gry po screenach tylko stwierdzam że nie ma AA.
otis
QUOTE(PePeP @ 10 11 2006, 22:55) *

QUOTE(dżar @ 10 11 2006, 20:46) *

Napisałem przecież że gra I TAK WYGLĄDA CUDNIE. Co do braku AA było na ten temat dużo dyskusji na necie i nikt mi nie wmówi że GoW go ma. A to że i bez niego wygląda świetnie to inna sprawa. Jeśli twój LCD ma inną nominalną rozdzielczość od 1280x720 (np 1366x768) to nie będziesz tego widział bo obraz będzie lekko przeskalowany. Jednak jak podepniesz przez kabel VGA i ustawisz nominalną rozdzielczość dokładnie taką jak ma LCD to napewno to dostrzeżesz. Ja nie oceniam gry po screenach tylko stwierdzam że nie ma AA.

to w ktorym przypadku ona wyglada lepiej?
Matriks_1111
Chyba jasne, że wtedy kiedy jest przeskalowana, bo nie widać aliasingu
ghost PL
Jezeli matryca tv lcd ma 1366x768 to gra _zawsze_ bedzie lepiej wygladala w natywnej rozdzielczosci, czyli 1280x720. Ergo, po kablu VGA bedzie ladniejszy obraz, wlasnie dlatego, ze nie bedzie przeskalowany. Anyway, po potwierdzeniu, ze wersja US jest Region Free, Play-Asia to chyba najrozsadniejszy sposob wejscia w jej posiadanie. Tym bardziej, jezeli ktos tam zamawial wczesniej i posiada kupon uprawniajacy do pieciodolarowej znizki.
*-dka
QUOTE(Matriks_1111 @ 10 11 2006, 21:41) *

A tak btw. przekonałem się i zakupiłem jednak tą pozycję - teraz czekam z utęsknieniem na 17 listopada biggrin.gif

aj tez kupilem od tego chlopaka tą wersje biggrin.gif a wdodatku jest on z bialegostoku wiec nie zaplace za przesylke biggrin.gif hehe
Matriks_1111
QUOTE(*-dka @ 11 11 2006, 09:26) *

QUOTE(Matriks_1111 @ 10 11 2006, 21:41) *

aj tez kupilem od tego chlopaka tą wersje biggrin.gif a wdodatku jest on z bialegostoku wiec nie zaplace za przesylke biggrin.gif hehe

Miło wiedzieć, że się na coś przydałem tongue.gif
AbraHAM
Auta sa w tej grze w multiplajerze ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.