Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WRC 5 - WRC Rally Evolution
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4
ash77
opisz łaskawie co znaczy "niezbyt fajnie sie tym jeździło".A który samochód ma według was najfajniejszy styl jazdy (Poprostu który samochód preferujecie)?
A pytanie w związku z GR N zadałem sentinelowi bo z jego wypowiedzi wynika że ma gre osobiście na chacie.
Prozac
To znaczy, że jazda tym była dla mnie po prostu nudna i nie jarało mnie to tak jak jazda ośką albo wurcem. A po drugie można tym było jeździć tylko pojedyńcze odcinki co mnie troche zniechęciło do n'ki.
sentinel
gr n nie ma jako takiej, są za to auta teamów niezależnych (niefabrycznych).
speedi torun
Ponieważ Senti milczy twisted.gif macie tutaj playtest z gry.
http://uk.playstation.com/previews/preview...EV&linktype=GRS
Zapnijcie pasy i czekajcie na najlepszego wurca w historii laugh.gif Wcale nie będzie tak żle, mimo iż jest tak drastycznie obcięta ilość tras. Będzie rally cross i przepychanie barami na on-line z prawdziwymi graczami biggrin.gif Niezła jazda się szykuje happy.gif
Martwi trochę zapis z Release date: 28th October 2005 , bo myślałem że jutro juz zasiąde......... No chyba że Polska to inny, dziwny, kraj i będzie szybciej rolleyes.gif
sentinel
senti milczy nie bez powodu (patrz wcześniejsze posty ;->), a co do najlepszego wuerca w historii - no nie wiem, nie wiem... ;-)
SM1
QUOTE(sentinel @ 25 10 2005, 13:45) *

senti milczy nie bez powodu (patrz wcześniejsze posty ;->), a co do najlepszego wuerca w historii - no nie wiem, nie wiem... ;-)

Najpierw punktujesz jakiegoś posta w stylu „pijanego zająca” następnie szybko go usuwasz (Bogu, dzięki - ale i tak go zdążyłem przeczytać) a potem się, żalisz, że ludzie walą Ci na skrzynkę?
1)Gdzie się podział profesjonalizm? (wjazd na ambicję)
2) tak wiemy RBR jest najlepszym wg Ciebie WRCakiem
3) taaak, tak wiemy brak czasu:)
ash77
QUOTE(sentinel @ 25 10 2005, 13:24) *

gr n nie ma jako takiej, są za to auta teamów niezależnych (niefabrycznych).

Senti czy ty sie w ogóle znasz na rajdach troche? Bo ja po samych zdjęciach z gry widze że auta teamów niefabrycznych to wurce (klasa WRC) z lat poprzednich oklejone w barwy zespołów niefabrycznych a nie GR N (samochody tej klasy jeżdzą np: w Mistrzostwach Polski).
Co do drastycznego obcięcia ilości tras, czy może ich długości? Bo jak obcieli długość to jakoś przeboleje ale jak obcieli ilość (mniej niż 6 osów w każdym kraju) to będzie śmieszna gra. Bo pomyślcie sobie sławny Rajd Monte Carlo rozegrany na np:20 km to kaszana.
Napiszcie jaki samochód najlepiej preferujecie w WRC4. Ja najbardziej lubie 307.
Prozac
Ja też upalam 307'ką ale w nowym wrc bankowo bede katował 206'ke
sentinel
QUOTE(SM1 @ 25 10 2005, 14:06) *
Gdzie się podział profesjonalizm? (wjazd na ambicję)
sm1, ty mi na ambicję nie wskakuj, tylko czytaj moje posty :-) - wyraźnie dałem do zrozumienia, iż zostałem od tematu wrc odsuniety. nie będzie ani żadnych przecieków z mojej strony, ani recenzji. temat przejął ktoś inny. kropka.

QUOTE(ash77 @ 25 10 2005, 14:27) *
Bo ja po samych zdjęciach z gry widze że auta teamów niefabrycznych to wurce (klasa WRC) z lat poprzednich oklejone w barwy zespołów niefabrycznych a nie GR N
mam nieodparte wrażenie, że obaj napisaliśmy to samo. :-)
SM1
Senti! Ok.! nie będziesz recenzował - dobra! Odsunęli Cię od tematu – trudno!
Ale już się garnąłeś i nie wierzę, że nie masz nic to powiedzenia w tej sprawie?!
- już wiemy, że będzie asysta przy skręcaniu(całe szczęście, że można ją wyłączyć)
- blur przy większym speedzie!
- nie bardzo załapałem moment lądowania twojego wrc-aka na dachu jakiegoś domku hehehe
(coś tam napisałeś w usuniętym poście – wystarczy rozwinąć wątek:)
ale skoro idziesz w zaparte.... nic nie widziałem, nic nie słyszałem....a moze Ci się nie chce?smile.gif
żebyś w tym temacie był tak rozmowny jak w Shadow of the Colossus:)
KILL
Tylko nie mowcie ze recke skrobie ten pochlaniacz hamburgerow LOSER confused.gif
sentinel
QUOTE(SM1 @ 25 10 2005, 15:16) *
Senti! Ok.! nie będziesz recenzował - dobra! Odsunęli Cię od tematu – trudno!
Ale już się garnąłeś i nie wierzę, że nie masz nic to powiedzenia w tej sprawie?!

ależ sm1, słusznie się domyślasz, że powiedzieć/napisać to ja chcę bardzo dużo - i napiszę, tyle, że nie na łamach pe/forum (odsunięcie od tematu to odsunięcie od tematu).

ps: motyw z lądowaniem na dachu - chodziło o fizykę. :-)
speedi torun
QUOTE(ash77 @ 25 10 2005, 14:27) *

.................Co do drastycznego obcięcia ilości tras, czy może ich długości? Bo jak obcieli długość to jakoś przeboleje ale jak obcieli ilość (mniej niż 6 osów w każdym kraju) to będzie śmieszna gra. Bo pomyślcie sobie sławny Rajd Monte Carlo rozegrany na np:20 km to kaszana...............

No to będzie śmieszna gra, bo z tego co pisze na oficjalnej stronie gry, to liczba os-ów dla jednego kraju to 3. Także będziemy mieli cięcie o 50% w stosunku do części poprzedniej sad.gif . Prawda senti smile.gif

P.S. Normalnie gra pojawiła się na popularnym serwisie aukcyjnym z polską książeczką od Sony za 159zł. Uważam że dobra cena jak na nowość. I jest "with net play" smile.gif Normalnie kamień spadł mi z serca rolleyes.gif Napisz SM1 co tam w sklepie nie dla idiotów laugh.gif Czy już wystawili na półkę i w jakiej cenie wink.gif
sentinel
QUOTE(speedi torun @ 25 10 2005, 18:51) *
No to będzie śmieszna gra, bo z tego co pisze na oficjalnej stronie gry, to liczba os-ów dla jednego kraju to 3. Także będziemy mieli cięcie o 50% w stosunku do części poprzedniej :( . Prawda senti :)

prawda, prawda... :-) po trzy oesy na rajd, sumaryczna długość wszystkich odcinków w danym rajdzie - średnio 13-14km. a wspominali na oficjalnej stronie o braku automatycznej skrzyni? ;->
Yap
Hey Senti nie strasz ludzi!! Nie mogę uwierzyć, że będzie tak mało tras (i w dodatku tak krótkie). Przecież to byłoby uwstecznianie, a nie ewolucja. Takie harakiri nie pasuje do Evolution Studios. Z tym brakiem automatycznej skrzyni chyba przesadziłeś. Podaj link tego info.
sentinel
harakiri czy nie, fakt pozostaje faktem. a co do skrzyni - to już moje słowo nie wystarcza, potwierdzeń na necie mam jeszcze szukać? ;-> nie ma automatu, jest tylko manualna i pół-automat. :-)
KILL
No to swiety wincenty toz to evolucja ale wsteczne :[ (moze jeszcze gra nie odpali bez kulka Logitcha co ?? tongue.gif )
ash77
jeśli chodzi o skrzynie biegów to mi nie przeszkadza i tak w rajdówki gram na manualnej. A jeśli chodzi o długość jednego rajdu (ok15km) to programiści zabili gre jeszcze przed wydaniem do sklepów. I tak ma wyglądać zakończenie serii na PS2. Poprostu żałosne.
speedi torun
hehe..... jestem po pierwszej nocce z nowym wrc wacko.gif Zaczne od tego że reklama kłamie, bo pewien "idiota" poszedł do sklepu "nie dla idiotów" i kupił grę za 169zł. Przepłacił jakieś 5zł. (odliczając koszta wysyłki) ale grał o 24h prędzej laugh.gif biggrin.gif happy.gif

Po kolei:
- na pierwszy rzut oka gra się wydaje trudniejsza, sterowanie znane z poprzedniej części poszło w odstawkę, widać zdecydowanie naleciałości z Ryśka, i bardzo dobrze, choć do symulacji jeszcze daleka droga. Ci co liczą na arcadówkę myślę że mogą być rozczarowani, bo nad samochodem trzeba naprawdę mocno panować żeby nie wypaść z drogi (patrz chopki, koleiny na drodze itp.......)

- mistrzostwa zacząłem od klasy s1600 Suzuki Swiftem, generalnie z konkurencją komputerową nie ma większego problemu, no chyba że opuscimy drogę i kilka sek. poleci smile.gif
- zdecydowanie trudniej jest na asfalcie wprowadzić auto w poślizg na zakręcie, faktycznie trzeba się trochę powyginać przed dojazdem, żeby ładnie to zrobić slidem wink.gif

- wiele odcinków jest znanych z poprzedniej części, jednak są naprawdę poprawione graficznie (choć nie jest to jeszcze GT4) oraz inaczej ukształtowane terenowo (tzn. są odczuwalne koleiny mające duży wpływ na prowadzenie auta, albo np. liście na drodze we Francji gdzie łatwo wpaść w poślizg)

- co do wersji on-line, to można grać pojedyncze os-y albo rally-cross. W time trialu ustawiamy czas przejazdu z przeciwnikami, generalnie wszystko tak samo jak w WRC4, natomiast w RC ustawiamy ilość okrążeń. Wczoraj już była 10 największych maniaków WRC na live, trochę pograliśmy, ale jeszcze sony nie uruchomiło rankingu wink.gif A ten jest podzielony na klasy samochodów dostępnych w grze (to nowość excl.gif ) oraz standardowy Global Ranking czyli dużo grasz jesteś pierwszy laugh.gif Trochę to chore, bo gość który gra 10godz. dziennie i się wozi na 7-8 miejscu może przewodzić tej klasyfikacji. Myślałem że zrobią coś na podobe TRD2, gdzie liczy się to z kim jedziesz excl.gif Jeśli ktoś jest wyżej notowany i z nim wygrasz dostajesz więcej pkt., jesli gromisz gracza cieńkiego dostajesz mało happy.gif . To by miało sens.

Dobra, kończąc gra zbliżyła się do RBR jeśli chodzi o zachowanie auta na drodze i ilość os-ów w grze twisted.gif
Yap
Czy pokrywa sie wszystko to co było pisane wcześniej (brak automatycznej skrzyni, mniejsza liczba os-ów, krotsze rajdy)? To mnie najbardziej interesuje bo do modelu jazdy się przyzwyczaję. zawsze jest tak w przypadku WRC.
speedi torun
Tak, wszystko potwierdzam happy.gif Jednak z tą skrzynią to tylko teoria. W praktyce wygląda to tak, że na pół automacie auto samo przerzuca biegi w górę i w dół (czyli jak w automacie), jednak masz możliwość również samemu to zrobić w odpowiednim dla ciebie momencie wink.gif . Jednak mnie to nie bawi, bo cała frajda z grania jest na manualu i oczywiście z wyłączonymi pomocnikami o których wcześniej wspominał pewien zg.red blush.gif
A co do ilości tras, to i tak liczba około 50 os-ów nie jest zła, bo konkurencja miała zawsze tyle i było o.k. Teraz o nowym Colinie cicho (i dobrze, bo gra z każdym rokiem była coraz gorsza), cisza też o nowym Ryśku, więc nie ma się co zastanawiać tylko brać tej jesieni nowe wrc, bo też jest sporo grania wliczając jeszcze do tego Rally-Cross dostępny w opcjach, a tam też są dodatkowe trasy (pętle) niedostępne w trybie mistrzostw.
Jak już jestem przy R-C to powiem, że tu już All przeciwników jest wysokie twisted.gif Próbują walić w ciebie przy każdej okazji ninja.gif a opanować auto jest dość trudno po takim pchnięciu, więc żeby wygrać z nimi trzeba się nieźle napocić.
Grywalność tej gry napewno się zwiększa, jeśli ktoś ma możliwość grania on-line ninja.gif No ale to już niestety inna bajka i Polska smutna rzeczywistość wink.gif
KILL
QUOTE(speedi torun @ 27 10 2005, 19:29) *

Tak, wszystko potwierdzam happy.gif Jednak z tą skrzynią to tylko teoria. W praktyce wygląda to tak, że na pół automacie auto samo przerzuca biegi w górę i w dół (czyli jak w automacie), jednak masz możliwość również samemu to zrobić w odpowiednim dla ciebie momencie wink.gif . Jednak mnie to nie bawi, bo cała frajda z grania jest na manualu i oczywiście z wyłączonymi pomocnikami o których wcześniej wspominał pewien zg.red blush.gif
A co do ilości tras, to i tak liczba około 50 os-ów nie jest zła, bo konkurencja miała zawsze tyle i było o.k. Teraz o nowym Colinie cicho (i dobrze, bo gra z każdym rokiem była coraz gorsza), cisza też o nowym Ryśku, więc nie ma się co zastanawiać tylko brać tej jesieni nowe wrc, bo też jest sporo grania wliczając jeszcze do tego Rally-Cross dostępny w opcjach, a tam też są dodatkowe trasy (pętle) niedostępne w trybie mistrzostw.
Jak już jestem przy R-C to powiem, że tu już All przeciwników jest wysokie twisted.gif Próbują walić w ciebie przy każdej okazji ninja.gif a opanować auto jest dość trudno po takim pchnięciu, więc żeby wygrać z nimi trzeba się nieźle napocić.
Grywalność tej gry napewno się zwiększa, jeśli ktoś ma możliwość grania on-line ninja.gif No ale to już niestety inna bajka i Polska smutna rzeczywistość wink.gif

Hmm dlaczego smutna rzeczywistosc , szybkiego neta w polsce ma coraz wiecej ludzi gortzej z posiadaniem orginalow ktorych ceny sa dalej kolosalne ( 230 zl za PES5 w sklepie nie dla ubogich) , zastanawia mnie tez dlaczego na necie nie ma przynajmniej jednego dobrego teilera w wysokiej jakosci , czyzby Sony chwalilo sie tylko na pismie , a po zakupie gry okazuje sie przykra zeczywistosc. Hmm co do uzywania skrzyni auto czy menual to byl taki temat na forum nie bede po raz drugi rozpoczynal dyskusji (ale pul -auto i tak RULA tongue.gif)
speedi torun
No coraz bardziej szokuję mnie grafa w tej grze i efekty specjalne. Ostatnio byłem zszokowany na trasie w Japonii, gdzie jest odcinek brzegiem morza (znany z poprzedniej części) Jest taki bajer, żę woda obija się o betonowy brzeg i wlewa się na drogę. Taki delikatny sztorm. Efekt zaj.....sty rolleyes.gif Ciekawie też wyglądają spadające liście z drzewa po dzwonie z konarem laugh.gif
Prozac
Gierka wypas. Też wczoraj nabyłem w media za jedyne 149pln'ów i powiem wam, że teraz długo nie włoże innej płyty do konsoli. Już sie nie moge doczekac kiedyzasiąde do konsoli..... smile.gif
KILL
QUOTE(speedi torun @ 29 10 2005, 17:46) *

No coraz bardziej szokuję mnie grafa w tej grze i efekty specjalne. Ostatnio byłem zszokowany na trasie w Japonii, gdzie jest odcinek brzegiem morza (znany z poprzedniej części) Jest taki bajer, żę woda obija się o betonowy brzeg i wlewa się na drogę. Taki delikatny sztorm. Efekt zaj.....sty rolleyes.gif Ciekawie też wyglądają spadające liście z drzewa po dzwonie z konarem laugh.gif

zamiesc jakies screeny jak mozesz to co jest na sieci i na stronkach ign i gamespot to jakas zenada :| normalnie taka jakosc gorsza od WRC1 confused.gif , wlasnie jak to dokladnie jest z grafa ?? a dokladnie modele aut trasy to wszystko prezetuje sie lepiej niz w WRC4 ?? bo tam to wszystko piekne bylo i jak wrc5 wyglada gorzej a ma lepsze efekty to sr** na ta gre i wracam do wrc4 sad.gif
L0SER
Jakie jest WRC 5?
W skrocie - MA-SA-KRA:D
Tak dopracowanej gry rajdowej jeszcze nie bylo...
Nie chodzi tu o grafe, dzwiek, model jazdy, ale przede wszystkim o ogolny "feeling"...
Az czuje sie klimat rajdow...
Powiem wiecej - smigajac furkami w WRC, czulem nieraz to samo, co na pokladzie Lancera Evo VIII MR...
A to auto do wolnych nie nalezy:)

Kto nie ma - niech od razu leci do sklepu:)
KILL
QUOTE(L0SER @ 30 10 2005, 03:38) *

Jakie jest WRC 5?
W skrocie - MA-SA-KRA:D
Tak dopracowanej gry rajdowej jeszcze nie bylo...
Nie chodzi tu o grafe, dzwiek, model jazdy, ale przede wszystkim o ogolny "feeling"...
Az czuje sie klimat rajdow...
Powiem wiecej - smigajac furkami w WRC, czulem nieraz to samo, co na pokladzie Lancera Evo VIII MR...
A to auto do wolnych nie nalezy:)

LOSER prrzyznaj sie ile dostales za ta reklame tongue.gif , dobra wszystko pieknie tylko nikt nie wyjasnil kwestji tej rewolucji confused.gif jak to jest z tymi przeszkadzajkami ?? ( zepsute auta przeciwnikow, wybiegajacy ludzie , zwierzea) czy to wszystko nie pojawia sie zbyt czesto i powoduje takie wrazenie arcade gdzie ciagle sie cos dzieje i trzeba jak najszybciej reagowac ??
Prozac
Z tym to różnie.Nie raz na jednym oesie można minąć dwa auta a raz nie zobaczysz nic co miało by urozmaicić przejazd oesu. Nie przegieli z tymi uroizmaceniami.
ash77
panowie powiedzcie ile jest osów w jednym rajdzie i jakie są długie??
Prozac
3 os'y na rajd. Pierwsze są niezbyt długie kolejne już troszke lepiej.
KILL
to bardzo malo, nie zdaze sie nawet nacieszyc trasami sad.gif kurde
Prozac
Zdążysz, trasy są przecudowne:) Niejest ich za wiele ale nadrabiają urokiem:) No i to jak to wygląda to przechodzi najśmielsze pojęcie(bynajmiej moje)
sentinel
QUOTE(L0SER @ 30 10 2005, 02:38) *

chyba po wrc4... ;->
kts
Senti, ze niby WRC5 do (pipi) jest???
Prozac
nie wie co pisze, bredzi... wink.gif do sklepu marsz...smile.gif
sentinel
btw bredzenia ;-) - ciekawi mnie twoje rozwodzenie się nad rzekomo "przecudownymi trasami" i "przechodzącą najśmielsze oczekiwania oprawą" - czy ty grałeś w jakiekolwiek inne pozycje z gatunku?
Prozac
nie wychodze poza gatunek:) narazie moje odczucia sa narazie moze troszeczke subiektywne, ale gra naprawde jest zaje*ista:)
rysiek czeka na kierownice bo na padzie to sie nieda:P a w wrc da na padzie i jest super fajnie:)
ash77
widziałem gre tylko w sklepie dla idiotów ale nie widze skoku w oprawie w stosunku do wrc4(przynajmniej takiego skoku któru by tłumaczył krótkie trasy- że niby do pamięci konsoli sie nie mieszczą). Napewno dodają smaczku pierdoły w stylu morza w Japonii i spadających liści po dzwonie w drzewo. Mało tras to bardzo poważny minus. Trasy do 6km to kolejny minus. To ewolucja ale wsteczna. I nie podobają mi sie tłumaczenia że konsola nie pociągnie (bo pociągnie)dlatego takie krótkie trasy. I mało tras bo co bo sie nie mieszczą na krążku DVD. Programiści dali ciała. Gra wyszła w pośpiechu (koniec sezonu WRC trzeba wydać gre). Słyszałem plote o możliwości zmiany koła na osie (po złapaniu kapcia). Jeśli tak to proszę o szczegóły o co chodzi jakby.
Yap
Powoli zaczynacie potwierdzać moje najczarniejsze obawy. Nie wiem, seria WRC kojarzy mi się przede wszystkim z długimi, wymagającymi trasami i wrzucenie kilku smaczków w postaci uciekających kiboli (w zasadzie w WRC4 już to było) czy mijania uszkodzonych maszyn to zbyt mało. WRC4 jest znakomicie wyważone. Wszystko ma swoje odzwierciedlenie w miodności i radości z gry.
Zaaplikowanie do najnowszej odsłony mniejszej liczby OS-ów i skrócenie tras kłóci się z wizerunkiem serii. Więcej czasu chciałbym poświęcić tej gierce.
Prozac
to ja jakoś malo wymagający jestem bo mi sie podoba:P
KILL
Kuzwa ja nie wiem mialo byc (pipi) a jest tylko dobrz confused.gif ?? , powiedzciue czy ta czesc aby napewno jest lepsza od czwartej czesci?? bo jak nie to wracam do czworeczki biggrin.gif bo ta czesc dostarczyla mi tyle emocji jak zadna inna i jeszcze jedno trasy zgadzaja sie z tymi ktore byly w sezonie czy skrocono je bo konsola nie pociagnie confused.gif i czy krotsze trasy nie oznaczaja brak przepieknych pejzarzy w niemczech czy usa ?? sad.gif
jontek
Ej!!! A mozna chociaz przejechac kazda trase w dwie strony?? Mi by to juz wystarczylo... I napiszcie jeszcze jakie są kamery i ustawienia auta!
L0SER
Jeszcze nie ustaliłem, czy są reversy.
A kamery - z wnetrza, nad maska, pusty ekran oraz 2 z helikoptera...
Yap
Co to znaczy z helikoptera? Nie ma zza samochodu? Mam nadzieje, że jest więcej manipulacji. Przynajmniej taich jak były w WRC4 gdzie można było oddalić perspektywę dość daleko. Na to liczę. Czy może już się przeliczyłem?
Prozac
jest kamera z za samochodu oczywiście. w ustawieniach samochodu mamy wpływ miedzy innymi na twardośc opon, zysokość zawiasu, twardosc sprezyn i amorkówm, i to co było w poprzedniej części....
mozna się pobawićsmile.gif
speedi torun
Jak czytam te wasze wypociny w stylu "potwierdzaja się moje najczerniejsze obawy", "WRC4 jest znakomicie wyważone", "nie widze skoku w oprawie w stosunku do wrc4" to mnie krew zalewa twisted.gif

Niewidzieliście gry na oczy a piszecie takie pierdoły mellow.gif Słuchajcie się zg.reda Losera bo wie co pisze, że WRC RALLY EVOLVED to masakra.
Jest zdecydowany skok w stronę symulacji i nie jest to gra dla mięczaków!!!. Myślę że bardziej wpadnie ten tytuł w gusta zwolenników Ryska niż Colina rolleyes.gif Więc dziwię się troszkę postawie drugiego zg.reda który wiadomo co lubi happy.gif
Mimo iż trasy w nowym WRC są dla większości znane z poprzedniej części, można zapomnieć że się przejedzie je na pełnym gwizdku. W WRC4 to nawet wózkami Extreme przjeżdzałem na pełnym gazie wiele tras. W nowym wrc jest to niemożliwe już na poziomie klasy WRC, a co tu mówić o Extreme!!!!! Poprostu tu czuć jest zdecydowanie większą dynamikę tej gry!!!! I niespodzianki czychają na każdym kroku. Nawet głupie zjechanie jednym kołem z asfaltu może doprowadzić do bączka i wypadnięciem z trasy.

Także ci co mają czarne obawy i nie widzą skoku w oprawie w stosunku do wrc4 niech się jarają dalej znakomicie wyważoną grą. Ja wydałem na grę 169zł i napewno nie są to pieniądze wyrzucone w błoto wink.gif
KILL
Ale w moim odczuciu WRC4 i tak RULA (zwlaszcza trasy w niemczech :| )
Mimo wszystko po zaliczeniu wszystkiego w WRC4 i tak odczuwam niedosyt, WRC5 podobnie jak PES5 nie wprowadza nic ciekawego w samej grze poza trybem online , tak ze jak ktos czuje sie na silach stanac w szranki z najlepszymi plajerami w europie to WRC: RE jest dla niego jak znalazl , a ci co szykowali sie na dluzsze trasy wyczesana grafe niczym w GT4 w zamian otrzymali fange w pysk ale mimo to i tak sie nie poddaja i szarpna w WRC5 bo to fajna gra jest smile.gif
SM1
WRC Evolution….Pierwsze wrażenie? …. To jest to!!!!!!
Śmigam na kierownicy i jest to pierwszy szuter gdzie lepsze czasy kręcę na kierownicy a nie na padzie heheh
- model jazdy cudownie wyważony (nie jest to jak w RBR model jazdy z kosmosu zwany przez niektórych symulacją)
- Na razie zrobiłem mistrzostwa na poziomie novice z ustawieniami 1)20%2)50%3)20% nie odważyłem się wyłączyć systemów smile.gif pierwsza gra gdzie odżyły wspomnienia związane z testowaniu N-grupowego LannckaVII w Twardogórskich lasach hehehe
- grafika trzyma poziom 4 odsłony, a gdzieniegdzie wyższy – nie mam pojęcia jak wyglądają samochody, bo śmigam z widokiem z kabiny
- smaczki w postaci wyprzedzania przeciwników, mijania rozbitego wozu przeciwnika, płonące lasy, spadające skały, itd.
- Senti! – Do prawdy nie mam pojęcia, o co Ci chodziło w twoich wypowiedziach? Gra w twoim czytniku zagościła na zbyt krótko (10 min?)
Oczywiście wady są:
- ilość tras, – co by nie pisać nic nie jest w stanie mi tego zrekompensować
- rally cross – ja się pytam, o co chodzi? Po co to, komu? I na dodatek w tak kiepskiej oprawie!(Mowa o samochodach)

Gra nie każdemu przypadnie do gustu ze względu na poziom trudności! Ale każdy miłośnik WRC musi kupić tą grę!!! Po prostu musi!!!
KILL
Jak gra dostanie ponizej 8+ to nie kupie juz zadnego PSXEXTREMEa tongue.gif
speedi torun
QUOTE(KILL @ 1 11 2005, 14:26) *

.........WRC5 podobnie jak PES5 nie wprowadza nic ciekawego w samej grze poza trybem online , tak ze jak ktos czuje sie na silach stanac w szranki z najlepszymi plajerami w europie to WRC: RE jest dla niego jak znalazl ............

Chłopie, z jakiej choinki ty się urwałeś laugh.gif Mogłeś tam wisieć do Bożego Narodzenia i nie zaśmiecać tematu. Zaczyna mnie to denerwować twisted.gif bo swoimi tekstami wprowadzasz opinię publiczną w błąd smile.gif

SM1- normalnie mam respect, że grasz z widokiem z kabiny. Ja się na to nie odważyłem i wolę widzieć zachowanie samochodu na drodze, dlatego preferuję widok zza samochodu (we wszystkich ścigałkach). Za to mam wyłączonych wszystkich 3 pomocników i gram oczywiście na manualu co potęguje realizm tego wurca wink.gif

KILL- jedyne w czym się z tobą zgadzam to ocena na poziomie 8+ dla nowego WRC. wink.gif No może bliżej 9- happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.