Czego oczekujecie po kolejnej odslonie NFS? Nie chodzi mi raczej o kwestwie wizualne, bo musza (i beda) zamiatac, ale bardziej o zmiany w rozgrywce. Zreszta pozwole sobie przytoczyc opinie Koso z innego tematu na froum:
QUOTE(koso @ 20 05 2005, 02:56)
Jestem w autentycznym szoku - gdy porownuje sobie moja reakcje, gdy zobaczylem Ridge Racera na PS2 do reakcji, gdy zobaczylem NFS: Most Wanted na X360, teraz bylem po prostu zdruzgotany.
Ryo-San
30 05 2005, 00:28
co do serii NFS to mam jak najbardziej negatywne zdanie..jakos tak za tandetnie, za amerykanko za plytko...ale jak ogldalem konfrencje Microsftu to min. NfS:MW pozytywnie mnie zaskoczyl..swietny klimat(wszystko takie szarawe, ponure), kozacka dynamika i fajne patenty(slow pod cysterną roxor, HUD tez prezentuje sie ciekawie)..grafika niezla ale tak na poziomie miedzy currentami a nextgenami(ale licze na duzo szczegolow)...no i wszystko mi tu troche zajezdza nie Need for Speedem ale..Burnoutem;]
bankowo przy grze grzebali panowie z Cricerion;]
wydaje mi sie ze powinno byc dobrze
maciek88
23 06 2005, 22:48
Mi sie podoba. W taką ścigałke bym pograł. B3 wogole mi nie podszedl a NFS robi bardzo pozytywne wrażenie. Zabawa zdaje sie byc przednia, dynamika na fachowym poziomie, nie ma chaosu, graficznie obleci
Dzwonek
24 06 2005, 09:14
To będzie "niby" przełom w NFS! Jakoś mi to nie leży bo EA zapowiadal już to w grze Hot Pursuit 2. Poczeka się i zobaczy
..::XMANiAK::..
26 06 2005, 12:34
CheeseOfTheDay
26 06 2005, 13:12
Eh zniszczenia pojazdów

, tego wyraźnie brakowało poprzednikom.
Dzwonek
26 06 2005, 13:16
Widać różnorodnośc samochodów jaka będzie w nowym NFS
Frank Jaeger
26 06 2005, 19:05
U mnie NFS od jakiegoś czasu wywołuje niesmak.. chciałbym powrotu do dawnej konwencji.. pierwszy NFS na Saturna roxxował.. ale od czasu NFS:U niechce mi się na tą serie patrzeć.. jak wspomniał Ryo jest tandetnie i amerykańsko.. NFS: MW raczej tego nie zmieni.. a powrót do starej konwencji jest niemożliwy ze względów stricte finansowych.. będzie ładniej i więcej.. ale lepiej imo niekoniecznie..
Te 2 screeny to jakis żart chyba wyglądają żałośnie przecież X360 stac na więcej

To wygląda jak NFS;U2 z dopasion grafą takie moje wizualne odczucie po oblookaniu tych screenów.
PozdroOo
Zgub4 dopiero teraz sie przebudziłes?
Ta gra nie jest godna ukazac sie na jakim kolwiek n-g.
pioro2k4
20 07 2005, 14:02
U mnie tez ta gra budzi niesmak

NFS:U byl nawet milem arcade, natomiast druga czesc to siakis krap jest. Nie moglem tej gry zdzierzyc.
Mata filmik na pocieszenie
http://gamershell.com/download_9938.shtmlFilmik jest nakrecajacy z klimatem ala "60 sekund", ale jak bedzie w grze to sie dowiemy w okolicach gwiazdki.
Dzwonek
20 07 2005, 16:11
Wszystko co potrzebne by wiedzieć jak najwięcej o tej grze jest na NFS.COM.PL

[enjoy]
OsciBosci
21 07 2005, 13:25
I co myslicie ze EA wyda slaba graficznie gre na nowe konsole i bedzie udawal ze wszystko jest cacy??
Hmmmm... a co mamy myśleć po tych screenach ? o_O
Dzwonek
21 07 2005, 15:13
Zniszczeń na pewno nie będzie. To już lekka przesada. Wydawają gre na NG i bez zniszczeń...
McDrive
21 07 2005, 17:07
QUOTE(Dzwonek @ 21 07 2005, 15:13)
Zniszczeń na pewno nie będzie. To już lekka przesada. Wydawają gre na NG i bez zniszczeń...
Przeca mają być zniszczenia.
Dzwonek
21 07 2005, 19:48
Jakoś na filmiku ich nie widze!
QUOTE(Dzwonek @ 21 07 2005, 19:48)
Jakoś na filmiku ich nie widze!
Stary, twój respect niebezpiecznie zbliżył się dolnej granicy. Polecam więcej buszować po zagranicznych forach (nie tylko oglądając obrazki). tekst! maan. W wersji demo zaprezentowanej na E3 było masę cięć.
hmm... bo ja wiem... mi sie tam mozliwoc tuningu podoba a i jeszcze pościgi. szkoda że to nie ten speed co w Burnoucie no i grafa do innych ścigałek na X'a 360 nie dorównuje
OsciBosci
21 09 2005, 22:03
Prawie wszyscy tak narzekaja na nowego NFS, a oto nagłówek z prawie ukonczonej wersji gry
QUOTE("IGN')
Very, very pretty indeed. We see a full playable, nearly finished version of the Xbox 360 version
Radze przeczytac wszystkim "ekspertom" zapowiedz...
..::XMANiAK::..
30 09 2005, 09:57
Ja sie zastanawiam jaka bedzie fabula tej gry? dzisiaj sobie myslalem czy ja kupic czy raczej poczekac na cos innego, dalej sie zastanawiam nad NFS:MW i nad PGR3 i nie wiem ktore wziasc bo w project'a nie gralem
seria NFS jest tylko dobra, a seria PGR rewelecyjna

moim skromnym zdaniem
T_4_killer
14 11 2005, 23:07
gra juz wyszla na ps2...ma ktos?
sentinel
14 11 2005, 23:53
wyjdzie za dwa dni. a co do grania - póki co bardziej trzaskam przed tv głupie miny, niż gram...
Recenzje:
1UP - 8.5
IGN - 8.0
czy warto kupic te gre na xboxa 360? czy to shit i sie nie oplaca
Wg. mnie warto, szczególnie jeśli będzie to tańszy używany egzemplarz. Gra wygląda bardzo ładnie, grafika stoi na wysokim poziomie i gra się niezwykle przyjemnie, sporo osób, w tym ja, uważa, że jest ona lepsza od Carbon, jeśli ta będzie taka sama jak demko.
Wadą może być słaby tryb online, za to ten dla jednego gracza ma ciekawą (jak na wyścigi) fabułe.
Jeśli więc lubi się styl NFS'a, a nie przeszedł już MW na PC, czy starszej konsoli, to jest to gra godna polecenia.
a powala grafą? czy lepsze DoA?
Trudno porównywać DoA z NFS, to w końcu zupełnie inne gry. MW które było moją pierwszą i na początku jedyną grą na 360, pokazało mi moc konsoli, grafika w wersji na 360 jest taka jak na PC przy maksymalnych detalach.
Pod względem obrazu w porównaniu z DoA, NFS jest bardziej stonowany, tzn. są zastosowane różne filtry obrazu, przez co wydaje się bardziej realistyczny od pełnego intensywnych kolorów DoA.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.