Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
sotter
no!! w końcu i ja połozyłem łapki na świeżutkim GOW!! icon_twisted.gif

żeby nie było offtopa, szpilanie musi poczekac do wieczorka ale już teraz słów kilka o "polskim wydaniu"
za pięknie to nie jest, oj nie. wydanie standardowe jeśli idzie o merytoryczną i techniczną zawartość - bieeeeedniutko. Dosłownie kilka stron instrukcji, a przetłumaczone tak niechlujnie, że czasami bez więszego sensu. Błeeeee...

Nie wpływa to co prawda na ocene samej gry ale pewien niesmak pozostał mad.gif
kermit
recka gameonly

http://www.xbox360.gameonly.pl/recenzje/514

10/10
Zeratul
i w pelni zasluzona, bo ta gra zasluguje na noty 9.5-10 nic ponizej... I tu nie chodzi o grafike i inne (pipi)y, tylko o czysty gameplay... to naprawde kawal swietnego softu przy ktorym naprawde nie idzie sie nudzic, pelno atrakcji w rozgrywce... ja sie ta gra delektuje przechodzac sobie powolutku... rzeznia...
sotter
kto chętny na co-op proszę dopisać mnie do friendsów nick Soter PL
preferowana gra wieczorno-nocna biggrin.gif
Master_Lukas
http://x360.onlinecenter.pl/index.php?opti...&Itemid=190 <= NICE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Lord Tidek
QUOTE(Master_Lukas @ 16 11 2006, 16:20) *

Ej juz o tym chyba ktos pisał w innym dziale wink.gif
Gresh
w Mad Games i Ultimie już dzisiaj od 12. do nabycia:) w poludnie:) ja gram

Greshone is online and waiting for some co-op.
t3xz
Ultima i Gram.pl dopiero jutro wysyłają gry do zainteresowanych. Normalnie zamroziło to mój humor jak to przeczytałem! O_O
edit: dostałem od Ultimy info, przesyłka już jedzie i będzie w ciągu 24h. tongue.gif Kurier LAMY!
ememiks
QUOTE(t3xz @ 16 11 2006, 20:51) *

Ultima i Gram.pl dopiero jutro wysyłają gry do zainteresowanych. Normalnie zamroziło to mój humor jak to przeczytałem! O_O

To se chlopie w weekend pograles znajac nasza poczte.
-gmeru-
Ja dzisiaj z Ultimy dostałem Limita i powiem wprost: TAK POWINNY BYĆ DOPRACOWANE WSZYSTKIE GRY NA KONSOLE. Puszczając taką grę człowiek w końcu wie, że gra na konsoli a nie na kompie. Szkoda, że sporo gier tego uczucia nie daje przez tnącą animację. Tutaj jest poprostu miodzio. Grafa urywa głowe O_o Pograłem ze 2h i naprawdę ta gra ma MOC. Sprawdziłem też Multi i też widać, że masa zabawy czeka. Też jestem chętny na multi jak ktoś chce : ).

Oby więcej tak bardzo dopracowanych gier. Tylko ile czasu trzeba, żeby gra wyszła tak dopracowana unsure.gif

El Loco Chocko
Just a quick e-mail to let you know we?ve despatched the following items in your order no 10499511, on: 2006-11-16

1 HC XBOX 360 GAME GEARS OF WAR: LTD EDITION GBP 44.99

Sorki, ale nigdy nie czekalem na gre tak jak czekam na ta smile.gif a z czego widze dzisiaj sobie pogram.
nietomasz
Dziś jest chzba premiera , chyba nie w Saturnie empiku i mm , jak byłem w emipku to babka kazała mi przeliterować gre buhahahahahah a jutro jest unich pokaz gratylacje dla Microsoftu taki Emergency Daz to ja mam w (pipi).....e
dyniel
wlasnie wrocilem z gejmu z limitowana ver. patrze na box a tam MADE IN POLAND , teraz wiem skad niektorzy dorwali swoje kopie wczesniej smile.gif
El Loco Chocko
heh gra wymiata smile.gif Narazie jestem na poczatku w singlu i po kilku potyczkach online i jest niezle.Okrzyki typu "niech mnie ktos uleczy" czy "dobijcie go q..a wreszcie" to norma.Kop jaki gierka sprzedaje troszke mnie martwi bo jak mi teraz maja sie inne gry spodobac?

A dodam tylko krotki opis trzech poszczegolnych trybow w grze online:
Warzone-poprostu deathmatch

Assassination-tutaj sa liderzy ktorych nalezy chronic.Strona ktora pierwsza doprowadzi do hmm zejscia smiertelnego kapitana druzyny przeciwnej wygrywa a zabojca zostaje sam w nagrode mianowany liderem na nastepna runde.

Execution-prawie jak deatmatch smile.gif z tym ze jedynym sposobem na zabicie przeciwnika jest walka na bliski kontakt czyli pily odstrzeliwania lba itp.Kazdy gracz ktory przyjmie za duzo obrazen ma szanse przedluzyc swoj zywot naciskajac szybko "a"

Napisalem to dlatego ze wielu ludzi jeszcze nie czai roznicy miedzy trybami.
Lord Tidek
Kuźwa ale jestem wściekły !! Kumpel mnie namówił żebym kupił GoW w sklepei internetowym(sklep psx'a tongue.gif) bo niby w empiku miało nie byc (bo tam często nie ma na premierze gier) a to zonk patrze a tam Gearsi na półce leżą, ehh teraz musze czekać aż bóg wie kiedy przyjdzie do mnie przesyłka icon_evil.gif a tak już bym pewnie mógł grać sobie w to !!
Amer
hehe, to staje się jak choroba... plaga zataczająca coraz szersze kręgi - wszędzie słychać tylko ciągły bełkot GoW, GoW, GoW!!! tongue.gif

Btw, do kogoś kto już testował: jakieś info odnośnie prezentacji na standardowym CRT'ku? Bardzo 'boli'?

Tidusus - jaka cena w Empiku?
Lord Tidek
W empiku jest za 249.90 ale maja tylko wersje zwykłą, po limitowanej nie ma śladu dry.gif
dołączam się do poprzednika, czy gra na zwykłym crt "boli" ??
dżar
nie wiem czy ktos wie....
tylko dzis mozna za free sciagnac theme do xa i pare gamer picterow za FREE !!!! (reward 4 playin GoW on emergence day-czyli dzisiaj)zassysac poki mozna bo theme jest wyczepisty
Dorian Gray
Mam mam mam, i o ja (pipi)ę ostatni raz taki zachwyt miałem 8 lat temu grająć w Unreala. Ludzie kto pomorduje ze mną locusty na coopie wieczorem? Jestem cienki na razie jak dupa węża ale obiecuję że będe miał wysokie morale i się bardzo starał biggrin.gif
YETI
Mam i ja biggrin.gif
Panowie to jak jakies meczyki online wieczorkiem, moze byc 21:00 ???
ktos chetny? ^^

dżar
alez bardzo chetnie biggrin.gif proponuje zrobic jakiegos matcha na priva(naturalnie zainteresowanych dodac do friendsow) a jesli ktos chce pograc w coopie to sluze uprzejmie mym padem-zagadac tylko
Zeratul
to moze zalozcie sobie temat w dziale online... _-_
dżar
geeeeez czepiasz sie

tak wracajac do tematu:
moze to tylko moja cudna neo(2mb) ale jak hostuje matche ping jest o wiele sensowniejszy niz jakbym mial sie do kogos wbijac....przynajmniej bronie maja normalny timing-ktos ma podobnie moze?
Dick Inferno
wszystko w cipke , grafa , dzwiek , tylko tego czegos brakuje ...
Lord Tidek
QUOTE(Dick Inferno @ 17 11 2006, 21:00) *

wszystko w cipke , grafa , dzwiek , tylko tego czegos brakuje ...

... No mnie na online cool.gif bo musze czekac na GoW do przyszłego tygodnia chyba że dojdzie jakimś cudem jutro tongue.gif
YETI
QUOTE(dżar @ 17 11 2006, 20:59) *

tak wracajac do tematu:
moze to tylko moja cudna neo(2mb) ale jak hostuje matche ping jest o wiele sensowniejszy niz jakbym mial sie do kogos wbijac....przynajmniej bronie maja normalny timing-ktos ma podobnie moze?

Ja mam 512, i jakos nie zauwazyłem lagow (juz kilka "tłustych amerykancow" łatnie pociachałem piłą heheh icon_twisted.gif )
Problem mam tylko z dostaniem sie do gry, czesto mi wyskakuje jakies problem z połaczniem, lub wywala mnie z pokoju.
Ale jak gram to wszytsko jest ok.
dżar
z pila nie ma problemu...zobacz jakie np opoznienie miewa snajperka/shotgun - masakra w krytycznych momentach
grykom
A jak gra wyglada na monitorach LCD/CRT? Obraz jest 4:3 czy sa czarne paski na dole i u gory (16:9)?
Kurcze, zaczynam trzymac kciuki aby listonosze jednak nie strajkowali od przyszlego tygodnia, bo sie nie doczekam tej gry...

dżar chodzi mi o monitor. Pytam czy obraz jest 4:3, czy 16:9.
dżar
ja gram na 720p widescreen- lcd samsung le32m61 jakby Cie to interesowalo-kazdy tv majacy 4:3 tak ma o ile sie nie myle icon_wink.gif
ememiks
QUOTE(dżar @ 17 11 2006, 19:40) *

z pila nie ma problemu...zobacz jakie np opoznienie miewa snajperka/shotgun - masakra w krytycznych momentach

no racja shotgunem to mozna przez przypadek kolege zranic z takim opoznieniem dziala to samo tyczy sie snajpery. A dzis pogralem troche z polakami ktos postawil gre i powiem ze o niebo lepiej z pingiem.
PePeP
QUOTE(dżar @ 17 11 2006, 19:40) *

Postaram się jutro dowiedzieć czy gra obsługuje natywne 1280x1024. Skoro ciągnie splita to powinna dać rady. Z drugiej strony nie pamiętam żeby poza DOA4 któraś gra obsługiwała natywne 1280x1024 wiec jest mała szansa. Ja gram na monitorze 22" i mam ustawioną 720p tak że są u górze czarne pasy, ale za to nie mam problemów przy grach żeby mi robiły przeskalowanie czy inny syf. Jedynie na DOA4 zmieniam.
dżar
w monitorkach podobno czarne paski to niestety rutyna-taka cena za gre na zwyklym lcd...no chyba ze masz monitor panorame to ustawiasz wide i po sprawie icon_wink.gif

grykom: na monitorku prawdopodobnie spotkasz dziwne 16:9 czyli czarne pasy wlasnie....glowy nie daje ale slyszalem ze tak jest

ememiks: najlepszy ping jest jak sie gre hostuje-tam to hs za hsem(snajpera) leci ode mnie no i shotgun z miejsca posyla z kwitkiem klienta
Paczek
GOW jest zaje... o malo co do szkoly sie nie spoznilem jak gralem smile.gif WCKaczka sorry ze nie zagralem ale wlasnie musialem do szkoly isc smile.gif Dzisiaj spedzam nocke przy GoW smile.gif moze jakis meczyk??
grykom
Ludzie, prosilbym o jakies potwierdzone informacje wink.gif Bo na jednym z for wyczytalem, ze gra dziala jak np. Doa4 wlasnie - czyli w 4:3 (bez paskow u gory i na dole). Jesli ktos moze to potwierdzic - to bardzo prosze, ale jesli ktos nie ma takiej mozliwosci/nie wie albo tylko przypuszcza - to prosze tego nie pisac.
ememiks
QUOTE(dżar @ 17 11 2006, 21:45) *

w monitorkach podobno czarne paski to niestety rutyna-taka cena za gre na zwyklym lcd...no chyba ze masz monitor panorame to ustawiasz wide i po sprawie icon_wink.gif

grykom: na monitorku prawdopodobnie spotkasz dziwne 16:9 czyli czarne pasy wlasnie....glowy nie daje ale slyszalem ze tak jest

ememiks: najlepszy ping jest jak sie gre hostuje-tam to hs za hsem(snajpera) leci ode mnie no i shotgun z miejsca posyla z kwitkiem klienta

tak ale nie moge zakladac gry;( takie lacze moge tylko zerowac jak pasozyt wink.gif ale juz w nowym tygodniu zmieniam lacze.
miho
Gears zabija, a więc kto wybiera drogę na prawo czy na lewo. Tylko pytanko. W jaki sposób odzyskuje się zdrowie? Bo jak do tej pory na tyłach działałem.I cały czas było ok. A W Live 1 strzał i czerwień na oczach.
dżar
w warzonie ktos cie musi ozywic,w 2 pozostalych naciskasz A jak idiota-sam sie odnowisz po pewnym czasie(zalezy od hosta jak ustawil) no chyba ze dostaniesz pila lub snajpera w leb-tak to do piachu z miejsca lecisz
El Loco Chocko
Warzone-poprostu deathmatch

Assassination-tutaj sa liderzy ktorych nalezy chronic.Strona ktora pierwsza doprowadzi do hmm zejscia smiertelnego kapitana druzyny przeciwnej wygrywa a zabojca zostaje sam w nagrode mianowany liderem na nastepna runde.

Execution-prawie jak deatmatch smile.gif z tym ze jedynym sposobem na zabicie przeciwnika jest walka na bliski kontakt czyli pily odstrzeliwania lba itp.Kazdy gracz ktory przyjmie za duzo obrazen ma szanse przedluzyc swoj zywot naciskajac szybko "a"
WildFirePL
własnei zakupiłem swoją wersje OYY YEHHHHH!

chciałem się spytać czy dużo aktualnie ludzi gra na live? ponieważ głównie na to zaopatrzam sie w GOW?
dżar
baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzooooooooooo duzooooooooooooooooo....zarowno w co-opie jak i versusie ZAWSZE znajdziesz kogos do gry niewazne od pory smile.gif
Salwador
Moja następująca ocena to:
Grafika:8.5/10 - Postawiłbym śmiało 10 lecz wiem że nexgen potrafi więcej jeszcze osiągnąć a ta gra to tylko przysmak tego..

Dźwięk: 9/10 - Odgłosy broni i dźwięki wojenne oraz aktorstwo całkiem udane no i duży plus za tekst na multi co daje przyjemną atmosfere

Miodność: 9.5/10 - Gra jak dlamnie jest bardzo miodna tak i singel tak samo multi..człowiek nie potrafi się znudzić..nie widać tutaj się żadnych powtarzających elementów podczas gry chyba że można się uczepić ciągłego krycia za ścianami....ale w tedy to by nie było orginalnego GoW..Gra jest obfita jak i zarazem bogata w świetne lokacje i postapokaliptyczny klimat...że poprostu miodzio...Multi WCIĄGA zjada..gra zespołowa oraz poruzomiewanie się z partnerem jest celem do wygrania walki..Nie ma tutaj wielku akcji typu bereserek...chociac walka np:ja ostrzeliwuje na slepo dwuch czających sie kolesi na mnie a moj team partner w tym czasie juz na ich plecy się namierza!Świetna akcja...!

Minusy: Single player - brakuje mi jakoś pojazdow oraz tego że opcja co-op mogła by być większa znaczy sie np do 4u graczy.Multiplayer - Często moji gracze z zespołu podchodzą domnie i probują mnie piłą łańcuchową kroić ponieważ brakuje tutaj jakiś znacznikow tak jak to np było w HALO mały trojkącik nad głową,ułatwiło by to życie wielu graczom..oraz większe bitwy np 8vs8 czy wiecej trybow można było by jeszce dołożyć..

Moja ogólna OCENA tej gry to 9/10 ...Byłem lekko surowy dla tej gry jedynie dlatego ponieważ to dopiero stale początki nexgenowej ery:)

Mam 10/512upload..śmiało walić na Dracon77;)
massmedia
GRAM, GRAM i ze szczęścia(pipi) biggrin.gif biggrin.gif Boże jak to wygląda na projektorze HD, niesamowiteeeeeeeeeeeeee. GRAĆ ludzie GRAĆ. Jestem dodatkowo wniebowzięty bo kupiłem w Saturnie w dniu premiery tylko za 169zł, a odłożone miałem 3 stówy więc trzasnąłem sobie Kameo w klasyku. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
JacekW
No to pieknie ja zaplacilem w pier.... empiku 260 zeta... ale nie zaluje bo to jest jedna z gier na ktore warto oszczedzac:)
Lord Tidek
Beka bo w Gdańskim empiku (przy dworcu) w pierwszym dniu poszedł cały nakład Gears of War, i nic nie ma teraz tongue.gif
nietomasz
Ale na zwykłym Crt nie jest już tak różowo , szkoda sad.gif
vadzior1
czy wersja ntsc gears of war pojdzie na konsoli pal bo mam okazje tanio kupic sprowadzona z usa koles przyjezdza na swieta

jak to jest czy wystarczy kabel rgb i bedzie wsio ok
dżar
wersja usa jest oficjalnie region-free wiec lykaj
Piasecznik
Dorzucę trochę dziegciu do tej beczki miodu.
Myślę że giera została zbyt szybko wypchnięta.
Pewne szczególiki zostały niezauważone przy testach.
Zaraz na początku kiedy mamy wybór między dwoma drogami, w lewym korytarzu jest słup w który można wejść.
Przeniosło mnie pod sufit i nie mogłem już się z niego wydostać.
Po loadingu mapy, dogrywają się tekstury dosyć długo.
AI pomocników jest żenujące, pętają się pod lufą, nie strzelają do przeciwników którzy też przebiegają obok nich i dalej pędzą w moją stronę.
Ale i tak dałbym gierce 9/10 wink.gif
dżar
QUOTE(Piasecznik @ 18 11 2006, 16:59) *

1 Zaraz na początku kiedy mamy wybór między dwoma drogami, w lewym korytarzu jest słup w który można wejść.
Przeniosło mnie pod sufit i nie mogłem już się z niego wydostać.
2 Po loadingu mapy, dogrywają się tekstury dosyć długo.
3 AI pomocników jest żenujące, pętają się pod lufą, nie strzelają do przeciwników którzy też przebiegają obok nich i dalej pędzą w moją stronę.

1.tez o tym slyszalem, widzialem filmik na utubie sam probowalem to zrobic i....nic : | jakos nie wpadlem w owa kolumne
2.prawda aj szczera prawda...ale nie trwa to dluzej niz 10s
3.po to dali coopa do tej gry XD
vadzior1
QUOTE(dżar @ 18 11 2006, 17:57) *

wersja usa jest oficjalnie region-free wiec lykaj

a ntsc a pal to nie robi konsoli roznicy czy tylko telwizorowi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.