Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Jakim
Jak w temacie.. co sądzicie na temat tej jakżeŚLICZNEJ gierki chulającej na Enginie Unreal 3.0??

Moim zdaniem pokazuje prawdziwą potegę drzemiaca w nowych konsolach!!
kubson
dokladnie jak dla mnie moga tak gry wygladac smile.gif zapowiada sie calkiem przyzwoicie lubie gry tpp z filmikow za wiele nie mozna wywnioskowac procz tego ze akcja bedzie gruba biggrin.gif
sildar
Pomyslcie sobie ze ta gra to zaledwie 1/3 mocy X360 icon_evil.gif
Minio
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 13:20)
Jak w temacie.. co sądzicie na temat tej jakżeŚLICZNEJ gierki chulającej na Enginie Unreal 3.0??

Moim zdaniem pokazuje prawdziwą potegę drzemiaca w nowych konsolach!!
*

Ja nie chcę tu cwaniakować i wytykac błędów, ale jak piszemy o jakiejś grze (szczególnie gdy piszemy, że wygląda super) to wypadałoby zapodać jakiegoś linka do screenów lub trailera.
Jak ktos zrobi tak, jak napisałem powyżej, to się wypowiem, bo na razie nie wiem, o czym wy w ogóle gadacie cool.gif
Jakim
Ehhh tak cieżko poszukac?
2 screeny
polecam ten większy trailer
Minio
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 17:25)
Ehhh tak cieżko poszukac?
2 screeny
polecam ten większy trailer
*

Dziękuje.
Tak, bardzo ciężko mi poszukać. Wiedz, że nie jestem jedynym, który nie wie co to za gra. Po prostu wypadałoby pokazać coś, o czym się zakłada temat.
Frank Jaeger
Gra od Microsoft Game Studios.. trzeba więcej? Imo szykuje sie coś mocnego z cudowną grafiką ;]
CheeseOfTheDay
Bardzo fajnie się zapowiada.
Ozi
Gameplay GOW.

Pomimo, że to tylko filmik z kamerki i tak wygląda świetnie. ninja.gif
Fil-O
QUOTE(Ozi @ 20 05 2005, 22:04)
Gameplay GOW.

Pomimo, że to tylko filmik z kamerki i tak wygląda świetnie.  ninja.gif
*

Fajna jatka, szkoda ze nie w moich klimatach. A ten glos glownego bohatera... zupelnie jakbym slyszalem Sam'a Fisher'a. tongue.gif
YETI
Najlepsza gra na Xbox'a 360 z E3 (wg powszechnej opinii) - Gears of War - jest ekskluzywnym tytułem, ale tylko na rynku konsol. Od paru dni nie ustawały spekulacje czy nie ukaże się "przypadkiem" również na PC. Teraz już wiadomo - będzie, co potwierdził sam J Alard, mówiąc, że "Gears of War ukaże się na obu platformach". Pytanie tylko - kiedy... Wszyscy pamiętamy przecież historię pierwszej części Halo...

http://www.consoleo.internauci.pl/ogm/index.php

Ciekawe jaki bedzie potrzebny PC zeby to wszytsko ładnie poszło.
Xarou
Przecież wiemy o tym od kilku dni, sam J Allard mówił o tym w wywiadzie na E3. Yeti - nie serwuj starych newsów twisted.gif
Jędrek
Xarou - daj spokoj, jezeli cos dotyczy tej gry to trzeba tutaj to dac. Pozatym ja nie wiedzialem o tym, bo nie mialem dostepu do neta w czasie E3 i musze nadrobic zaleglosci wink.gif
A.Z.BEST
Pierwsza gra, która naprawdę pokazuje moc nowej generacji, no i do tego (pipi)ista. Ten misio na końcu, łoooo. Absolutny must have.
Xarou
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=19870 - czytajcie.

Koniec z tematem Gears of War na PC ;]
A.Z.BEST
Wyobrażacie sobie coopa po lajwie, gdzie całą gierę przemierzacie jako drużyna komandosów. Co-op ale naprawdę wieloosobowy crazy.gif . OMG... chyba zawsze marzyłem o takim trybie zabawy biggrin.gif.
YETI
QUOTE(Xarou @ 26 05 2005, 17:07)
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=19870 - czytajcie.

Koniec z tematem Gears of War na PC ;]
*

I bardzo dobrze sie stało hyh.gif
Jakim
Kurde szkoada że jakość słaba ale widac że gra ma potencjał. Niech jeszcze poprawią animację biegu komandosów bo jest troszkę patykowata;]
Jakim
2 nowe screeny
kawałek miasta
główny kolo
-GLD-Uzny
Oprocz 2 screenow z PD0 i jednego z PGRa3 sa tutaj piekne screeny z GoW ninja.gif
CheeseOfTheDay
QUOTE(Jakim @ 2 06 2005, 21:25)

Kolo ma więcej detali niż ja włosów na głowie blink.gif
Ozi
QUOTE(A.Z.BEST @ 26 05 2005, 17:30)
Wyobrażacie sobie coopa po lajwie, gdzie całą gierę przemierzacie jako drużyna komandosów. Co-op ale naprawdę wieloosobowy crazy.gif . OMG... chyba zawsze marzyłem o takim trybie zabawy biggrin.gif.
*

Kup drugiego Ghost Recona... tongue.gif
game-walker
uhhhhhhhhhhhh
ale bedzie jazda ta gra pozabija zobaczcie na te screny
zachowajmy spokuj to w koncu potężny silnik unreal
Wolny
http://www.scory.com/galerie/galleries/Xbo...1062005.003.jpg wypas scren,wydaje mi się ,że grafa jest na zbliżonym (jak nielepszym) poziomie co Killzone2 ,ale oczywiście na 100% niewiadomo czy w tej drugiej jest real time.
Kenshin
Gra wymiata graficznie , kto widzial trailer ten wie czemu , nie moge sie doczekac gry bede smigal w GoW z kumplami na Live . Ja nie mam pytan a to dopiero pierwsza generacja gier za jakies 2 lata bedziemy sie smiac z biednej grafiki tego szpila , peace.
CheeseOfTheDay
EEE no to żeś przesadził. Mnie się nie chce śmiać z pierwszej generacji gier z Xboxa. Takie halo w porównaniu z halo2 wypada jedynie sporo gorzej.
Kenshin
To jest wyjątek potwierdzający regułe tongue.gif
OsciBosci
Moze ktos mi podac adres gdzie widac wspaniała grafike tej gry, bo ogladalem troche i niczego nadzwyczajnego nie widzialem. Oczywiscie pewnie sie myle dlatego prosze o linka do filmiku najlepiej z gameplay...
Diabeu
http://www.gametrailers.com/e3_2k5_xb360.p...etter=&start=30

znajdź sobie, the power of google
OsciBosci
QUOTE(_Diabeu_ @ 21 06 2005, 17:14)

ee widzialem, zreszta chyba wszystkie widziałem dlatego sie dziwie
Diabeu
http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/19...3-2005-Trailer/

jeszcze tu jest, zdeka większy od tamtego ale nie wiem czy czymś się różni, w pracy siedzę a tu nie zaciągnę tego
Kenshin
Rozni sie tym ze to jest trailer "wlasciwy" a nie nagrany projektor z konferencji Microsoftu , wiecie o co mi chodzi tongue.gif
Diabeu
zaciągnąłem z domu, git trailerek, jak do tego się obada to z konfery to jakiś tam obraz gry się ma

czy tylko mi Locust kojarzy się z Pitch Black?
CheeseOfTheDay
Nie tylko tobie smile.gif .
Ptasiory dają radę biggrin.gif .
maciek88
Mnie jakos nie podjarał ten tytuł. Nie wiem dlaczego, z pewnościa szykuje się dużo wiecej lepszego softu. Nie mówie, ze gierka bedzie (pipi).owa. Wręcz przeciwnie - z pewnością hicior. Już nawet można się domyślić, że w planach mają adaptacje filmową. Jakos mnie nie powaliło, zdeka oklepane.
bolo1lolo
Ten mily pan z polsko brzmiacym nazwiskiem, mowil ze ta gra ma byc nie typu "run-and-gun" tylko "stop-and-pop", wiec mam nadzieje ze ciagle ukrywanie sie za elementami krajobrazu nie spowoduje ze ta swietnie zapowiadajaca sie gierka zacznie sie robic monotonna po kilku dniach grania...
must haV anyway
Memory
Nowe trailery - Demo E3
http://www.gametrailers.com/player.php?id=6663&type=mov
bebbop
Ladnie to wyglada.Podobala mi sie akcja z rozlaniem paliwa i jego podpaleniem od kul. Pociski wchodzace w kondygnacje budynku z kamienia, pozostawiaja dziury i towarzyszy im efektowny kurz idacy z rozlupywanych cegiel. Ostrzal zza winkla tez niczego sobie. Zastanawia mnie najbardziej czy samochod, ktory wybuch pod ostrzalem bohatera zawsze bedzie padal tak samo czy za kazdym razem inaczej... smile.gif
Ozi
QUOTE(Memory @ 30 06 2005, 22:43)

Staaare... confused.gif
Wolny
http://movies.teamxbox.com/xbox360/gearsof...v_interview.wmv nowy filmik ,dużo widać gry włąsciwej . Dla mnie must have.
bolo1lolo
niezly, tylko ze postacie nadal poruszaja sie z wdziekiem cegły (wrogowie takze), brak animacji zmiany broni.

To jest smieszne, zeby w grze na NG nie bylo animacji zmiany broni, czy to jest az taki problem?? arrgh !! oby to poprawili (czas najwyzszy) bo sie pogniewam wink.gif
RosTo
QUOTE(bolo1lolo @ 2 08 2005, 09:20)
niezly, tylko ze postacie nadal poruszaja sie z wdziekiem cegły (wrogowie takze)
*

A ile wdzięku może mieć 105-kilowy facet odziany w zbroję? smile.gif Moim zdaniem trochę szwankuje kamera, która jest nieco zbyt sztywno "przypięta" do głównego bohatera i niepotrzebnie przenosi nawet najmniejsze drgania. Co do wrogów, to uwielbiam jak padają na glebę. Wygląda to bardzo naturalnie.
QUOTE(bolo1lolo @ 2 08 2005, 09:20)
To jest smieszne, zeby w grze na NG nie bylo animacji zmiany broni, czy to jest az taki problem??
*

Kwestia gustu. To, że gra jest na next-gena nie znaczy, że ma być zaraz symulatorem. Kto lubi oglądać realistyczną zmianę broni, niech gra w Killzone. Co prawda GoW ma być taktycznym shooterem, ale raczej z przewagą strzelania nad taktyką, więc szybka zmiana ekwipunku wydaje się być jak najbardziej na miejscu.
A propos broni, shotgun wzorowany na Winchesterze to najlepszy patent jaki ostatnio widziałem w grze. Oby więcej takich świeżych pomysłów good.gif
Wolny
http://www.johnwallin.net/site/main.html stronka gościa odpowiedzialnego za arty
bolo1lolo
wiesz, RosTo, autorzy dbaja o realistyczna fizyke gry - upadek zwlok itp, a tu taki zonk w postaci zmiany broni. Mi wystarczy zmaina broni na wzor Quake3 - takie cos wyglada o niebo lepiej niz nagle pojawienie sie innej giwery w rece.

aaa, nie podoba mi sie jeszcze to ze nie uraczono nas widokiem zranienia glownego bohatera ( a ponoc leczenie nie bedzie polegalo na kolekcjonowaniu apteczek, tylko ktos z teamu ma miec zdolnosci medyczne - wiec takiego medyka tez bym chcial zobaczyc w akcji )

no i jestem ciekaw jak wyglada HUD
CheeseOfTheDay
Zmianę broni mogą jeszcze dodać i prawdopodobnie dodadzą, więc nie martwił bym się na razie jej brakiem.
RosTo
QUOTE(bolo1lolo @ 3 08 2005, 09:47)
wiesz, RosTo, autorzy dbaja o realistyczna fizyke gry - upadek zwlok itp, a tu taki zonk w postaci zmiany broni. Mi wystarczy zmaina broni na wzor Quake3 - takie cos wyglada o niebo lepiej niz nagle pojawienie sie innej giwery w rece.
*

Takie rozwiązanie sprawdza się w FPS-ach, ale w grze TPS jak GoW raczej nie przejdzie. Moim zdaniem wyjścia są tylko dwa: pełna animacja zmiany giwery (oczywiście możliwie szybka) albo jej zupełny brak (tak jak teraz).

aaa, nie podoba mi sie jeszcze to ze nie uraczono nas widokiem zranienia glownego bohatera ( a ponoc leczenie nie bedzie polegalo na kolekcjonowaniu apteczek, tylko ktos z teamu ma miec zdolnosci medyczne - wiec takiego medyka tez bym chcial zobaczyc w akcji )
*

Ten robot ma ponoć pełnić funckję medyka.

no i jestem ciekaw jak wyglada HUD
*

Osobiście wolałbym żeby, na wzór Silent Hill, HUDa nie było wcale (oprócz celownika). To spotęgowałoby klimat.

Nie wiem czy dobrze zauważyłem, ale wydaje mi się, że ciała przeciwników po pewnym czasie znikają. Mam nadzieję, że w pełnej wersji to poprawią.
RosTo
Nareszcie!!! Trailer z E3 w wersji HD (720p).
Źródło: TeamXbox.com
el ZAX
No teraz to mozna oglądac biggrin.gif Rewelacja, fajne efekty specjalne i niezly design potworów. Szkoda ze to nie bedzie launch title...
RosTo
I pomyśleć, że brzydal z ostatniego ujęcia to kobitka. blink.gif Ja tam wolę swoją samicę. biggrin.gif

Obrazek
Wolny
Ładna karnacja.Czekam na nowy filmik z Gears of War
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.