Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Alan Wake
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4
Matriks_1111
Musi być lepsza, bo teraz developerom marzy się stworzyć grę bijącą na głowę GoW'a a stworzenie takiej gierki do łatwych nie należy hyh.gif
Lord Tidek
QUOTE(Matriks_1111 @ 5 12 2006, 01:21) *

Musi być lepsza, bo teraz developerom marzy się stworzyć grę bijącą na głowę GoW'a a stworzenie takiej gierki do łatwych nie należy hyh.gif

No jak twórcy mają takie plany to ten dodatkowy rok im się przyda smile.gif chociaż nie wiem czy wytrzymam bo bardzo chciałbym zobaczyć ta gre w akcji tongue.gif
Orange
szkoda , zmartwila mnie ta wiadomosc bo czekam na ta gre.
cale szczescie jest tytul na ktory napalam sie nieco bardziej czyli Bioshock ktorego premiera juz raczej przesunieta nie zostanie biggrin.gif.
maciek88
kurde, ale szkoda. teraz tylko bardziej sie napalilem na ta gre. mogliby chociaz pokazac jakis długaśny filmik na otarcie łez sad.gif
Raphael
Boże jak czytam co Wy tu wypisujecie to płakać się chce! tongue.gif Goście pokazują świetną grę, naprawdę zapowiada się coś wspaniałego a na forum tylko: a XO nie pociągnie i do du-py, a przeciwników zwalą, a na pewno walka będzie skopana, a to, a tamto... mama, blee, a ja nie lubie truskawkowego! tongue.gif biggrin.gif Ja tam czekam z niecierpliwością na ten tytuł, jak pokażą coś więcej, gameplay, jak gra zacznie 'wchodzić' to można dyskutować czy narzekać. Jak na razie nie mam się do czego przyczepić tongue.gif smile.gif

P.S. Kojaży ktoś "Secret Window" z 'Dżonym' Deep'em ? happy.gif
Looper
Na Max Payne'a czekało się chyba ze cztery lata od planowanej daty, ale jak już się pojawił to zniszczył wszystko (i niszczy do dziś - jedynka rządzi nadal). Nic, trza spokojnie czekać, bo co my możemy.

Co do grafy to bym się nie martwił, ja mam nadzieje że klimat będzie odpowiednio zeschizowany - to najważniejsze.
vadzior1
ehhehehe nie zdziwilbym sie jakby gra przepadla w czelusciach jak killing day
pokazali kilka screenow z photoshopa i ludzie zaczeli sie jarac
Matriks_1111
No tyle, że tutaj pojawiły się już filmiki z gameplay'a więc o renderach czy photoshop'ie możemy raczej zapomnieć wink.gif
Lord Tidek
W najgorszym wypadku bedzie jak z Duke nuken Forever tongue.gif
Matriks_1111
QUOTE(Tidusus @ 5 12 2006, 21:58) *

Wątpię... historia aż tak bardzo się nie powtarza tongue.gif
Lord Tidek
QUOTE(Matriks_1111 @ 6 12 2006, 00:07) *

No miejmy nadzieję tongue.gif bo jestem ciekaw tego tytułu i bardzo chciąłbym go zobaczyć w akcji smile.gif
Matriks_1111
QUOTE(Tidusus @ 5 12 2006, 22:09) *

QUOTE(Matriks_1111 @ 6 12 2006, 00:07) *

No miejmy nadzieję tongue.gif bo jestem ciekaw tego tytułu i bardzo chciąłbym go zobaczyć w akcji smile.gif

Pooglądaj filmiki wink.gif Jak dla mnie trąba powietrzna na pokazie tej gierki zmiażdżyła system blink.gif
Lord Tidek
No faktycznie ta trąba wygląda mocarnie, jednak kto wie czy to nie była spreparowana lokacja tak aby gra nie cieła w tym momencie(czyt. uproszczona) no ale własciwie to szukam problemów na siłe wink.gif wkoncu to ekipa od Max'a, więc chyba potrafią zrobic ładną i ciekawą gre smile.gif
Matriks_1111
Ja w nich wierzę i obym nie mylił się co do swojego nowego bóstwa tongue.gif
bart-blank
wiadomo coś nowego o tej grze ? jakąś date wydania ; ) ?
Wojtq
CYTAT(bart-blank @ 27 03 2007, 16:09) *
wiadomo coś nowego o tej grze ? jakąś date wydania ; ) ?

Nic nie słychać nowego. Chodziły plotki, że gra miałaby być wydana dopiero na początku 2008 - nikt temu nie zaprzeczył, ale i nikt nie potwierdził. Jak na razie ta gra jest wielką niewiadomą (poza tym, że będzie na pewno świetna biggrin.gif )
Mastah27
Nowe screeny:

http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...r_en&tt=url
mord00k
kurczę, nie mam pytań - klasa sama w sobie. Jest realistycznie, nie stucznie i tak to powinno wyglądać. Ten brak sztuczności widać imo najbardziej na trzecim zdjęciu gdzie mamy rozszerzony widok.
Blim
http://xboxyde.com/news_4188_en.html

Nowe - stare screeny z buildu z 2006 roku.
PePeP
A ja sobie niedawno odpaliłem Max Payne 2 i byłem zdziwiony jaka ta gra jest dalej grywalna i jak dobrze wygląda (modele postaci, tekstury, nie najgorsza fizyka i interakcja z otoczeniem). Stwierdziłem, że jeśli chłopcy nie stracili dawnego talentu i zapału to Alan Wake pozamiata, nie tylko graficznie, na całego. Kto nie wierzy niech zobaczy sobie jakieś screeny naa IGN czy innym serwisie. Nowy DMC4 ma gorsze tekstury ;/
ksips1
Według electronic dreams gra ukaże się 20/07/2007. Czy faktycznie wtedy się ukaże gra na rynku? http://electronicdreams.pl/preorders.php
popiol
oszalałeś ? nie sugeruj się takimi niskobudżetowymi stronami, na stronach liczących się w dziedzinie gier, data premiery to 2008 r. !
Slupek88
ktoś wie co z ta grą takie wielkie halo o nią było, a teraz raptem ucichła, wiadoma jest data premiery?
Piechol_Jr
nadal nic nowego nie wiadomo.
liquid
sami zobaczcie , ani na E3 , ani w Lipsku , ani podczasTGS nie było o niej mowy..............
Nie chce sugerować , ale obawiam się że zostanie tak samo potraktowana jak trzecia część Nightmare creatures, bo niby gra jest robiona , a od ponad 4 lat nic o niej niewiadomo.
mam nadzieję ,że gra nie zostanie skreślona z listy wydawniczej
Wojtq
Też mi taka możliwość przyszła na myśl. Gra ekskluzywna na X360, a M$ tak jakby o niej zapomniał. Do tego od jakiegoś roku nie ujrzeliśmy nowego materiału. Oby nie zrezygnowali z tego projektu (chociaż gra była pokazywana, jako dowód możliwości nowych procków, jakiś czas temu, czy na X06). Pozostaje czekać.
Salwador
CYTAT
"REMEDY POLISHING TO ALAN WAKE

Where abode to Finnish hit game Alan Wake?
According to Business Director Matias Myllyrinne Remedy Entertainment,for long been developed Alan Wake isn't be delayed of schedule.

-We haven't gave any release date yet.
There haven't been any negative occurrence happening in the developement.
- Our working convention is that,we have relentless request with the quality.
We don't want released anything,before we can be sure,that it's good enough.

MICROSOFT APPRECIATE

According to Myllyrinne,publisher Microsoft's can understand any delayed.
-The quality is also essential criterion of Microsoft."

Czyli w skrócie mówiąc...Pracują nad jakością zapewne grafika itd..i wydadzą ją kiedy będą uważa za gotowe...
Coś jak historia z Halo3..?
Slupek88
No nic bądzmy dobrej mysli że trafi wkońcu do nas
Keymaker
Nie zapominajmy, że to gra twórców Max Payne, z którym była zresztą podobna historia smile.gif A wiem jak się to skończyło w przypadku MP...Gierka cud miód i orzeszki !!!
Butcher
CYTAT
"REMEDY POLISHING TO ALAN WAKE

Where abode to Finnish hit game Alan Wake?
According to Business Director Matias Myllyrinne Remedy Entertainment,for long been developed Alan Wake isn't be delayed of schedule.

-We haven't gave any release date yet.
There haven't been any negative occurrence happening in the developement.
- Our working convention is that,we have relentless request with the quality.
We don't want released anything,before we can be sure,that it's good enough.

MICROSOFT APPRECIATE

According to Myllyrinne,publisher Microsoft's can understand any delayed.
-The quality is also essential criterion of Microsoft."

A ta ryba Matias z tego firma Remedy nic nie wiedzieć i nie mieć żadna fajna szczegóła o taka dobra giera? Chociaż detala na smakowanie ?
Bo ta angielska jazyka bardzo kaleczona tu być i mocno śmierdzieć - to być na cała pewność oficjalna przekaz, czy jakaś nieznana serwisa sobie coś bajurzyć ? huh.gif
......................
Moja 8-letnia córka lepiej włada angielskim niż cytowane źródło - takie info to żadne info...
Raikoh
To będzie killerrrrrrr!!!! Giera wychodzi w 1 kw. 2008r. Spokojnie- o grze dowiemy sie dużo więcej w grudniu lub w styczniu 2008r. Wspomnicie me słowa. Na 100 procent HIT!!!
Slupek88
To potwierdzona informacja? Podaj jakiś link, potwierdzający ten WSPANIAłY NEWS!!! ze ta gra zarządzi(jeżeli wyjdzie, daj boże) to mamy potężny exlusive, na 2008 rok, a fanboje Sony twierdzą że Xbox360 nie ma line-up na 2008, paranoja, no nic potwierdz ta infromacje.
Raikoh
http://www.alanwake.pl/ Ludzie to wyjdzie na bank. Microsoft game studio jest wydawcą,więc nie ma powodu do zmartwień. Co do line up na rok 2008 to czym moze pochwalic sie sony? Niczym!!! To jest odpowiedz. Ninja Gaiden 2 też tylko na 360tke!!!!
Sztajniec
Na ta gre jest chyba u mnie najwiekszy hype. Mam wobec niej ogromne oczekiwania i jesli ich nie zawiedzie, to bedzie totalny hicior ;>>>>
Mastah27
CYTAT(Raikoh @ 4 11 2007, 16:45) *
http://www.alanwake.pl/ Ludzie to wyjdzie na bank. Microsoft game studio jest wydawcą,więc nie ma powodu do zmartwień. Co do line up na rok 2008 to czym moze pochwalic sie sony? Niczym!!! To jest odpowiedz. Ninja Gaiden 2 też tylko na 360tke!!!!

Takie potwierdzenie to żadne potwierdzenie (wydawca Microsoft Game Studios, potwierdzone platformy PS3 ohmy.gif).

Mimo, że od ponad roku nie pojawiła się żadna informacja/screen/cokolwiek, to jestem spokojny o losy tej produkcji (biorąc pod uwagę dzieje chociażby Killzone 2). Nie ukaże się ona na początku przyszłego roku, bo gdyby tak było już teraz powinno zacząć się jej hype'owanie, a jak wiemy nic takiego nie ma miejsca. Według mnie najwcześniejszy możliwy termin premiery to czerwiec przyszłego roku, a jeśli nie czerwiec, to sierpień, wrzesień i być może październik. Microsoft w 2008 roku będzie chciał kontynuować przetestowany w bieżącym roku plan stopniowego wypuszczania hitów, tym bardziej, że konkurencja najprawdopodobniej będzie mogła pozwolić sobie na to samo, więc MS jest zmuszony dobrze to poustawiać. Podsumowując: Alan Wake na X360 - tak, premiera - strzelam, że sierpień/wrzesień 2008 wink.gif.
Raikoh
Nie wiem kto wogóle sobie ubzdurał,że gra może nie wyjśc???? Na PC i Ps3 też wychodzi -zgadza się. Gra na 100 % sie ukarze!!!!!!! To będzie luty ,marzec . Gra miała ukazac sie w lutym ,a jeśli nie ma zadnych info ,że przesówają premiere- to nie martwmy sie na zapas.
Mastah27
Wyjdzie na PS3 powiadasz? A nazwa wydawcy Microsoft Game Studios coś Ci mówi? A takie potwierdzenie exclusive'a na Vistę i X360 Cię nie przekonuje?

http://www.gamespot.com/xbox360/action/ala...updates;title;7

Według mnie gra będzie miała swoją premierę najwcześniej w czerwcu przyszłego roku, ale każdy może mieć swoje zdanie, więc jeśli twierdzisz, że będzie to luty/marzec to ok, tylko żebyś potem się nie zdziwił jak będzie to termin "nieco" późniejszy wink.gif.

I na miłość boską popracuj nad ortografią, interpunkcją i czytelnością w budowaniu zdań, bo tego się nie da czytać.
Raikoh
Dobra. Zapomnijmy o tym co wyjdzie na ps3 i takie tam. Widziałem na oficjalnej stronie Alana ,że gra wychodzi też na PC I Ps3,więc co jest grane? Masz jakieś nowe info na ten temat? A co do ortografi to sorry ,za szybko pisze i nie zwracam na to uwagi,zmienie to.
ShtaS
CYTAT(Raikoh @ 4 11 2007, 19:58) *
Dobra. Zapomnijmy o tym co wyjdzie na ps3 i takie tam. Widziałem na oficjalnej stronie Alana ,że gra wychodzi też na PC I Ps3,więc co jest grane? Masz jakieś nowe info na ten temat? A co do ortografi to sorry ,za szybko pisze i nie zwracam na to uwagi,zmienie to.

no ale jak szybko piszesz to przecież szybciej jest napisać "ukaże" niż "ukarze" lub "przesuwają" zamiast "przesówają". W I przypadku jesteś do przodu o jeden znak, a w drugim oszczędzasz na wciśnięciu ALTa. Trochę szacunku dla tych, którzy Twoje posty czytają.

Co do gry, to podobnie, jak Sztajniec wyczekuje jej od I zapowiedzi (E3 w 2005 bodajże). Wiąże z nią ogromne nadzieję i liczę, że godnie odda klimat znany z książek Kinga. Oczywiście wersja na PlayStation 3 jest bzdurą podobnie, jak www.alanwake.pl nie jest oficjalną stroną gry....
Soul
Zgadza się nie od dziś wiadomo że grę dostanie PC i X360 , no bonus 4 PS3 .
Raikoh
CYTAT(ShtaS @ 4 11 2007, 20:52) *
Co do gry, to podobnie, jak Sztajniec wyczekuje jej od I zapowiedzi (E3 w 2005 bodajże). Wiąże z nią ogromne nadzieję i liczę, że godnie odda klimat znany z książek Kinga. Oczywiście wersja na PlayStation 3 jest bzdurą podobnie, jak www.alanwake.pl nie jest oficjalną stroną gry....

Boże ,a ja mam nadzieje że klimatu książek Kinga nie odda, bo King to dno-król zawsze był i będzie jeden (Lovecraft). Chyba chciałeś napisać ,że odda klimat jaki był w Twean Peaks,bo na tym fabuła sie wzoruje. Tym lepiej ,że Ps3 jej nie dostanie!!
komar737
Kurde okropne nadzieje pokrywam w tym oto produkcie. Po pierwsze - open world; drugie - dreszczowiec; trzecie - over shoulder cam; czwarte - gre robi Remedy, znane przeciez z MP. Niech wyjdzie i nawet w 2009, tak jak w RE5 bo tak samo i w AW wierze i twierdze ze im dluzej nam bedzie dane czekac, tym bardziej nam obie gry zmasakrują czache.
yaczes
Mam nadzieje, ze nie skasowali tego tytulu, bo zapowiadal sie naprawde swietnie. Twin Peaks to za(pipi)isty temat na przygodowke.
t3xz
Gra która może zgnieść graficznie PCtowego Crysis: Alan Wake. Sam nie wierzyłem, kiedy to czytałem.
http://www.gameguru.in/features/2007/26/al...ysis-next-year/
Ciekawe kiedy zobaczymy jak obecnie wygląda dzieło Remedy? Jeżeli prawdą jest co piszą w tym artykule, szykuje się mocny klaps dla niedowiarków, sądzących że nic już ładniejszego nie powstanie na konsolach.
Slupek88
No, no troche nie chce mi się wierzyć, ale jest i tak to jeden z najbardziej wyczekiwanych gierek przeze mnie na 2008. Przydałby się jakis nowy trailerek, fotki, czuje, że ta gra zarządzi graficznie i gamepleyowo, coś tak jak Bioschock.
t3xz
http://play.tm/story/15487
Jedna z pierwszych zapowiedzi AW. Niestety przypomina bardzo ogólnikową wishlistę jednego z PRowców Remedy, niż jakiś konkret na temat samej gry. Mimo wszystko warto przeczytać i wziąć pod uwagę, że z każdym dniem będziemy się coraz więcej wiedzieć o tej bardzo wysoko notowanej pozycji na liście najbardziej oczekiwanych tytułów 2008 roku.
Ziomu666
http://www.gram.pl/news_9AjeHO3_Alan_Wake_...ikow_Visty.html
Właśnie to przeczytałem.
CYTAT
Ma on ukazać się na trzech platformach: X360, PS3 i PC

To Alan nie jest już grą tylko na X-a i PC ??
Gooralesko
CYTAT(Ziomu666 @ 22 01 2008, 19:30) *
http://www.gram.pl/news_9AjeHO3_Alan_Wake_...ikow_Visty.html
Właśnie to przeczytałem.
CYTAT
Ma on ukazać się na trzech platformach: X360, PS3 i PC

To Alan nie jest już grą tylko na X-a i PC ??

Weź przeczytaj tego newsa jeszcze raz. Jak i komentarze pod nim.
Ziomu666
Gdy pisałem posta pisało "Ma on ukazać się na trzech platformach: X360, PS3 i PC". Teraz ktoś to zmienił...
Z resztą dalej pisze "Ma on ukazać się na trzech platformach: X360 i PC"
Gooralesko
Jak widzisz komentarze zweryfikowały tą rewelację.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.