Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dead Rising
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Butcher
Czyżby jednak 8 września ?
YETI
Capcom informs us that the Dead Rising demo is due to go live on Xbox Live Marketplace this morning at 11am BST.

According to a Capcom spokesperson, play is limited to 15 minutes in one section of the mall. We don't know anything else, like file-size, but we thought we'd let you know anyway. We'll update this item will full details just after 11 (when you'll also notice a slight dip in productivity).

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=66484

smile.gif
Diabeu
można rzec że stary news (jakieś 2 czy 3 godziny), bo demo już jest, wiadomo ile waży i co w nim zawarto tongue.gif

jest taki temat "MARKETPLACE"
YETI
ups, chyba ze tak smile.gif
szczurek
obejrzalem wczoraj trailery i....kompletna masakra. To jest jedna z tych gier, dla ktorych kupilbym x360. Mniam

Modlcie sie, zeby Capcom nie dalo zada z dystrybucja jak to mialo w zwyczaju bo wtedy trzeba bedzie zabic, aby dostac swoja kopie.
Pavlis
Dokładnie ta gra mnie masakruje z kazdym nowym trailerem ninja.gif
jak ktos juz ma demo to niech napisze wrażenia...
jiloo
znaczy ze juz mam wieczor zapranowany.
ciekawe co na to moja lepsza polowa. hehe.
a jeszcze przed wyjsciem do pracy sprawdzalem czy nie ma przypadkiem demka - no to wydali godzine po tym jak do pracy polazlem ;-)

QUOTE(szczurek @ 4 08 2006, 14:33) *

Modlcie sie, zeby Capcom nie dalo zada z dystrybucja jak to mialo w zwyczaju bo wtedy trzeba bedzie zabic, aby dostac swoja kopie.

Ci ktorym bardzo zalezy ba grze zadbali juz o preordery. moze nie trzeba bedzie nikogo zabic zeby sie do gry dorwac. biggrin.gif
Butcher
R-E-W-E-L-A-C-J-A !!!
Tak jak się spodziewałem - już samo łażenie (a często przemykanie i slalom) po korytarzach/sklepach i odkrywanie kolejnych narzędzi mordu bawi po pachy biggrin.gif - a potem obserwowanie efektów jakie one zostawiają. A co będzie jak dojdzie cała ścieżka fabularna, ratowanie cywili i psychopaci ?!!? NIE MAM PYTAŃ !!
Jucha chlapie na lewo i prawo - NIE ZNIKA - tak samo jak trupy na ziemi.
Niektóre narzędzia mają po kilka ciosów (zazwyczaj 2 rózne - kij golfowy, pałka, młot), niektóre dają mini-combo, np. potrójny wymach kasą, a do tego brzęk monet w środku biggrin.gif
Shotgun ścina kilka głów naraz, nóż daje szybkieżniwo - dobry do przedzierania się przez tłum, ale mało wytrzymały.
Możemy nosić pięc narzędzi naraz i przełączamy tabami, niektóre mają określoną wytrzymałość (cyferka pokazuje pozostałą ilośc uderzeń).
Po słabych ciosach zombiaki wstają (np. plastikowym krzesłem), można je też dobić na ziemi. Mają rewelacyjne zachowania - niektóre podziwiają otoczenie stojąc jak debile, inne wywracają się na progach, wpadają do oczek wodnych - MISTRZ !!!
Grupka do 5-6 nie stanowi zagrożenia, jeśli mamy dobrą broń (szybką), powyżej już trzeba uciekać.
Młot robi straszliwe spustoszenie - gałki oczne padają na ziemię jak piłeczki od ping-ponga biggrin.gif
Jest w demie możliwość robienia zdjęć, ale w sumie większość to horror - dostajemy punkty.
Każdy ważny kontakt z kimś w danej sprawie albo ważna scenka zapisuje się w naszym notatniku (jako fotka) i stanowi kolejny krok do rozwiązania danej sprawy - a tych może się toczyć kilka jednocześnie.

Ciężko wszystko ogarnąć po dwukrotnym przejściu dema - mnóstwo drobnych smaczków, jeden goni drugi. Demo to czasówka, kończy się też szybciej jak wyjdziemy za daleko.
REWELACYJNE scenki przerywnikowe (ja widziałem dwie), niezły humor, voice-acting też wcale niezły.
Jedyny minus na razie to ułamek sekundy zwolnienia przed KAŻDYM ciosem - nie wiem o sso chozi, jakby konsola musiała doładować animację ciosu/efektu, obliczyć coś?
Ogólne wrażenie MEGA-pozytywne, zacieram rączki na całość. Pre-order był dobrym wyborem.
raulos
skad dorwales mlot biggrin.gif? miecze swietlne ze star wars wymiataja haha jak wziac wozek i nim jezdzic przez zombiaki, mozna zombiakowi zalozyc wielka maske z lego biggrin.gif na leb sobie tez biggrin.gif gra jest super !
shinian
QUOTE(raulos @ 5 08 2006, 00:56) *

skad dorwales mlot biggrin.gif? miecze swietlne ze star wars wymiataja haha jak wziac wozek i nim jezdzic przez zombiaki, mozna zombiakowi zalozyc wielka maske z lego biggrin.gif na leb sobie tez biggrin.gif gra jest super !

młot jest od samego początku:P Masz w inventory młot, kosę i shotguna. Odcinanie głów za pomocą kosy to czysta poezja:D 100 punktów PP za baniaczek:P A miecz jest całkiem fajny, ale za mało życia zabiera. Czego jednak można więcej po plastiku się spodziewać. Aha polecam pójść do sklepu dziecięcego i przebrać się w nowe ciuszki. Efekt jest powalający:D
jiloo
dwie pierwsze rzeczy ktore mnie najbardziej do gustu przypadly.
rozjezdzanie zombiakow wozkiem zabranym staruszce. i uzywanie gitary elektrycznej jako broni. piekne riffy mozna wycinac podczas rzezni. mniam

nie wiem czy widzieliscie te obrazki
heh. clown ma na imie Adam. how nice ;-)
koso
Zakladame, ze Capcom sie nie wysili i wrzuci stare demo gry, prezentowane juz na lasveganskim CES w styczniu, ale jednak przygotowano zupelnie inna porcje wrazen. A zmienilo sie sporo - najbardziej zauwazalne jest oddalenie kamery od plecow bohatera, dzieki czemu pole widzenia jest teraz znacznie wieksze. Mniej mobilne sa zombiaki (ale to pewnie taka faza gry), znacznie bardziej szczegolowe otoczenie. Absolutne mistrzostwo to mimika postaci i wykonanie twarzy - zwroccie uwage na wlosy za uszami tej drobnej blondynki (czy mi sie wydaje, czy ona ma wasika?).

No i swoboda - pomykalem z glowa-zabawka konia na lbie, co wygladaja dosc surrealistycznie przy cut-scence konczacej demo smile.gif. Pelną wersję moze zgubic jedna rzecz - monotonia. No bo ile można... Tak, wiem, można biggrin.gif
Onikage.
niestety ale faktycznie ta gra sie znudzi dosc szybko, scenki przerywnikowe sa super, szkoda ze nie ma sklepu z broniąsad.gif
jiloo
QUOTE(Onikage. @ 5 08 2006, 11:40) *

niestety ale faktycznie ta gra sie znudzi dosc szybko, scenki przerywnikowe sa super, szkoda ze nie ma sklepu z broniąsad.gif

no tak. uwielbiam ludzi, ktorzy wiedza juz. jeszcze zanim gra trafila na polki sklepowe.

1. jest sklep z bronia (polecam Webisode #3).
2. demo faktycznie pokazuje raczej tylko demolke i czesc mozliwosci, ale w pelnej wersji beda bossowie i przedewszystkim zadania do wykonania, a nie bieganie w celu mordowania. zreszta bossowie sa zapowiadani wlasnie w filmach przerywnikowych, po nich zapewne nastapia walki z nimi. gralem w gre moze z godzine, wiec ciezko mi stwierdzic, czy mozna wykonac tego pierwszego questa, czy to tylko pokazanie mozliwosci pelnej gry, czyli zapowiedz czego sie spodziewac, poza krwawa bieganiona.

skad wiec te wnioski?
Apollo302
Ciekawa sprawa gdy wszedlem do pomieszczenia za dzwiami ,ktore jest zaraz obok miejsca w ktorym zaczynamy gre, w momencie wejscia jest filmik przerywnikowy gdzie widac jak nasz bohateh zabija owada i po chwili wszystkie zombi padaja na podloge tak jakby ten owad mial cos z nimi wspolnego.....niestety demko dalej nie siega wiec mozna tylko wysnuc wnioski co do fabuly gry ,ktora bedzie ciekawa i zakrecona...Wedlug mnie gierka bedzie warta wyhaczenia, "mocna" klimatyczna i rozbudowane , majaca wlasne nie widziane nigdzie patenty...Klimat zombi tez jest oddany po mistrzowsku, wiadac sporo pracy przy produkcjii.....
Butcher
Co do sklepu z bronią Onikage pewnie chodziło o demo - bo tu go nie ma.
Rzucaliście w zombiaki puszkami z żarciem, płytami CD, klejnotami od jubilera, olejem w bańkach ? A jak jazda na deskorolce ? Pluszowy miś jest mało skuteczny w mordowaniu, co innego gliniana donica z kwiatkiem (najlepiej ten wyższy - wielokrotnego użytku) albo ławka biggrin.gif
Polecam wbić zombiakowi rękę w oko i pstryknąć fotę...
Frank nieźle wygląda po kilku bliskich starciach - cały we krwi i fragmentach. Dobrze też ze zaimplementowano zmęczenie - gdy dopadnie nas w środku tłumu, jest mało wesoło...
Po kolejnym przejściu dema także zacząłem się zastanawiać nad żywotnością tej gry - wszystko fajnie, ale przy XX-tym jej przechodzeniu może okazać się, że przebijamy się przez zombiaki tylko po to, aby dotrzeć do cywili albo kolejnej scenki - a sama przeprawa bardziej nas już wkurza niż bawi - obym się mylił smile.gif
Miejmy nadzieję, na dużą ilość questów pobocznych, cywili, psycholi i bossów, ilość której nie da się odkryć przy 2-3 podejściach do gry. Wtedy będzie gites.
W napisach końcowych jest zapowiedź trybu survival z rankingiem - kto dłużej pozostanie przy życiu. Aktywowane zapewne po ukończeniu gry i wątku głównego (skoro on ogranicza nas do 72h.).
Będzie downloadable content na Marketplace aktywujący jakieś bonusy - z napisów końocwych wynika także, że Achievementy mogą coś aktywować...
Scenki, mimika i tekstury pierwsza klasa - blondyna w okularkach jest rewelacyjna. Szkoda tylko, że te oczy postaci są wciąż "martwe" jak w większości gier...
Widzieliście scenkę "tatusiek + 2 synów + 3 snajperki" ? Rewelacyjna satyra na "American way of life" biggrin.gif
YETI
Po demie obawiam sie ze ta gra dosc szybo moze sie znudzic confused.gif
TomisH
Dla "znudzonych:"
http://gamevideos.com/video/id/4937
jiloo
po obejrzeiu recki powyzej nadal uwazam, ze bedzie co robic w grze.
oczywiscie daleki jestem od wmawiania komus, ze gra wcale nie bedzie nudna.
w koncu dla kazdego cos milego. dla mnie nuda wieje Saints Row, ale tu widze moc rozrywki.

QUOTE(Butcher @ 5 08 2006, 13:13) *

Co do sklepu z bronią Onikage pewnie chodziło o demo - bo tu go nie ma.

no masz chyba racje. zmylilo mnie wymienienie tego wszystkiego po przecinkach.
osobiscie zdaje sobie sprawe, ze to demo. ma tylko zaostrzyc apetyt... na mnie dziala.
Butcher
QUOTE(jiloo @ 5 08 2006, 15:42) *

osobiscie zdaje sobie sprawe, ze to demo. ma tylko zaostrzyc apetyt... na mnie dziala.

Oj działa... jak cholera smile.gif
Recenzja 1UP - 8/10
Nowe filmy, m.in. z pojazdami
Zeratul
a na mnie nie podzialalo... wole N3
Pawcio4
Hmm, demko wnosi tylko rozwałke albo "aż", kazde wieksze pomieszczenia to
przerywniki i potem wkurzające reklamy. Co do questa w demku to po podążaniu za strzałką wychodzi się z tego budynku i znowu przerywnik, a szkoda bo po godzinie znudzilo mi sie rozwalanie zombi na wszelkie sposoby, jasne mozna pokazac kumplom i sie posmiac ale na dluzsza mete...., wiec licze na to, że w pełnej wersji będzie naprawde dobry wątek fabularny i rozwalanie
zombie bedzie mialo jakies skutki na fabułe.
Onikage.
polecam kazdemu film Dawn of the dead(oryginał Romero) pozwala sie niezle wczuc:)) zreszta przy starcie dema jest napisane ze capcom wykupil prawa do uzywania motywów z tego filmu:)) niestety szkoda ze nie mozna zrobic ani jednego zadania:(, aha zwróciliscie uwage na teksture muru przy samym starcie filmiku początkowego? pomyślałem"jezu drugie condemned z rozmytymi teksturami na maxa" dobrze że okazało sie ze to zbyt mocne zbliżenie kamery, podczas chodzenia po centrum niektóre sklepy "się doczytują", aby tylko granie z płyty nie pogorszyło sprawy, gierke kupie ale dopiero gdy stanieje, bardzo sei boje o żywotnosc gry, te" rozdziały" wskazują na mocną liniowość, a filmik z rodzinką-snajperami faktycznie mnie zmiaźdżył
jiloo
QUOTE(Onikage. @ 5 08 2006, 22:57) *

polecam kazdemu film Dawn of the dead(oryginał Romero) pozwala sie niezle wczuc:)) zreszta przy starcie dema jest napisane ze capcom wykupil prawa do uzywania motywów z tego filmu:))

polecam, zebys jeszcze raz przeczytal co jest tam napisane. tym razem jednak ze zrozumieniem.
"this game was not developed, approved or licenced by the owners or creators of George A. Romero's Down of the Dead"

ale zgadzam sie, ze podobienstwo do filmu jest. szczegolnie do obrazu Snydera z 2004 r. wczesniej juz o tym pisalismy w tym watku. poczytaj. zreszta mysle, ze wlasnie przez to podobiensto jest ta notka, ze gra nie ma nic wspolnego z filmem Swit Zywych Trupow
Onikage.
cóz faktycznie nie przyjrzałem sie , mój błąd:))
Diabeu
QUOTE(YETI @ 5 08 2006, 13:35) *

Po demie obawiam sie ze ta gra dosc szybo moze sie znudzic confused.gif

to nie kupuj, ja jestem wnibowzięty - tak to sobie wyobrażałem "w praniu"

rajd z koszykiem na zakupy w masce konia i dziecięcym stroju sportowym, podgrzewanie patelni i przypalanie im mord (kilka razy udało mi się typowi dupsko przysmażyć), napindalanie z piłeczek golfowych, strzelanie pistoletem na wodę (brechta na maxa) czy też klepanie ich gitarą akustyczną, grałem w demko już -dziesiąt razy i za każdym razem taki sam banan

aha, pięknie działa A,X - jak typowi na szczycie schodów sprzedałem to sturlał się na sam dół, potem zawaliłem ich ławkami i doniczkami a na końcu przejechałem koszykiem icon_twisted.gif

Butch, ten tryb to Infinity

fajna jest scenka jak się w kino wejdzie hehe

edit: bym zapomniał, bawcie się mikserem w restauracji, można niezłe rzeczy zmontować
Butcher
Polecam książki z księgarni, obok miejsca startu - podnoszą statsy i umiejętnosci (np. zwiększają ilośc punktów za foto, wytrzymałośc przedmiotów danego rodzaju). Stąd wzięły się te PP widoczne nad zombiakami na niektórych screenach...
Pawcio4 - wątpię aby rozwalanie zombie miało jakikolwiek wpływ na fabułę - to tylko "przeszkadzajki" w trybie fabularnym. Niby esencja gry, bez której nie byłoby całego klimatu i przebijania się przez mall, ale tak naprawdę nie liczyłbym na ich mega udział w fabule. Już więcej zdziałamy z psycholami w subquestach czy cywilami...
Co do subquestów (zwanych tu Scoops), zleca je nam Otis - strażnik marketu - przez krótkofalówkę, możemy przyjąć lub odmówić, zajmując się głównym wątkiem. Oczywiście wykonanie daje mnóstwo XP, podbija level postaci, a czasami daje nowe umiejętności (np. melee) - Scoops zazwyczaj dotyczą cywili.
"O tym jak zła policjantka więziła biedne dziewczynki i wkroczył Pan Lego" biggrin.gif

Coś mi się wydaje, że klkunastokrotne ukończenie gry i tak nie wyciśnie z niej 100% możliwości - grałem w demo już kilka razy, a jeszcze nie widziałem kilku demek, nie bawiłem się mikserem czy kuchenką smile.gif
rysiu01
Tak kuchenka + patelnia to jest to smile.gif mikser i soczki tez jest dobry ale za ch... nie wiem co mozna wsadzic do mikrofali jakos nic mi do glowy nie przychodzi chociaz mozna sprobowac reke wsadzic smile.gif
Pawcio4
BTW a co mozna wsadzic do mikrofali ? Bo bagietka nie chciala sie przygrzać biggrin.gif, fajny jest pistolecik wodny. Aha Butcher mówiłeś, że nie odkryles kilku demek, to jakie są oprocz tych 3 ? (kolesie w aucie, rodzina sniperow, maniak z mieczykiem biggrin.gif). Mam nadzieje, że misje poboczne będą wymagać inwencji w zabijaniu zombie i
oby mialy troche poczucia humoru cool.gif
wrog
Ja widziałem 4 zakończenia:
- snajperzy
- psychol w kinie
- baseboliści w jeepie
- 7:00pm i czerwone oczka zombiaków

Jakie jest 5? Co do broni to patelnia i katana dają radę smile.gif
MaxVarEmreis
QUOTE(wrog @ 7 08 2006, 21:50) *

Ja widziałem 4 zakończenia:
- snajperzy
- psychol w kinie
- baseboliści w jeepie
- 7:00pm i czerwone oczka zombiaków

Jakie jest 5? Co do broni to patelnia i katana dają radę smile.gif

Wejdz do magazynu. Drzwi po prawej zaraz jak startujemy. Bardzo ciekawa scenka smile.gif

A gdzie mozna znalesc katane i UZI ??
Yaxa
5 to jak wchodzisz do skladu zaraz przy starcie demka.
wrog
QUOTE(MaxVarEmreis @ 7 08 2006, 22:43) *

Wejdz do magazynu. Drzwi po prawej zaraz jak startujemy. Bardzo ciekawa scenka smile.gif

Katana jest na daszku na piętrze, trzeba przeskoczyć barierkę od fast fooda. Po uzi z kolei idź zaraz po starcie na schody po prawej, w połowie drogi odwróć się i skocz na to niebieskie coś, potem śmiało do przodu i masz uzi smile.gif Słyszałem, że jest kij golfowy i kula do kręgli, ktoś wie gdzie?
ememiks
QUOTE(wrog @ 7 08 2006, 23:47) *

QUOTE(MaxVarEmreis @ 7 08 2006, 22:43) *

Katana jest na daszku na piętrze, trzeba przeskoczyć barierkę od fast fooda. Po uzi z kolei idź zaraz po starcie na schody po prawej, w połowie drogi odwróć się i skocz na to niebieskie coś, potem śmiało do przodu i masz uzi smile.gif Słyszałem, że jest kij golfowy i kula do kręgli, ktoś wie gdzie?

No jest na pieterku w sklepie sportowym tam wisza kije do golfa, deskorolka i stojak z kulami do kregli w sumie dobrze wyposarzony sklep.
Pawcio4
A faktycznie zapomniałem o 7:00 PM, też miałem tą scenke biggrin.gif, fajnie stanąć na środku centrum tam gdzie jest taka niby fontanna, wejść na góre, a zombiaki i tak cie nie dostaną bo nie umieją skakać, no i jak sie zbierze polowa centrum handlowego to można ładnie z shotguna pociągnąć i potem popstrykać zdjęcia biggrin.gif
Butcher
Scenka "7.00 PM i czerwone oczka" to raczej defaultowe zakończenie demka, jak skończy się nam czas - wchodzi zawsze po określonym czasie zabawy.
Mówcie co chcecie, ale ilość opcji i możliwości w niby śmiesznym, 15-minutowym demku przyprawia o zawrót głowy... Uzi ? O_O Katana? O_O - nawet nie zaglądałem w te zakątki...
Diabeu
a to tylko jedna sekcja z wielu, szał pał po prostu
wrypać się w dział warzywno/owocowy i zadyma na pomarańcze - wrzesień będzie uroczym miesiącem
Pawcio4
Taaa..... a w pełnej będzie tego o wiele więcej i żeby wszystko odkryć pewnie
będzie trzeba kilka razy przejść grę. Ciekawe czy w demku są jakieś Easter Egg ? biggrin.gif

Tutaj macie liste achievements.
SniperWolf
Gra zbiera nawet niezłe noty. IGN wystawiło 8.3/10, GameSpot 8.4/10, GameTrailers 7.8/10.
Ozi
Ktoś tu pisał, że gra będzie monotonna... mnie tam się podoba. Mało, demko jest rewelacyjne. Przednio się tłucze zombiaki, cokolwiek tam mamy pod ręką - "wieszak w ryło" rządzi.

No i grafa... 360 powoli pokazuje pazurki, właściwie pazury. Oj będzie się działo we wrześniu, aż se przerwe od FF11 zrobie. tongue.gif
jiloo
QUOTE(SniperWolf @ 8 08 2006, 11:07) *

Gra zbiera nawet niezłe noty. IGN wystawiło 8.3/10, GameSpot 8.4/10, GameTrailers 7.8/10.

ja tam biore troche poprawke, bo amerykancy maja tendencje do dobrego oceniania troche na wyrost. wiecie. capcom itp. poczekam na recke z EuroGamer'a.
co nie zmienia faktu, ze ja te gre chce bez wzgledu na oceny - pre-order czeka na realizacje.
tak samo mialem z Killer7 (NGC) - uwielbiam te gre bez wzgledu na oceny.
MaxVarEmreis
QUOTE(jiloo @ 8 08 2006, 16:11) *

ja tam biore troche poprawke, bo amerykancy maja tendencje do dobrego oceniania troche na wyrost. wiecie. capcom itp. poczekam na recke z EuroGamer'a.

A Eurogamer ma tendencje do zanizania ocen.....
Yaxa
Poki nie zagralem w demko wogole mnie ta gierka nie rajcowala i w sumie nie kumalem co ludzi tak w niej podnieca. No ale teraz sam sie napalilem, moze byc naprawde konkretna szpila.
Butcher
Mehehehe... to i z półobrotu będzie ? biggrin.gif
Jeżeli kogoś interesują tryby gry, PP, system save'ów i inne ciekawostki bez spoilerów, polecam recenzję IGN. Wiem już co chciałem wiedzieć i rozpruwając demko moge spokojnie czekać na swoje DR...
Cyt. IGN: "...Dead Rising is one of the more unique and entertaining titles on the Xbox 360."
jiloo
QUOTE(Butcher @ 8 08 2006, 19:18) *

Mehehehe... to i z półobrotu będzie ? biggrin.gif

buhahaha. za.je.bi.sty komiks. oddaje esencje. bo w sumie plot opowiesci jest taki, ze glowny bohater robi material - cykanie wiec zdjec nikogo nie dziwi. ale te jego przebieranki to niezla faza. zreszta przebranie go w dzieciece ciuszki zwieczone "yeah" wydobywajacym sie z jego ust to tez niezly ubaw.

QUOTE(MaxVarEmreis @ 8 08 2006, 16:33) *

A Eurogamer ma tendencje do zanizania ocen.....

co oznacza, ze jesli w EG Dead Rising dostanie dobre noty to jest wypas biggrin.gif
Butcher
Niezła jazda - Play-Asia info:
"Note: Capcom's Dead Rising is currently presold by around 80%. Orders placed in excess of our preorder allocation will automatically be filled upon restock, which is expected to be around 10 days after release."
jiloo
czy ktos z was zauwazyl?
jak dopadnie was zombiak powiedzmy, rodzaju meskiego to najczesciej rzuca sie do szyi. a zombiak rodzaju zenskiego, nie wiedzec czemu, rzuca sie w okolice paska od spodni ;-D
Piasecznik
Coraz bardziej rozwiewają się moje wątpliwości czy aby ta gra nie będzie podobna do State of Emergency.
ping
Tak piszecie o tym demku że napaliłem się i zacząłem ściągać, po godzince demko siedziało na dysku. Gra wygląda ślicznie ale wkurzają mnie loadingi confused.gif ciekawe czy to zoptymalizowali bo jak gra ma hasać z płytki i mają być dłuższe loadingi to czuje się nieco zniesmaczony.
wrog
Na amerykańskim Marketplace leżą już zapowiadane w napisach końcowych demka klucze do odblokowywania przedmiotów w DR. Na razie tylko do strojów i co może dobrze rokować za darmo:
- Miami Nights Key
- Casual Key
- Weekender Key
- Round Shades Key
- Burgundy Wine Key
- Grandpa Key
- Pink Paparazzi Key
- Man in Black Key
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.