QUOTE(YETI)
A tak na serrio, to ta gra to 100% kalka GTA:SA
Prace nad grą zaczely sie ponad 2 lata temu..a tworcy ofszem byli zainspirowani seria GTA, ale nie San Andreas tylko wczesniejszymi czesciami..a to ze razem w Rocstar wpadli na elo ziomalskie klimaty to nie ich wina..jak widac na "czarnych" klimatach mozna zarobic..bo dzieciaki cholernie na to lecą..
oczywiscie napewno wiele pomyslow bylo czerpanych garsciami z GTA, ale jak ma to wyjsc grze na dobre...to ja naprawde nie widze problemu..
QUOTE(YETI)
jeszcze nie wiadomo jak obszerne bedzie miasto
jak widac po tym filmiku 200megowym miasto bedzie spore...pozatym gdyby nie dwie wersje Xow to w grze byloby latanie samolotem..wiec tak czy siak wydaje mi sie ze teren nie bedzie jakis zbytnio maly
QUOTE(YETI)
Moim zdaniem gra nie ma wiekszych szansy na jaki kolwiek sukces.
a mozesz powiedziec dlaczemu tak sadzisz? IMO jezeli ta gra bedzie tak samo zaj*ebiscie grywalna jak wygląda to sukces ma murowany..do tego jeszcze pewnie dojdzie niezle online, ktorego tak w GTA na stacjonarki brakowalo..
oczywisice na jakalkolwiek ekonomiczna walke z GTA nie ma szans..bo GTA ma wyrobioną marke jak cholera..ale sadze ze jak nic nie spierdzielą to moze byc niezle..pozatym nie samym GTA czlowiek zyje

a i oczekiwanie na GTA 4 bedzie sobie mozna umilic grajac wlasnie w SR
szkoda tylko ze motorow chyba nie bedzie;/
QUOTE(YETI)
PS. Kto stoji za tym tytułem ?
jak juz pisal TomisH Volition - chyba ich najlepszym dokonaniem jak dotąd byl Red Faction i Summoner - to zreszta i tak wiecej niz mierny dorobek Team Soho(kolesie od The Getaway o ktorym wspomniales

)