acitve reload jest banalne, jak robisz reload to w prawym górnym rogu pojawia się pasek, musisz klepnąć drugi raz reload jak wskaźnik będzie na zaznaczonym odcinku paska
Shinji-kun
21 11 2006, 15:46
5 x z rzedu perfect reload (odpowiedni timing) i lykasz achievement'a.
QUOTE(Shinji-kun @ 21 11 2006, 17:46)

Lamersko to napisałem i tyle
QUOTE(Tidusus @ 21 11 2006, 12:29)

T3xz daj spokój bo dziwne rzeczy gadasz, co pomoże że Diabeu przejdzie na wysokim poziomie gre, przecież otrzyma praktycznie to samo co na poprzednich. Gra faktycznie wymiata graficznie i może na multi no ale to wciąż tylko shooter, nie próbuj na siłe zmuszac nikogo do prawienia iż GoW jest boskie a reszta jest be.
Pierwsza część: Właśnie nie. Odbiór i doznania płynące z gry są zupełnie inne, w momencie kiedy strzelanie do Locustów nie jest nieco rozwiniętą strzelnicą, gdy do miasta przyjeżdża Cyrk, niż w momencie kiedy walczysz o każdy kawałek swojego murka, nieraz wycofujesz się i w amoku nieraz na ostatkach sił szukasz schronienia przed chmarą Locustów napierających na ciebie i kolegów z drużyny, nieraz po kilka razy szukasz sposobu i masherujesz na pamięć każdy kawałeczek gry. Tak, wtedy twoje negatywne opinie są czymś poparte. A nie: "Widziałem i mówię wam że to g**no nie gra". Nie wiem jaki status ma na tym forum Diabeu, ale dla mnie to Lama, w momencie kiedy wypowiada się o grze, lizając przez pierwsze kilkadziesiąt procent na najprostszym poziomie trudności. Koniec kropka. Nie zmienię swojego nastawienia.
Druga część: GoW nie jest Boskie i wiele mu brakuje do gry idealnej, przez co nie będę miał tu hegemonii na prawienie jakie jest piękne i w ogóle.
Osobiście wolę Halo i zacieram już rączki na część trzecią, a GoW to jedynie oczekalnia na prawdziwego mesiasza.
Prime Hunter
21 11 2006, 16:06
Czy kampania w CO-OP jest do wyboru w każdej misji?
Jak to działa, grasz i czekasz aż ktoś dołączy, czy może musisz czekać na kogoś zanim zaczniesz grać?
QUOTE(t3xz @ 21 11 2006, 16:05)

Nie pod rząd, ale wystarczy że podczas samej gry łykniesz 5 razy active reload, nie koniecznie jeden po drugim.
A reszta niech dalej sobie szczeka, na Casualu

jest za 5 pod rząd i za 25 ogólnie wykonanych
prowokacja marna, tak jak twoje IQ piesku
Sylvan Wielki
21 11 2006, 16:12
Jestem ZA-CHWY-CONY !!!! Gears of war , to arcydzieło elektronicznej rozrywki , przy ktorym czuje się jak przy Devil May Cry (PS2) , ot FENOMEN pod każdym względem !!!! Oprawa graficzna jest OBŁĘDNA !!!! Gry na X360 maja to do siebie,że nawet na HDTV wyglądaja jak gry z starszej generacji w ver. upgrate. A jak pojawi się coś ślicznego - vide Prey - to z animacją jest coś nie tak. GoW to istny masakrator! Nareszcie na X360 po Oblivion ukazała się PRZEPIĘKNA iście next genowa grafika.
Sfera audio równierz niszczy! Jest KAPITALNA! Osssstre gitarowe fiffy i odgłosy wydawane przez obcych zakpiorów + dzwięk broni i głosy naszych herosów- coś niesamowitego. No i grywalność, a raczej GRYWALNOŚĆ!!!! Genialny single i mocarny multi....
Ta gra jest obok TAKICH tuz jak Soul Blade, Castlevania: Symphony of the Night , Devil May Cry grą która zasługuje na 40/40 .
Jakiś minus? Taaaa-recenzja "recenzenta" w PE
"to wszystko pikuś przy ogólnej zajefajności GoW" + argumentacja czemu nie ma 10/10 , no ale po MGS2 ten typ już tak ma
Szkoda ,że X360 dopiero po roku ma 4 (TYLKO) śliczne i warte polecnia gry -_-
QUOTE(Diabeu @ 21 11 2006, 18:10)

QUOTE(t3xz @ 21 11 2006, 16:05)

Nie pod rząd, ale wystarczy że podczas samej gry łykniesz 5 razy active reload, nie koniecznie jeden po drugim.
A reszta niech dalej sobie szczeka, na Casualu

jest za 5 pod rząd i za 25 ogólnie wykonanych
prowokacja marna, tak jak twoje IQ piesku
Przeczytaj sobie edit i przestań spamować EOT
Nie do końca wiem dlaczego, ale 'gnębi mnie' wrażenie iż powyższa wypowiedź SW powstała jedynie w oparciu o zawarte w nojnowszym PE GoW-treści... Nawiązanie do Devila, 'masakrator'.
A teraz szczerze, grałeś w to chociaż (pomijajac ew. Empik) 1-2 godzinki, by móc do tego stopnia zachwalać mulit, gameplay, grafe itp.
mord00k
21 11 2006, 16:26
QUOTE(Sylvan Wielki @ 21 11 2006, 16:12)

Jestem ZA-CHWY-CONY !!!! Gears of war , to arcydzieło elektronicznej rozrywki , przy ktorym czuje się jak przy Delil may Cry (PS2) , ot FENOMEN pod każdym względem !!!! Oprawa graficzna jest OBŁĘDNA !!!! Gry na X360 maja to do siebie,że nawet na HDTV wyglądaja jak gry z starszej generacji w ver. upgrate. A jak pojawi się coś ślicznego - vide Prey - to z animacją jest coś nie tak. GoW to istny masakrator! Nareszcie na X360 po Oblivion ukazała się PRZEPIĘKNA iście next genowa grafika.
Sfera audio rónierz niszczy! Jest KAPITALNA! Osssstre gitarowe fiffy i odgłosy wydawane przez obcych zakpiorów + dzwięk broni i głosy naszych herosów- coń niesamowitego. No i grywalność, a raczej GRYWALNOŚĆ!!!! Genialny single i mocarny multi....
Ta gra jest obok TAKICH tuz jak Soul Blade, Castlevania: Symphony of the Night , Devil May Cry grą która zasługuje na 40/40 .
Jakiś minus? Taaaa-recenzja "recenzenta" w PE "to wszystko pikuś przy ogólnej zajefajności GoW" + argumentacja czemu nie ma 10/10 , no ale po MGS2 ten typ już tak ma
Szkoda ,że X360 dopiero po roku ma 4 (TYLKO) śliczne i warte polecnia gry -_-
Człowiek, żeś błędów nawalił

Kurczaczki, a co do GoW to jakie rodziałki obsługuje?
QUOTE(Zeratul @ 21 11 2006, 16:02)

btw. w najnowszym GameInformer gra dostala 9.5...czyli niezle, gdyby nie fakt, ze tyle samo dostal resistance na ps3...
heh...co chciałes przez to powiedzieć?
Zdaniem GI gry są tak samo dobre i tyle, no chyba ze grałes juz w Resistance i twierdzisz ze gra jest słabsza od GoW.
Macie problemy z meczami rankingowymi? tzn. bardzo trudno wejsc do pokoju, czesto mi wyskakuje komunikat ze wystapił problem z połączniem sie z hostem.
QUOTE(YETI @ 21 11 2006, 18:40)

Macie problemy z meczami rankingowymi? tzn. bardzo trudno wejsc do pokoju, czesto mi wyskakuje komunikat ze wystapił problem z połączniem sie z hostem.
Też to mam. Nawet kiedy jestem sam w sieci i gra idzie bez lagów.
Najwidoczniej czeka nas jeszcze jedna poprawka do GoW.
Sylvan Wielki
21 11 2006, 17:42
QUOTE(Amer @ 21 11 2006, 16:24)

Nie do końca wiem dlaczego, ale 'gnębi mnie' wrażenie iż powyższa wypowiedź SW powstała jedynie w oparciu o zawarte w nojnowszym PE GoW-treści... Nawiązanie do Devila, 'masakrator'.
A teraz szczerze, grałeś w to chociaż (pomijajac ew. Empik) 1-2 godzinki, by móc do tego stopnia zachwalać mulit, gameplay, grafe itp.

Rozbawiłeś mnie nieprzeciętnie Amer....Wytłumacz co i jak a nie oczerniaj?
Już jakiś czas temu przeszedłem GoW . Gra zaliczona 2x w single 2x w co-op + parenascie godzin na XBL . Więc mogę w pełni grę ocenic. "Masakrator" od lat tego sformułowania urzywam . Nie wiem o co ci chodzi -_-
P.S mordOOk gdzie te błedy?
Zeratul
21 11 2006, 17:46
Zastanawiajac sie nad tym, to ja w sumie Diabeu rozumiem... nie spodobal mu sie GoW i nie znaczy to nic. Mnie sie nie spodobal Dead Rising... w ktorym niektorzy sie kochaja... Po prostu kazdy ma inny gust i nie jest ani gorszy ani lepszy...
Co do Resistance to gralem, ale chwile na standzie... wiec do konca sie nie zaglebilem, ale ta gre mozna porownac do CoD2 bardziej niz do GoW... po kazdym katem... nie tylko, ze to fps...
Nienawidze jak w serwisach obnizaja ocene grze 'bo spodziewali sie po niej wiecej'... jasna wyobrazenie bylo kosmiczne do GoW, w szczegolnosci w porownaniu z Resistance... ale IMO te gry nie sa sobie rowne...
Lord Tidek
21 11 2006, 21:00
Pora się pochwalić, ja dziś otrzymałem GoW i skończyłem juz 1 akt(beka, przez to że gram na tym trudniejszym poziomie odblokowałem 3 achivmenty na raz

) A wiecie co ?? zastanawia mnie jak do jasnej ciasnej locusci niby się rozmnażają

bo jakoś sobie tego nie wyobrażam z tym wielkim bydlem (berseker)
Sylvan Wielki
21 11 2006, 21:22
No fakt , berseker nie należy do piękności .... dla nas. Pamietaj ,że tej rasie Angelina J. tez nie musi sie podobać a i dala nech wygląda jak scalenie hot-dog'a przetrawionego przez buldoga z cegówką (^^)
Lord Tidek
21 11 2006, 21:34
Akurat o wygląd mi nie chodzi (liczy się wnętrze

) bardziej o same gody bo wydaje mi się że taki jedent grunt by se z nią nie poradził

(chyba z 15 potrzeba że to coś zapłodnić

)
Ta gra to istne cudo ! jestem w 2 akcie i wzialem bron loctusa moge skads wytrzasnac spowrotem moja pile ?
sebaxfan
21 11 2006, 22:05
Dziś wkońcu do mnie do pracy dotarło GoW

pograłem godzinke i przyznam,że gra mnie rozwaliła na drobne,niesamowity feeling płynący z rozgrywki sprawił,że 360ka stała się niezbędna do zakupu jeszcze przed końcem tego roku

Ciekawe co pokaże HALO 3 hehe
Master_Lukas
21 11 2006, 22:20
Czy ktos zamawial z DVD Crave, bo dzisiaj dostalem maila ze paczka zostala wyslana

Napisane bylo ze wysla 23.11 (albo ja cos zle przetlumaczylem

) Ciekawe ile teraz bede czekal jak mamy w kraju strajk listonoszy
dr_hakenbusz
21 11 2006, 23:36
QUOTE(Sylvan Wielki @ 21 11 2006, 21:22)

No fakt , berseker nie należy do piękności .... dla nas. Pamietaj ,że tej rasie Angelina J. tez nie musi sie podobać a i dala nech wygląda jak scalenie hot-dog'a przetrawionego przez buldoga z cegówką (^^)

chomik .... PADNIJ

Jak długo jeszcze te wypociny będą tolerowane na forum?
A ja jestem bardzo szczęsliwym graczem, bo się jaram niemalże bezkrytycznie i nie interesują mnie 'niższej jakości tekstury', czy 'spodziewałem się więcej'. Jest radocha i tyle
Dobrze przetlumaczyles. mieli dostac dostawe 23. Jednak dostali 21 i juz rozpoczeli wysylki. Strajk bedzie miał znaczenie dopiero wtedy kiedy paczka bedzie musiala zostac przeniesiona z urzedu pocztowego do Twojego domu. A chyba za 10 dni ( tyle srednio idzie paczka z au) juz strajkowac nie beda co?

Tez czekam z niecierpliwoscia na pakunek z dvdcrave'a. Dla tej gry kupilem x360

zobaczymy jak mnie zassie...
BTW - Dziś miałem okazję zapoznać się z nowym numerem PE . Czytam recenzje GoW , jest ok ,dochodzę do tabelki plus/minus , i ?! WTF!!!!!!!!!!! brak Livea = skrócony czas zabawy

Śmiech jak człowiek pracujący w PE od początku może tak złożyć zdanie ( o ile można nazwać to zdaniem

) To określenie jest za bardzo dwuznaczne

Człowiek bez kumacji ,pomyśli sobie że gra niema opcji Live

krótko trochę inaczej powinno być to sformułowane ,wprowadza w błąd
odnioslem podobne dwuznaczne wrazenie

ale po chiwli wahania zrozumialem zamys autora felernego textu
Kenshin
22 11 2006, 00:46
QUOTE(Soul @ 22 11 2006, 02:40)

BTW - Dziś miałem okazję zapoznać się z nowym numerem PE . Czytam recenzje GoW , jest ok ,dochodzę do tabelki plus/minus , i ?! WTF!!!!!!!!!!! brak Livea = skrócony czas zabawy

Śmiech jak człowiek pracujący w PE od początku może tak złożyć zdanie ( o ile można nazwać to zdaniem

Dokładnie w minusach tez zdziwilo mnie brak live = ... o co chodzi jakby ?
Piasecznik
22 11 2006, 00:56
Chyba chodzi o sytem odzyskiwania energii z CoD2.
Dostajesz, ekran robi sie czerwony. Chowasz się, czekasz, ekran wraca do normy, idziesz dalej.
Taki system sprawia że przelatuje się przez grę z prędkością huraganu.
No ale lepsze to niż system z Prey.
Sylvan Wielki
22 11 2006, 01:13
QUOTE(dr_hakenbusz @ 21 11 2006, 23:36)

QUOTE(Sylvan Wielki @ 21 11 2006, 21:22)

Jak długo jeszcze te wypociny będą tolerowane na forum?
Chlopaki , moze wymnie oswiećcie, co z tym postem nie tak O_o , grzecznie sie odniosłem do wypowiedzi kolegi usera -_-
SoulQUOTE
BTW - Dziś miałem okazję zapoznać się z nowym numerem PE . Czytam recenzje GoW , jest ok ,dochodzę do tabelki plus/minus , i ?! WTF!!!!!!!!!!! brak Livea = skrócony czas zabawy Śmiech jak człowiek pracujący w PE od początku może tak złożyć zdanie ( o ile można nazwać to zdaniem ) To określenie jest za bardzo dwuznaczne Człowiek bez kumacji ,pomyśli sobie że gra niema opcji Live krótko trochę inaczej powinno być to sformułowane ,wprowadza w błąd
Ale to Hiv, pamietasz MGS2 ?

Mnie i tak najbardzie rozbawiła
"ogólna zajefajność GoW" 
WTFF? Tak to jest jak "szpec" od gier gdzie skaka się kolorowymi muminkami za powazna gre się zabera. Enyway nie krytykujmy biednego Tomka K. Wszak nie o tym topic jest .
Jak uważacie na jakie oceny Gears of War zasługuje . Najlepiej niech wypowiedza się persony co przeszedły przynajmniej raz grę , bawiły się też w multi - i to nie 4min. Ja juz swoje zdanie wyraziłem kilka postów wczesniej. Przypomne może , jak dla mnie to NAJPIĘKNIEJSZA obecnie gra-jak tak dalej pójdzie nie bede X360 middle genem nazywał- sfera audio jest fenomenalna a grywalnosć-tu juz subiektywnie oceniam na max - łącznie naprawde nie widze innej niz 40/40 oceny.
A wy?
chomok .... PADNIJ
QUOTE(Zeratul @ 21 11 2006, 17:46)

Zastanawiajac sie nad tym, to ja w sumie Diabeu rozumiem... nie spodobal mu sie GoW i nie znaczy to nic. Mnie sie nie spodobal Dead Rising... w ktorym niektorzy sie kochaja... Po prostu kazdy ma inny gust i nie jest ani gorszy ani lepszy...
do cholery, GoW się nie spodobał? gdzie tak napisałem? wystarczyło że nie pieję peanów na cześć GoW i już "nie podoba mu się" - powaliło misie i to dokumentnie
nie moje zmartwienie że ktoś ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem
ten kto zrozumiał moją opinię temu chwała i kufel piwa, reszta może się walić

co do multi, daje radę, ino godzinkę wczoraj pociachałem ale widać że potencjał jest i to znaczny - wystarczy poprawić drobne błędy już wcześniej przez innych wymienione i mamy zacny produkt w łapach
no i mam dziwne wrażenie że w multi sterowanie jest lepsze, choćby większy promień skrętu podczas biegu
gdybym miał ocenić to -9 bym dał
Dorian Gray
22 11 2006, 08:56
Ja dałbym tak 9.5/10. Graficznie i dźwiękowo nie ma w ogóle dyskusji. Grywalność też bez zarzutu, ja po prostu lubię strzelanki w każdej formie a ta mi wyjątkowo podchodzi. Co do długości to 8 godzin moim zdaniem jest idealne. Osobiście mogę na granie poświęcić max 2 godzinki dziennie i miło jest mieć grę którą można skończyć, a nie takiego Obliviona, którego ledwo zadrapałem po 3 tygodniach grania

No i jest multi, który rządzi. Mecze są szybkie i brutalne, krew się leje, trup pada, sam miód. Jedyne do czego się mogę przyczepić to sterowanie. Powinien być moim zdaniem oddzielny button do biegu. Podpięcie tylu akcji pod A jest nieszczęśliwym pomysłem, szczególnie to wyłazi podczas walki z RAAMem. Człowiek chce dać dyla na drugi koniec wagonu a nasz Hero zamiast biec przylepia się do jakiś skrzynek po drodze. No ale co by nie mówić GOW to must have.
To zdecydowanie najlpesza gra tego typu w jaka gralem ! Z kazdym chapterem zabija coraz bardziej, przynosi cos nowego ! w gow jest najpiekniejsza woda jaka widzialem ! no i ten pizom w deszczu ! cudo ! grywalnosc jest swietna ! dlacego nikt nie pisze o fabule lokacje! sa oryginalne ! piekne ! jak w mad maxie obozy ! najlpesza gra ! ale czasami idzie rzucic konsola o sciane

na hardcore jest max trudno
QUOTE(Soul @ 22 11 2006, 00:40)

A to piękny kwiatek. Póki małpa nie rozwinełeś myśli to nawet pomyślałem że HIV myślał iż GOW live'a nie ma ; /
Dick Inferno
22 11 2006, 13:05
gdzies tu napisalem , ze gra jest taka se . Otoz chwile potem zmienilem zdanie . To jedna z moich ulubionych gier na 360 .
Zeratul
22 11 2006, 14:37
QUOTE(Diabeu @ 22 11 2006, 09:18)

QUOTE(Zeratul @ 21 11 2006, 17:46)

do cholery, GoW się nie spodobał? gdzie tak napisałem? wystarczyło że nie pieję peanów na cześć GoW i już "nie podoba mu się" - powaliło misie i to dokumentnie
nie moje zmartwienie że ktoś ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem
ten kto zrozumiał moją opinię temu chwała i kufel piwa, reszta może się walić

co do multi, daje radę, ino godzinkę wczoraj pociachałem ale widać że potencjał jest i to znaczny - wystarczy poprawić drobne błędy już wcześniej przez innych wymienione i mamy zacny produkt w łapach
no i mam dziwne wrażenie że w multi sterowanie jest lepsze, choćby większy promień skrętu podczas biegu
gdybym miał ocenić to -9 bym dał
wprawdzie deklarowalem juz wczesniej (chociaz nie wprowadzilem tego w praktyke), ze przestane pisac skrotami takimi jak np. 'nie spodobala mi sie', zamiast ' uwaza gre za bardzo dobra, ale wychodzi z zalozenia, ze Vegas bedzie lepsze..' itd. moze nastepnym razem jeszcze zaczne cytowac wypowiedzi, zeby potem sie nikt nie doczepial, ze zmienilem cos albo pominalem _-_
MACIE LUDZIE PROBLEMY!
whatever
ja tam problemów nie mam
A planowana jest cała trylogia
Sam w grę nie grałem, ale mam zamiar zakupić cudeńko
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,31752;core.html
Zeratul
22 11 2006, 15:11
QUOTE(Matix @ 22 11 2006, 15:52)

Spoiler
przeca zakonczenie daje zapowiedz na czesc 2, a amerykanie ostatnio kochaja sie w trylogiach... wiec jak juz robic kontynuacje, to najlepiej 2
Sylvan Wielki
22 11 2006, 15:37
QUOTE(Matix @ 22 11 2006, 14:52)

Sam w grę nie grałem, ale mam zamiar zakupić cudeńko
Trudno żeby nie . Mało jestem swiecie przekonany ,iz na 3 częsciach się nie skończy. Będzie DOKŁADNIE jak w przypadku DMC (PS2) . DMC był numero uno jesli chodzi o grafike w tamtych czasach i ogólnie na 40/40 zasługiwał , dokladnie jak GoW teraz. Wiadomo jak sequel bedzie wyglądał- bedzie śliczny ale ale takiego wrazenia nie zrobi- baw erze gier typu MGS4, DMC4 w ogóle wrażenia może nie zrobic a GoW3 o ile pojawi się na X360 b edzie podsumowaniem generacji więc...chybą ,ze na kolejna generacje się ukarze, to bedzie powtórka z rozrywki.
Oczywiscie skoro w PE GoW dostal co dostał nie liczcie na 10/10 w kolejnych odsłonach-no chyba,że będzie błazenada jak w przypadku GTA SA
Skoro nie grałeś w grę to jak mozesz stwierdzić,że "cudeńko"
P.S. Diabeu - racja, jak sie czegossłynnego nie wychwala , to zaraz każdy niemal mysli ,ze plujesz na ten produkt -_-
Sylvan Wielki
22 11 2006, 17:02
QUOTE(JacekW @ 22 11 2006, 16:12)

Za bardzo Ciebie nie rozumiem żelatynowy misiu dlaczego GTA SA to dla Ciebie slaba gra? wez sie zastanow..
To topic o GoW , nie offtopuj.
No ale postaram ci sie odpisac twego bledyu nie popełniając i opisując Gears of War z lekkim nawiazaniem.
Gears of War to w chwili obecnej najpiękniejsza gra jaka istnieje, ma fantastyczną sferę audio i jest niesamowicie grywalna w single i ma kapitalny multi....W koncu dostaliśmy gre która pokazuje pazur X360 i to zdecydowanie NAJLEPSZA gra nań (ina sprawa, że 96% tutułów to jakas porazka nie godna miana next - gen ) . Niemniej jednak GoW to tytuł kompletny , który jak rzadko pod kazdym względem zasługuje na 10/10. Bardzo dziwne to jest jak widze w PE grafika 10 , muzyka 10 ocena 9+ bo gra krótka. God of War (PS2) , DMC (PS2) już nie raz tak było. Czemu GoW 10 nie dostało? Pytaj Hiv'a. Faktem jest ,że nawet nie licz ,ze sequel dostanie max, bo bedzie
"to tylko sequel,bez wiekszych zmian". GTA:SA które jest 3cim (w takiej konwencji) tytułem z tej serii , które ma koszmarna grafike dostaje 10.
P.S. Nie napisałem ,ze GTA SA to słaba gra, czytaj ze zrozumieniem ( ja dałbym jej 6/10 gwoi scisłości ).
Pozatym KAZDY ma prawo do własnego zdania i nawet jak bym npisal ze i GTA SA i GoW zasluguja na 4/10 to MOJE subiektywne zdanie a jak ktos mi nap "glupi jestes, nie znasz sie" pokazuje poziom-co to monopol na racje ?
inteligent
22 11 2006, 18:29
QUOTE(Sylvan Wielki @ 22 11 2006, 17:02)

ina sprawa, że 96% tutułów to jakas porazka nie godna miana next - gen
No, ja bym tak nie powiedział...
Salwador
22 11 2006, 19:16
A ja wam polecam zakupić nawet BOOK-a...jest wszystko w nim..cały singiel i multi wraz z mapami oraz wielki plakat jak i broni wliczając moc podaną w HP a książka ma 175 stron jest w formacie a4... polecam!!:)
mord00k
22 11 2006, 19:31
Taaa i ile za to zabuliłeś ?

Poza tym przechodzenie z poradnikiem to nie to samo

.
Zeratul
22 11 2006, 19:46
pewnie $20, mam taka do Obliviona
QUOTE(Sylvan Wielki @ 22 11 2006, 15:37)

Hmm, może z recenzji, trailerów, u kolegi

??
Poza tym ma najlepszą grafikę i gameplay jaki miałem okazję zobaczyć ...
ale sie goraczkujecie, co kogo obchodzi co napisal hiv o GOW w psxe , jego zdanie i jego recka i jego prawo a jesli dla was to numero uno na x360 to super , kazdy z nas jest inny%-) jeden lubi gow a drugi jak mu skarpetki smierdza
Mastah27
22 11 2006, 20:52
Pękła bańka, czyli milion GoW sprzedanych:
http://www.gamespot.com/news/6162230.html
Sylvan Wielki
22 11 2006, 21:39
QUOTE(Matix @ 22 11 2006, 20:23)

QUOTE(Sylvan Wielki @ 22 11 2006, 15:37)

Hmm, może z recenzji, trailerów, u kolegi

??
Poza tym ma najlepszą grafikę i gameplay jaki miałem okazję zobaczyć ...
Amerykańce sie ZACHWYCALI "Superman returns" / "Spider Man" , w reckach same superlatywy płyneły a ja nie wiedziałem czy dac im 2/10 czy 3/10 -_- Gdydy KAZDY dawał GoW 4/10 nie zmieniło by to faktu ,że dla mnie to gra na 10/10 , PE czy inne periodyki to nie wyznacznik (jak dla mnie) A trailery? To tak jaknbys ocenial swoja kobiete tylko po oblookaniu jej w gazecie . I jak mozna zobaczyć gameplay?
QUOTE(qazar @ 22 11 2006, 20:28)

ale sie goraczkujecie, co kogo obchodzi co napisal hiv o GOW w psxe , jego zdanie i jego recka i jego prawo a jesli dla was to numero uno na x360 to super , kazdy z nas jest inny%-) jeden lubi gow a drugi jak mu skarpetki smierdza

Dokładnie , ja tak od poczatku każdemu tłuke tu niemal - SUBIEKTYWNE zdanie i indywiduane poglady ludzie moga mieć.
No ale co innego subiektywna a obiektywna ocena, musi wziaść Hiv pod uwagę .... zreszta on od platformówek i racerów jest -_- Dobrze ,ze do cd polazł, może Kali by dał GoW 10/10 - na GG szaleje z opisami nt GoW jaka to ARCY gra - popieram .
Spiderman
22 11 2006, 22:44
Dlaczego mimo, że mam łącze jednego mega, to mam lagi w tej grze??
w innych grach nie mam takich lagów...
jak host siedzi po drugiej stronie Atlantyku to się nie dziw
Powiem wam ze na trybie single player sie bardzo zawiodlem. Jestem chyba w 3 akcie i juz mi sie grac nie chce. Gra do bolu liniowa, idzie sie tylko prosto i strzela przed siebie. Nudy, nudy i jescze raz nudy. Zadnych emocji. Jeszcze ci bezmozgi zolnierze ktorzy pchaja sie pod lufy przeciwnikom. Grafika - co tu duzo mowic, poprostu rewelacja ohhh i ahh, oprostu bajka. Multiplayer - rewelacja daje 9,5/10 (brakuje pojazdow). Ta gre mozna smialo kupowac tylko dla liva bo tam leza najwieksze poklady grywalnosci no i masa polakow.
Piasecznik
23 11 2006, 13:10
Na razie każda strzelanka, która jest nieliniowa (czytaj nieoskryptowana), miała singleplayer zkaszaniony (np. seria Battlefield).
Inne były liniowe tylko miały kilka ścieżek (najczęściej dwie). GoW ma wiele momentów gdzie wybierasz ścieżki.
IMHO każda gra która posiada jakiśtam scenariusz jest liniowa.
Nie sądzę żeby to był w przypadku GoW problem. Lokacje są dosyć ciekawe i zmieniają się ciągle. Nie ma elementów które trzeba odwiedzać wielokrotnie (których nie da się uniknąć chcąc zrobić wielowątkową grę). GoW ma wyjątkową zaletę że akcja w nim jest dosyć dynamiczna i chyba między innymi za to ludzie ją kochają. Wielowątkowość mogłaby mieć negatywny wpływ na tempo akcji.
Spiderman
23 11 2006, 17:39
Na czym polega zdobywanie wyższych poziomów w multi?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.