Rzeźnik, jak robisz fabułę to typ jest obowiązkowy
Butcher
18 01 2007, 11:06
A nie lepiej samemu się przekonać ?
maciek88
18 01 2007, 12:40
nie dostalem zadnego tel i niestety uzyskalem zakonczenie C. giera uzaleznia, mialem sprzedawac odrazu, ale widze, ze zdecydowanie nie mozna sie nia nasycic po jednym przejsciu. szkoda tylko, ze watek fabularny nie jest dluzszy.
ps. pewnie bylo juz to sto razy, ale jak najlepiej zalatwic wiezniow w parku? i gdzie dokladnie znajduje sie sklep z bronia, w ktorym przesiaduje ten grubasek z brodą? przeoczylem chyba tel o tym psycholu albo w ogole go nie bylo.
Więźniów wystarczy dobrze przyblokować na jakimś drzewie i ostrzelać z broni (uzi, pistolety). Sklep z bronią jest w Nort Plaza.
QUOTE(maciek88 @ 18 01 2007, 12:40)

ps. pewnie bylo juz to sto razy, ale jak najlepiej zalatwic wiezniow w parku? i gdzie dokladnie znajduje sie sklep z bronia, w ktorym przesiaduje ten grubasek z brodą? przeoczylem chyba tel o tym psycholu albo w ogole go nie bylo.
w North Plaza, po wejściu kierujesz się w lewy korytarz, za rusztowaniem jest odnoga w prawo, tam jest sklep z bronią
nie o wszystkim dostaniesz info na tel. - pamiętaj o tym
maciek88
18 01 2007, 19:58
dzieki, juz chyba wiem gdzie sie dokladnie kierowac.
czy jest osoba, ktora zaliczyla ten achievement, co trzeba przetrwac 7 dni bez sejwa?

i czy styka jesli wejdzie sie do security rooma i zostawi konsole na 14h?
LOL to byl by wtedy latwy achievement
energia ci co jakis czas ucieka - wrog ukonczyl gre na 1000/1000
maciek88
18 01 2007, 20:56
o kur.wa. normalnie chore. rispekt!
ja tez sie zarazilem i postanowilem jednak pozaliczac te, ktore bede w stanie. dam sie zagryzc i zaczne od nowa.
wrog ukonczyl gre na 1000/1000
Nie wrog tylko Ozi.
QUOTE(signap @ 18 01 2007, 20:26)

LOL to byl by wtedy latwy achievement
energia ci co jakis czas ucieka - wrog ukonczyl gre na 1000/1000
nie kłam, jedynie Ozi ma zrobione DR na 100%
a to przepraszam na pomylke
MOŻECIE ŁASKAWIE NIE SPOILOWAĆ I UŻYWAĆ KOLORU BIAŁEGO? Wielkie dzięki za psucie zabawy innym
czy wie ktos skad mozna pobrac muzyke przygrywajaca nam w willamete? chodzi mi o ta co jest na samym poczatku w
tej parodii. za wszelkie hinty - dzieki.
Gdzieś wyczytałem, że na początku gry można zdobyć klucz do podziemi, które łączą segmenty tego marketu.
Prawda to? Gdzie ten klucz jest?
SiN[PL]
19 01 2007, 14:10
wjezdzasz do garazu, skrecasz w prawo, w lewo i w prawo - bedziesz mial drzwi. znajdziesz tam rowniez uzi.
W jedynej ślepej uliczce w tunelu podziemnym.
QUOTE(Diabeu @ 18 01 2007, 10:36)

World Rank: 398
PP Score: 5 321 756
muhuhuhuhu

Huh huh huh... Szatan
Wie ktos moze gdzie mozna zdobyc miecz swietlny taki jak w SW bo widzialem chyba gdzies na jakim zdjeciu cos takiego ale niewiem skad go wziasc.
5 Day Survivor
TYPE: 1 Play REQ: Survive for at least 5 days.
I masz mieczyk.
To widze ze czeka mnie dluga droga

ale dzieki za podpowiedz.
Mi sie zdaje czy ten typek w zakonczeniu A - Brock jak sie nawalacie na gole piesci to zdziebka przesada ? Moze go ze 2x walnalem ,a mam 40lv ...
Znaczy sie jaka przesada? Za duzo energi mu sciagasz, czy co?
On jest przesadzony ,wszystko blokuje - teraz jak przezczytalem ,ze jest ,AZ 1 taktyka zeby go zarabac ,to tez fajnie - widac ,ze dali graczom mozliwosc ziszczenia ich wlasnego pomyslu ,na pokonanie go ,tylko trzeba isc tak jak oni to wymyslili
E tam - bajki. Jest jedna kapa, ale to nie znaczy, ze jest to jedyny skuteczny sposob. Jak sie uprzesz, to samymi Double Lariatami go wykonczysz. Faktycznie, nie jest latwo - co jest akurat tu swietnie oddane: walka wrecz, Frank, ktory "covered wars" VS doswiadczony komandos
QUOTE(Owiec @ 21 01 2007, 14:02)

On jest przesadzony ,wszystko blokuje - teraz jak przezczytalem ,ze jest ,AZ 1 taktyka zeby go zarabac ,to tez fajnie - widac ,ze dali graczom mozliwosc ziszczenia ich wlasnego pomyslu ,na pokonanie go ,tylko trzeba isc tak jak oni to wymyslili

z pięści to mu możesz, pryszcze wyciskać - taktyka na Chucka Norrisa chyba najskuteczniejsza
el torrnado
22 01 2007, 13:56
Witam.
Jestem właśnie w trakcie robienia Sainta i pojawił sie drobny problem. Mianowicie nie zdążyłem do Kenta

na samym początku przez co potem nie będę mógł uratować Tada. Czy mam zaczynać od nowa czy grać spokojnie bo wystarczy mi survivalów nawet bez tego jednego?
łącznie możesz uratować bodajże 53 osoby, ciśnij dalej
A ja mam jeszcze jedno - czym sie rozni 72h od over-time ? W tym drugim sie doczytalem ,ze jest true ending jakies inne, ale nic dokladniej nie wiem czym sie roznia.
QUOTE(Owiec @ 22 01 2007, 14:34)

A ja mam jeszcze jedno - czym sie rozni 72h od over-time ? W tym drugim sie doczytalem ,ze jest true ending jakies inne, ale nic dokladniej nie wiem czym sie roznia.
true ending (jak sama nazwa mowi) jest jedno i osiaga sie je tylko po skonczeniu overtime mode.
SPOILER:
over time masz wtedy kiedy skonczysz 72h mode na zakonczenie A. potem odblokowuje sie tryb dodatkowych 24 h w ktorych masz w zasadzie jedno specjalne zadanie. ale nie bede CI psuc zabawy. /SPOILER
No skonczylem 72h mode ,z tymi 24h dodatkowymi to chodzi o:
o zbieranie smieci ,zeby Frank nie zmienil sie w zombie ? 
Czyli teraz praktycznie moge grac w over-time i nie msuze sie juz dalej bawic 72h ,czy dalej ,zeby zlookac wszystkie zakonczenie ,ale nie widzi mi sie 6x gre prechodzic
EDITChyba zajazylem ,czyli te over-time mode to tylko te 24h juz po przejsciu wszystkich case'ow tak? Sorry ,ze tak glupawo pitole ,ale nie moge narazie tego sprawdzic samemu.
maciek88
22 01 2007, 16:32
jaki jest najlepszy sposob na Brocka? mi wchodzi tylko "helikopterek", a i tak sie kutafon blokuje prawie za kazdym razem. przegiety na maxa jest ten typ. i jeszcze save az przed czolgiem... poradzcie cos prosze.
Az przed czolgiem ? Nie przesadzalbym

A co do niego ,to rozwalilem go z jakas godzine temu tak ,probowalem jump kickiem go robic (Ty czekasz cz nizszej czesci i jak schodzi to go kopiesz, trzeba wyczuc moment) ,do polowy doszlo mu hp ,ale potem sie zaczal bronic menda i 2 roundhouse kicki i po nim (ten sam moment ze schodzeniem w wyzszej czesci).
el torrnado
22 01 2007, 17:50
Dobra a teraz głupkowate pytanie. Mam w security room Brada, który teoretycznie nie żyje ale w notebooku jest SAFE. Liczyc go jako survivala czy nie? A czy Frank też sie do nich zalicza?
Do achievementa potrzeba 50 ocalałych. W sumie w grze mamy do dyspozycji 54 osoby, jednak jedna z nich musi umrzeć. Wszystko zależy od tego, w którym momencie przerwiesz wykonywanie zadań fabularnych. Wybierasz pomiędzy profesorem Barnaby i Simone. Osobiście polecam pozwolić wyzerować się case „The Last Resort” i być 4 dnia na lądowisku. Wtedy jako uratowani zaliczeni zostają również Jessie, Brad, Isabela, Otis, Frank.
www.onlinecenter.pl/upload/saint.doc
QUOTE(maciek88 @ 22 01 2007, 16:32)

jaki jest najlepszy sposob na Brocka? mi wchodzi tylko "helikopterek", a i tak sie kutafon blokuje prawie za kazdym razem. przegiety na maxa jest ten typ. i jeszcze save az przed czolgiem... poradzcie cos prosze.
poćwicz uderzenia z Chucka, jump kick i w momencie jak Frank dotyka gleby klepiesz atak - jeśli zblokuje atak z wyskoku to kupi z półobrotu,
aha staraj się go łapać jak wchodzi/schodzi z wieżyczki
el torrnado, jak jest zaznaczony Safe to żyje
co trzeba zrobic w 2 spotkaniu z carlito? : <
no wlasnie zabijam i mam game over
Jakie game over? Moze cos sie nie wyrabiasz z czasem i znikaja ci wszystkie case'y? Grac wtedy mozesz dalej.
A czasem on nie zabija 1-szy Brada ?
nie zabija, zdeka kontrolujcie spoile - biała czcionka na ten przykład
Marvel, staraj się opisywać dokładniej, drugie spotkanie to znaczy w Entrance Plaza? snajpera itp.?
Diabeu ja sie jego pytalem czy jemu czasem
Brad nie ginie pierwszy ,a nie czy ogolnie
Bo mozliwe jest ,ze np. obydwaj zginal mniej wiecej w tym samym czasie czy cos. Inaczej sie nie dalo
nie czaję
niech Marvel opisze porządnie ta kwestię bo tak to możemy dywagować
możliwe że zbyt długo czekał i pomimo załatwienia typa to jest już za późno na kolejny Case
Matriks_1111
23 01 2007, 19:06
Pytanie laika, ale tak dawno grałem w DR, że zapomniałem
Jak mam się wyrwać z ataku Zombie, jak ten mnie już zaatakuje?
maciek88
23 01 2007, 19:12
machasz szybko lewą gałką na boki, a jesli powali cie na ziemie to tłuczesz Y.
a wcale nie, jak machasz szybko na boki to go wywracasz ale jak smyrasz w jego kierunku to mu możesz kopa w klatę sprzedać lub też pocisnąć judo throw (o ile umiesz te rzeczy)
a przy powaleniu klepiesz ten button jaki ci wyświetli
Matriks_1111
23 01 2007, 20:41
Czyli jak mam machać tą gałką, żeby się ode mnie odwalił?
Zalezy cos chcesz zrobic

. Lewo-prawo, tylko samo lewo albo tylko samo prawo, dol-dol-dol... zalezy, co juz umiesz
Matriks_1111
24 01 2007, 01:49
To może przyjmijmy wariant, że nic nie umiem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.