Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: New Super Mario Bros.
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
..::XMANiAK::..
zwiastunik
http://www.gametrailers.com/player.php?id=5901&type=wmv

powrot do korzeni, idziemy w prawo skaczemu, zbieramy monety,itp

szykuje sie niezla gierka
erix
Wydyaje mi się , że pod spodem jest temeat dedykowany tej samej gierce smile.gif Sam sie w nim wypowiadałeś XMANIAK smile.gif
mario87
to różne gry, ta to tak jakby stary-nowy super mario bros
Sarge
Ja pieprze, początkowo myślałem że w ogóle nie ma tego tematu - gdy już się odnalazł, okazało się, że nie ma żadnych opinii ninja.gif . Jak to możliwe, skoro gra to jeden z must-have'ów na DS'a cool.gif ?

Ja dopiero teraz dorwałem tę pozycję i po prostu się nie zawiodłem - New Super Mario Bros. to oldschool w czystej postaci o odświeżonym designie. Połączenie grafiki 2D i 3D wypadło moim zdaniem naprawdę świetnie i tym samym także graficznie gra robi bardzo dobre wrażenie. Design leveli raczej nie zaskakuje, przynajmniej jeśli się miało do czynienia z pierwowzorem (czasami miałem nawet wrażenie, że twórcy się baardzo wzorowali na poprzedniku, myślę że to wrażenie nie jest wcale takie nieuzasadnione). Hmm, a kto nie miał smile.gif ?

Jeszcze przed zakupem byłem raczej sceptycznie nastawiony, pomimo tylu pochlebnych opinii na temat tej gry. Ale po zagraniu zmieniłem poglądy - i również polecam każdemu! Na razie jestem dopiero w drugim świecie i nie wykluczone że podejmę się masterowania tej pozycji, bo zapewne za pierwszym razem pęknie dość szybko.
STIVI
gra jes t wspaniała smile.gif 2 raz już przechodze smile.gif grafik, wykorzystane patenty naprawde są ciekawe smile.gif idealna gra kibelkowa tongue.gif

a jak ktoś chce zagrać Luigim to tutaj spoiler tongue.gif (po przejśiu gry sami do tego dojdziecie, no ale mozę ktoś się galopuje:)

jak jest ten bajer do wyboru z którego dynka ma sie gra odpalać tongue.gif to znaczy 2 menu gdy chcemy zagrać, tam gdzie są te 3 miejsca na sejwy, przytrzymajcie R+ L i wybierzcie sejwa i już smile.gif
Sarge
Gra jest świetna, tylko koniec końców... za krótka. Wiem, taki już urok większości tego typu pozycji na DS'a, ale czemu nie miało by to się wreszcie zmienić? Nawet odkrycie wszystkich sekretów nie sprawia większych trudności i zajmuje niezbyt dużo czasu. Mimo wszystko nie żałuję wydanych pieniędzy (pewnie dlatego ze po przejściu od razu sprzedałem, hehe biggrin.gif ) bo warto tę pozycję ukończyć i przypomnieć sobie dawne czasy. No i bardzo mi się w NSMB podoba to, że można usiąść, pograć kilka minut i po odprężeniu się wyłączyć konsolkę - właśnie za takie tytuły lubię handheldy smile.gif .
FeelTheGame
Przeszedłem ją dwukrotnie, mogłaby być nieco dłuższa. Jednak to najlepsze Mario w historii. Bardziej mi się podobało od klasycznej wersji z NES'a !
STRETCH
dzisiaj przeszedlem na 100%
marcin_N
Zdobyłeś wszystkie gwiazdki ?? Respect smile.gif
STRETCH
taa. w sumie tylko z kilkoma jest problem. reszta idze luzem.
Limak122
PEwnie durne pytanie , ale co tam smile.gif
Jak odblokować świat numer 4 ?
STRETCH
mini mario musi pokonac zolwia. biggrin.gif
lalQr
heh jak zwykle biggrin.gif
naruto1991
Siemkaaa!!!!!

Chciałbym się pochwalić przeszedłem grę na 100%.

*Zdobyłem wszystkie monety
*Odnalazłem sekretne przejścia
*I Odblokowałem wszystkie światy

Przy moim File'u widnieją 3 gwiazdeczki:)

Życzę powodzenia innym:P

Pozdro

Miruś;p
młoda
A jest jakiś super bonus na końcu? Na przykład goły Marian?
naruto1991
Witam!!!

E-e niestety... Jest goły Luigi:D

A tak na serio to "szpece" z wielkiego N nie postarali się i na końcu nie dali żadnego bonusa...sad.gif

Ale jeżeli chcesz zagrać Luigim to naciśnij po prostu L+R przy wyborze file'u:) Proste?

Pozdrawiam

Mirek;p
Moto200
Szkoda, że większość mini-gier jest ściągnięta z SM64DS. No, ale przynajmniej można grać na multi smile.gif

Według mnie multiplayer zasługuje na pochwałę - wciąga, choć szkoda, że o gwiazdki mogą walczyć jedynie 2 osoby naraz.
naruto1991
Hi!!!

Wiesz Moto200 nie miałem jeszcze okazji zasmakować zabawy multi na DSie, ale mam nadzieję, że to zarąbiście fajna sprawa...

Więc co do multi na DSie w Marianka nie będę zabierał głosu:D

A mini-gierki są rzeczywiście beszczelnie zerżnięte z MDS64...

Ale są fajne i można się przy nich świetnie bawić..smile.gif

Nara

Mirek
artur z londynu
Witam.
Moze ze mnie lama i nie bardzo wiem o co chodzi jakby.
Szukam pomocy. Jestem obecnie w 6 swiecie i uciekl mi gdzies swiat nr 4 ( pewnie tez umknie mi swiat nr 7 ). Jak mam je zwiedzic. No i jeszcze na mapce danego swiata widze kilka lokacji do ktorych nie prowadza sciezki - sa to rury i jakies armaty - jak mam sie dostac do tych lokacji. dzieki sliczne za pomoc.

Pozdrawiam

Artur
Boorak
Pokonaj boss'a jako mini Mario.
Ali G
to nawet nie jest trudne najlepiej miec grzybka zmieniajacego w mini na dole ekranu i przed sama walka go uzyc, w sumie ja przeszedlem zamek w swiecie dwa caly jako mini od poczatku, bo nie chcialo mi sie szukac bonusowego grzybka do uruchamiania.
gra mi sie spodobala dopiero jak ja ukonczylem... i udostepniono mi mozliwosc sejwowania w kazdej chwili na mapie. teraz to zbieranie monet, odnajdywanie swiatow i inne sprawia mi mega radoche, nie polecam probowac odnalezc wszystkiego nim ukonczy sie gre, bez sensu.
dlugo jednak musialem sie przekonywac, koniec koncow genialna gra 9/10, kolejny must have na ds, oh.

a - zeby odblokowac armaty i niektore domki musisz szukac alternatywnych wyjsc z leveli otaczajacych je. te sekretne wyjscia maja czerwone choragiewki na palu, zamiast czarnych, tak je rozpoznasz.
mega radocha bonusy w tej grze, czuje ze jeszcze sporo czasu minie nim wszystko odkryje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.