Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Elder Scrolls IV: Oblivion
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Ocelot
Thx za info... a wczoraj gra zaliczyła mi zonka: wykonuję misije dla Mages Guild(już mam dostęp do archane univ.)i podczas jednego z questów zauważyłem że magicka mi się nie regeneruje:O Nie wiem czy to błąd gry czy złapałem jakąś chorobę? Zasev'owałem i odczytałem stan gry i nadal to samo. Jeśli to błąd gry i muszę od nowa robić postać(no bo grać bez regeneracji w moim przypadku to katastrofa) to chyba się pochlaszczę...
Yaxa
Raczej napewno choroba, sprawdz status, skocz do swiatyni.
Diabeu
http://www.kotaku.com/gaming/the-elder-scr...rrow-223741.php

Mehrunes Razor za darmo, oferta ważna tylko do końca roku
Mathez
Hmm... Przed chwilą sprawdzałem na marketplace, i nadal jest płatny ten dodatek confused.gif Może jeszcze za wcześnie...
Diabeu
ma być od dziś do 31go, trzeba poczekać
Mastah27
Dodatek już jest dostępny za free, właście ściągnąłem icon_twisted.gif.
Ocelot
A ja dodatku w ogóle nie mam dostępnego:( Mam chyba 14 dostępnych pozycji ale nie ma w ogóle tej rzekomo darmowej- nawet nie mam takiej pozycji odpłatnej? A może oferta tylko dla użytkowników GOLD? Co prawda wpisałem kod na 48 godzin który jest ważny ale działa tylko w grach czyli wyświetla mi się Silver ale mogę grać we wszystko multi...
maciek88
czy po ukonczeniu glownego watku wszystkie wrota zostanal zamkniete? namnozylo sie tego w ... i juz nie podruzuje sie po swiecie Cyrodill tak fajnie jak wczesniej. co chwile gdzies brama, czerwone niebo i gobliny. bleh.
jeszcze jedno. przed questem, w ktorym wraz z Martinem mam obroniac Brume, odrazu po rozmowie z tą babką w światyni Jefrie zaczyna mnie atakowac. bez problemu mozna dziada pokonac, ale ocb?

ps. strzezcie sie przed wampiryzmem. uciazliwe chorobsko.
Yaxa
Bramy zostana otwarte. Musisz kazda zamykac osobno. Jest to upierdliwe ale jak chcesz szybko zalatwic problem to naucz sie czaru niewidzialnosci i kazda zamkniesz w kilka minut.
Hlipo
Ja, gdy zaliczyłem ostatnią misję to wszystkie wrota zostały zamknięte
Yaxa
Napewno? Mi sie wydawalo ze czesc zostaje otwarta ale moze juz dobrze nie pamietam...
Hlipo
na 100%
maciek88
przeszedlem glowny i wyglada na to ze wszystkie bramy zostaly zamkniete. przynajmniej tak mowil Martin i podobno teraz juz jest wszystko cacy. 45 h i nadal chce sie grac. probowal ktos wybic cale miasto? ja planuje wytluc wszystkich mieszkancow, powinno sie przeciez dac.
na mapce dokola Cyrodiil widac inne krainy wiec moze w przyszlosci wyjdzie jakis dodatek, ktory odblokuje nam np. Hammerfall? fajowo by bylo - nowe questy, nowi przeciwnicy, nowe rasy... a tak w ogole to strach pomyslec co ci goscie stworza przy nastepnej czesci.

gdzie mozna zaopatrzyc sie w wytrychy? na poczatku sprzedawal je Armand, ale teraz nie mam juz takiej opcji przy rozmowie z nim a potrzebne sa mi do kolejnego zadania. help.
Ocelot
Wstąp do gildii złodziei i po kilku misjach dostaniesz dostęp do ludzi którzy handlują tzn. : kupują Twoje skradzione towary i sprzedają swoje pierdółki. I to właśnie oni mają co kilka dni dostawę nowych 100 wytrychów, więc sprawdzaj co jakiś czas tych samych:)
Yaxa
Kup z piec wytrychow i save przed kazdym otwieraniem, szkoda je marnowac. Co do czaus gry, ja ja odlozylem po 100h smile.gif a pewnie jeszce pogram.
Zeratul
ok zaczalem po baaardzo dlugiej przerwie znowu grac zeby w koncu skonczyc questy poboczne...
i mam problem confused.gif zacialem sie w jednym quescie gildii magow

spoiler
misja z posagiem w swiatyni... wiem, ze musze miec czar fire, frost, damage i fortify...
i mam je wszystkie... tylko, ze damage mam damage agility... a nie damage magika... i teraz pytanie, gdzie moge kupic ten zakichany czar... bo przelazlem chyba wszystkie gildie... i wiekszosc sklepow i nigdzie nie maja nawet zwoju confused.gif i czy prawda jest, ze nalezy czary odpalic w kolejnosci:
fire
frost
damage
fortify?

z gory dzieki za pomoc
Hlipo
Chyba wymagane czary powinny być w skrzyni koło kolesia, któremu daje się księgę
Ocelot
Tak powinny być w skrzyni, a co do kolejności to z tego co pamiętam to bzdura- nie ma znaczenia w jakiej. A jeśli nie znajdziesz czaru to leć do Arcane University i stwórz sobie swój czar, tanio i wygodnie.
Zeratul
gildia zlodziei jest do bani...
shinian
QUOTE(Zeratul @ 26 12 2006, 16:33) *

gildia zlodziei jest do bani...

Ogólnie wszystkie Gildie oprócz Dark Brotherhood są cienkie. A w Gildii złodzieji podobała mi się tylko ostatnia misja.
Yaxa
W dark brotherhood tez jest spora czesc cieniutkich misji ale i tak jest chyba najlepsza, no i gildia wojownikow tez jest ok jak chcesz sobie mieczem pomachac smile.gif
deb
Wie ktoś gdzie można kupic Obliviona tak gdzies do 150zl ??
Yaxa
Szukaj na allegro
Diabeu
QUOTE(Yaxa @ 28 12 2006, 12:35) *

Szukaj na allegro

niech jeszcze na Swapzilla poszuka
zolwik777
Co mówicie, bede mogl sciagnac ten bezplatny dodatek teraz jak jeszcze nie mam gry?

EDIT: Wiem, ale teraz akurat nie moglem a bylem ciekawy. tongue.gif
Velius
tak,wystarczylo pojsc i to zrobic -_- dodatek zapisuje sie na HD
Iras
Zassałem z marketplace dodatek Knight of the Nine. Główny quest zaczyna się w kościele w Anvil - wszystko ok. Ale żeby za pięknie nie było - innych dodatków ani rusz. O kupnie zbroji dla konia nie ma mowy, misji z Orrery zacząć nie moge, Wieży Maga znaleść nie potrafię, żaden wpis w dzienniku się nie pojawił. Czy te dodatki trzeba ściągać osobno?! Przecież miały wchodzić w skład KotN huh.gif

EDIT: Wchodzą ale w wersji pudełkowej na PC blush.gif
Sokolov
Od poprzedniej środy bardzo mocno cioram w Obliviona i ogolnie wiem o co chodzi w tej grze i co do czego słuzy tongue.gif smile.gif . Mam tylko jeden problem. Dzisiaj zrobiłem mała zadyme w mieście i goniła mnie straż. Uciekłem za mury miasta i tam stał koń. No to ja siup na niego, ale mi wyskoczył komunikat, że ten koń należał do Gildi Magów i za ten czyn (kradzież) wywalili mnie z gildi sad.gif . Teraz pytanie. Można znowu wstapić do gildi?
Zeratul
z tego co wiem, to mozna ale nie pamietam co trzeba zrobic... oczyscic sie duchowo ?_? magowie akurat maja nawet fajne questy...
Sokolov
W kilka z nich juz grałem i tez mi przypadły do gustu biggrin.gif . Oby nie trzeba zwracac tego konia czy cos w tym stylu, bo za chiny nie wiem gdzie on teraz jest tongue.gif
Zeratul
konia na bank nie... pojdz zagadac, do tego kolesia w gildii magow w Imperium City, albo do jakiegos miejscowego, idz do kosciola sprobuj podladowac sie, wtedy poinformuja cie czys dobry czy zly... poszukaj na gamefaqs.com... mam guide w domu, ale poki co siedze jeszcze w robocie... do 17... +-+
Sokolov
Juz doszedłem co musze zrobic. Musiałem pojsc do głownej siedziby Glidi Magów w Imperial City. Teraz musze kolesiwoi przyniesc jakie kwiatki w celu "oczyszczenia sie duchowo" jak to ty napisałes smile.gif
Keymaker
Slyszałem coś o jakimś dodatku do Obliviona i moje pytanie jest następujące...Czy to jest dodatek tupu Tribunal lub Bloodmoon? Jeżeli tak, to czy będzie można kupić jakąś edycję zintegrowaną z tym dodatkiem?
Zeratul
jezeli mowisz o wersji na kloca, to raczej chyba cos zle rozumujesz
teddy
QUOTE(Keymaker @ 11 01 2007, 20:43) *

Slyszałem coś o jakimś dodatku do Obliviona i moje pytanie jest następujące...Czy to jest dodatek tupu Tribunal lub Bloodmoon? Jeżeli tak, to czy będzie można kupić jakąś edycję zintegrowaną z tym dodatkiem?

Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale na Market Place jest dostępny dodatek (800 MP, 142 MB) zatytułowany Knights Of The Nine. Nie jest to niestety taki dodatek jak Bloodmoon czy Tribunal, ale zbiór kilku dodatkowych questów, postaci i lokacji.
Lucek
http://giery.eu/Xbox360/Newsy/Kolejny-odci...ze-na-X360.html

'Nasze przypuszczenia dotyczące wydania konsolowej wersji najnowszego rozszerzenia do The Elder Scrolls IV: Oblivion o podtytule Shivering Isles, potwierdziły się! Official Xbox Magazine opublikował na swych łamach obszerny, jak na zachodnie standarty, artykuł dotyczący owego dodatku na X360. Potwierdziły się zarazem wszystkie nasze poprzednie doniesienia odnośnie gry. A więc, fani Obliviona - ostrzcie miecze, napinajcie łuki i skupiajcie w sobie magiczną energię. Przyda się Wam... '
Sokolov
Kolejne pytanko. Czy te wszystkie pióra do pisania, atrament, papier, pędzle, farby mozna jakos wykorzystać? Chodze z tym całym szajsem i nie wiem czy wywalic to czy zostawic wink.gif .
Zeratul
QUOTE(Sokolov @ 12 01 2007, 19:41) *

Kolejne pytanko. Czy te wszystkie pióra do pisania, atrament, papier, pędzle, farby mozna jakos wykorzystać? Chodze z tym całym szajsem i nie wiem czy wywalic to czy zostawic wink.gif .

pewnie i mozna, ale ogolnie jest to zbedne... ja z tego nigdy nie skorzystalem, chyba ze masz jakies oficjalne questowe listy
deb
Witam wiem ze to moze glupie pytanie ale gre mam dopiero od jakis 2 dni i niewiem gdzie moge kupic wytrychy i gdzie zdobyc misje do gildi wojownikow nie chodzi o arene bo ta przeszedlem.
maciek88
www.oblivion.pl - tu znajdziesz WSZYSTKO
deb
OK wielkie dzieki
n1n3r
wie ktos czy w naszym kraju dostane jeszcze kolekcjonerska edycje obliviona? obawiam sie ze nie sad.gif
Sokolov
Czasem na allegro sie pojawiaja. Czy sklepy mają, nie wiem
xdeadly
YYYyy mały problemik...tongue.gif Zamieniłem się w wampira (chyba...) mam czerwone oczy heh... A w dzień mi ubywa rzycie... Czym to wyleczyć ????
maciek88
QUOTE(xdeadly @ 19 01 2007, 20:36) *

YYYyy mały problemik...tongue.gif Zamieniłem się w wampira (chyba...) mam czerwone oczy heh... A w dzień mi ubywa rzycie... Czym to wyleczyć ????

http://elderscrolls.phx.pl/index.php?optio...&Itemid=951
n1n3r
QUOTE(xdeadly @ 19 01 2007, 22:36) *

sorry ale co to jest "rzycie"?

chair.gif
StachPL
Wydaje mi sie ze chodzilo mu o: "rzyć"
Matriks_1111
Takie straszne przekleństwa na forum? Nieładnie!

Btw. Czy jest ktoś na forum, kto chce sprzedać kolekcjonerską edycję Obliviona? Jestem zainteresowany kupnem jak coś smile.gif
deb
Mam pytanie czy jak kupie sobie jakis dom to bedzie w nim jakas skrzynka lub szafa gdzie da sie przechowac przedmioty i czy po ponownym uruchomieniu konsoli one tam nadal beda???
dee
Tak, będą. To jedna z korzyści nabywania domów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.