Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Age of Empires II: The Age of Kings
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
erix
Jedna z gier , dla których warto kupić Ds'a . Premiera w tym roku . Jedyne co mnie martwi : będzie to strategia turowa , nie czasu rzeczywistego . No cóż , trzeba bedzie poczekać na jakieś "setlersy " na DS . Ale i tak czekam ...

Po więcej odsyłam na skizo.org

SCRENN :
mario87
a tak sie zastanawiałem dlaczego jeszcze nie ma takiego tematu.....
niepamiętam czy w to grałem na PC ale przypomina mi to Civilization, czyli bardzo dobrze wygląda smile.gif
ktoś zna jakąś bliższą date premiery?

http://gba.n64europe.com/index.php?id=3593 33 screeny
erix
Q4 2005 .
mario87
chodziło mi o bardziej przybliżoną date smile.gif
erix
Dokładniejszej nie ma jeszcze smile.gif
szczurek
coś czuje, że to będzie jedna z tych gier których nie sprzedam po kupnie. Stare strategie rulz, teraz tylko czekam na HoMM3
erix
No właśnie . Heros to jest to. Zagrywałem w to na kompie chyba z dwa lata .
Ciekawe czy uda im się przenieść "trójkę" bez uproszczeń . Jeszcze do tego WIFI i online , i taki HoMM 3 to byłby killer exclaim.gif

PS. Jest już jakaś zapowiedź question.gif
MichAelis
ohmy.gif
Az lezka sie w oku kreci, to serio przypomina Civilization, lykam z miejsca.
Tenchi
Booosko happy.gif kochałem tą grę na PC hyh.gif mam nawet oryginal kupiony już tyle lat temu - nie mogę się doczekać [znaczy jeszcze najpierw NDSa musze kupic.. ale to juz w tym tygodniu bede mial ;D]
lalQr
AOE:AoK jest super. Gram w niego właśnie na dsiku. Wspaniała gra. Szkoda że turówka...ale nie ma rzeczy doskonałych a mam nadzieję, że wydadzą jak ąś czasu rzeczywistego. Podobono na ds ma wyjść Warlords...
Adam First
dobrze, na poczatek bez zludzen:
AOE na DS'a wciaga maksymalnie.
wydaje mi sie ze dobrze, ze turowka, ze dobrze ze jest tak jak jest.
ciekawe zreszta, jakby RTS wyszedl na DS'a.
w kazdym badz razie - wysmienite.
.
wyszlo juz cos nowszego/lepszego w tym temacie?
lalQr
Niezbyt. Szkoda że Warlords DS teżbęzie turowa. Fajnie bylo by pociurac w cos czasu rzeczywistego biggrin.gif
beavisbathol
W Age of Empires II na DS-a przegrałem już wiele godzin i stwierdzam, że gra jest wyśmienita. Ogromna grywalnośc+multi i zabawa prawie bez końca. Bardzo mi pasuje konwencja strategii turowej. Gdyby ta gra była RTS-em, to tak fajnie bym się nie bawił. W strategii trzeba pomyśleć, a nie gnać za wiatrem.
ashka
Doszedłeś już do piątej misji Saladyna?
IMHO To jest największy ból tej gry - brak wyważonego poziomu trudności. Misja z odbijaniem Jeruzalem to jakiś dziki kosmos. W porównaniu z nią kampania Ryszarda Lwie Serce to drobnostka confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.