Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Blue Dragon
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Matrox
Gram od wczoraj i mam juz ok 20h na liczniku, juz dawno zadna gra mnie tak nie wessala

Mam pytanie, w demie mozna bylo wykonywac ataki specjalne po naladowaniu sie takich paskow nad tymi statystykami w walce, doszedlem juz do miejsca z dema, a nadal nie mam mozliwosci wykonywania tych atakow ??
C1REX
Każdy czar można ładować.

By mieć możliwość ładowania ataków fizycznych trzeba mieć umiejętność "Charged Attack". Domyślnie ma ją klasa Monk. Może jej też używać ktokolwiek, jeśli cień mnicha osiągnie poziom 13.

Niektóre ataki po naładowaniu, poza zwiększonymi obrażeniami, zwiększają też pole rażenia. W niektórych przypadkach jest to _bardzo_ pomocne.
Przydaje się to właszcza przy atakach typu haste, slow, wind.

Wprowadza to też dodatkowy element strategii. Warto więc np. wojowników ustawiać obok siebie, by jednym czarem Haste przyspieszyć przynajmniej trójkę bohaterów.
Matrox
Chodzi mi o to taki combo wykonywane przez cien ktore zabieralo po kilka tysiecy HP, ladowal sie taki maly pasek nad statystykami poszczegolnej postaci i odpalala sie scenka, wygladalo to podobnie do atakow aeonow z FFX
C1REX
CYTAT(Matrox @ 31 08 2007, 23:58) *
Chodzi mi o to taki combo wykonywane przez cien ktore zabieralo po kilka tysiecy HP, ladowal sie taki maly pasek nad statystykami poszczegolnej postaci i odpalala sie scenka, wygladalo to podobnie do atakow aeonow z FFX

Nie wiem tego. Podejrzewam, że cienie muszą mieć odpowiedni poziom doświadczenia. W demku wszystkie klasy miały po 50.
Zeratul
warto bawic sie jobami cieniow, czy na poczatku lepiej wyszkolic jedny?
Poki co mam

Shu
Sword Master lvl 14
Jiro
Monk 9
White Magic 10

Kluke
Sword Master 6
White Magic 12

jestem w tym podziemnym szpitalu
Velius
Cieni* sieroto:D

Nie mam pojecia,ja osobiscie jechalem tylko w jeden job zeby jak najszybciej dokoxac job i odkryc nowe przydatne skille.

Po 12h(ale i tak chyba zaczne grac od nowa na Hard) mam taki zestaw:

Shu - Sword master lvl 25
Jiro - Black Magic lvl 25
Kluke(<3) - White Magic lvl 25
Marumaro - Monk na lvl 25

Jak widac wszystko sie potem wyrownuje,nie lubie sie rozdrabniac a przyznam ze coraz to nowsze czary np dla black mage sa naprawde potezne.
Osobiscie nie podoba mi sie monk,w niektorych powaznych starciach nie ma czasu na zbyt dlugi charge i mysle nad sprawdzeniem nowych klas,takich jak support lub guardian.
C1REX
Warto zmieniać. Nawet bardzo.

Kluke jadę na support magic niemal od początku i ma 28 poziom. Chcę jak najszybciej dojść do 50 i najpotężniejszej umiejętności w grze (jedyna wymagająca 50 poziomu)

Innymi skaczę po cieniach i mają tylko kilka poziomów niższe od Kluke, która ma ten jeden + trochę z czarnej magii.
Niemal ten sam poziom doświadczenia, a kilka razy więcej wyszkolonych skillów.

Dla magików polecam

1. White magic + black magic
2. Support magic + black magic
+ dla jednego z nich barrier magic (tylko hard - na normal prawdopodobnie zbędne.)

Dla wojowników polecam wyszkolić counter attack z monka, a potem lecieć w Sword Master + kilka poziomów z Generalist. 6 skilli zamiast 3 daje sporego kopa.

BTW: Dałem Shu zdolność "Boost Critical Damage" co zwiększyło dwukrotnie także zwykłe ataki.
Nie jestem pewny czy dokładnie ta zdolność to daje, ale zadaję nim 2x większe obrażenia, niż Maro na podobnym poziomie doświadczenia.

Niech ktoś sprawdzi, czy normal i hard ma te same potwory, czy inne - jak to było na demku.
Zeratul
Palki z tych ktorym sie fabula nie podoba... wlasnie dotarlem do wiosku Marumaru i jest megaklawo!! Ocena dla tej gry rosnie!! A marumaru jest megaklawa postacia!! OMG Blue Dragon wymiata przeokrutnie! Jak zrobic, zeby zamiast Shu, biegac Kluke? Chce pogapic sie na jej cycki smile.gif
ping
Motyw z lekarstwem tak? wink.gif
co do zmiany postaci to w menu mozna bylo je zmieniac, nie pamietam czy RB i LB, czy moze jakos inaczej. Wiem ze jest to mozliwe, pokombinuj.
Zeratul
no ten motyw, ale ogolnie gra sie w ta gre jakby sie anime ogladalo... smile.gif megaza(pipi)ioza!!

Matrox
Ja zmieniaem job cienia tylko u Jiro i wyglada to tak

Shu:
-Sword Master 39

Jiro:
-White Magic 33
-Barrier Magic 30

Kluke
-Black Magic 36

Marumaro
-Monk 39

Zola
-Assasin 37

Bardzo przydaje sie podczas walki posiadanie przez Jiro white i barrier magic.

Ma ktos moze jakis spic jaki skill dostaje sie na poszzegownych levelech ???
C1REX
CYTAT(Matrox @ 1 09 2007, 08:54) *

W instrukcji do gry masz podane.
Matrox
CYTAT(C1REX @ 1 09 2007, 10:35) *

Jakie wydanie gry masz, bo u mnie w instrukcji tego nie widze ??
Velius
Zeratul w menu RB lub LB zaznaczasz gwiazdka kim chcesz chodzic.Ja od poczatku biegam Kluke bo to chyba jedna z najslodszych postaci w dziejach rpg.
Matrox
Mam juz te ataki o ktorych mowilem, zeby nie spoilerowac powiem tylko, ze demo rozni sie od tego co jest w fullu ;]
C1REX
CYTAT(Matrox @ 1 09 2007, 09:40) *
CYTAT(C1REX @ 1 09 2007, 10:35) *

Jakie wydanie gry masz, bo u mnie w instrukcji tego nie widze ??

Europejskie, kupione w UK.

Sporo tego jest do opisania.

W ogromnym skrócie podam tylko ostatnie.

Sword Master - 32 - Magic Sword 6
Black Magic - 36 - Black Magic 6
White Magic - 33 - Resurrection! (Jedna z ważniejszych zdolności na hard)
Support Magic - 35 - Double Cast!! (Must have dla magów)
Barrier Magic - 50 - Field Barrier!!!! (zdobywając ten skill wystarczy kilka godzin, by mieć wszystkie cienie na 99)
Assassin - 35 - Double Strike! (must have dla wojowników)
Monk -31 - Absolute Counterattack (bardzo dobry skill dla wojowników)
Guardian - 33 - Berserker (zwiększa obrażenia, gdy mamy mniej HP)
Generalist - 36 - Skill +8!! (każda postać powinna to mieć)

Matrox
CYTAT(C1REX @ 2 09 2007, 02:20) *
Europejskie, kupione w UK.

Sporo tego jest do opisania.

W ogromnym skrócie podam tylko ostatnie.

Sword Master - 32 - Magic Sword 6
Black Magic - 36 - Black Magic 6
White Magic - 33 - Resurrection! (Jedna z ważniejszych zdolności na hard)
Support Magic - 35 - Double Cast!! (Must have dla magów)
Barrier Magic - 50 - Field Barrier!!!! (zdobywając ten skill wystarczy kilka godzin, by mieć wszystkie cienie na 99)
Assassin - 35 - Double Strike! (must have dla wojowników)
Monk -31 - Absolute Counterattack (bardzo dobry skill dla wojowników)
Guardian - 33 - Berserker (zwiększa obrażenia, gdy mamy mniej HP)
Generalist - 36 - Skill +8!! (każda postać powinna to mieć)

Dzieki.

Jak zwykle w Polskim wydniau upchali kilka jezykow i kompletnie nic nie ma tej instrukcji confused.gif
C1REX
No u mnie w instrukcji sporo ciekawych rzeczy napisano.

Np. zaproponowano kilka strategii.

Zbalansowana.

Monk, Sword Master, Assassin - pierwszy szereg.
Magowie tylny.

Silny atak:
2 Sword Master, Monk

Black mag + White
Black mag + Support.

Magiczny atak
Defender - pierwszy szereg.
4 magów z tyłu.

W isntrukcji mam jeszcze podane opisy jak efektowwnie korzystać z tych ustawień.
Prawie cała instrukcja jest poświęcona walce.

BTW: Recenzentów IMHO poj.e ba ło, by jeden z najlepszych RPG ostatnich lat tak nisko oceniać.
Famitsu miało rację dając jej niemal maksymalną ocenę.
^^phantom
Wczoraj pierwszy raz w ta gierke zagralem, dostalem za free przy zakupie drugiego premiuma smile.gif Hmm Gralem moze 30 min no i gra szczerze mnie nudzi, moze dalej bedzie lepiej wink.gif To moj pierwszy kontakt z jrpg, Panowie jak dlugo trzeba przechodzic ta gierke? Macie tez wszystkie achievy po japonsku (znaki) ? pozdro
C1REX
CYTAT(^^phantom @ 2 09 2007, 13:37) *
Wczoraj pierwszy raz w ta gierke zagralem, dostalem za free przy zakupie drugiego premiuma smile.gif Hmm Gralem moze 30 min no i gra szczerze mnie nudzi, moze dalej bedzie lepiej wink.gif To moj pierwszy kontakt z jrpg, Panowie jak dlugo trzeba przechodzic ta gierke? Macie tez wszystkie achievy po japonsku (znaki) ? pozdro

Trzeba lubić ten gatunek. Tak samo, jak ja nie lubię sportowych i PES to dla mnie flaki z olejem.

BTW: Przy przeczesywaniu lokacji (szkrzynki, kwiatki, kamienie) w poszukiwaniu przedmiotów często spotyka się, że znalazło się "Nothing".

Otóż ten "nic" to też przedmioty i za zebranie odpowiedniej ilość "niczego" można dostać od pewnego kolesia ciekawe nagrody.
Matrox
CYTAT(^^phantom @ 2 09 2007, 14:37) *

Akurat to mam po angielsku, ale jak inni ludzie sprawdzaja w co akurat gram to podobno pisze po japonsku smile.gif

CYTAT
BTW: Recenzentów IMHO poj.e ba ło, by jeden z najlepszych RPG ostatnich lat tak nisko oceniać.
Famitsu miało rację dając jej niemal maksymalną ocenę.

W pelni sie zgadzam, gra mnie wciagnela jak bagno, dla mnie to gra na 8+/9-

Jestem juz na samym koncu gry, pewnie bez zadan pobocznych zmieszcze sie w ok 30h wiec jak na jRPG to nie jest zawiele, ale to pewnie przez to, ze gram na normal(chociaz pozniej faktycznie robi sie normal i mozna nawet zginac, chociaz mi sie to zadazylo chyba tylko 1 wink.gif )

Co do instrukcji, na pszyszlosc bede wiedzial, zeby przy zakupie jRPG nie kupowac polskiego wydania.
C1REX
CYTAT(Matrox @ 2 09 2007, 14:50) *
Jestem juz na samym koncu gry, pewnie bez zadan pobocznych zmieszcze sie w ok 30h wiec jak na jRPG to nie jest zawiele, ale to pewnie przez to, ze gram na normal(chociaz pozniej faktycznie robi sie normal i mozna nawet zginac, chociaz mi sie to zadazylo chyba tylko 1 wink.gif )

Ja jestem wciąż na pierwszej płycie i 22 godziny za mną. Chociaż zaglądam wszędzie gdzie się da.

No i na hard zginąć to nie problem. Połowa przeciwników w grze to wyzwanie.
Matrox
Wlasnie przeszedlem BD smile.gif Po tych 33h gry moge powiedziedzec, ze moim zdaniem ta gra zasluguje na 9, juz dawno nic mnie tak nie wciagnelo, siedzialem przed konsola praktycznie po 10h dziennie (sick!) i byl to naprawde przyjemnie spedzony czas, faktycznie fabula troche sie rozkreca ale gadanie, ze 20h to kompletna bzdura, pierwsze 4-5h bylo moze nieco nudnawe wink.gif IMO to jest jeden z najlepszych jRPG w jakie gralem smile.gif

No to teraz jeszcze zadania poboczne do zaliczenia smile.gif
Yaxa
A jak jest z fabula? Dziecinna, sztampowa, ciekawa? Tylko bez spoilerow smile.gif
ping
naiwna acz ciekawa, mi w kazdym badz razie bylo calkiem przyjemnie. Pomysl o tym tytule jak o niezlym anime.
Sanryu
Czy w kazdej wersji tak "biednie" wyglada srodek pudelka?Wszystkie 3 plyty "nawleczone" w miejscu gdzie zazwyczaj jest jedna plyta ehh. Nie mogli zrobic jak w wydaniach Silent Hill Collection i Prince of Persia trilogy, ladnie, schludnie i kazda plyta ma swoje osobne miejsce, a nie jak tutaj dry.gif
ping
ke?
to widze ze wydymali europejczykow bo ja mam w srodku pudelka plastikowa wkladke na ktorej mieszcza sie jeszcze dwie plyty smile.gif w sumie 3 plyty nawet siebie nie dotykaja. No i nie wiem czy tez macie dwustronna okladke?>
Sanryu
CYTAT(ping @ 3 09 2007, 20:48) *
ke?
to widze ze wydymali europejczykow bo ja mam w srodku pudelka plastikowa wkladke na ktorej mieszcza sie jeszcze dwie plyty smile.gif w sumie 3 plyty nawet siebie nie dotykaja. No i nie wiem czy tez macie dwustronna okladke?>

ke?
Dwustronna okladka? Taa jasne laugh.gif Jak zwykle dla Europy(a moze "for PL only") wszytko co "najlepsze"(chociaz okladka jest ladna bo w US version jest taka do pupy, Shu na jakiejs skale stoi a za nim BD, fuj tongue.gif ). Jest mozliwosc ustawienia na japan dubbing?(gre mam, ale konsola jeszcze z serwisu nie wrocila dry.gif )
ping
no ja mam okladke w dwoch wariantach, mroczna w ciemnej kolorystyce jak i srebrna wersje z niebieskim smokiem i bodajze shu, nie pamietam a nie ma mnie w domu zeby sprawdzic.
co do Japonskiego dubbingu to nie slyszalem zeby byla mozliwosc jego ustawienia w wersji Europejskiej/USA ale moge sie mylic.
Velius
Mozna ustawic japonska wersje dubbingu.(tak mi sie zdaje bo chyba widzialem taka opcje)
Matrox
CYTAT(Sanryu @ 3 09 2007, 23:03) *
CYTAT(ping @ 3 09 2007, 20:48) *
ke?

ke?
Dwustronna okladka? Taa jasne laugh.gif Jak zwykle dla Europy(a moze "for PL only") wszytko co "najlepsze"(chociaz okladka jest ladna bo w US version jest taka do pupy, Shu na jakiejs skale stoi a za nim BD, fuj tongue.gif ). Jest mozliwosc ustawienia na japan dubbing?(gre mam, ale konsola jeszcze z serwisu nie wrocila dry.gif )

Wersje europejska i amerykanska roznia sie tylko okladka, pudelko jest to samo.
Dubbing da sie zmienic, gdy masz ekran z wyborem slotu z savem, naciskasz x i wybierasz jezyk.
C1REX
U mnie można ustawić angielski, japoński i francuski.
Thompson
Z tym poziomem trudności faktycznie jest tak słabo? Właśnie doszedłem do Lago Village i byłbym jeszcze skłonny zacząć od nowa na hardzie bo jak narazie gram na normal. Raz zginęła mi tylko jedna postać. Czy dalej coś się zmieni czy może dalej będę grał bez problemów?
C1REX
CYTAT(Thompson @ 15 09 2007, 18:48) *
Z tym poziomem trudności faktycznie jest tak słabo? Właśnie doszedłem do Lago Village i byłbym jeszcze skłonny zacząć od nowa na hardzie bo jak narazie gram na normal. Raz zginęła mi tylko jedna postać. Czy dalej coś się zmieni czy może dalej będę grał bez problemów?

Dalej jest coraz łatwiej. Zwłaszcza jak się wie, jakie skille szkolić. Tylko kilka walk w całej grze stanowi problem.

Hard jest IMHO akurat. Dodatkowo zwiększa żywotność gry niemal dwukrotnie. Przejście gry zajeło mi blisko 60h + restarty. Na normalu podobno 30 starczy.
Thompson
Boże, tragedia. Żeby to jeszcze boss mnie zabił to nie - stworek przed pierwszym bossem. W takim razie zaczynam na hardzie. Dzięki smile.gif
C1REX
CYTAT(Thompson @ 15 09 2007, 19:58) *
Boże, tragedia. Żeby to jeszcze boss mnie zabił to nie - stworek przed pierwszym bossem. W takim razie zaczynam na hardzie. Dzięki smile.gif

Nie ma sprawy.

Uważaj tylko na końcówkę pierwszej i drugiej płyty. Są tam trudne walki i brak odwrotu, by ewentualnie podnieść lvl.

BTW: Polecam odpalić nową grę z new game + na hard. Dojdziesz do momentu w którym jesteś aktualnie w godzinę lub dwie.
Ja do trzeciej płyty na new game + deszedłem w ok 6 godzin z włączoną barierią.
[InSaNe]
No paaanooowie, zakupilem, ale ..... na razie dla mnie to crap confused.gif I naczytalem sie ze taka prosta ta gra, a z pierwszym bossem juz mam problem . Zacisne zeby i pre dalej, podobno ma byc lepiej...
C1REX
CYTAT([InSaNe] @ 15 09 2007, 20:47) *

No paaanooowie, zakupilem, ale ..... na razie dla mnie to crap confused.gif I naczytalem sie ze taka prosta ta gra, a z pierwszym bossem juz mam problem . Zacisne zeby i pre dalej, podobno ma byc lepiej...

A grałeś kiedykolwiek w RPG?
[InSaNe]
ohmy.gif Jest to jeden z moich ulubionych gatunkow gier ...
^^phantom
Kurcze gralem z 2 tyg temu 30 min i jeszcze do teraz nie wlaczylem ani razu gierki ;p Troche sie zrazilem, pierwszy kontakt z RPG, jedna postac zabil mi na poczatku juz jakis potworek ;/ oj ja nie dam rady chyba w ta gre, a podobno taka latwa...
il capitano
CYTAT([InSaNe] @ 15 09 2007, 21:47) *

na tym polega system turowej walki. W jrpgi nie gra się tylko dlatego, że są łatwe (bo z reguły nie są) - osądzasz ją jako crap tylko dlatego, że nie potrafisz pokonać bossa? Pakuj w postacie, zdobywaj ekwipunek, kombinuj. W tego typu grach się nie leci na jana. Taktyka.
Zaś później piszesz, że to Twój ulubiony gatunek. To ile zaliczyłeś jrpgów z takim podejściem? śmiem wątpić, że żadnego.

btw. masz kłopoty z Daddym a co dopiero ze spłuczką w kiblu.. :f
[InSaNe]
Jesli to prowokacja, to troche marna smile.gif Klopoty z Daddym - pierwsze podejscie i od razu na hardzie, potrzebowalem sposobu, co to ma do rzeczy czlowieku ?

Nie ucz ojca jak robic dzieci, w swojej karierze gracza konczylem wiecej RPGow i jRPGow, niz ty liczysz wiosen, wiec skoncz popierdywac bez sensu smile.gif I dziekuje, ze wytlumaczyles mi o co chodzi w erpegach, bo sam nigdy nie doszedlbym do tego sad.gif Blue Dragon zalatuje dla mnie crapem i to jest fakt . Zmarnowany potencjal, choc z ostateczna ocena wstrzymam sie jeszcze - "podobno" ma byc lepiej . Fabula jest plaska jak cycki Nariko, a system walki gowniany . Dragon Quest VIII mial tez mega prostu system, a gralo sie w niego za(pipi)iscie . Fabula tez byla prosciutka, ale wciagala jak bagno . A tu przez pierwsze 5 godzin nie przyciaga nic . Pierwsza wioska tych gadajacych owieczek juz w ogole mnie rozwalila biggrin.gif Dialogi sa dretwe . Na razie dla mnie Blue Dragon to totalny zawod, ale zaciskam zeby i gram dalej .
kfadratson
CYTAT([InSaNe] @ 16 09 2007, 12:27) *

Jesli to prowokacja, to troche marna smile.gif Klopoty z Daddym - pierwsze podejscie i od razu na hardzie, potrzebowalem sposobu, co to ma do rzeczy czlowieku ?

Nie ucz ojca jak robic dzieci, w swojej karierze gracza konczylem wiecej RPGow i jRPGow, niz ty liczysz wiosen, wiec skoncz popierdywac bez sensu smile.gif I dziekuje, ze wytlumaczyles mi o co chodzi w erpegach, bo sam nigdy nie doszedlbym do tego sad.gif Blue Dragon zalatuje dla mnie crapem i to jest fakt . Zmarnowany potencjal, choc z ostateczna ocena wstrzymam sie jeszcze - "podobno" ma byc lepiej . Fabula jest plaska jak cycki Nariko, a system walki gowniany . Dragon Quest VIII mial tez mega prostu system, a gralo sie w niego za(pipi)iscie . Fabula tez byla prosciutka, ale wciagala jak bagno . A tu przez pierwsze 5 godzin nie przyciaga nic . Pierwsza wioska tych gadajacych owieczek juz w ogole mnie rozwalila biggrin.gif Dialogi sa dretwe . Na razie dla mnie Blue Dragon to totalny zawod, ale zaciskam zeby i gram dalej .

dlatego wszyscy podświadomie czekamy na prawdziwą grę od Sakaguichiego - lost odyssey. bd to po prostu ich wejście w rynek. gra jest infantylna i prosta do bólu, ale mimo to przyjemnie się w nią gra.
[InSaNe]
Moim zdaniem po prostu przereklamowano te gre i nastawilem sie na przygode podobnego formatu co DQ VIII . W koncu "trzech tenorow" japonskich rpgow nie wspolpracuje przy jednym tytule czesto smile.gif No coz, bywa . Przypomina mi sie troche sytuacja z Legend of Dragoon na ps-one, tez marketing troche rozbudzil oczekiwania, ale LoD mimo wszystko wciagal bardziej .
kfadratson
CYTAT([InSaNe] @ 16 09 2007, 12:37) *

Moim zdaniem po prostu przereklamowano te gre i nastawilem sie na przygode podobnego formatu co DQ VIII . W koncu "trzech tenorow" japonskich rpgow nie wspolpracuje przy jednym tytule czesto smile.gif No coz, bywa . Przypomina mi sie troche sytuacja z Legend of Dragoon na ps-one, tez marketing troche rozbudzil oczekiwania, ale LoD mimo wszystko wciagal bardziej .

marketingu wokoło tego tytułu nie dostrzegłem, na pewno nie w polsce. zauważ, że gra była robiona z myślą o japończykach, my trochę inaczej odbieramy niektóre rzeczy. lost odyssey od samego początku był TYM tytułem sakaguchiego. Dla mnie 3 wielkie nazwiska nie mają znaczenia, Toriyama zrobił swoje, zaprojektował wszystko ładnie, mi się podoba. Umatsu (czy jak mu tam) zrobił fajną muzykę, też mi się podoba. Sakaguchi zrobił fajny system, story jest płaskie jak zwykle, ogólnie jest dobrze. Po prostu widać, że chłopaki mieli inne priorytety, nie dali z siebie 100%, bo BD to nie DQ, nie musieli się aż tak starać. Grą, która ma ich na prawdę rozpromować jest LO, i imho będzie to gra na poziomie FF VII. Ale poczekamy, zobaczymy.
il capitano
[InSaNe] to wyrażaj się jaśniej bo C1REX jakoś podobnie jak ja zauważył żeś jakiś suchar, wyleciałeś z postem jak gupi skończyłeś więcej rpgów niż ja wiosen to czego się spodziewałeś po pierwszej walce z bossem? pitupitu - przecież jesteś hardkorowiec więc w czym problem?

[InSaNe]
Nie jestem zadnym hardkorowcem, siedze po prostu juz w tym troche . Mam chyba prawo do wlasnego zdania ? To ze Wam nie sprawilo problemu rozwalenie pierwszego bossa - spoko . Ja mialem z nim problem dry.gif
Velius
Nie wiem jak w tej grze mozna miec z czymkolwiek problem na poziomie normal...o_O
Thompson
Założyłem sobie gamertaga na Hongkong, ściągnąłem co trzeba. Wchodzę w grę wybieram opcję new game+, poziom hard, przechodzi do ekranu wybierania save'ów i.... w miejscu save'ów mam napisy This content can't be readed. Ktoś wie o co chodzi? Nie za bardzo chce mi się od nowa przechodzić na hardzie te kilka godzin pomimo, że długo nie grałem. Jest jakieś rozwiązanie?
C1REX
CYTAT(Thompson @ 18 09 2007, 17:10) *
Założyłem sobie gamertaga na Hongkong, ściągnąłem co trzeba. Wchodzę w grę wybieram opcję new game+, poziom hard, przechodzi do ekranu wybierania save'ów i.... w miejscu save'ów mam napisy This content can't be readed. Ktoś wie o co chodzi? Nie za bardzo chce mi się od nowa przechodzić na hardzie te kilka godzin pomimo, że długo nie grałem. Jest jakieś rozwiązanie?

Nie mam pojęcia. U mnie działało.

A działa Tobie zwykły Load?

Jeśli tak, to wgraj grę, zapisz zaraz po wgraniu sejva i sprawdź new game + ponownie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.