Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Elder Scrolls IV: Oblivion
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
bartiz
senti właśnie sciągnałem trailer'a z Obliviona ten z Marketplace - powiedz mi, że to tak wygląda jak na tym trailerze (horyzont) O_O ?
sentinel
ech, panowie... starzy wyjadacze a jeszcze się nie nauczyli, że nic nie wygląda tak jak na trailerach...
nie - oczywiście, że oblivion nie wygląda tak jak na tym trailerze. ten trailer to kupa, w rzeczywistości oblivion prezentuje się jeszcze lepiej (hd). :-]

//edit
ofkoz jeśli masz na myśli scenę otwierającą, to to jest akurat render - w liczonej scenerii nieco bliżej masz delikatną mgiełkę i widzisz tylko zarys kształtu odległych wzgórz.
YETI
Pytanie do osob ktore juz graja w ten (znakomity) tytuł.
Warto wydac te 2000zł na X360 i Obliviona ?
Dante
Jeszcze nie gram ale wiem ze warto.
sentinel
króko: warto. imo to gra na całe lata - jeśli tylko goście z bethesda softworks nie zmaszczą sprawy i za pomocą live'a udostępnią nowe questy, scenariusze, czy bronie oraz wydadzą ze dwa dodatki, w obliviona będzie grało się całymi latami - zupełnie jak w morrowinda na pececie (wielu gra po dziś dzień).
styxq
senti a tobie na xboxie 360 pojawia się krew na mieczu po zadaniu ciosu bo jakos nie mam tego a gram na pc censored2.gif
sentinel
nową postacią biegam tylko z łukiem, posiłkując się młotem wojennym - więc się aktualnie nie upewnię - ale z tego co pamiętam krew zostawała przez jakiś czas na mieczu, choć afair nie na każdym.
bartiz
Tak BTW to granie na kompie spełniającym tylko minimalne wymagania mija się z celem, wczoraj tylko ztestowałem aby zobaczyć sam system i teraz już tylko zbieram kasę na wersję x360 bo po co sobie nerwy psuć ;-)
kermit
Xbox360 to inwestycja która szybko sie zwróci (w sensie rozrywki) i nawet jeśli teraz to tylko GRAW i Oblivion, to wystarczy poczekać na E3 żeby mieć pewność dobrze wydanych pieniędzy.
Mastah27
Elder Scrolls IV: Oblivion od kilku dni jest w sklepach, a gracze już znaleźli pierwszy błąd, który pozwala się nieźle obłowić. Błąd jest na pewno w wersji na Xboxa 360, ale na razie nie potwierdzono jego istnienia w wersji na PC.

Gracz musi iść do dzielnicy Talos w mieście Imperial i odnaleźć tam dom należący do postaci imieniem Dorian. Posiadłość znajduje się w południowo-wschodniej części dzielnicy Talos. Należy włamać się do domu i odnaleźć właściciela. Kiedy poprosi nas o opuszczenie mieszkania, trzeba Doriana zabić. Potem trzeba przeszukać ciało i kliknąć na złoto jakie posiada. Należy wciskać klawisz A ile tylko chcemy i za każdym razem dostaniemy ładną sumkę.

gry.wp.pl

Prawdaż to?
KheeD
tez o tym czytalem na forum pclab'a ;p, ale uczciwi gracze i tak z tego nie skorzystaja ;P keke
sentinel
podobnych glitchy pewnie będzie jeszcze kilka. w tak ogromnej grze to nie dziwota, pytanie czy warto psuć sobie zabawę korzystając z nich (a i tak pewnie patch się pojawi na xbl na dniach).
MaxVarEmreis
Senti, miałeś juz scenke?? rolleyes.gif .
Flik
Senti wybierz mnie ;D też mam pytanko. Jak się sprawdza nowy system walki? Jest chociaż w jakiś sposób zręcznościowy czy znowu byle mashować po trigerach i jak wygląda sprawa z łukiem, bo w morro większego sensu nie miało używanie go do walki?
Piechol_Jr
QUOTE(MaxVarEmreis @ 24 03 2006, 18:12) *

No bez jaj... Is this shit for real?!?!
lavatekk
mam problem, w jakich sklepach i czy w ogóle można kupić lecznicze potiony?

a tak ogólnie to chyba bedzie najlepszy RPG w jakiego grałem smile.gif
Uzny

Wg. mnie w grze czegos takiego raczej nie zobaczysz... skad wiec ten screen? Na pc od jakiegos czasu jest dostepny construction set, pewnie ktos pobawil sie i zrobil sobie taka scenke.
Dante
QUOTE(Uzny @ 24 03 2006, 22:34) *

Wg. mnie w grze czegos takiego raczej nie zobaczysz... skad wiec ten screen? Na pc od jakiegos czasu jest dostepny construction set, pewnie ktos pobawil sie i zrobil sobie taka scenke.

No jeżeli już ludzie bawią się Construction Setem to niedługo pewnie powstaną pierwsze mody
Artmil
QUOTE(Uzny @ 24 03 2006, 20:34) *

Mało prawdopodobne żeby zrobić coś takiego w construction set-ie, chyba że ten program za***iście
rozbudowano w stosunku do wersji z Morrowinda (troche się w tym bawiłem).
Prawdopodobnie zrobiono tą scene w jakimś programie do modelowania 3D (np. 3Ds max, Maya itp.).
Albo faktycznie to jest screen z gry smile.gif
raulos
skad w srod was to zdziwienie przeciez fizyka oferuje takie cuda:D mozna przenosic ciala koles je poprotu tak ulozyl biggrin.gif widzialem screena jak koles wlozyl do beczki goblina biggrin.gif
MaxVarEmreis
QUOTE(raulos @ 24 03 2006, 22:08) *

skad w srod was to zdziwienie przeciez fizyka oferuje takie cuda:D mozna przenosic ciala koles je poprotu tak ulozyl biggrin.gif widzialem screena jak koles wlozyl do beczki goblina biggrin.gif

No wiesz, ale te "ciała" nie lezą od tak sobie. Chyba zeby przenieśc ciało, delikwent musi wyzianąc ducha, a te "panie" są pełne vigoru i zapału biggrin.gif.
Moim zdaniem to fake.
Trzcina
Nie ma czegos takiego w tej grze wink.gif Wiem bo jest to lokacja z pewnego questy 'cos tam sirens' Nie pamietam dokladnie nazwy. W kazdym razie sytuacja MIALA tak wygladac, ale neistety nie udalo sie wink.gif

Co do budowy dungeonow to mialem na mysli raczej wytowry natury... jaskinie itd itp. W kazdym razie, moze po prostu mialem pecha i wszedlem nie tam gdzie trzeba.

System walki jest wbrew pozorom calkiem skomplikowany. Bardzo waznym elementem jest unik w tyl/blok i kontra w wystawionego przeciwnika. Zreszta jest to jedyny sensowny sposob korzystania z 'Touch spell'. Generalnie znam sie troche na roznych systemach walki z roznych gier i moge powiedziec ze ten tutaj nie jest 'po prostu mashowanie'. Oczywiscie mozna go takim uczynic... i niekedy trzeba, bo postac macha mieczem w kolko macieja, az nie skonczy nam sie fatigue, niemniej jednak system walki jest rozbudowany, wazna role gra tez lokacja w ktorej jestes. Jesli np walczymy z duchem ktory napindala flare (taki firebolt podstawowy) to mozna sie schowac z tylu za murem i tylko wychlic sie na rzucenei czaru i z powrotem za murek. W ten sposob pokonalem trzy calkiem potezne duchy w jednej lokacji. Wiec ogolnie system walki, czyli to czeo sie obawialem najbardziej jest na plus.

Natomiast luk... po pierwsze w sneaking mode zadaje obrazenia x3 a nei x6, co w sumie jest logiczne... bo inaczej bylby zawsze 'ine hit kill'. Ale luki zadja strasznie maly dmg... przynajmniej gdy moja postac chce ich uzywac,. Max jaki udalo mi sie znalezc to +2 z luku i 1 ze strzal... Co przy moim mieczu 5 (jeden z podstawowych) jest dosc malo. Co wiecej poniewaz na PC nie ma autoaimingu, to celuje sie naprawde TRUDNO... dlatego ze to nie jest pistoelt i strzaly wychodza z pewnym opoznieniem (imo zbyt duzym...). Tak czy siak, jesli o mnie chodzi to troche ciezko sie z tego korzysta, ale to epwnei w duzej mierze zalezy od postaci jaka sobie zrobimy.

Ogolnie bronie to chyba jedyna rzecz, ktora nie zostala zrobiona z rozmachem. Tzn samych broni jest multum roznych. Ale RODZAJOW broni jest malo... poki co przynajmniej. Ale juz sam opis wziety ze skilli sugeruje ze bedzie tego malo.. Sztylet, miecz, mace, siekierka, staff (ktory wali czarami) luk, hand to hand... w sumie moze i czegos zapomnialem ale jest tego mniej niz myslalem ze bedzie. Oczywiscie wraz z uplywem gry moze sie to zmienic... smile.gif

Tak w sklepach da sie kupic potiony ale sa POTWORNIE drogie... A disposition mam zawsze na maxa, o haggle wywindowanym co do 1 % nie wspominam... Jeden potion kosztuje cos kolo 65 zlota... Wiec jest to SPORO. Zwlaszcza jezeli wziac pod uwage zlodziejskie ceny po ktorych kupuja od nas itemy ;PPP

Wlasnie czy ktos wie, jak, z czego robic potiony daje HP? Jakies info, cokolwiek? ;p

Yeti, na to pytanie jest prosto odpowiedz. Masz PC ktory to pociagnie? To poki co NIE MUSISZ. Nie masz PC ktory te gre pociagnie? To wtedy jak najbardziej... Oczywiscie nie polecam kupowania czegokolwiek do kompa ze wzgledu na te gre... To w sytuacji gdy zastanawiasz sie nad kupnem konsoli TYLKO dla oblivion (przynajmniej poki co...).
raulos
mozna brac wszystko do reki jak na trailerze E3 ? czaszki lanuchy mozna wszyko podnosic ? i rzucac?
Uzny
Nie, jesli juz cos da sie podniesc to to "coś" znika i przechodzi to twojego plecaka. Poruszac mozesz, ale tylko cialem/strzala/inna bronia, chwicic i sobie "poruszac" (lol) nie mozna.
MaxVarEmreis
Oblivion zbiera naprawde niezłe noty w internecie. Np taki Eurogamer dał 10/10, a w ich przypadku to kosmiczna ocena. Strasznie cieci sa tam smile.gif
Jednak Bethesda dała rade biggrin.gif
sentinel
QUOTE(Trzcina @ 24 03 2006, 22:35) *
Natomiast luk... po pierwsze w sneaking mode zadaje obrazenia x3 a nei x6, co w sumie jest logiczne... bo inaczej bylby zawsze 'ine hit kill'. Ale luki zadja strasznie maly dmg... przynajmniej gdy moja postac chce ich uzywac,.

uuu, to zdecydowanie kwestia twojej postaci - mój zawodowy łucznik ;-) ściąga praktycznie wszystkich jedną strzałą wycelowaną w łeb z trybu stealth, a w otwartej walce rzadko kiedy potrzebne są więcej niż 2-3 strzały.

Ale RODZAJOW broni jest malo... poki co przynajmniej. Ale juz sam opis wziety ze skilli sugeruje ze bedzie tego malo.. Sztylet, miecz, mace, siekierka, staff (ktory wali czarami) luk, hand to hand...

...maczeta, katana, topór wojenny (taki wielgachny, podwójny), młot wojenny, długi miecz i afaik kusza - nie jest tak źle.

Wlasnie czy ktos wie, jak, z czego robic potiony daje HP? Jakies info, cokolwiek? ;p

a masz tą miseczkę z moździeżykiem do uprawiania zielarstwa? ;->

QUOTE(Uzny @ 24 03 2006, 23:24) *
QUOTE(raulos @ 24 03 2006, 23:12) *
mozna brac wszystko do reki jak na trailerze E3 ? czaszki lanuchy mozna wszyko podnosic ? i rzucac?

Nie, jesli juz cos da sie podniesc to to "coś" znika i przechodzi to twojego plecaka. Poruszac mozesz, ale tylko cialem/strzala/inna bronia, chwicic i sobie "poruszac" (lol) nie mozna.

ee, jak nie można jak przez pierwsze pół godziny bawiłem się w celi rzucając czaszką i kawałkami szkieletu w wiszące na ścianie łańcuchy, z rozdziawioną gębą obserwując reakcje tychże i piękną grę światłocieni. ;->
Uzny
U mnie nacisniecie guzika 'akcji' na czaszcze czy kosciach powoduje ich podniesienie. Moze gdzies jest jeszcze jakis tajemniczy guzik do "rzucania" przedmiotami, poki co nie widzialem smile.gif

Hmm, chyba juz wiem o co Ci chodzilo, bierzemy przedmiot do plecaka, po czym wywalamy, tym sposobem trzymamy sobie obdżekt w powierzu i mozemy nim spokojnie manewrowac az do momentu upuszczenia. No ale raulos pytal o przenoszenie stuffu w stylu lancucha z e3 wink.gif A tak (chyba) robic sie nie da.
KheeD
QUOTE(sentinel @ 19 03 2006, 23:35) *

o fizyce można książkę napisać - nie ma sobie równych pośród wszystkich znanych mi tytułów (pc included). każdy obiekt w grze ma swoją wagę, co więcej waga przedmiotów ulega kumulacji - tzn. stół z leżącym na nim jabłkiem wazy więcej niż bez niego (obrazowo), zmienia się też środek ciężkości przedmiotów, które "połączymy" z innymi (to najlepiej obrazuje przytaczany już przykład z wiszącym na sznurku wiadrze - po wbiciu weń kilku strzał, z których każda waży swoje, zmienia się środek ciężkości i równo wiszące do tej pory wiadro przechyla się na stronę, po której wbito strzały).

silniejszymi ciosami można nie tylko opóźnić reakcję agresorów, ale nawet strącić ich z krawędzi schodów/muru/podestu/przepaści. czuć siłę ciosów, choć ta oczywiście zależy od rodzaju broni (rządzą oburęczne miecze) i statystyk postaci. słowo o samym rozwoju postaci jeszcze - tu nie ogranicza się on do gromadzenia punktów doświadczenia (których notabene nie ma) i klikania po menusach, postać rozwija poszczególne umiejętności adekwatnie do naszych poczynań i zachowań, a cały proces wydaje się być niezwykle płynny. super sprawa.

Ja bym polemizował i to bardzo ;P imho fizyka w Half-Life 2 czy F.E.A.R była lepsza

Zobaczcie sobie te filmiki a zrozumiecie:

1 filmik
2 filmik
3 filmik

filmiki by xyzdio - http://www.elderscrolls.phx.pl/forum/index...opic=15709&st=0

Oczywiście to taka ciekawostka ;P
Trzcina
Jest cos takiego... bodajze 'z' na klawierce to 'grab' wink.gif Wiem ze robilem to, ale jakos mi sie znudzilo dosc szybko ;P

Senti, no wlasnie przegladalem instrkcje (znow...) i faktycznie jak dodasz do marksmana do dotajesz boost do danego typu broni ;]

Co do potionow, to tak mam te miseczke, ale z tego takie badziewia wychodza ze szkoda gadac ;P

Zrobilem sobie nowa postac, typowego maga (jeszcze rozwazam na jenym skillem dla niego, bo nie wiem jakiego dac oraz nad birthsign - nei wiem czy lepszy 'the mage' czy 'the lady' ;p) i powiem ze od razu widac roznice w czarodziejach... jak sie ma wiecej magicki to jest DUZO przyjemniej ;P

Nie sadzilem ze rasa, a potem birthsign bedzie wplywac az tak znaczaco na pizniejsza gre... Trzeba sie naprawde mocno zastanowic zanim sie cokolwiek zrobi ;]
mario87
senti to w oblivionie jest kusza? podobno miało nie być...

uh, Trzcina, po to jest tyle skili żeby wiadomo co do czego będzie potrzebne, w TES działa zasada "jak coś(ktoś) jest do wszystkiego, to jest do niczego" smile.gif im lepsi jesteśmy w celności tym lepiej posługujemy się łukiem, tak samo z cieżkim pancerzem, blokiem, unikami, magią czy np. alchemią, im mamy większy poziom alchemii tym silniejsze mikstury będą nam wychodzić i będziemy widzieć więcej właściwości danego skladnika(w morrowindzie jak się najechało na dany składnik to było napisane jakie będzie powodował skutki, dodatnie, ujemne, czy troche tego, troche tamtego)
Diabeu
QUOTE(MaxVarEmreis @ 25 03 2006, 00:24) *

Oblivion zbiera naprawde niezłe noty w internecie. Np taki Eurogamer dał 10/10, a w ich przypadku to kosmiczna ocena. Strasznie cieci sa tam smile.gif
Jednak Bethesda dała rade biggrin.gif

tru, Conker dostał 4/10 na ten przykład,

metacritic sez 94
http://www.metacritic.com/games/platforms/...crolls4oblivion
YETI
Chyba jednak skusze sie na X360 i tą gierke smile.gif

PS. Wszyscy tu sie zachwycaja grafika w Oblivionie, wyglada ładnie (na obecna chwile), ale sprawdzcie co prezentuja Projekt Offset (PC, X360, PS3) Powiem tylko tyle ze Oblivion wyglada słabiutko przy tym cudzie 0_0
http://media.pc.ign.com/media/752/752218/vids_1.html
raulos
Własnie kiedy wychodzi Project Offset?
MaxVarEmreis
QUOTE(raulos @ 25 03 2006, 16:26) *

Własnie kiedy wychodzi Project Offset?

Za 2-3 lata biggrin.gif
Tak wiec ja bym sie tym nie przejmował heh.

Yeti mysle że nie pożałujesz zakupu smile.gif
raulos
oczywiscie ze nie pozalujesz sam kupuje x360+oblivon za 3 tyg biggrin.gif oblivion to jak narazie jedyna gra warta 200zl przynajmniej dla mnie
mario87
gamespot dał 9.6 smile.gif
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/theeld...tml?sid=6146657
TomisH
Taaa, biorąc pod uwagę, że Offset to bodajże dwie (dwie) osoby to poczekamy sobie na grę, oj tak ;]
Trzcina
Mnie to wcale nie dziwi ze dal 9.6. Pominawszy pare szczegolow, ktore sa drazniace tylko dla ludzi o pewnych preferencjach ta gra nie ma slabych stron! Strona graficzna jest FENOMENALNA zreszta mam w domu screeny o ktorych byla mowa i moge je gdzies wrzucic jesli kogos to interesuje (robie je dla swojej dziewczyny, zeby jej pokazac pare widoczkow). Strona mujzyczna jest imo tylko srednia... ale rewelacyja sa wokalizacje chyba wszystkich kwestii dialogowych. Natomniast fabula... JAKA FABULA JA ROBIE QUESTY POBOCZNE :DDDD O fabule nie umiem powedziec nic, bo w dalszym ciagu jestem na etapie po pierwszym quescie.

Dla porownania wlaczylem sobie morrowinda... i powiem tak, skok jaki nastapil w interfejsie oraz obsludze gry jest nie do opisania. System walki zostal mocno wzbogacony, na tyle by w koncu zaczac mi sie podobac. Ciosy bronia wymieniane z czarami to zabojcza mieszanka.

Ale to co czyni te gre warta takiej oceny to niesamowity feeling towarzyszacy graniu... ma sie wrazenie ze jest sie czescia wielkiego swiata, bardzo mala czescia... A robic mozna tyle roznych rzeczy...

Tak wiec powtorze jeszcze raz. Jesli nie masz naprawde mocnego PC, a dotychczasowe tytuly na x'a ci nie pasowaly, co wiecej rpg, adventure, fpp to to co lubisz (niekoniecznie naraz, moze byc osobno...) to jest to gra dla ktorej warto kupic te konsole. A XO zyskakl w koncu jakies killer app.

Howgh, ide sobie pohasac po lesie i zrobic pare screenow zachodu slonca... smile.gif
Artmil
Trzcina jak masz czas to możesz wrzucic te screeny. Z chęciom pooglądam.

ps. JUTRO BĘDĘ MIAŁ OBLIVIONA smile.gif
yab
QUOTE(Piechol_Jr @ 24 03 2006, 20:39) *

No bez jaj... Is this shit for real?!?!

Piekne wink.gif Rozumiem ze jest jakis quest z tym zwiazany ;]
raulos
mnie rozwalilo jedno( gralem u kumpla prez 5 min na pc) mianowicie wchodze do miasta a tam na scianie WANTED i zdjecie goscia ( nie czytalem tylko szybko zerknalem) ! moze powiecie mi jeszcze ze mozna go w grze znalezc i zabic i odebrac na grode biggrin.gif super taki swiat biggrin.gif nie no gra jest boska kupujcie xy
pinkfan
QUOTE(YETI @ 25 03 2006, 16:09) *

Chyba jednak skusze sie na X360 i tą gierke smile.gif

PS. Wszyscy tu sie zachwycaja grafika w Oblivionie, wyglada ładnie (na obecna chwile), ale sprawdzcie co prezentuja Projekt Offset (PC, X360, PS3) Powiem tylko tyle ze Oblivion wyglada słabiutko przy tym cudzie 0_0
http://media.pc.ign.com/media/752/752218/vids_1.html

Wiesz Yeti, jest tylko jedno malutkie "ale" - Oblivion już jest i każdy może go na własne oczy podziwiać, a Project Offset to jedynie kilka trailerów ninja.gif
Maiden
No i pierwotnie byl on lunch titlem ninja.gif
Piechol_Jr
Pytanie: Zamówiłem sobie na Dvd Crave Obliviona kolekcjonerska edycje, bylo to moje pierwsze zamowinie. Zamawialem jakies 3-4 dni temu. I nadal status mojego zamowienia to Security Check. Wie ktos moze jak dlugo to potrwa? Bo niedlugo rekolekcje i inne bajery...
Trzcina
Ok, oto linki do obrazkow (zrarowanych) :

http://rapidshare.de/files/16451039/oblivion.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/16451247/oblivion.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/16451398/oblivion.part3.rar.html

Wrzucilem je na rapid jak kazdy widzi, jesli ktos nei wie jak sciagnac oto krokta instrukcja :
klikamy w linka i pojawia sie strona, na dole mamy do wyboru free albo premium, klikamy we free, nastepnie trzeba poczekac bodajze 30 sekund (ewentualnie minute) i pojawia sie juz bezposredni link do sciagania.

Jakbym mial lepsza miejscowke to bym wrzucil, ale nei mam wiec nei wrzucilem ;] Anyway mozna sciagnac bez problemu bo sam sprawdzalem.

Jest tam cos kolo 50 obrazkow. Jedne sa lepsze drugie sa gorsze. Jest pare z procesu tworzenia postaci (koncowe stadium mojej postaci, wyjsciowy model wyglada DUZO gorzej ;P). Jedna przedstawia Uriela Septima (jak sie okazalo ta 'kobieta' o ktorej bylo tyle wywodow jest facetem... i do tego WLADCA tongue.gif) ale przede wszystkim sa tam widoczki. Raz miasto, raz fauna, jest tez zdjecie potowrka (ducha) wlasciwie to trzy zdjecia, chcialem zrobic ujecie puszczania czaru, ale nie udalo mi sie confused.gif W kazdym razie nie segregowalem tego tylko wrzucilem wszystko co zrobilem do tej pory.

Zreszta 50 obrazkow to chyba calkiem sporo? ;] Jak obejrzycie to dajcie znac czy wam sie podobaly smile.gif

Wiesz Yeti, jest tylko jedno malutkie "ale" - Oblivion już jest i każdy może go na własne oczy podziwiać, a Project Offset to jedynie kilka trailerów

Dokladnie. Poki co oblivion to najladniejsza gra jaka widzialem i zadne trailery z zadnych gier nie moga sie nawet w jednym procencie rownac z juz istniejacym tytulem. Oblivion rox. tongue.gif
Jędrek
QUOTE(Piechol_Jr @ 26 03 2006, 10:53) *

Pytanie: Zamówiłem sobie na Dvd Crave Obliviona kolekcjonerska edycje, bylo to moje pierwsze zamowinie. Zamawialem jakies 3-4 dni temu. I nadal status mojego zamowienia to Security Check. Wie ktos moze jak dlugo to potrwa? Bo niedlugo rekolekcje i inne bajery...

Do 5 dni roboczych, tak jest zawsze przy pierwszym zamowieniu od nich.
Piechol_Jr
QUOTE(Jędrek @ 26 03 2006, 12:30) *

QUOTE(Piechol_Jr @ 26 03 2006, 10:53) *

Do 5 dni roboczych, tak jest zawsze przy pierwszym zamowieniu od nich.

Szajse... Ale trudno. Ważne żebym ją miał w przyszły poniedziałek. Dzięki.
Trzcina: Złodziejka wygląda tak samo jak w Morrowindzie? Bo chce zrobić postać która będzie się koncentrowała na Stealth i nie wiem czy mi sie to opłaci.
BTW: Na screenie 049 widac temat Gray Fox. Czyżby Kojima maczał palce w tej grze? tongue.gif
ememiks
Mam pare pytan wink.gif odpalilem na pc ale juz rozgladam sie za wersja na x360. Czy na 360 mozna zwiekszyc stopien trudnosci? i czym to sie wiaze iloscia wrogow czy odpornoscia? bo malo jest tego robactwa do zabijania. Gram magiem wybralem wysokiego elfa i nawalam z magi a ona sie regeneruje migiem ani razu jeszcze butelki nie uzylem! dziwne bo w morrowind trzeba bylo spac albo butelki zazywac nie bylo takiej podstawowej regeneracji many.
Z moim gf6800 nie mam co podjezdzac ale zato x360 juz czeka na oblivion.
A z lasu to mi sie nawet nie chce wychodzic wink.gif
Trzcina
Nie wiem jak zlodziej, bo nim nei gralem. Lepiej pytaj sentiego. Ja sie poki co bawie magiem ktorego sobie zrobilem od nowa. I powiem ze nie jest jakos bardzo ciezko, myslalem ze bedzie ciezej. W kazdym razie mocno scheatowane jest nabijanie leveli ;P Zwlaszcza przy niektorych czarach ktore rzucasz na siebie (np shield z alteration ;p) I ogolnie nie jest zle... Ale ememiks przesadza troszke... na poczatku jest prosto, ale gdy sie potem trafi do innych dungeonow i trzeb walczyc z trzema cieciami naraz to jest troche gorzej. a gdyby mana sie nie odnawiala to imo byloby glupie... Mag atakuje tylo czarami, jakbym chcial mieczem sie bawic to zadawlbym 2 dmg (tymczasem postac ktora zainwestowala w blade zadaje 6 O_o). Jaki wiec by to mialo sens gdybym co 3 czary musial buteleczke many zuzywac? Poza tym zostalo to nadrobione iloscia many ktorą kosztuja czary. Mozna kupic nawet takie za 650... A ja przy najmocniejszych ustawieniach z najwiekszym boostem do many na poczatku gry mam 210 O_O Co iecej tutaj coraz lepsze czary koszstuja coraz wiecej many. Np wyjsciowy flare ktory zadaje 6 pkt dmg i zabiera 8 many, a potem shock ktory zadaje 10 pkt dmg i koszstuje 20 many, a potem flare bolt (czy jakkolwiek sie to nazywa...) ktory zadaje 20 pkt i kosztuje 47 many O_o Tak wiec prosze nie narzekac ze jest latwo.

Zreszta jest w opcjach suwak ktorym mozna zmienic poziom trudnosci. Wiec... ;]

Jesli chodzi o questy to styx uwazaj jak dajesz spoilery... skasowalem posta.

Nie, gray fox to taki 'robin hood'. I w sumie tyle o nim wiem poki co ;]

Senti, jak to jest u ciebie (na x'sie) z achievementami? Masz jakis spis tego? Jakies menu? Cokolwiek? Bo ja na pc w ogole tego nei widze... nie wiem czy cos mi umknelo, ale wydawalo mi sie ze to wersja pc ma miec achievementy? A moze? O_o

Edit. Ok, doczytalem do konca i jednak sie pomylilem. Anyway mozesz senti napisac jak wygladaja te achievementy? Co to jest itd itp?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.