Otoz, mialem format dysku. Zrobilem wszystko tak jak zawsze. Zainstalowalem gg i dzialalo. Ale moj brachol zainstalowal tlena, co by sms'y mogl wysylac. Wtedy to chyba cos zrypalo sie z gg. Przy probie uruchomienia wyskakuje mi Błąd aplikacji, komentarz jest taki
"Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana(0xc0000005).Kliknij OK, aby zakonczyc aplikacje " Probowalem instalowac na nowo, usuwalem tlena i dalej to samo. Usuwalem rejestry i nic.
a nie możesz przez Tlena rozmawiać???
Spróbuj może też inną instalkę GG
Ściągnij sobie PowerGG. To samo co GG + przydatne pluginy.
PGG nic na to nie poradzi, problem jest w samym gg. A samo pgg bez gg nie dziala. Musze sprobowac z inna wersja gg, moze pomoze. Wczesniej wszysko dzialalo...
Dzwonek
20 05 2005, 14:02
Komunikatory zostają zapisane w rejestrze Windows'a. Tlen zpatchowal GG! Moja rada: Odinstaluj GG i zainstaluj go ponownie w innym folderze niż Program Files
W katalogu %userprofile%\Gadu-Gadu\ masz profile uzytkownikow ( wszystkie foldery ) , skopiuj je . odinstaluj tlen , przeczysc rejestr , zainstaluj gg na nowo , i wklej te foldery. To wszystko
Miałem ten sam problem . Zainstaluj gg banner killer i po kłopocie.
Przed chwila komp mi sie wylaczyl, a po ponownym uruchomieniu nie moge sie polaczyc z gg w tlenie. Sam tlen dziala poprawnie, gg chyba tez. Jesli jednak chodzi o gg w tlenie, to za kazdym razem wyswietla mi sie komunikat: "Nie można utworzyć gniazda nasłuch.ującego. Spróbuj zmienić port lokalny na inny w ustawieniach Gadu-Gadu". Obecnie jest ustawiony port 1560. Podejrzewam, ze moze to miec zwiazek z routerem. Nic nie zmienialem w ustawieniach, ale cos moglo ulec zmianie po tym, jak komp sie wylaczyl.
edit. jednak samo gg tez nie dziala, tyle ze nie pojawia sie zaden komunikat.
sproboj AQQ - po proboach siedzienia na konnekcie, mirandzie, jabberze (klient) paru innych AQQ z nich jest najlepszy - nonstop aktualizowany
juz wszystko jest ok, a problem sam sie rozwiazal. na razie zostane przy tlenie, a jak jeszcze raz cos sie spieprzy, wyprobuje ten aqq
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.