Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
*-dka
a to akurat chcialem napisac sam na forum ze jest takie cos a patrze ze juz ktos to napisal wiec nie przydales sie mi biggrin.gif ehhe
Matriks_1111
QUOTE(*-dka @ 11 11 2006, 10:06) *

a to akurat chcialem napisac sam na forum ze jest takie cos a patrze ze juz ktos to napisal wiec nie przydales sie mi biggrin.gif ehhe

Trudno tongue.gif Dobra, koniec off-topu tongue.gif

Ja tam nie mogę się teraz doczekać tej gierki happy.gif
Albert Wesker
gralem juz w wersje prasowa i co moge powiedziec... REWELACJA, gra ma moc, czuc ja z kazdym wystrzalem! klimat jest po prostu nieziemski, gra kojarzy mi sie z RE4 tyle ze z o wiele szybsza i dynamiczniejsza akcja, ale radosc z walenia do wrogow podobna. Co najwazniejsze (dla mnie), na zwyklym crt GoW rowniez prezentuje sie bosko, poraz kolejny potwierdza sie moje zdanie: wyglad gry to w 90% design a w 10% technikalia
w kazdym razie po pograniu pieniazki na preorder same wyfrunely z portfela icon_twisted.gif
PePeP
QUOTE(Matriks_1111 @ 10 11 2006, 23:50) *

Chyba jasne, że wtedy kiedy jest przeskalowana, bo nie widać aliasingu

Jeśli gra będzie przeskalowana to nie widac aliasingu, ale gra straci dużo na ostrości. Ogólnie najlepsza jakość uzyskuje się bez przeskalowania. W niektórych przypadkach jednak przeskalowanie "ukrywa" braki techniczne w oprawie.

Jeśli ma się LCD w 1366x768 to można podłączyć go przez VGA i w menu konsoli ustawić tą rozdzielczość. wtedy gra na 99% nie będzie przeskalowana tylko generowana w takiej rozdzielczości.
Matriks_1111
QUOTE(Albert Wesker @ 11 11 2006, 11:19) *

gralem juz w wersje prasowa i co moge powiedziec... REWELACJA, gra ma moc, czuc ja z kazdym wystrzalem! klimat jest po prostu nieziemski, gra kojarzy mi sie z RE4 tyle ze z o wiele szybsza i dynamiczniejsza akcja, ale radosc z walenia do wrogow podobna. Co najwazniejsze (dla mnie), na zwyklym crt GoW rowniez prezentuje sie bosko, poraz kolejny potwierdza sie moje zdanie: wyglad gry to w 90% design a w 10% technikalia
w kazdym razie po pograniu pieniazki na preorder same wyfrunely z portfela icon_twisted.gif

Właśnie takie oceny sprawiają, że zaczynam się ślinić na samą myśl o tej gierce tongue.gif
slonik
Co do multi , to nie , nie ma w nim pojazdów. Mapy są raczej niewielkich rozmiarów, więc ich wprowadzenie nie miałoby zbytnio sensu.
Mapki są bardzo dobrze pomyślane , zawsze jest kilkka ścieżek , więc bez problemu można przeciwnika zajść od tyłu smile.gif
Co do piły -- rozegrałem już z kilkanaście meczyków i nie jest ona jakoś zbytnio przesadzona. Po pierwsze,
potrzebuje troche czasu na rozkręcenie no i wystarczy takiego szarżującego typka postrzelić , żeby zmusić go do rozkręcania od początku
Ryo-San
GoW Faceplant

dżar
sliiiiiicznyyyy.....ile to cudo kosztuje? @____@ mam nadzieje ze nie wiecej niz wirelessowy pad >>
Ryo-San
jak widac z faceplantami z GoWa jest roznie http://search.ebay.com/gears-of-war-facepl...ZSearchQQfgtpZ1

zalezy od tego jaki chccemy - ceny od 10 dolcow za Emergency Day po nawet 130 zielonych o_O za limitowany faceplant z E3 2K6

tego jak widac jeszcze nie ma w sprzedazy - mozliwe ze pojawi sie razem z oficjalna premiera gry czyli 17 listopada
Butcher
Faceplate - plant to "roślina" smile.gif
Szkoda, że 90% sprzedawanych czyli Emergence Day ma sens tylko w poziomie... Potrzebowałbym pionowego, takiego jak na zdjęciu...
PePeP
Wie ktoś jaki jes tdobry sklep wysyłkowy z USA ?? Gearsy US są region free wiec nie trzeba zamawiać koniecznie z PLAY-ASIA - można z dowolnego sklepu amerykańskiego. Tylko że nie znam takiego który by wysyłał za granice w rozsądnej cenie i był pewny.
Butcher
Play-Asia wyprzedało się z region free Limited Edition US. Na szczęście decyzję podjąłem o wiele wcześniej - LE za 230 zeta to "raczej" dobra cena hyh.gif
PePeP
LE mnie nie interesuje bo dodatkowa płyta DVD już niekoniecznie jest region-free. Mam nadzieje, że wkrótce znowu będą mieli zapasy zwykłej wersji.
jiloo
QUOTE(Butcher @ 13 11 2006, 09:09) *

Faceplate - plant to "roślina" smile.gif
Szkoda, że 90% sprzedawanych czyli Emergence Day ma sens tylko w poziomie... Potrzebowałbym pionowego, takiego jak na zdjęciu...

dokladnie. glupio wyglada Marcus zamiast w poziomie w pionie. pozatym nie chce zeby mi szpecil facjata faceplate - a ten na zdjeciu ladny i stylowy - mam nadzieje, ze beda dostapne. to pierwszy FP ktory chcialbym miec.
rysiu01
On juz jest dostepny smile.gif dodatkowo ze skorka na konsolkie tongue.gif http://cgi.ebay.com/NEW-GEARS-OF-WAR-FACEP...tem130045073923
dżar
taaa....mialem zamiar nawet go kupic...szkoda tylko ze ten oraz inni panowie bedacy w posiadaniu go nie wysylaja paczek poza usa confused.gif
jiloo
pozaostaje nadzieja, ze i u nas jakos sie pojawi - jakos juz po premierze GoW
Salwador
Ja swojego już limited edition prosto z połki sklepowej będę tesotwal w ten piątek;)...jak by co służę pomocą jeśli w polsce nie będą dostępne w sprzedaży..Będąc w Angli ma się jakieś wieksze możliwoscie;)
Paczek
ja juz tez zlozylem pre orderka w game i w piatek odbieram mam nadzieje najlepsza gre na xboxa 360 do tej pory
Soul
Singleplayer pęka w SPOILER 7 godzin /SPOILER
ememiks
Multiplayer miazdzy swoja prostota!! Dawno mnie tak nie wciagnelo poza battlefileds2. Mapy sa male ale bardzo dobrze i pomyslnie zbudowane ze zakampic nie ma tak prosto. Gra sie 4 vs 4 w sumie to powiem ze sa 3 tryby ale kazdy prawie to samo? Nie ma przejmowania flagi! dziwne do tej gry by pasowalo.
Mecze potrafia byc bardzo szybkie nawet ponizej minuty! Nic nie daje tyle frajdy jak zajsc wroga od tylu i wycinac pila. Jak ktos juz opisal nie jest w zadymie wcale tak latwo urzyc pily.
Co do broni to nie znajdziemy tu tak jak w quake4 ze za kazdym rogiem bron itp. Mamy podstawowe uzbrojenie a np granatnik jest na mapie a zeby bylo lepiej ma 2 szt! naboi wink.gif
To samo sie tyczy granatow itp. Gra bardziej polega na zdobyciu broni np. snajperki gdyz daje ona duzy plus druzynie.
Podkreslam w multi nie znajdziemy tu rozgrywek z rodem battlefields czy cod poprostu cos jak Cstrike rapu capu i nowa runda.
Gra w multi jest bardzo okrutna az zabardzo a grajac juz sporo dziwia mnie odglosy dzieci grajaca w ta gre!
Wrog kiedy oberwie dosc solidnie ukleka i sie wykrwawia w oczekiwaniu ze ktos z druzyny pomoze mu wstac wink.gif lecz naprawde nie tak latwo wstac bo przewaznie dostajemy niezla salwe.
Moim zdaniem multi jest bardzo dobry ,przemyslany, szybki a zarazem nie nudzacy.
A teraz wady: Komunikacja glosowa rodem z GRAW ;( 3 razy zdarzylo mi sie jak przeciolem Zenona zostac unieruchomionym! No i najwazniejsze diabelnie pochlania czas!!
Zeratul
nie no gra mnie zniszczyla... nie ma co w niej szukac wad, bo zawsze sie jakies znajdzie... liczy sie czysty gameplay... miazga. I jestem gotow wysmiac kazdego kto powie, ze caly czas to tak samo wyglada... Wlasnie po to masz team, ze decydujesz czy ty oslaniasz, czy oni cie maja oslaniac... zachodzenie od tylu i akcja pila... koles nawet nie zdazy zareagowac... lokacje sa ekstremalnie next-genowe... waskie korytarzyki, a nagle wychodzisz na miasta i widzisz jakie to miasto jest ogromne... wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegolach, nawet kanapy sie rozpadaja, co poprawili, bo na E3 wygladaly jakby byly ze stali. Postaci przedstawione rewelacyjnie... amerykanie sie w nich zakochaja, maja zamiast gwiazd NFL nowych herosow... Dialogi... glosy postaci wszystko pieknie... i ta rzez na ekranie... omg ta gra je halo na sniadanie...

jeszcze multi nie testowalem...

btw. FF XI i tak lepszy ;p
ememiks
QUOTE(Zeratul @ 14 11 2006, 13:50) *

nie no gra mnie zniszczyla... nie ma co w niej szukac wad, bo zawsze sie jakies znajdzie... liczy sie czysty gameplay... miazga. I jestem gotow wysmiac kazdego kto powie, ze caly czas to tak samo wyglada... Wlasnie po to masz team, ze decydujesz czy ty oslaniasz, czy oni cie maja oslaniac... zachodzenie od tylu i akcja pila... koles nawet nie zdazy zareagowac... lokacje sa ekstremalnie next-genowe... waskie korytarzyki, a nagle wychodzisz na miasta i widzisz jakie to miasto jest ogromne... wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegolach, nawet kanapy sie rozpadaja, co poprawili, bo na E3 wygladaly jakby byly ze stali. Postaci przedstawione rewelacyjnie... amerykanie sie w nich zakochaja, maja zamiast gwiazd NFL nowych herosow... Dialogi... glosy postaci wszystko pieknie... i ta rzez na ekranie... omg ta gra je halo na sniadanie...

jeszcze multi nie testowalem...

btw. FF XI i tak lepszy ;p

W takim razie polecam multi uzaleznia totalnie.
Lord Tidek
Kurde już chyba nie mogę wchodzić do tego tematu bo mi strasznego smaka na ten tytuł zrobiliście tongue.gif i nie wiem czy wytrzynan do piątku excl.gif

A tak jak już wspominałem w innym temacie co powiecie na meczyk w GoW w piątek wieczorem ?
ememiks
QUOTE(Tidusus @ 14 11 2006, 14:59) *

Kurde już chyba nie mogę wchodzić do tego tematu bo mi strasznego smaka na ten tytuł zrobiliście tongue.gif i nie wiem czy wytrzynan do piątku excl.gif

A tak jak już wspominałem w innym temacie co powiecie na meczyk w GoW w piątek wieczorem ?

Mowisz i masz wink.gif
Goldi69-PL-
widzialem gameplay ten z markplace i nadal gra mnie wogole nie rusza, dialogi w tym helikopterze jakies na maxa dretwe, gameplay to polaczenie kill swith z FSW, po 5 min przebijania sie z wnikla za winkiel i zachodzenia wroga od tylu, juz mialem dosyc ogladania bo zalatywalo mi taka monotonia ze glowa mala.
Jedyne co naprawde robi to grafika.
Poczekam moze kiedys jak bedzie za 100zl to sie kupi, narazie zupelnie bez zajawki do tego podchodze.
El Loco Chocko

QUOTE(Goldi69-PL- @ 14 11 2006, 14:35) *
widzialem gameplay ten z markplace i nadal gra mnie wogole nie rusza, dialogi w tym helikopterze jakies na maxa dretwe, gameplay to polaczenie kill swith z FSW, po 5 min przebijania sie z wnikla za winkiel i zachodzenia wroga od tylu, juz mialem dosyc ogladania bo zalatywalo mi taka monotonia ze glowa mala.
Jedyne co naprawde robi to grafika.
Poczekam moze kiedys jak bedzie za 100zl to sie kupi, narazie zupelnie bez zajawki do tego podchodze.

Wzruszyla mnie twoja historia.Juz tu jeden kolo byl ktory chcial by go na sile przekonac do gry ehhh
Dialogi cie nie ruszaja?Nie dziwie sie, jesli sa wyrwane z kontekstu i masz tylko ich mala czesc.
Gameplay tez sie nie widzi?Jasne moze sie nie podobac jak jacys lamerzy czy bog wie kto tam prowadzi ta postac.
Monotonia ci zalatuje z gry?Tez moze ale to moze powiesz jak SAM pograsz a narazie poprostu sie nie odzywaj.Bedzie za setke to kupisz i napiszesz co ci lezy na sercu.
jiloo
QUOTE(Goldi69-PL- @ 14 11 2006, 15:35) *

dialogi w tym helikopterze jakies na maxa dretwe

co do dialogow to sie musze zgodzic.
gadki jak z amerykanskiej naburmuszonej produkcji.
z tego co widzialem, najbardziej rozwalilo mnie jak sie pojawiaja takie stforki ze swiecacymi lbami. pada pytanie: "Widziales to?" na co Markus odpowiada: "Tak. Choc wolalbym nie widziec" czy cos w ten desen. watpie, zeby swiecace glowy robily wrazenie po spotkani z tym pajakowatym stforem. w gre jeszcze nie gralem, ale podejrzewam, ze takich dialogow jest wiecej. Co nie przeszkadza mi czekac na te gre ;D

Kenshin
QUOTE(Soul @ 14 11 2006, 21:06) *

Mastah qrva gdzie jesteś , raulos (pipi) kogo interesuje kiedy będziesz miał tą grę w domu .Wracajcie do tematu bo polecą warny!!!!!!!!!!!! censored2.gif censored2.gif censored2.gif A nie , ja będę miał grę w piątek , ja we wtorek , ja na święta dry.gif dry.gif

Wie ktos moze jak jest z tym rankingowymi walkami (multiplayer) ze decyduje poziom czy tak jak w HALO 2 zbierasz ekipe i ranking fight ?

PS. Zluzuj poślady , czlowieku panna Ci nie dala ? czy co ?
slonik
Goldi nie chcesz nie kupuj , ale wiedz że ominie cie najlepsza gra na x-a 360.
Pozatym w tej grze nie ma mowy o monotonni , przeciwnicy dość nieźle kombinują , przeskakują z jednej osłony do drugiej itp. , a jak wyjdzie jakiś bydlak z bazooką to już jest zupełnie wesoło smile.gif
Co do partyjki w multi to jestem jak najbardziej za - piszcie do FEAR PL

wrog
QUOTE(Kenshin @ 14 11 2006, 19:37) *

Wie ktos moze jak jest z tym rankingowymi walkami (multiplayer) ze decyduje poziom czy tak jak w HALO 2 zbierasz ekipe i ranking fight ?

Teoretycznie masz dobieranych ludzi z tym samym poziomem rankingu TrueSkill, ale jak to w praktyce będzie, to ci w piątek Jarku powiem wink.gif W multi na ranking z ludźmi z friend listy na razie nie pograsz.
Salwador
Z tego co widziałem to masz opcje multi takie jak przez linka,split screen,gre rankingową oraz gre z przyjaciółmi...
Co do gry w piątek jestem chętnie za aby się dołączyć do gry:)
Ps:Goldi zawsze był masakrycznym krytykiem ale zapomniał o jednym ważnym szczególe...że to nie jest HALO!!
TomisH
Panowie, myślę, że mało kogo obchodzi kto i gdzie kupił. Wrażenia z gry jakieś poproszę, albo będzie źle.

Spamerzy won.
Goldi69-PL-
QUOTE(Salwador @ 14 11 2006, 23:14) *

Ps:Goldi zawsze był masakrycznym krytykiem ale zapomniał o jednym ważnym szczególe...że to nie jest HALO!!

Wyrastam na Krytyka no.1 na forum icon_twisted.gif

Porownywanie gier do Halo nie ma sensu (zadna nie dostala by nawet 3/10 w mojej skali), poprostu widzac filmiki gra wydaje mi sie qrevsko nudna, ile mozna biegac i chowac sie za gzymsami?

Niech ktos napisze czy ta gra jest moze jakos bardziej zlozona (czy sa jakies inne rodzaje rogrywki, mini gierki, jakies przemyslane walki z bosami), jezeli gra ma uchodzic za najlepsza gre na x360 to powinna:
a) miec (pipi)ista (jedna z najlepszych) grafike - i to ma bez 2 zdan
b) (pipi), zroznicowany gameplay - tu wlasnie mi cos nie pasi
c) cos wiecej niz same strzelanie (jakies wlasniemini gry, czy zagadki logiczne, cos jak w Prey'u) - tu tez nie wiem czy cos takiego jest
d) (pipi) zalki z bosami (cos jak w NG) - tez nie wiem czy jest
e) (pipi) tryb multi zeby starczyla na dluzej niz 10h singla - to okaze sie z czasem (jak za pol roku servery nadal beda pelne to znaczy ze daje rade, choc H2 tez ludzie graja do dzis a gra srednio rade daje) wink.gif

Malpa koluj lana, Juan ogarnie GoW to moze sie przekonam, narazie koncze smucic nim gry nie zobacze na zywo.
behu
co z ciebie za krytyk , skoro krytykujesz gre której na oczy nie widziałeś .(procz krótkich gameplayow)
Gra uchodzi za najlepszą na x360 w/g wszystkich serwisów internetowych.
Nikt cie nie bedzie przekonywał do tej gry , jak nie chcesz to nara .
aju
QUOTE(Matriks_1111 @ 14 11 2006, 22:17) *

QUOTE(n1n3r @ 14 11 2006, 16:48) *

a ja zamowilem w psx i bede mial w piatek:D

Jak osobiście odbierasz, to się nie dziwię wink.gif

Btw. to ustawiamy się na jakąś gierkę by Polish Team? tongue.gif

Chciałbym zdementować wszystkie plotki rozsiewane przez różne osoby o terminach wysyłki gry Gears of War ze sklepu PE. W sumie z radością mogę poinformować że jutro, czyli w czwartek będziemy realizować zamówienia na grę Gears of War zarówno w wersji kolekcjonerskiej jak i zwykłej (jeśli oczywiście nie wydarzy się katastrofa z kurierami, ale jesteśmy dobrej myśli). Grę mamy zamówioną z dwóch niezależnych źródeł więc myśle, że totalnej klapy nie będzie... I teraz tak, jeśli ktoś zamówił wysyłke kurierem, wtedy w piątek będzie gra już u niego, jeśli pocztą polską to wiadomo, może być w piątek, sobote ale również i w poniedziałek. Natomiast jeśli ktoś chce odebrać osobiście, to już jutro popołudniu będzie można to zrobić, o czym zostaną poinformowani wszyscy klienci telefonicznie... Uff, to tyle smile.gif
mord00k
Dobra to ja mam pytanko. Będzie jakieś demko tego cuda? wtf.gif bo kasy mi narazie brakuje a tak bym się pocieszył ttrochę chociaż.
Master_Lukas
Chodzily plotki ze moze po premierze w Europie. Ale co znaczy "po" to nie wiem. Moze tydzien, moze miesiac, a moze w ogole. Lepiej zbierac kase i kupic full wersje cool.gif
Gasei
Chyba nie będzie ,w sumie po premierze to troche bezsensu.
Soul
Ha , wiedziałem że w tej grze , multiplayer za rządzi , a pojęcie noobfrenadli będzie obce tej grze hyh.gif Melee z każdej broni wydają się mięć inna sile uderzenia , piłę trzeba włączyć (B) ,egzekucje kończymy wciskając triger odpowiedzialny za strzał , i tu taka ciekawostka piła działa na zasadzie zoom'a z Halo , jeden celny strzał w naszą stronę i piła automatycznie się wyłącza !!! ohmy.gif nice!!!! Przeładowanie ,tak jak pisałem , panikujące noobiki będą mieli problem laugh.gif biggrin.gif co przeładowanie będzie im się giwera blokowała , w tedy spotka ich nasza piła ninja.gif Mnie bieganie i chowanie się za czym popadnie wcale nie nudzi , jak już ktoś słusznie zauważył gra potrafi pochłonąć dużo naszego czasu . ninja.gif
Carnah
Według mnie ta gra jest zawalista.Kiedy oglądałem renderowane filmiki na PSOne, myślałem, że gry nigdy nie dojdą do takiego poziomu.Już zbieram na nowego X, a że niedługo dostanę stypendium to na pewno ją sobie zafunduję.
ememiks
QUOTE(Soul @ 15 11 2006, 15:34) *

Ha , wiedziałem że w tej grze , multiplayer za rządzi , a pojęcie noobfrenadli będzie obce tej grze hyh.gif Melee z każdej broni wydają się mięć inna sile uderzenia , piłę trzeba włączyć (B) ,egzekucje kończymy wciskając triger odpowiedzialny za strzał , i tu taka ciekawostka piła działa na zasadzie zoom'a z Halo , jeden celny strzał w naszą stronę i piła automatycznie się wyłącza !!! ohmy.gif nice!!!! Przeładowanie ,tak jak pisałem , panikujące noobiki będą mieli problem laugh.gif biggrin.gif co przeładowanie będzie im się giwera blokowała , w tedy spotka ich nasza piła ninja.gif Mnie bieganie i chowanie się za czym popadnie wcale nie nudzi , jak już ktoś słusznie zauważył gra potrafi pochłonąć dużo naszego czasu . ninja.gif

No i odrazu widac w grze multi kto potrafi wyjsc z omal kazdej sytuacji a kto jest noobikiem wink.gif To samo tyczy sie starcia ze 80% noobik legnie w kaluzy krwi no chyba ze wyczai moment kiedy jestesmy zajeci walka z kims innym lub jestesmy w momencie przecinania wroga w pol.
Lucek
Soul a Ty to taki mastah i nigdy noob nie byles? :>
Prime Hunter
QUOTE(Soul @ 15 11 2006, 15:34) *

Niesamowicie zachęciłeś mnie tą wypowiedzią do gry happy.gif [W piątek i ja zagram]
Na jakiej zasadzie działa to przeładowywanie broni?
jiloo
QUOTE(Prime Hunter @ 15 11 2006, 17:07) *

Na jakiej zasadzie działa to przeładowywanie broni?

nie gralem jeszcze, ale czytalem o tym.
jest cos takiego co nazywa sie active reload. naciskasz reload i w trakcie, w odpowiednim momencie naciskasz jeszcze raz. jak trafisz - przeladujesz szybciej i dostaniesz boost do posickow. jak nie trafisz przeladowanie potrwa dluzej.
Soul
QUOTE(jiloo @ 15 11 2006, 19:19) *

Nie gralem jeszcze, ale czytalem o tym.
jest cos takiego co nazywa sie active reload. naciskasz reload i w trakcie, w odpowiednim momencie naciskasz jeszcze raz. jak trafisz - przeladujesz szybciej i dostaniesz boost do posickow. jak nie trafisz przeladowanie potrwa dluzej.

Dokładnie cool.gif z czasem przestaniemy się patrzeć na miernik pokazujący kiedy należy wcisnąć triger . Samo z siebie będzie nam to przychodzić happy.gif Panika = zrypanie przeładowania , które może skończyć się śmiercią ninja.gif

Luckash - każdy z nas na początku , jest noobikiem w daną grę , inni z tego wychodzą z czasem a inni z tym zostają do końca ninja.gif Wszystko zależy od naszego talentu wrodzonego i doświadczenia cool.gif Tyle od demnie
icon_twisted.gif
dżar
no coz ja juz troche szpilam glownie na Execution(jatka sensowniejsza) i Assasination(kooperacja z ludzmi). Jak poczatkowo ostro dostawalem w dupsko tak z czasem(jakies 8h) wyrobilem sobie mhmm....skilla i juz potrafie wyjsc z trudnych sytuacji i pozbywac sie bezbolesnie oppow. Inna sprawa ze czasem dobija mnie fakt iz np moj shotgun w twarz opa z metra nie rusza go jego z 5m pozostawia po mnie kawalek nogi confused.gif Czasem tez jest akcja jak biegnie na siebie 2 "pilowcow"-kto kogo zabije jest chyba losowe. No coz bywa...czasem ja tez tak mam pewnie to dopracuja rolleyes.gif
I tak mam niesamowity fun choc czasem wnerwic sie idzie jak na poczatku przez jakis glupi blad sie spada i potem trza 4 minuty czekac az tamci skoncza matcha confused.gif aaaa i jeszcze 1 kwestia...snajperka lovers vide kamperzy...to jest zgroza-raz trafilem na kola ktory zaserwowal HSa 3(!!!)ziomkom w tym mnie...inna sprawa ze bieglismy szybko wszyscy do niego i to zygzakiem ><. Nie wiem jak to kolo odwala ale juz mniejsza o to-jak bedzie lepiej szlo wziac sie trza za rank matche smile.gif
Prime Hunter
QUOTE(Soul @ 15 11 2006, 21:35) *

QUOTE(jiloo @ 15 11 2006, 19:19) *

Nie gralem jeszcze, ale czytalem o tym.

Dokładnie cool.gif z czasem przestaniemy się patrzeć na miernik pokazujący kiedy należy wcisnąć triger . Samo z siebie będzie nam to przychodzić happy.gif Panika = zrypanie przeładowania , które może skończyć się śmiercią ninja.gif

Luckash - każdy z nas na początku , jest noobikiem w daną grę , inni z tego wychodzą z czasem a inni z tym zostają do końca ninja.gif Wszystko zależy od naszego talentu wrodzonego i doświadczenia cool.gif Tyle od demnie
icon_twisted.gif

Podobno na dniach ma wyjść patch
ememiks
QUOTE(dżar @ 15 11 2006, 22:42) *

no coz ja juz troche szpilam glownie na Execution(jatka sensowniejsza) i Assasination(kooperacja z ludzmi). Jak poczatkowo ostro dostawalem w dupsko tak z czasem(jakies 8h) wyrobilem sobie mhmm....skilla i juz potrafie wyjsc z trudnych sytuacji i pozbywac sie bezbolesnie oppow. Inna sprawa ze czasem dobija mnie fakt iz np moj shotgun w twarz opa z metra nie rusza go jego z 5m pozostawia po mnie kawalek nogi confused.gif Czasem tez jest akcja jak biegnie na siebie 2 "pilowcow"-kto kogo zabije jest chyba losowe. No coz bywa...czasem ja tez tak mam pewnie to dopracuja rolleyes.gif
I tak mam niesamowity fun choc czasem wnerwic sie idzie jak na poczatku przez jakis glupi blad sie spada i potem trza 4 minuty czekac az tamci skoncza matcha confused.gif aaaa i jeszcze 1 kwestia...snajperka lovers vide kamperzy...to jest zgroza-raz trafilem na kola ktory zaserwowal HSa 3(!!!)ziomkom w tym mnie...inna sprawa ze bieglismy szybko wszyscy do niego i to zygzakiem ><. Nie wiem jak to kolo odwala ale juz mniejsza o to-jak bedzie lepiej szlo wziac sie trza za rank matche smile.gif

A sprawdzales strzal z srutowki na sucho tzn wink.gif strzel i zobacz kiedy trafi srut bo nie wiem ale bardzo widac ping wlasnie na tej broni! Tez tak mialem ze strzelam a gosciowi nic a okazalo sie ze srucik ma extra opoznienie.
opall
Ja jeszcze tylko jedno wtracenie co do zakupu gry... przepraszam ze znow ale wyjasnila sie jedna sytuacja smile.gif Na DvdCrave wersja Pal Edycja Limitowana jest jednak w METALOWYM OPAKOWANIU i kosztuje jedyne.... 209 zl ( po doliczeniu wszytskich kosztow... dla upartych 225zl z ubezpieczeniem przesylki wychodzi). Mysle ze jak komus zalezy na tych kilkudziesieciu zlotych a moze poczekac te kilka/kilkanascie dni to jest to calkiem niezla opcja. Ja sam nie mam x360 a zakupilem smile.gif jak dobrze pojdzie to do gry w najblizszym czasie dokupie konsolke ... jak nie to odsprzedam na allegro.... tak to jest system seller no doubt smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.