Trzcina
19 05 2005, 12:41
Powiem tak, osobiscie nie przepadam za takim klimatem, ale ten duzo trailer (ktory mozna zassac stad :
http://media.ps3.ign.com/media/674/674095/vids_1.html ) konkretnie daje rade. Grafika jest swietna, animacja bardzo fajna, ale najwazniejszy jest klimat, ktory jak dla mnie jest rewelacyjny :D
Polecam sciagnac oba trailery, ten wiekszy to jedna calosc, ale ten mniejszy jest swietnie zmontowany i swietnia wspolgra z muzyka.
QUOTE(Trzcina @ 19 05 2005, 12:41)
Powiem tak, osobiscie
nie przepadam za takim klimatem, ale ten duzo trailer (ktory mozna zassac stad :
http://media.ps3.ign.com/media/674/674095/vids_1.html ) konkretnie daje rade. Grafika jest swietna, animacja bardzo fajna,
ale najwazniejszy jest klimat, ktory jak dla mnie jest rewelacyjny 
Polecam sciagnac oba trailery, ten wiekszy to jedna calosc, ale ten mniejszy jest swietnie zmontowany i swietnia wspolgra z muzyka.
hmmmm?

Ja nie lubie kosmicznych klimatow, ale grafika jest super.
Obejrzałem dziś rano cąły 8 minutowy trailer i czekam na te gre. Sa tez osobiście nie lubię kierek osadzonych w kosmosie w dalekiej przyszłości ale ze wzgledu na grafike i głównego bohareta gra może wydawac sie ciekawa,
Humulus XP
19 05 2005, 14:15
Głowny hero ma fajny kombinezon z designem rodem z Evangeliona. Jeśli jeszcze ma w hełmie snajperkę to mamy następcę MDK. Szkoda tylko, że w trailerze wszyscy strażnicy mają takie same, zakazane mordy (mimika daje radę).
Trzcina
19 05 2005, 16:32
Ehhh... chodzilo o to ze nei przepadam za takim gatunkiem gier, oraz za kosmicznymi podbojami. Ale akurat na tym trailerze wszystko bardoz ladnie ze soba wspolgralo i tworzylo swoj wlasny, bardzo intrygujacy (mnie) klimat. Nie sadzilem ze to bedzie az tak ciezkie do zrozumienia ;]
Grafika nie jest możę jakaś genialna, bo to jest mniej więcej poziom Doom3, ale klimacik i główna bohaterka mają duży potencjał :>
QUOTE(Trzcina @ 19 05 2005, 16:32)
Ehhh... chodzilo o to ze nei przepadam za takim gatunkiem gier, oraz za kosmicznymi podbojami. Ale akurat na tym trailerze wszystko bardoz ladnie ze soba wspolgralo i tworzylo swoj wlasny, bardzo intrygujacy (mnie) klimat. Nie sadzilem ze to bedzie az tak ciezkie do zrozumienia ;]
Zrozumialem o co chodzilo, tyle ze wyszlo z tego troche maslo maslane.
Dla mnie glowny bohater to xero Grey Foxa (ogolnie exoszkieletoru z serii) z MGSow.
Bohater ? To chyba jakiś ciężko zniewieściały o_O IMHO to babeczka jest
Jaka babeczka?? Facet jak byk. Obejrzyj cały trailer. Babeczka komunikuje się z nim przez jakieś radyjko a kolo wykonuje misje;]
Ale panowie jeszcze muszą nad detekcją kolizji sporo popracować - jak kolo biegnie korytarzem to mu się nogi zapadają w posadzkę, tak samo jak i pozabijanym strażnikom

Ale strzał w Oko jest gicior.
QUOTE(Jakim @ 19 05 2005, 23:06)
Jaka babeczka?? Facet jak byk. Obejrzyj cały trailer. Babeczka komunikuje się z nim przez jakieś radyjko a kolo wykonuje misje;]
Yuck! Rzeczywiście. Dopiero na tym dłuższym trailerze widać kolesia bez maski. Z tych wcześniejszych wynikało, że to ta czarna babeczka jest w tym kombinezonie :>
Trevize
31 05 2005, 21:24
Klimacik zeczywiscie daje rade(szczegulnie ze lubie sf), ma w sobie cos specyficznego. Warto zwrucic uwage na muzyke. Główny kolo tez wypada wporzadku, takie polaczeni Fishera z Riddick'em.
QUOTE(Trzcina @ 19 05 2005, 12:41)
Grafika jest swietna, animacja bardzo fajna, ale najwazniejszy jest klimat, ktory jak dla mnie jest rewelacyjny

Grafika w porządku. Silnik zbliżony do Dooma 3, więc obędzie się bez orgazmu. Klimacik rzeczywiście zapowiada się niezły. Animacja, moim skromnym zdaniem, skopana na maksa. Najlepiej animowaną "postacią" jest pan Wielki Żółty Robot. Pozostali poruszają się tak, jakby niedawno narobili w kombinezony

Jeśli producent w porę nie zmieni animatora(ów), klimatyczność tego tytułu stoi jak dla mnie pod sporym znakiem zapytania. No ale ja po prostu lubię się czepiać
A mi sie wlasnie specyficzny sposob poruszania glownego bohatera bardzo spodobal, dodaje mu jakiejs takiej oryginalnosci i chce zeby go zostawili

Ja w dooma 3 nie gralem, wiec jak dla mnie grafika jest swietna ;p
Lipa tylko ze nic wiecej nie wiadomo... na temat zadnej z gier na ps3
Solidny (pan)
3 06 2005, 19:46
Bohater (a przynajmniej koleś, który jest najczęściej w kadrze) bardzo przypomina mi ninje z MGS2

. Taki tajemniczy kolo, którego wszyscy się boją (a przynajmniej powinni). Zastanawiam się, jaki to będzie gatunek. Może Splinter Cell in future? Konkurencja dla Star Craft Ghost by była. Będę śledził projekt pewnikiem.
PS. A, bym zapomniał, animacja jest strasznie zrobiona, widać brak motion capture lub zdolności animatorów. Tak czy siak, narazie na tym powinni się skupić najbardziej.
było fajnie do momentu jak zdjął maskę
3cina co jest rewelacyjnego w tym klimacie? bo mną ten trailer nie wstrząsnał jakoś
Hm, po Killzone juz nic nie zaskoczy - chyba ze zagranie w te pozycje samemu. Jesli grafika zaprezentowana na trailerach Dark Sector powtorzy sie w wersji playable, to nie bedzie zle. Ot, taka futurystyczna skradanka, ale cos tak czuję, ze kolejny SPLINTER CELL (juz na NG) ją zje.
Nie widziałem trailera i nie zobacze bo nie lubie takich klimatów

Ja kcem kolejnej części Dancing Stage'a na PS3
Ta, to na bank będzie niesamowity pokaz mocy nowej konsoli -_-"
QUOTE(Tokar_Sama @ 13 06 2005, 14:03)
Ta, to na bank będzie niesamowity pokaz mocy nowej konsoli -_-"
Co nie zmienia faktu, ze taka pozycja powstanie... Ale co nowego tu wymyslic? Wideoklip w tle to najlepsze rozwiazanie, nie wiem, moze np teledyski w wyzszej rozdzialce alboco? Bez sensu...
Black Vortex
23 12 2005, 12:06
Trailer, ktory zassalem juz jakis czas temu rozlozyl mnie na lopatki, ale no wlasnie, czy gra bedzie sie prezentowac rownie miodnie? Mam taka nadzieje.
zupełna zmiana desingu głownego bohatera
wyglada naprawde ładnie
konrado0905
15 10 2006, 20:48
giera wychodzi tylko na PS3 czy tez na Xo??
no scany rozwalaja

mam nadzieje ze pochodza z gameplay'u

troche ucichło ostatnio o tym tytule ale widac ze bedzie cos z tego
Dopiero teraz obejrzałem ten 8 minutowy trailer, świetna sprawa by była z tym kombinezonem, ciekawe czy teraz tez bedzie miał takie moce

No i ciekawi mnie fabuła, na filmiku to był jakiś kosmos i supertechnologia(kombinezon etc.) a teraz, jakaś mutacja ręki hmm
jasiumaster
16 10 2006, 08:42
QUOTE(konrado0905 @ 15 10 2006, 21:48)

giera wychodzi tylko na PS3 czy tez na Xo??
Na gametrailers pisze że na PS3, X360 i PC.
No już myślałem, że skasowali ten projekt, bo cisza w temacie panowała od E32k5, a tutaj prosze, nowe scany. Ten "nowy design" to po prostu bohater bez maski i w innym oświetleniu i nie ma żadnej zmutowanej ręki, tylko koleś trzyma shurikena w rozmiarze XXL ;]
Trzeba poczekać na zrzuty z gry, bo na scanach wszystko wygląda ładnie, nawet THPS na Wii ;0
nie ma żadnej zmutowanej ręki, tylko koleś trzyma shurikena w rozmiarze XXL ;]
ale ta ręka wygląda trochę nie teges, popatrz na najniższy screen na skanie, tam to abrdzo wyraźnie widać.
hmm texturki kolorystyka glowny bochater , jedzie MGS 4 ba odleglosc , przynajmniej takie pierwsze skojarzenia , cala tonacja barw wogole uksztatowanie postaci i terenu wyglada jakby to byl MGS4
wiecej skanow (giera rzeczywiscie utrzymana jest w jakims dziwnym klimacie

i troche odbiega od starego trailera z 2005r tam bardziej przypominał postac Kurta z mdk a teraz lokacje ala splinter cell i mgs 4

)
http://www.play3-live.com/news-ps3/2269/da...re-scanner.html
kilka nowcyh screen'ów
TU
po Geas of War chyba nic ne zaskoczy , zwlaszcza budowa leveli , ramie bohatera tylko sie fajnie prezentuje

gezzzz... ale ta kamera przypomina RE 4
AbraHAM
22 11 2006, 13:04
Ja tam widze tylko teaser.
No, mówiłem że ta ręka mu mutuje, i się nie mylilem
http://www.gameonly.pl/newsy/10509Kilka informacji screenów i artworków
AbraHAM
12 12 2006, 08:20
Destoyer
25 03 2007, 15:22
Mastah27
10 07 2007, 08:47
Mastah27
12 09 2007, 11:21
Sorry, że odkopuje ale mam pytanie.
Grał ktoś już ? Jak wygląda multi ?
blazej1980
6 04 2008, 20:50
no ja juz mam za soba 7 chapterow, zostal 8,9 i 10. w czasie grana rozne mialem udczucia,to sie podobalo to sie nie podobalo, ale im wiecej gralem tym wiecej sie wkrecilem w gierke i bardzo fajnie sie gra. moze cos napisze wiecej na dniach, co do multi to uruchomilem tylko na pare minut, mozna wybrac serwer na jakim sie chce grac, zakladac mozna swoj pokoj i wtedy sie dolaczaja ludzie czyli pelna swoboda, akurat mapa na ktorej gralem to wygladala bardzo podobnie do mapy z COD4 tej na statku, jakis team deathmatch wzialem pogralem chwilke i to tyle co moge powiedziec bo najpierw chce singiel skonczyc
rkBrain
13 04 2008, 13:00
Pierwsza wersja demonstracyjna bardzo różni się od wersji końcowej, która zalatuje komercją. System celowania zapożyczony z Gears of War oraz mutacje na pierwszym planie. Jest to materiał na świetną grę akcji ale czy gra robiona pod publikę może być dobra? Czekam na recenzję.
killdante
13 04 2008, 13:40
czy ktos sie orientuje czy i kiedy gra zostanie wydana w japonii ?
saper39
13 04 2008, 18:15
Wie ktoś ile czasu zajmuje przejście gry?
CYTAT(saper39 @ 13 04 2008, 19:15)

Wie ktoś ile czasu zajmuje przejście gry?
Około 8-10 godzin jeśli się nie spieszysz i bawisz zabijając przeciwników na różne sposoby, czy to prądem, ogniem, lodem, ucinając głowy itd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.