Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Elder Scrolls IV: Oblivion
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Dante
No to pięknie zaczynają się poważnie nabijac z graczy. Ale za to kiedy powstanie scena modowa takie zagrania im się nie opłacą już tak bardzo.
Maiden
ps: a - żeby było zabawniej, dowload dostępny jest jedynie dla graczy ze stanów, kanady, anglii, hong kongu, tajwanu, koreii, australii i nowej zelandii. ci, którzy założyli konta na inne niż anglia kraje europy, mogą się cmoknąć - przyznajcie, że to świetny żart ze strony bethesdy: uk jako jedyny godny uwagi kraj w europie?

Ale bedzie awantura na xbox.com/forum xD

Petycja do Bethesdy itp ;P
Diabeu
płatne dodatki to była kwestia czasu, ale do cholery, jakieś blachy na kobyłę to zdeka za mało

na przyszłość niech zdeka pomyślą zanim coś wrypią - z drugiej strony kto "ci" każe kupować?
Trzcina
Dla dobrego zdrowia x'owcow nie wkraczajmy na temat dodatkow jakie pojawily sie na PC wink.gif Ja nie chce nic pisac na ten temat bo zaraz ktos mi powie ze spamuje, albo cos O_O Ale takiego plugina/moda poki co od bethsedy nie dostalismy smile.gif Niemniej uwazam ze to jakas kpina, zeby bylo to tak koszmarnie drogie... zwlaszcza ze przezciez CS jest normalnie udostepniony confused.gif

PS. Dante scena modowa juz od dawna jest... do tej pory powtalo jakies... conajmniej 450 roznych 'rzeczy' smile.gif
Diabeu
3cinka, bo wrzodów dostaniesz, jak chcesz topic o modach do wersji PC to w Kąciku RPG będzie ideales
Trzcina
Ja nie potrzebuje takiego tematu ;] Po prostu pisze ze jak ktos wejdzie na ten temat, to moze sie to skonczyc wielka awantura smile.gif
Dante
Tak się zastanawiam jak jest maksymalny poziom do zdobycia w tej częsci???
Bo wydaje mi się że przy 40 wszyctkie statsy to juz dawno max (sam mam 18 i 4 główne statystyki (magia siła wytrzymałosc siła woli) z których kjorzystam po około 90)
Trzcina
Te statystyki nie maja zadnego znaczenia jesli chodzi o lv. Tylko i wylacznie poziom twoich major skills.

Nie widzialem nigdzie info o max lv, ale biorac pod uwage fakt ze sa postacie ktore zaczynaja z luck 50, a luck mozna podwyzszac tylko o 1 punkt na lv. To albo minimum 50 lv bedzie max, albo nie da sie nabic statsow do konca wink.gif

Sadze ze to bedzie wiecej niz 40. Ja mam 28 lv, a poziomy skilli - 2 na okolo 83 - 3 na okolo 75 - 2 na okolo 60 O_O. Tak wiec...
walker_san
czytalem gdzies ze maksymalny level do zdobycia to 55
Zeratul
mam takie drobne pytanie, pewnie kretynskie albo smieszne, ale gram wojowniko-magiem, wlasnie skonczylem questa z tym posagiem azura, azara or whatever i lece tluc wampiry w jaskini, mam na liczniku 12h i...(!!!) 4 lvl postaci... jaki level wy mieliscie w okolicach tego miejsca? bo cos wydaje mi sie, ze mam lekko za maly... w sumie za duzo to walk nie stoczylem... co robic? udac sie na arene ponabijac troche expa?

a co do suchego chleba dla konia, to musze sie zalogowac na XL, bo sie nie logowalem z 2 tyg... mam chyba gdzies zachowane 800ms points...
ping
W tej grze nie ma expa, w tej grze masterujesz umiejętności wink.gif masteruj swoje główne skille a szybko nabijesz level smile.gif
Ja powoli mam dosyć! Kiedy ta gra się skończy! Gram już 26 godzin i nie moge się skupić na niczym innym biggrin.gif (oczywiście pozytywnie - dawno się tak w żadną gre nie wkręciłem wink.gif )
Hlipo
Ja po około 12 godzinach miałem 2 level – głównie zwiedziałem świat.
Spróbuj się przespać mi tak podskoczył level
Trzcina
Lol! ;PPPP

OK, tak dla scislosci. Zeby nabic lv, musisz najpierw podwyzszac swoje 'MAJOR SKILLE' czyli te glowne, ktore sa najpeirw wymienione w menu. Jak to zrobisz to potem MUSISZ sie przespac w LOZKU (nie wystarczy wait) zeby awansowac na wyzszy lv.

Jak nie dostales od dlugiego czasu lv to popatrz czy nie masz na dole takiej ikonki ze strzalka do gory... bo to oznacza ze dostales lv smile.gif

PS. Nie, nie masz za niskiego lv, w tej grze nie mozna miec zbyt niskiego lub zbyt wysokiego. Wszystko jest dopasowywane do twojego poziomiu... Wiec smile.gif
MaxVarEmreis
SPOLER QUESTOWY dotyczacy zadania na farmie koło Chorrol

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Matrox
QUOTE(MaxVarEmreis @ 4 04 2006, 19:59) *

SPOLER QUESTOWY dotyczacy zadania na farmie koło Chorrol

Chodzi dokładnie o obrone farmy przed goblinami. Zrobiłem ten quest ale niestety dwóch synów właściciela zgineło ( nie miałem szans z 3 falami goblinów i to tych lepsiejszych). Nie dostałem przez to nic w nagrode. Pytanko. Moze komus jakos sie udało ich obronic i wie jaka była za to nagroda. Moze warto było sie meczyć?? smile.gif

W nagrode dostajesz miecz ktory zadaje obrazenia od mrozu (dokladnych statystyk nie pamietam).

Niech ktos da namiary na jakis kupcow co kupuja kradzione rzeczy ;]
ping
QUOTE(Matrox @ 4 04 2006, 20:11) *

Musisz się zaciągnąć do gildii złodziei wink.gif zrobisz to w Imperial City, gadaj z wieśniakami z waterfront na temat Gray Foxa (Kojarzy mi się z Grey Foxem ;p) a naprowadzą Cię na kolesia który organizuje nabór do gildii, oczywiście będziesz musiał przejść pewną próbę ale nie spoiluje sam zobaczysz tongue.gif
MaxVarEmreis
QUOTE(ping182 @ 4 04 2006, 22:16) *

Musisz się zaciągnąć do gildii złodziei wink.gif zrobisz to w Imperial City, gadaj z wieśniakami z waterfront na temat Gray Foxa (Kojarzy mi się z Grey Foxem ;p) a naprowadzą Cię na kolesia który organizuje nabór do gildii, oczywiście będziesz musiał przejść pewną próbę ale nie spoiluje sam zobaczysz tongue.gif

A mi jakas Dunmerka jak byłem w Charrol dała tajna natatke z zaproszeniem do tej gildii hehe. Spacerowałem sobie spokojnie w nocy o ona podeszła i mi wcisneła ten papier biggrin.gif. Jak ja chciałem wypytać to odpowiadała że jest tylko kurierem i nic nie wie smile.gif. Nawet nie wiem czemu mi to dała jak nie miałem zamiaru wstepować do nich heh
Zeratul
QUOTE(MaxVarEmreis @ 4 04 2006, 21:33) *

A mi jakas Dunmerka jak byłem w Charrol dała tajna natatke z zaproszeniem do tej gildii hehe. Spacerowałem sobie spokojnie w nocy o ona podeszła i mi wcisneła ten papier biggrin.gif. Jak ja chciałem wypytać to odpowiadała że jest tylko kurierem i nic nie wie smile.gif. Nawet nie wiem czemu mi to dała jak nie miałem zamiaru wstepować do nich heh

mnie tez to dala, zaproszenie do mrocznego bractwa tez dostalem razem z jakims sztyletem...
ping
i to jest w tej grze piękne smile.gif każdy przeżywa przygodę na inny sposób. Podoba mi się też że w niektórych questach mamy różne drogi zakończeń.
lavatekk
mam problem z questem a więc UWAGA spojler

Dante
QUOTE(MaxVarEmreis @ 4 04 2006, 22:33) *

A nie siedziałeś w pudle przed tym. Znaczy czy nie byłeś w więzieniu przed tym jak dali ci tą karteczke?
Bo chyba pobyt w tym miejscu powoduje u nich zainteresowanie twoją osobą.
sentinel
QUOTE(sentinel @ 4 04 2006, 03:32) *

po pierwsze primo, małe sprostowanko - podana przeze mnie przybliżona cena była ceną nie za sam dodatek a za 500 ms points, czyli minimalną ilość punktów jaką można nabyć via live - ot, pośpiech, roztargnienie.

bethesda poinformowała, że ten sam dodatek dostępny będzie również dla posiadaczy wersji pc, niemniej będzie minimalnie tańszy. przyczyn nierównego (bądź co bądź, choć różnica liczona jest w centach) traktowania graczy firma nie podała, lecz sprawa wzbudziła na zachodzie na tyle duże kontrowersje, iż bethesda wydała specjalne oświadczenie w tej sprawie (dot. także polityki cenowej przyszłych dodatków). cała seria downloadów została czasowo wycofana (tak - bethesda planowała całą serię podobnych armor packów w cenie kilku dolców za sztukę...), a specjaliści od pr już dwoją się i troją, by firma wyszła "z opresji" z twarzą.

jednymi z mocniejszych argumentów graczy były niezliczone ilości podobnych dodatków do morrowinda, które udostępniane były za darmo, oraz fakt wydania w promocyjnej cenie wersji 'game of the year' (także na xboxa), zawierającej całe packi takich dodatków. fakt, iż teraz firma planowała kasować po kilka dolarów za każdą zbroję (ponoć ostateczna kwota za wszystkie dodatki - licząc, że byłoby ich tyle co w przypadku morrowinda - mogła sięgnąć ponad setki dolarów przypadającej na jedną sztukę samej gry), bethesda tłumaczy w dość pokrętny sposób (oblivion to inny tytuł niż morrowind, więc wymaga innego podejścia do kwestii downloadów - oby bungie nie podchwyciło tematu, bo w halo 3 będziemy płacić za każdy kolor zbroi osobno ;-P).

//edit: i tak na zakończenie pocieszająca wypowiedź jednego z oficjeli:

Pete Hines: Right now we don't have plans to do any free mods (for Xbox 360). We don't ever get involved with fan-created content, on any platform, so taking some of that and releasing it on Live is not something we'd ever do.

ps: jeśli któryś z modów uzna to za stosowne, wątek downloadów można wydzielić z tematu i przenieść do nowopowstałego w kąciku rpg.
Matrox

Wiem gdzie przystapic do nich bo dostalem ten list ale myslalem, ze moze moge opchnac te przedmioty bez przylaczania sie do nich smile.gif
Piechol_Jr
Ile (pipi) można czekać na paczke z DvdCrave? Wysłali mi ją w poniedziałek zeszłego tygodnia i do teraz jej (pipi) mać nie mam! Ale sie wpieniłem. A Oblivion czeka!
Diabeu
ja raz czekałem miesiąc, przesyłka zwiedziła Singapur między innymi
Trzcina
Lavetek nei kazdy musi wiedziec ze po kupnie domu bedzie tak a nie inaczej... staraj sie wkladac cos w ramki spoilerowe, jezeli juz uznales to za spoiler, ok?

MAsz tu rozwiazanie:

Tak swoja droga ciekawy jestem w jaki sposbo bethseda chciala uniknac nielegalnego rozprzestrzenia sie tego armora u graczy PC, nie wierze zeby nie dalo sie tego w jakis sposob z gry wydobyc i pusic free w net...

I maja za swoje... ;p
ikkyu
QUOTE(Piechol_Jr @ 5 04 2006, 09:26) *

Ile (pipi) można czekać na paczke z DvdCrave? Wysłali mi ją w poniedziałek zeszłego tygodnia i do teraz jej (pipi) mać nie mam! Ale sie wpieniłem. A Oblivion czeka!

Mam identyczna sytuacje i w zwiazku z tym to samo cierpienie, ale trwam bez tv trwam.smile.gif Licze ze dzis do wieczora pogram. Bylo by cudnie gdyz mam 4 dni wolnego wiec moglbym spokojnie liznac poczatek.smile.gif
ping
mam takie pytanie do posiadaczy wersji core bez dysku - czy da się normalnie grać w obliviona bez dyskacza? Czy będą koszmarnie długie loadingi i problemy? tongue.gif bo nie mam hdd i nie wiem czy warto wybecalować kasę na konsolową wersję gry.

mam takie pytanie do posiadaczy wersji core bez dysku - czy da się normalnie grać w obliviona bez dyskacza? Czy będą koszmarnie długie loadingi i problemy? tongue.gif bo nie mam hdd i nie wiem czy warto wybecalować kasę na konsolową wersję gry.
lavatekk
dzieki Trzcina

sorki, ze nie zrobiłem ramki, ale nie wiem jak confused.gif

tak sobie doszedłem do wniosku, że jak ktoś nie ma za dużo wolnego czasu to niech się nie zabiera do tej gry, bo strasznie wciąga i jest masakrycznie długa, najlepsze, że nie trzeba być wyspecjalizowanym w danej klasie, żeby należeć do gildi, tak więc teraz fighterem zacząłem zaliczać gildie magów blink.gif
Piechol_Jr
Może mi ktoś powiedziec czy duze sa roznice w wartosciach obronnych zbroi lekkich i ciezkich? Bo jestem ciekaw, czy light armor wymasterowany na 100 moze rownac sie heavy armor.
Trzcina
Roznice sa dosc znaczne. Ale light armor na 100 punktow daje bonus plus 50% defensa... Wiec w sumie wychodzi podobna wartosc smile.gif

Przy czym plusem ligth armor jest lepsza skutecznosc czarow, oraz to ze szybciej dochodzimy do lv na ktorym noszony ekwipunek nas nie obciaza.

Lavetek. Jak klikniesz 'odpowiedz' (nie 'szybka odpowiedz'!!) to tam na gorze masz rozne przyciski i jest tez taki, ktory jest odpowiedzialny za spoilery smile.gif

Ping, z tego co mi mowil ozi to momentami gra zaciagala tak ze szlag go trafial (przy czym chwile pozniej padla mu konsola ;p wiec mozliwe ze bylo to polaczone ;p) ogolnie przy czytaniu danych z plyty widac male przeskoki przy kazdym 'loading area' (ogladalem filmik z xboxyde). Opieram sie na tym co mi mowil ozi... ;p
Matrox
Pytanie

Zeratul
QUOTE(Matrox @ 5 04 2006, 14:54) *

Pytanie

Przeszedlem dzisiaj questa w ktorym trzeba bylo sie dowiedziec gdzie gosc schowal lup, zarowno gosc jak i kobieta gadali o wielkim lupie, oboje obwiniali sie o morderstwo itd. gdy w koncu znalazlem ta skrzynie to bylo tam tyle zlota co kot naplakal, ja cos przeoczylem czy faktycznie ten wielki skarb to kilkadziesiat monet ?

nie tylko ty byles rozczarowany...

Btw. sciagnalem te zbroje dla konia, kosztowala nie 300, a 200ms wiec nie tak zle, ale jeszcze nie widzialem jak sie prezentuje, gdyz byla 1 w nocy i chcialem juz isc spac...
Ozi
QUOTE(Trzcina @ 5 04 2006, 15:32) *
Ping, z tego co mi mowil ozi to momentami gra zaciagala tak ze szlag go trafial (przy czym chwile pozniej padla mu konsola ;p wiec mozliwe ze bylo to polaczone ;p) ogolnie przy czytaniu danych z plyty widac male przeskoki przy kazdym 'loading area' (ogladalem filmik z xboxyde). Opieram sie na tym co mi mowil ozi... ;p

Trzcina odrobinę przesadza - gra tylko raz dostała takiej czkawki, że myślałem, że konsola tego nie zdzierży. Faktycznie wyglądało to tragicznie, przez chwile nawet nie działały żadne przyciski... ale potem wsio się doczytało i było dobrze.

A jesli chodzi o loadingi... są zauważalne ale naprawdę na dłuższą metę nic a nic nie przeszkadzają. Trzcina gra na kompie, tam wsio leci prosto z dysku więc nie ma takich problemów.

Gra jest świetna i jak tylko odzyskam konsolę - hyh.gif - zaraz do niej wracam.
ping
Też gram na kompie i dlatego pytam tongue.gif bo wygodniej byłoby mi się wyłożyć przed TV biggrin.gif
MaxVarEmreis
Trzcina mam pytanko. Jak sobie radziłes z brakiem many. Bo mnie czasami cholera bierze. Rzucam 4-5 mocniejszych fire ball'i i na tym konczy sie moj udzial w walce smile.gif. Jak jest jeden przeciwnik to lajcik bo mozna probowac uciekac, ale jak jest wiecej to klops. Niby mozna robic potki, ale materialu na nie jak na lekarstwo, obchodzic las trzeba strasznie. Wiadomo jak masz juz kase to kupujesz, a wczesniej jaks sobie radziles??
Trzcina
Wczesniej musialem sobie kase zrobic ;] Dzieki alchemii wlasnie. Kupujesz 2 skladniki, kazdy kosztujacy po 2 zlota a potem sprzedajesz plyn za 40.

Poza tym ja non stop maksowalem intellgicene i willpower, praktycznie za kazdym razem po 3 - 5 punktow w to. A zaczynalem z bonusem 10.

No i itemy ktore dodaja many... jak tylko zrobilem questy gildii magow to enchant i +7 int do kazdego z itemkow.

No i zazwyczaj staralem sie wlaczyc z jednym przeciwnikiem na raz... No i przez dluuugi czas puszczalem najlabsze czary (flare 6 dmg - 8 many) bo inaczejk bylo krucho. Ogolnie z mana jest krucho i trzeba sie pilnowac smile.gif
MaxVarEmreis
QUOTE(Trzcina @ 5 04 2006, 19:38) *

Wczesniej musialem sobie kase zrobic ;] Dzieki alchemii wlasnie. Kupujesz 2 skladniki, kazdy kosztujacy po 2 zlota a potem sprzedajesz plyn za 40.

Poza tym ja non stop maksowalem intellgicene i willpower, praktycznie za kazdym razem po 3 - 5 punktow w to. A zaczynalem z bonusem 10.

No i itemy ktore dodaja many... jak tylko zrobilem questy gildii magow to enchant i +7 int do kazdego z itemkow.

No i zazwyczaj staralem sie wlaczyc z jednym przeciwnikiem na raz... No i przez dluuugi czas puszczalem najlabsze czary (flare 6 dmg - 8 many) bo inaczejk bylo krucho. Ogolnie z mana jest krucho i trzeba sie pilnowac smile.gif

No ja tez maksuje inta i will. Za kazdym poziomem dzieki temu czary sa troche "tańsze". Ale to żmudne smile.gif.
Musze sie w takim razie tą alchemia pobawić heh.
Pierwszym Flare to ja już dużo nie zdziałam. Mam 13 lv i goście robia sie twardzi, naprawde twardzi ( chodz jest jeden plus tego, skapletowałem sobie już komplecik mitrilowy, jeszcze tylko hełm musze znaleść).
Jako przykład podam to co miałem wczoraj. Ide sobie laskiem spokojnie, nagle włacza mi sie muzyka, no to szykuje sie do walki. Przyzwanie potworka i czekam. Nagle wyskakują mi z ciemności 2 trole biggrin.gif. Wypsztykałem sie z many dosc szybko, a ich ledwie zadrasnołem. No to co mi pozostaje. Zmykac biggrin.gif ( z jednym bym sobie jeszcze poradził ale z dwoma w otwartym terenie szans nie miałem). Jedyny pomysł jaki mi wpadł do głowy, to wybiec na droge i uciekac w strone miasta jakiegoś. Przy tym modlić sie zeby jakiś zbrojny na drodze sie pojawił smile.gif. Po jakiś 5 min biegu goniły mnie 2 trole, czarny niezwiedz i jakas dzika swinia rolleyes.gif . Masakra. Całe szczeście spotkałem niedaleko Chorrol mojego wybawce w postacji konnego zołnierza Imperium heh, który skutecznie wybawił mnie z kłopotów. A wszystko przez brak many....

P.S Co najlepiej kombinowac w alchemi?? Co najdrozej sie sprzedaje.
Matrox
Ostatnio tez mialem podobna sytuacje tylko w moim przypadku problem nie polegal na braku many bo gram knightem, szlajalem sie po jaskini i popsulem prawie wszystkie broni, zostal mi tylko scyzoryk (4 ataku smile.gif ), a gonily mnie 4 trupy (nie byly to te co padaja po 2 strzalach w pysk) ale dalem rady (musialem bo nei bylo dokad uciekac smile.gif )
ping
Ja na początku kupowałem byle jakie integrenty i robiłem na pałę byle jakie potiony az wymasterowałem skilla do jakiegoś 50 poziomu - wtedy przy odpowiedniej aparaturze każdy Twój potion jest sporo wart wink.gif
Trzcina
Hehs max, jesli chodzi o potworki spotykane 'tak o na otwartej przestrzeni' to sa one najtruniejsze i najtwardsze z jakimi ja sie spotykam (raz dostalem trzech minotaurow... i bylo po zawodach). OGolnie wtedy to lepiej spindalac ;p Ale jesli juz jestes zmuszony do walki to pamietaj o dwoch rzeczach. Po pierwsze czar obnizajacy resty o 100%. Jest mniejwiecej w cenie jednego czaru ofenswynego (u mnei jakos kolo 50 many) a sprawia ze KAZDY nastepny czar jest warty 2x wiecej. Bo zadaje 2x wiecej damage.

Najlepiej zrobic sobei taki czar w university, wymaga tylko 50 lv destruction. Ja sobie zrobilem fire weakness 100 punktow (max) trwajacy 20 sekund. W 20 sekund zdazysz sie zazwyczaj wyprztykac z many wiec wiecej nie jest ptorzebne. Taki czar BARDZO POMAGA zaoszczedzic mane i szybcije zabic stworki.

Druga sprawa to pamietaj o zywiolach, rozne stworki sa na rozne rzeczy odporne bardizej lub m niej, trzeba znalezc czar ktory dobrze dziala w danej sytuacji. Raz fire, raz ice, raz shock a na pewno bedziesz w stanie zabic wiekszosc tego co napotkasz. No chyba ze wyskocza ci trzy stworki w otwarytm swiecie... wtedy to lepiej jednak znikac ;p

Co do alchemii, to tak jak ping napisal dopoki nie bedzie 50 punktow w skillu to nie ma sie za bardzo czym bawic. Zreszta ja w ten sposob nigdy potionow do odnawiania many nei robilem, ogolnie to bardoz malo z takich potionow korzystalem. Alchemia jest super w momencie jak masz expertowe wersje narzedzi od alchemii. Wtedy mozesz np robic plyny 'feather 100 na 300 sekund', albo 'light 99 stop na 300 sekund' albo pare innych przyjemnych.

Nie zauwazylem tez zeby cena szla jakos super do gory... u mnei to zazwyczaj bylo okolo 40 nawet za najgorsze smieci. Tylko ze trzeba to sprzedawac dobremu sprzedawcy. Dla mnie najlepszy byl koles od questu z nirnrotami (w knajpie w skingrad) przy odpowiedznim disposition (hehe 100 z czaru ;p) kupowal po 80% wartosci itemu.

Jest jeden minus takiego zdobywania kasy, dosc szybko lv sie laduje...

Podsumowywujac, czar zanizajacy resty o 100% to podstawa. smile.gif
ping
Hmm Trzcina nie zrozumiałem tongue.gif to źle że level się szybko ładuje?
a jak już przy nirnrootach jesteśmy to omg z tym miałem problem
Trzcina
Ping no to wlasnie on. Nagroda za zrobienie tego naprawde trudnego questa (chyba w sumie 10 godzin mi zajelo O_O ) jest imo tragiczna...

Ping, zle i nie zle. Im szybciej nabijasz poziom tym trudniejsze stworki sa :>
ping
Co do tego levelu to po części racja, niby jesteś bardziej napakowany i powinno być łatwiej ale jednak świat leveluje z Tobą, fakt ludzie się skarżą. Ja jeszcze jestem na 14stym i nie jest tak źle, no pojawiają się flame atronachy w pobliżu wrót oblivionu ale ogólnie to wybijam jakieś nieszczególne trolle i wilki.
Trzcina
Zle mnie zrozumiales... ja zrobilem te sama czesc co ty ;P Nie mam ZIELONEGO pojecia gdzie uskladac kolejna ;PPP Ale sam koles powiedzial ze wlasnie to bedzie nagroda; ]]]
ping
Chyba że tak tongue.gif nie no myślałem że jeszcze jakiś bonusik by dorzucił np. Grandmaster tools czy coś biggrin.gif Pamiętam jak w shadeleaf corpse zebrałem 3 nirnrooty i wykorzystując informacje wyczytaną podczas loadingów że roślinki odrastają czekałem tam pare dni i nic nie odrosło tongue.gif. Ta roślina jest jak paczki w GTA, nawet w statystykach pisze ile uskładaliśmy smile.gif
MaxVarEmreis
Ja mam dwa te zielska narazie biggrin.gif

Trzcina a w jakim miescie mozna nabyć słabsza wersje tych czarów obnizajacych odporności?? Wogóle jaka to szkoła??

No juz dawno zauwazyłem, że warto eksperymentować rożnymi zywiołami na rożne stworki smile.gif.

A ja sobie przyzywam Flame Atronachy biggrin.gif. IMO minusem jest to, że tylko jednego towarzysza mozemy przyzwac. Mogli by to jakos podzielic np jeden zywiołak, jeden trup, jedena Deadra biggrin.gif. A tak BTW lubie w gildiach magów czasami rozpierdziel zrobic ( fajne czary i potworki przywołuja heheh).

Trzcina to czego uzywasz do regeneracji many??

Ide do tego Uniwersytetu i ide biggrin.gif. Juz 16 godzine hehe. A dopiero 3 rekomendacje mam tongue.gif. Masakra jaka ta gra jest rozbudowana i jak wielka. Cos czuje, że to bedzie chyba jeden z dłuzszych moich RPG smile.gif
Trzcina
Do regeneracji many? Najczesciej uzywam 'wait' tongue.gif A w trakcie walki... biegam dookola, willpower na 100 i sporo many robia swoje wink.gif

Nie pamietam w jakim miescie mozna nabyc czary od weaknessow. To jest szkola 'destruction'... w Skingrad sprzedaja czaru od destruction? Nie pamietam dokladnie ;P W sumie to zawsze jak wchodze i wychodze z gildii magow to sie ekran loadingow z tipsem pokaze wiec... ;P

Przy czym tam kupisz czar max 25% weakness. Imo grajac magiem, dostac sie do uniwerku to pierwsza rzecz jaka powinno sie zrobic. smile.gif

A gdyby mozna ylo wiecej niz jednego stworka przyzwac to bylaby to najlepsza szkola ze wszystkich ;]
ping
Co nam właściwie daje dostęp do arcane university bo mi coś umknęło?
Trzcina
Mozliwosc robienia sobie samemu czarow, wybierasz rodzaj czaru, np fire damage, potem ile ma zabierac damage, potem na ile sekund ma byc, wybierasz tez czy ma byc na target czy na touch, albo np Restore Health, wybierasz na kogo ma dzialac, touch, self, target i ile ma leczyc itd itp w zaleznosci od czaru.

A drugi 'bonus' to mozliwosc enchantowania sobie itemow za pomoca kamieni smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.