Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Saints Row
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Fil-O
Jednym slowem kolejna gra, dla ktorej warto bedzie zakupic X360. Super grafika (samochody, oswietlenie, MIASTO, animacja) + pomysly z GTA i True Crime = SIE-KA!
Zreszta obejrzyjcie sobie trailery:
http://media.xbox360.ign.com/media/747/747896/vids_1.html

Gosc, ktory tam sobie gra podkresla, ze to jest wersja Alpha i w finalnej wszystko bedzie ladniejsze oraz bez zaciec. icon_twisted.gif

What you FINK? icon_twisted.gif GTA killer?***

*** i niech mi nikt wyskakuje, ze GTA rox i nie da sie zrobic nic lepszego, bo juz sie nasluchalem przy okazji Forzy i GT4. dry.gif
Frank Jaeger
GTA killer? o_o Biedna kalka GTA: San Andres i nic więcej.. ubrania, tuning, nawet gangole na zielono.. imo to może być niezła kupa..
Tokar
To jest imho jakaś parodia ostatniego GTA dry.gif
YETI
GTA rox i nie da sie zrobic nic lepszego.
hyh.gif
TomisH
Na obrazkach wygląda biednie:
http://www.jeux-france.com/news10292_saint...creenshots.html
TomisH
http://xboxyde.com/news_1630_en.html

Polecam pociągnąć filmik - giera w ruchu wygląda o wiele ładniej.
Fil-O
QUOTE(TomisH @ 21 05 2005, 21:02)

QUOTE(TomisH @ 26 05 2005, 11:26)
http://xboxyde.com/news_1630_en.html

Polecam pociągnąć filmik - giera w ruchu wygląda o wiele ładniej.
*

biggrin.gif Z tego co widze po screenach z tego filmiku, jest to ten sam trailer co na ign.com, tyle ze w jednej czesci. Ja bede mogl go zassac dopiero po 22 (siec osiedlowa, taki regulamin). wacko.gif
Frank Jaeger
Na filmiku wygląda to o wiele lepiej.. może nie jest to jakaś rewelacja.. np. animacja w czasie walki i momentami detekcja kolizji są beznadziejne.. ale ogólnie może wyjść z tego gra na 8.. po pierwszych screenach myślałem, że będzie to kompletna tandeta kopiująca wszystkie rozwiązania z San Andreas.. ale teraz jestem dobrej myśli.. nie będzie to killer na miare następnego GTA, ale może wyjść z tego niezła gierka.. pytanie jak oni chcą to sprzedać przy PDZ, PGR3 i GR3.. chyba tylko na podstawie skojarzeń z GTA..
TomisH
Czego mi w grze brakuje przede wszystkim? Śladów po kulach. W samochodzie to można jedynie co to szybę wybić, a odpadajacy tynk ze ścian także jest w sferze marzeń... No i krwi nie ma? WTF?? tongue.gif

Ale fizyka ciał postaci jest spoko (jak laske z liścia strzela i ona robi szpagat, rotfl).
Jędrek
Imo gierka zapowiada sie calkiem ciekawie.
Mam nadzieje, ze bedzie duzo budynkow do ktorych bedzie mozna wejsc (sklepy, restauracje, puby, kluby etc). Oby miasto bylo duze smile.gif
Co do grafy - jeszcze sie nie wypowiadam, bo jak wiadomo narazie jest to alpha, wiec duzo moze sie tu zmienic.
Czy bedzie to GTA killer ? Nawet jezeli bedzie wszytsko super, to mysle, ze jednak nie. GTA jest poprostu jedyne w swoim rodzaju. A juz 6-tego czerwca GTA:SA uderzy na X'a . smile.gif
A.Z.BEST
Miejscami nieźle, czasem niezła, choć szwankująca i trochę dziwna fizyka, grafa jak na dzisiejsze konsole jest miła, ale przy takim Gears Of War, to hej... wtf.gif

Ale to OKRUTNA ZRZYNA Z GTA. Gdybym nie wiedział, że developerem jest kto inny, to bym jeszcze strzelił tekstem, że to Rockstar popełnia tą gierkę tongue.gif.
Trzcina
Tia... ale z JAKA OPRAWA jest to GTA ;] Jak dla mnie wyglada to swietnie, jesli wziac pod uwage jakie olbrzymie miasto moze tam byc i polaczyc to z tak wygladajaca gra (kuleje tylko cozywiscie frame rate confused.gif oraz momentami obiekty wygladaja zalosnie (dym, wybuchy i kilka innych)) to jest dobrze. Jednak w GTA chodzi glownie o klimat i wolnosc i to bedzie najwazniejsze w tej grze ;]
Diabeu
zapomniałeś o mini-gierkach, samo miasto to za mało
wygląda miło gra, zdeka plastelinowo ale ujdzie - typek biega jak z miotłą w zadzie
fizyka na plus, wizualizacja uszkodzeń i wybuchy na minus, zbyt uproszczone

jeszcze jucha by się przydała
..::XMANiAK::..
http://media3.xboxyde.com/dl.php/38f3627e3...n_saintsrow.avi
100=9min gameplayu

trzeba poczekac az R* da nowe GTA na PS3/X360 i dopiero mowic czy ta gra bedzie GTAKILLEREM, bo z SA nie ma o co walczyc, SA ROX biggrin.gif

kazda gra np. True Crime,itp obecywalo GTAKILLERA smile.gif, fakt ze TC posiadal kilka fajnych pomyslow ktorych nie bylo w GTA, ale mi sie gierka bardzo podobala i wolalem ja od Driv3ra [SUX]
ja czekam na TC2 smile.gif
Fil-O
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 28 05 2005, 07:32)

Link nie dziala, ale to juz bylo. tongue.gif
Paczek
Ja mysle ze nie przebije GTA ( bo jakas wersja napewno wyjdzie na next-next-geny ), pewnie bedzie to jakas tam konkurencja ale tylko ze wzgledu na skojarzenia z seria GTA !!
Dzwonek
Napewno lepszej sprzedawalności niż GTA nie będzie miał. Grand Theft Auto już zaznaczylo swoją markę i ludzie wolą i będą kupować grę spod szyldu Rockstar a nie "jakieś" Saint's Row smile.gif Tak już jest biggrin.gif
Fil-O
Marudzicie tongue.gif ja tam wierze w ten produkt. Jezeli miasto bedzie duze (naprawde duze, tzn. samo centrum wielkosci takiego calego Los Santos), a misje ciekawe, zroznicowane i dlugie, to czemu ta gra nie moglaby byc na "9"? Na prezentacjach z E3 widac wyraznie, ze to klon bezczelny, nawet mozna sie nabrac, ze to kolejna odslona GTA od Rockstar. Bedzie wszystko z San Andreas (na radarze są nawet "serduszka", wiec pewnie tez bedzie mozna miec dzieczyny) w lepszej oprawie, wiec mozliwe ze gra zarządzi az do premiery GTA4 (bo wtedy wszystko zostanie zmiecione...). dry.gif
Diabeu
a te serducha to nie były twoje biczyz co nadstawiają dupcie dla twej finansowej satysfakcji? tak przypadkiem
Silver
Zobaczylem filmik wazacy 100mb i mam kilka uwag co do tej gry

- animacja nie jest troche za wolna?
- w niektorych miejscach mozna zauwazyc jak teren sie rysuje (a myslalem ze tego problemu nie bedzie na nextgenach ; ) )
-pierwsze chwile to calkiem pozytywne ,lecz po chwili grafika juz tak nie szokowala ( ale wkoncu nie ona jest najwazniejsza) , widac troche bledow ,ale moze ogladalem demo z jakiejs wersji beta gry wink.gif.
Wolny
Gdzie można jeszcze dodtać ten 100 mb filmik?
Silver
CODE
http://media3.xboxyde.com/dl.php/1946b868d5aa5fa2b16ccf934c559d79/videos/e32005_shann_saintsrow.avi
Ryo-San
http://screenshots.teamxbox.com/gallery/1217/Saints-Row/p1/
nowe shooty..jest tez bardzo krotki filmik w mixie z X05..ta gra naprawde moze sie udac..po dzisiejszym dniu i tym co zobaczylem..naprawde troche zainteresowala mnie ta pozycja..
chociaz nie liczne oczywscie na szpile pokroju GTA..ale naprwde moze byc to kawal dobrego softu
Ryo-San
po lewej stronie macie najnowszy gameplay(nr4) z X05..
http://www.gamespot.com/xbox360/action/sai...ew_6135192.html
gra naprawde prezentuje sie swietnie..szczegolnie miasto..ciekawe tylko jak duze bedzie miasto
Foxpl
A nie po prawej wink.gif
Ryo-San
ehehehe whatever

btw 19 minut gameplayu z X05 (uwaga plik wazy ponad 200mb ale warto zassac)
nie wiem, mowicie co chcecie ale ta gra wyglada za/je/biscie!!
widac jeszcze ze jest troche do poprawienia..znikajace obiekty i samochody..no ale to pewnie kwestia beta wersji..pozatym gdzie są motory; (
http://www.xboxyde.com/partner_leech_9_1742_fr.html
jak ten link nie zadziala to tu jeszcze english ver stronki
http://www.xboxyde.com/leech_1742_en.html
YETI
Przy The Gateway3 chowa sie wink.gif

A tak na serrio, to ta gra to 100% kalka GTA:SA, jeszcze nie wiadomo jak obszerne bedzie miasto.
Moim zdaniem gra nie ma wiekszych szansy na jaki kolwiek sukces.

PS. Kto stoji za tym tytułem ?
TomisH
Volition.
Ryo-San
QUOTE(YETI)
A tak na serrio, to ta gra to 100% kalka GTA:SA

Prace nad grą zaczely sie ponad 2 lata temu..a tworcy ofszem byli zainspirowani seria GTA, ale nie San Andreas tylko wczesniejszymi czesciami..a to ze razem w Rocstar wpadli na elo ziomalskie klimaty to nie ich wina..jak widac na "czarnych" klimatach mozna zarobic..bo dzieciaki cholernie na to lecą..
oczywiscie napewno wiele pomyslow bylo czerpanych garsciami z GTA, ale jak ma to wyjsc grze na dobre...to ja naprawde nie widze problemu..

QUOTE(YETI)
jeszcze nie wiadomo jak obszerne bedzie miasto

jak widac po tym filmiku 200megowym miasto bedzie spore...pozatym gdyby nie dwie wersje Xow to w grze byloby latanie samolotem..wiec tak czy siak wydaje mi sie ze teren nie bedzie jakis zbytnio maly

QUOTE(YETI)

a mozesz powiedziec dlaczemu tak sadzisz? IMO jezeli ta gra bedzie tak samo zaj*ebiscie grywalna jak wygląda to sukces ma murowany..do tego jeszcze pewnie dojdzie niezle online, ktorego tak w GTA na stacjonarki brakowalo..
oczywisice na jakalkolwiek ekonomiczna walke z GTA nie ma szans..bo GTA ma wyrobioną marke jak cholera..ale sadze ze jak nic nie spierdzielą to moze byc niezle..pozatym nie samym GTA czlowiek zyje wink.gif a i oczekiwanie na GTA 4 bedzie sobie mozna umilic grajac wlasnie w SR
szkoda tylko ze motorow chyba nie bedzie;/

QUOTE(YETI)
PS. Kto stoji za tym tytułem ?

jak juz pisal TomisH Volition - chyba ich najlepszym dokonaniem jak dotąd byl Red Faction i Summoner - to zreszta i tak wiecej niz mierny dorobek Team Soho(kolesie od The Getaway o ktorym wspomniales wink.gif )
to chyba narazie pierwsza gra ala GTA na nowa generacje wiec w oczekiwaniu na GTA4 ludzie beda kupowac Saint's Row
jesli sie myle to mnie poprawcie smile.gif
Pavlis
Moze i gra bedzie sie sprzedawac kto wie??zobaczymy oglądałem ten gameplay wszystko ładnie pięknie ale grafa to jak narazie zdecydowanie najsłabszy punkt tej gry to jest mooocno podrasowane gta icon_evil.gifZ xboxa 360 da sie o wiele wiecej wyciagnąc....................a i nie podoba mi sie model jazdy wink.gif Jedziesz,wpadasz w śliżg odrazu skrecając..................
Diabeu
QUOTE(YETI @ 7 10 2005, 00:40)

*

nie ma szans bo ....?

przynajmniej białasem będzie się sterować, a znam zdeka luda co pluło na gta:sa właśnie z uwagi na ziomalskie klimaty

dziwni ludzie

jak na razie to ma jedną przewagę nad gta, fizykę
YETI
Jezeli teren działan nie bedzie kilka krotnie wiekszy od GTA:SA to ta gra juz odniesie porazke.
Xarou
QUOTE(YETI @ 9 10 2005, 09:28)
Jezeli teren działan nie bedzie kilka krotnie wiekszy od GTA:SA to ta gra juz odniesie porazke.
*

Lol, to ja ci już teraz powiem, że napewno nie będzie kilka krotnie większy, a gra może odnieść sukces, jeśli będzie tylko dobra, a według opinii zagranicznych serwisów tak właśnie jest.
jesli ma byc np. 2x wieksze od SA to jazda z jedno punktu na sam koniec bedzie nuzaca i bedzie trwala 10 min, i tak niektorzy narzekali na wielkosc SA
Diabeu
QUOTE(YETI @ 9 10 2005, 10:28)
*

masz kłopoty z argumentacją
YETI
0_0 dopiero teraz widze jakiego (pipi)lem klocka

Xarou ale to jest gra na nową generacje konsol wiec trzeba (nalezy) spodziewac kilka krotnie wiekszego terenu.
To tak jak by GTA3 było mniejsze od GTA czy GTA2 (PSX)

PS. Data premiery juz jest ustalona?
Diabeu
nie no co ty, tu nie liczy się sam teren, co z tego że będzie 5x większy od SA jeśli będzie tam po prostu pusto i nudno?

ważne by było ciekawie skonstruowane, gęsta sieć dróg, przelotówek itp.
no i miejscówki, to jest istotne

dla mnie równie dobrze to może mieć sajz VC i źle mi nie będzie jeśli reszta będzie na poziomie

a nie jest niestety, postacie jak z pcv, i ten ziomalski klimat - bleeeeeeeeeee
il capitano
szczerze to może się udać, gierka wygląda naprawdę przyzwoicie. Jeśli twórcom powiedzie się w kwesti feelingu i klimatu (np. samo zwiedzanie miasta, bonusy) to może być rajcujący tytuł, oby czegoś nie skopali na tyle, by gra dostała ocene "7" happy.gif
Matrox
Ogladnolem ten filmik co podal Ryo X05 i jestem naprawde pozytywnie nastawiony do tej gry ;] Niepokoi mnie tylko, ze teren 2 razy dosc blisko sie dorysowal i raz w niewyjasnionych okolicznosciach zniknely dwa samochody (UFO jest porwalo ? )
Maiden
Niech skoncza gre hyh.gif
slonik
Osobiście uwarzam że wielkość miasta nie ma żadnego znaczenia , ważne żeby było ciekawe pod względem gameplay-u, masa skoczni, bogata architektóra itp

Przykład - True Crime - co z tego że miasto było ogromne , skoro przejaszczka po nim była po prostu nudna . question.gif
Diabeu
wielkośc miasta ma przełożenie na gameplay - z tego ci widać to tu jest naprawdę ogromny teren tylko ilość misji fabularnych mnie martwi, tylko 35? no chyba że rozbudowane i wielowątkowe będą

giera ma jednego mocarnego plusa - hipek wygląda tak jak chcesz, wzrost/waga/szmatexy
niech jeszcze obiecany online będzie na poziomie
YETI
QUOTE(_Diabeu_ @ 30 01 2006, 10:54) *

giera ma jednego mocarnego plusa - hipek wygląda tak jak chcesz, wzrost/waga/szmatexy

Zupełnie jak w GTA:SA.
IMO powinni nazwac ten tytuł GTA:SA Special Edition.
wink.gif laugh.gif
Diabeu
huh a może nie? w SA tylko customizowałeś konkretny wzór, tu możesz być łysiejącym grubasem, chudym patyczakiem i wszystkim pomiędzy

i że niby "takie same"? ulelelelelelele bzdura
YETI
QUOTE(_Diabeu_ @ 30 01 2006, 12:33) *

huh a może nie? w SA tylko customizowałeś konkretny wzór, tu możesz być łysiejącym grubasem, chudym patyczakiem i wszystkim pomiędzy

A w GTA:SA nie miałes takich mozliwoscie ?
Pewnie ze były, przeciez był fryzjer czy roznego rodzaju bary.
Diabeu
nie nie miałeś bo z założenia sterowałeś okreslonym bambusem, tu masz inaczej

bym ci narysował bo widzę że masz klopoty z załapaniem o co biega ale nie mam czasu więc wkleję dwa screeny, powinny rozjaśnić sprawę

http://img.hexus.net/v2/gaming/screenshots...row_large_1.jpg

http://www.console.dk/images/games/1776/9.jpg
YETI
Nie zrozumielismy sie bo źle sie wypowiedziałes ;P...i żle cie zrozumiałem.
Sadziełem ze chodzi ci o to ze masz postac która moze wyglądać jak gracz sobie zazyczy (gruby, chudy, napakowany, z różowymi włosami itp. zupełnie jak w GTA:SA), ale widze ze tu w gre jeszcze wchodzi operacja zmiany koloru skóry (Michaś Dzekson wink.gif ).
No ale moze to jest druga grywalna postać ?
g_w_b_b_a
a moze przed startem gdy wybierasz sobie kolesia ktorym bedziesz sterowal a potem go tuningowal mu morde
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.