Tak sobie myślę - teraz, zobaczywszy juz Xboxa360, jakie gry według Was powinny się pojawić na tę konsolkę? Możemy pofantazjować, ale w sposób jak najbardziej realny, czyli nie wyskakiwać mi tutaj z Quake 5 i Doom 4

A takim dobrym przykładem byłoby Shenmue 3. Wyobrażacie to sobie? Jeżeli Billu zatroszczył by się o wydanie tego tytułu na xbox360 to ...
Ja baaaardzo chcialbym wlasnie Shenmue 3 i Breakdowna 2... Obie te gry byly rewelacyjne, i obie gry maja male szanse na kontynuacje (Breakdown praktycznie zadne...)
..::XMANiAK::..
18 05 2005, 19:56
JSR Around The World aka 360 juz nawet podtytul wymyslem
Ja bym chcial nowego Ninja Gaiden... z jeszcze lepszą grafiką i jeszcze trudniejszy. XMANIAK - niezly podtytul, wyslij to do tych developerow

.
Breakdown 2!

No to by był wypasik. Jestem za.
Jezeli te gry co pokazali to takiniby demofki ijest to 1/3 mocy konsoli to ja nie mam pytan taki PGr 3 wyglada poprstu Zaj.......

czekamjak najbardzije na zobaczenie tegowakcji!! jak zobacze takiego Soul Calibura 3 i Halo 3 na XBOX'a 360 to chyba sie posram
mario87
18 05 2005, 20:54
co do shenmue 3 to na ign jest taka pozycja jeszcze na tego xboxa 0o
Shenmue 3 na Xboxa?!?!? Jakos w to watpie....
State_Trooper
19 05 2005, 07:21
Ucieszyłoby mnie wznowienie serii Police Quest [ nie chodzi mi o PQ : SWAT ] , m'kay ...
DDRaw lub Flatout, konkretna rozje.bka samochodowa, niby jest fullauto ale tam mamy klamki itp.
a ja bym też chciał "ścigałkę" na rwaną blachę i wrzaski kierowców
ja to bym chcial duzo gier tpp i fpp

a pozatym moze jakis carmageddon tylko zeby bylo czuc klimat tego starego hehehe
Nie wiemdziałem do jakiego tematu to wkleić ale myslę że ten będzie dobry...
Kilka nowych screenów oraz gier na X360:
Praygra chodzi na enginie Doom 3
HUXLEY ten tytuł zapowiada się srogo!!
screeny->
tutajtrailer->
tutajKING KONGsporo screenówAMPED 3trailery->
tutajNHL 2K6trailer->
tutaj
QUOTE(Soul @ 18 05 2005, 20:48)
jak zobacze takiego
Soul Calibura 3 i Halo 3 na XBOX'a 360 to chyba sie posram

Chyba nie zobaczysz, bo to podobno PS2owy exclusive..
a sam czekam na kolejne RalliSport
Ryo-San
19 05 2005, 13:37
ja sie niezmiernie ciesze ze Rallisport 3 zostalo zapowiedziane przez MS..
dla mnie dwojka wyglada juz next-genowo wiec nie mam pojecia jak zostaniemy zmasakrowani w czesci trzeciej...o___O
A ja dorzucę do puli jeszcze następnego Panzer Dragoon'a
jak najmniej sequeli, pliiizzzzz, sprzęt ma moc, niech to wykorzystają na świeże pomysły
CichyGrzmot
19 05 2005, 14:42
Wiem że to jest nie możliwe, ale chętnie zagrał bym sobie w Zelde.
mario87
19 05 2005, 16:30
ja tam licze na eRPeGi, Blue Dragon, Lost Odyssey i wielki król, OBLIVION!
też 99 nocy(pffpfpf ;p...) zapowiada się nieźle, masa postaci na ekranie i niezła wyżynka
chciałbym też coś pożądnego na zasadach AD&D 1 czy 2 albo 2,5
a pocichu licze na jakiegoś MMO..FPP

np w czasach II wojny światowej, tak z 50 ludu w jednym teamie, 50 w drugim i Omacha Beach

kto wie, moze CoD 2 to załtwi, albo Battlefield 2

albo jak ktoś wcześniej wspomniał Carmagedona nowego, porządnego i przypominający 1 cześć

z tym żeby jak wjade z prędkoscią 200km/h w budynek to rozwali się ściana i samochód skróci się o połowe
QUOTE(_Diabeu_ @ 19 05 2005, 15:24)
jak najmniej sequeli, pliiizzzzz, sprzęt ma moc, niech to wykorzystają na świeże pomysły
Ano własnoie jak najmniej sequeli.
I takie twierdzenie ze konsola Sony jest pełna sequeli jest smieszne (na konsoli M$ bedzie ich brak? hehe

)
Chetnie zobaczył bym cos na licencji Aliens vs Predator i jakąś gierka na wzór Amplitude
From Software pokazało swojego Rpg na X360
[eM] -eNCHANT arMreszta screenów ->
tutaj
Frank Jaeger
20 05 2005, 13:38
A ja bym chciał jakąś POWAŻNĄ gre o IIWW.. nie jakiegoś MoHa z 'szałem bojowym'(rotfl), tylko taką w której leciały by flaki, słychać byłoby krzyki, miny urywały by nogi(a nie odrzucały 5m w bok), itd.. i żeby wrzucili do tego plaże Omaha, Leningrad, Stalingrad, Arnhem i Iwo Jime.. masakra to mało powiedziane
mario87
20 05 2005, 14:15
i midway i pearl harbor

i jak mówiłem przydał by się jakiś porządnu MP na kilkadziesiąt osób

aha, a co do tego enchant arm to mi jakoś kojaży się z Breakdownem
A ja bym chciał jakiegoś nieliniowego RPG z w pełni zmienną fabułą. I co? I jeszcze sobie pochcę

(tak nieśmiało liczę, że Oblivion da mi choc namiastkę tego, co chcę).
na co jeszcze czekam?
na wypasione wizualnie i merytorycznie szpile osadzone w uniwersum Star Wars
Wypasionego nowego Fallout'a z światem rozbudowanym niczym w Morrowindzie
Chociaż jedną dobrą grę muzyczną w stylu Amplitude itp.
Jeszcz więcej spasionych FPS'ów, jak już zostało wspomniane mocną gre traktująca o WW2.
na wypasione wizualnie i merytorycznie szpile osadzone w uniwersum Star Wars
Połączenie gameplay'u z Phantom Menace, Clone Wars i Revange of the Sith (co nowy epizod wypuszczali inną gatunkowo grę

) w realiach starej trylogii tyle, że 5x razy lepiej niż w wymienionych tytułach
GTA 4 - nic więcej mi nie trzeba ;]
<RILES>
22 05 2005, 19:09
Mi sie marzy wiecej gier przygodowych w stylu legacy of kain: soul reaver, albo pierwszego tomb raidera, z wypasionymi zagadkami, poziomami i na dodatek z przepiekna grafa.
CheeseOfTheDay
23 05 2005, 09:42
QUOTE(mario87 @ 20 05 2005, 15:15)
przydał by się jakiś porządnu MP na kilkadziesiąt osób

To nie dużo, kilkaset lub około tysiąca ludzi na wielkiej mapie, fpp MP, to było by coś. I to nie jest nie do wykonania skoro na PC jest gra (nie pamiętam tytułu), FPS umożliwiająca rozgrywkę kilku setkom ludu na raz.
QUOTE(Liberty666 @ 23 05 2005, 10:42)
QUOTE(mario87 @ 20 05 2005, 15:15)
przydał by się jakiś porządnu MP na kilkadziesiąt osób

To nie dużo, kilkaset lub około tysiąca ludzi na wielkiej mapie, fpp MP, to było by coś. I to nie jest nie do wykonania skoro na PC jest gra (nie pamiętam tytułu), FPS umożliwiająca rozgrywkę kilku setkom ludu na raz.
mówisz o Operation Flashpoint? tam chyba tak można było grać
ja tam jedyne czego chcę to więcej dorosłych tematycznie gier, i nie chodzi mi o flaki i cycki, tematyka i kwestie poruszane się liczą
renesans przygodówek by się przydał bo dzieciaki głupieją od ciągłego klepania teczkena i innych dupereli:f
CheeseOfTheDay
23 05 2005, 09:59
Sprawdziłem to Planetside, do 300 osub na raz. Czyli nie mało. Zawsze czegoś takiego chciałem sprubować, to taka mała wojna.
Ja osobiscie chcialbym jakas wypasiona Bijatyke ale nie typu DOA tylko w bardziej w stylu bohaterow fantastycznych z jakimis mocami itp. No wiem ze niektorym moze sie to wydac smieszne i w ogole ale mozliwosci nowych konsol daly by mozliwosc stworzenia gierki ktora by powalila ludzi efektami, grafa, iloscia ciosow itp. Mi sie marzy cos ala Evile Zone z psx-a. No nic czlowiek ma swoje odchyly...
game-walker
9 06 2005, 10:28
Oczekuje i mam nadzieje ze bedzie w koncu wypasiona platformówka pokroju R&C
, bardzo bym chciał
z niecierpliwoscia czekam na NG 2, Q4, SSX 4.
a ja czekam na nastepne czesci z serii tekken,metal gear solid i final fantasy ;--) moze m$ i sony zamienia sie exclusivami na next geny ;-)?
Akurat tych Sony tak łatwo nie odda. MGS4 jest szykowany na Ps3 tak samo jak i FFXIII. Co do Tekkena to nie wiem.
kontrola narodzin to fantastyczna sprawa, doprawdy
maciek88
11 06 2005, 13:43
Remake/kontynuacja Turoka i Tresspasera. Gry, których akcja toczy się w dżungli, wysokie AI przeciwnikow (dinozaury zmyślnie polujące w grupach), zmienne warunki pogodowe, przedzieranie sie przez olbrzymia i zroznicowana wyspe (wokol ocean, na ladzie rzeki, wodospady, jeziorko, lasy, jakies zabudowania, jaskinie), ucieczka przed drapieżnikami, baaaardzo mało broni palnej, mało amunicji. W pewnej czesci gry dosiadamy jeepa, co by przedostac sie przez pole, na którym żerują sobie velocilaptory. Dioda informujaca o ilosci benzyny swieci sie na czerwono, nie wiadomo jak daleko dojedziemy. W przypadku Tresspasera oczywiscie brak jakichkolwiek wskaznikow energii, amunicji itp. Fizyka, realizm (spogladamy w dol i widzimy zablocone buty, poździerane łapska), motywy z zabarykadowaniem drzwi itd. Spotykamy jakas postac, ta wlecze sie z nami, ale od nas zalezy czy jej pomozemy przezyc, smierc NPC nie bedzie znaczyla konca gry, ale przejscia jej dalej w inny sposob. Mozna by tak pisac i pisac. Gra ideał.
Oczywiscie to wszystko podane w trypie FPP z prześliczną grafiką i doskonałym audio. Przydaloby sie zatrudnic tez jakiego speca od scenariusza.
bolo1lolo
13 06 2005, 18:48
mi juz sie robi na serduszku cieplej, bo moje mazenie ma szanse na spelnienie sie...
Garl ktos kiedys moze w Omicron: the nomad soul?? Bylo to o zablakanej duszy, w grze mozna bylo sobie zmieniac hmmm.. ciala i poznawac wczesniejsze losy danej osoby, nad ktorej cialem pzrejelismy kontrol. Gra miala byc nieliniowa, itd., mialo byc wiele tych cial do przejecia, a losy kazdego inne... ale nie bylo tak do konca...
A tu niedawno patrze, a na IGN wsrod producentow gier na X360 - Quantic Dream i jego pozycja OMIKRON !!!
moze nareszcie, wraz z mozliwosciami nowej konsoli pojawi sie na prawde nieliniowa, nieprzewidywalna gierka!!
QUOTE(DOA @ 24 05 2005, 11:58)
Ja osobiscie chcialbym jakas wypasiona Bijatyke ale nie typu DOA tylko w bardziej w stylu bohaterow fantastycznych z jakimis mocami itp. No wiem ze niektorym moze sie to wydac smieszne i w ogole ale mozliwosci nowych konsol daly by mozliwosc stworzenia gierki ktora by powalila ludzi efektami, grafa, iloscia ciosow itp.
Bill kupuj Takare! Ja chce Toshindena NG
wodny1988
14 06 2005, 18:05
Heavy Metal F.a.k.k. 22 - fajna gierka, może jakiś sequel w końcu
Dead or Alive 5 - nic dodać, nic ująć
Fatal Frame 4
Mike A w ogole co to ma byc

Kazdy ma swoje odchyly

Nie zawsze sa one yyy w miare dla innych normalne...
fatal frame 4?
przespałem 3 czy co?
mario87
14 06 2005, 19:35
Fatal Frame 3 (PS2) Release Date: Q4 2005
QUOTE(DOA @ 14 06 2005, 18:29)
Mike A w ogole co to ma byc

Kazdy ma swoje odchyly

Nie zawsze sa one yyy w miare dla innych normalne...

Opisana przez Ciebie wizja gry, przypasowala mi do kolejnej czesci Toshindena, ktorego CHCIALBYM zobaczyc na konsolach NG.. Nie wiem o co sie spinasz..
Nie spinam sie

tylko nie znam tej gry i bylem ciekawy co to za jedna
A mozna jej nie znac?

Przeciez to legenda PSX'a - launch title ktory robil wieksze wrazenie niz Tekken i Virtua Fighter razem wziete. Jedna z pierwszych, jesli nie pierwsza bijatyka umozliwiajaca poruszanie sie w pelnym 3d - nowoscia jak na tamte czasu byly tez otwarte areny (taktyka najczesciej sprowadzala sie do wyrzucenia z niej przeciwnika =). W skrocie Battle Arena Toshinden to taki mocno okrojony Soul Blade + nadprzyrodzone zdolnosci w stylu serii SF czy MK. Powstaly 4 czesci na PSX, 2 konwersje na Saturna, 2 na pieca i chyba cos na GBC.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.