Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Soundtrack GTA
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
KACZU
Pamieta kto jeszcze muze z GTA ??? (YOU LISSEN head radio) Fajne sprawa bo mozna wrzucić płyte z grą do odtwarzacza CD i przypomnieć sobie te kawałki .... polecam
Soul
Fakt Dobra Muzyka to podstawa w kazedej odslonie GTA hyh.gif apoczatkiem byla pierwsza czesc z PSX'a i tam muzyczka byla oczywiscie Kozacka:]
ShtaS
mówicie o wersji konsolowej czy PC? bo chciałbym mieć muże z GTA III, ale nie wiem którą kupić wersję biggrin.gif
klausa
Myślę że którąkolwiek, pobuszuj po internecie i znajdziesz programy konwertujące format muzy z GTA do mp3, tudzież ogg'ów. Ja sobie wczoraj zrippowałem OST SA, mniam!
Fil-O
http://www.igromania.ru/music/?GrandTheftAuto3

Wszystkie stacje z GTA3.
golab
W dwójce muzyka rządzi, a zwłaszcza DJ z rosyjskiej stacji. Jego gadki między kawałkami wymiatają .
wodny1988
GTA nie lubię ale muza w tej gierce jest wporzo a ta z GTA3 to już wymiata smile.gif
Kapi123
najlepszy buł soundtrack ze vice city
_Blaze_
Zgadzam sie w 100% najlepsza muza byla jak dla mnie wlasnei w Vice City biggrin.gif Nie ma to jak przejechac sie na motorze przy Ozzim albo Iron Maiden twisted.gif Poza tym w zadnej innej grze nie slyszalem kawalkow ktore mi sie bardzo dobrze kojarza z przeszloscia, mowie np o TOTO, Mr.Mister, Ozzy Osbourne i innych znanych albo i nie zespolach cool.gif W soundtracku do San Andreas podobalo mi sie juz tylko kilka piosenek, glownie Gun's & Roses - Welcome To The Jungle i Ozzy Osbourne - Hellraiser biggrin.gif W kilku slowach Vice City RoXX excl.gif
klausa
Tej, a ma ktuś sałndtrak do Liberty City Stories?
Yacek
A ja sie zapytam czy ma ktos namiar na soundtrack z pierwszego gta, nie mam dostepu do plyty to bym sobie zrippowal wiec staram sie szukam na necie ale niespecjalnie to idzie, ktos ma jakies info na ten temat, albo moze wystawic te kawalki ?
..::XMANiAK::..
@klasusa
w temacie o GTA na PSP podany jest

@Yacek
orginal lezy na stronie Rockstara [pewnie to full]
http://www.rockstargames.com/classics/
Yacek
Dzieki, kiedys sciagalem, a raczej probowalem sciagac z ich strony ale cos nie chcialo to dzialac, moze wtedy mieli jakas awarie, teraz jak znowu mam net to calkowicie o tym zapomnialem, jeszcze raz dzieki.
klausa
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 1 11 2005, 11:17) *

@klasusa
w temacie o GTA na PSP podany jest

@Yacek
orginal lezy na stronie Rockstara [pewnie to full]
http://www.rockstargames.com/classics/

klausa jak już :>
@..::XMANiAK::.. Ale ja nie chcę listy utworów, ja chcę sałndtrak, chociażby zripowany.
..::XMANiAK::..
to sorx smile.gif
masz liste, szukasz MP3 na sieciach lub czekasz na jakies wydanie biggrin.gif na torrencie smile.gif
Yacek
Sciagnalem ta instalke ze strony rockstar i psikus podczas instalacji, error dot. braku pliku ktory fizycznie jest, probowalem przenosic po roznych folderach, uruchamiac w trybach zgodnosci i ch uj. Archiwa cab sa puste i nie da rady z nich nic wypakowac. Ma ktos namiar na ten soundtrack, liste jakas czy cos bo ladnie sie zdenerwowalem.
szeni
Ja rowniez jestem zdania, ze soundtrack z Vice City jest najlepszy z serii. Glownie dlatego, ze ta gra rewelacyjnie wpada w moj gust... Kiedys to panie byla muzyka. Na popowych kawalkach z lat 80. sie wychowywalem, są one w pewnym sensie moją miloscią. Nie ma to jak wejsc na PCJ-600 i przy dźwiękach Micheala Jacksona pruć wieczorem ulicą przy plaży... San Andreas w kwestii OST jest równiez wysmienite - klasyka rapu, w dodatku z całej Ameryki. A mimo to najczesciej slucham K-DST.
LegionPolski
GTA3 ma świetny OST
Vice City - jeszcze lepszy
Ale ja się wypowiem o SA smile.gif

Albo RadioX - Welcome to the Jungle, jadąc sobie Freewayem po pustyni w stroju bikera - MIÓD! Dzięki soundtrackowi właśnie się potężnie wczułem w role CiDżeja biggrin.gif Tak samo świetny 2Pac - I don't give a f**k, podczas drive by u Ballasów - MIÓD ver.2 wink.gif (jeszcze bym podał kilka przykładów, ale każdy kto grał, wie jak muza pasuje do poszczególnych części SA)

Aha - poprzednie czesci tez bylo ok pod tym wzgledem - pamietacie "WASTEEEEED" albo "BUSTEEEEED!" biggrin.gif
kopaa
Muza w vice city wymiatala, (te kiczowate dancowe kawalki ahhh:D) a moja ulubiona stacja byla ta z muza romantyczna(powaga) icon_twisted.gif szczegolnie kawalek Jan wayna-missin you. Jak se jechalem w nocy motorkiemi slyszalem ten kawalek to mi sie przypominaly piekne chiwle spedzone z pewna osoba.
Ale z Sa byl jeszcze lepszy, kawalek RATM mnie po prostu zniszczyl, i od razu odkurzylem se ich plytke, dobryu byl tez kawalek 2paca- i don give a fu©k, naprawde pasowal to masakrowania mieszkancow Sa:P.
BTW ma ktos moze soundtrack do GTA 1 i GTA 2?
Junkhead
Najlepszy soundtrack jest w San Andreasie.Głownie za sprawą mojego ulubionego zespołu czyli Soundgarden i ich "Rusty Cage" no i oczywiście Alice In Chains "Theme Bones".Jednak muszę przyznać że soundtrack z Vice City też był niczego sobie.Klimat z lat 80-tych był mocno odczuwalny.
Saq
IMO najlepszy ost był w VC, ale ogólnie każda odsłona GTA ma świetna oprawę audio.

ostatnio nie miałem czego słuchać z braku mp3 na PSP i po prostu włączyłem GTA LCS i w opcjach puściłem sobie radio, konsolke schowałem do torby i pomyka łem po mieście słuchając sobie stacji liberty jam i rise fm (IMO najlepsze), czad smile.gif
WESKER-DL
Zdecydowanie najlepszy jest w Vice City, poprostu kocham Klimaty lat 80 więc pewnie dlatego, obecnie rozpływam sie przy Soundtracku z Vice City Stories na PSP
Veron
Ciezko chyba wybrac najlepsza sciezke sposrod wszystkich GTA, bo sa znakomite jak jeden maz. Ja jednak wybieram SA, a to ze wzgledu na K-ROSE;] Hey hey good lookin' what you got cookin';] Tyle, ze ja i tak koniec koncow jestem fanem sluchania talk show, takich jak WCTR - to jest dla mnie esencja wszystkich OST z serii.

A w VCS na PSP jest "In the air tonight" Phila C.... chyba se kupie PSP;]
signap
VC
WESKER-DL
QUOTE(Veron @ 3 12 2006, 06:05) *

A w VCS na PSP jest "In the air tonight" Phila C.... chyba se kupie PSP;]

Mało tego że jest to podczas pewnej misji jesteś na Stadionie i słuchasz go na "żywo", koncert przedni smile.gif
Bobs
Ogólnie cały soundtrack VCS, K-jah west w san andreas, oraz początkowa muzyczka w SA i LCS
Cris
swietne sa tez 3 kawalki Feeder wrzucone do Gran TuRismo 3 ich tytuly to:

just a day
seven days in the sun
buck rodgers

polecam

ale off top:P
rebellion
Soundtrack w VC był naprawdę genialny, ale w SA również idealnie pasował do bujania się po mieście z bandą najaranych niggasów wink.gif.
sir_ryszard
Napiszcie mi jak sprawa ma się z GTA:Vice City Stories na PSP. Czy usłyszymy w nim wiele nowych kawałków, a może po prostu większość powtarza się z GTA: Vice City na PS2? Jeżeli ma ktoś jakieś namiary, linki, cokolwiek na tracki do Vice City Stories to proszę o zapodanie ich! (najlepiej jakby nie były to torrenty i inne takie klienty). xD
Mastah27
Przecież w każdym kolejnym GTA są (oprócz bodajże 2-3 piosenek, które się powtórzyły) nowe kawałki blink.gif.

Namiarów Ci nie dam, bo to torrent biggrin.gif, ale mogę wkleić listę wszystkich dostępnych w grze tracków:

VRock

Quiet Riot - Metal Health (Bang Your Head)
Motley Crue - Looks That Kill
Judas Priest - Electric Eye
Ratt - Round And Round
Ted Nugent - Stranglehold
Krokus - Long Stick Goes Boom
Scorpions - Rock You Like A Hurricane
Accept - Balls To The Wall
Autograph - All I'm Gonna Take
Dokken - Breaking The Chains
Kiss - Lick It Up
Queensryche - Queen Of The Reich
Dio - Holy Diver

Flash FM

Paul Young - Come Back And Stay
Blancmange - Living On The Ceiling
Genesis - Turn It On Again
Gino Vannelli - Appaloosa
Wang Chung - Don't Let Go
Missing Persons - Destination Unknown
Talk Talk - It's My Life
Phil Oakley & Giorgio Moroder - Together In Electric Dreams
Nik Kershaw - Wouldn't It Be Good
Pat Benatar - Love Is A Battlefield
Hall & Oates - Family Man
Alan Parsons Project - Games People Play
Alison Moyet - Love Resurrection
Scandal - The Warrior
Philip Bailey - Easy Lover
INXS - The One Thing
Rick Springfield - Human Touch
Laura Branigan - Gloria

Emotion 98.3

Dan Hartman - I Can Dream About You
Art of Noise - Moments In Love
Giuffria - Call To The Heart
Rainbow - Stone Coldr
Eddie Money - Baby Hold On
Roxy Music - Avalon
Phil Collins - In The Air Tonight
The Pretenders - Private Life
Pat Benatar - We Belong
The Assembly - Never, Never
Foreigner - I Want To Know What Love Is
The Passions - I'm In Love With A German Film Star
Elkie Brooks - Fool If You Think It's Over
Toto - Make Believe
Quarterflash - Harden My Heart
10CC - I'm Not In Love
The Motels - Only The Lonely

Fresh FM

Whodini - Freaks Come Out At Night
Midnight Star - Freak-A-Zoid
Rock Master Scott & The Dynamic Three - Request Line
Man Parrish - Boogie Down Bronx
Art Of Noise - Beat Box
The Egyptian Lover - Egypt, Egypt
Planet Patrol - Play At Your Own Risk
Run DMC - It's Like That
Jozun Crew - Pack Jam
Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force - Renegades Of Funk

Paradise FM

Change - The Glow Of Love
Donald Byrd - Love Has Come Around
Sister Sledge - Lost In Music (Special 1984 Nile Rodgers Remix)
Thelma Houston - You Used To Hold Me So Tight
Gwen Guthrie - It Should Have Been You
Class Action - Weekend
Jackie Moore - This Time Baby
Exodus - Together Forever
Jimmy Bo Horne - Is It In
JRaw Silk - Do It To The Music
Geraldine Hunt - Can't Fake The Feeling
Plunky and the Oneness of Juju - Everyway But Loose (Larry Levan Remix)
Unlimited Touch - I Hear Music In The Streets

VCFL

Teddy Pendergrass - Love Tko
Keni Burke - Risin' to the Top
Roy Ayers - Everybody Loves The Sunshine
Sylvia Striplin - You Can't Turn Me Away
Barry White - It's Ecstacy When You Lay Down Next To Me
Wally Babarou - Mambo
The Commodores - Nightshift
Rick James - Mary Jane
Hot Chocolate - It Started With A Kiss
Earth, Wind & Fire - Fantasy
Marvin Gaye - Sexual Healing

Wave 103

A Flock of Seagulls - Space Age Love Song
Yazoo - Don't Go
The Cure - A Forest
Howard Jones - Like To Get To Know You Well
Heaven 17 - Penthouse And Pavement
Kajagoogoo - Too Shy
Japan - Quiet Life
New Order - Blue Monday
ABC - How To Be A Millionaire
Frankie Goes to Hollywood - Relax
Blondie - Heart Of Glass
Depeche Mode - Everything Counts
Thompson Twins - Love On Your Side
Human League - Love Action (I Believe In Love)

Espantoso

Willie Colon - El Malo
Eddie Palmieri - Revolt La Libertad Logico
Hector Lavoe - Mi Gente
Celia & Johnny - Quimbara
Bobby Valentin - Mi Ritmo Es Bueno
Tito Puente - Oye Como Va
Pete "El Conde" Rodriguez - I Like It (I Like It Like That)
Ray Barretto - Acid
sir_ryszard
dziękówa Mastah!
liczę jeszcze na WESKERA-DARK LIFE - jeżeli nie wypali, całkiem możliwe iż zabawię się z tymi tytułami które tutaj zapodałeś. na razie cierpliwie czekam... xD
Cris
no rzeczywiscie soundtrack w vice city byl naprawde dobry. Ciesze sie ze nie tylko mnie podobaja sie utwory z lat 80 cool.gif
DarealRadexHEJOO
CYTAT(golab @ 14 07 2005, 17:15) *
W dwójce muzyka rządzi, a zwłaszcza DJ z rosyjskiej stacji. Jego gadki między kawałkami wymiatają .

WPIS

"Hepi byrfdej Borys! Dostajesz grę komputerową i ciasto. I, Borys!... Borys... Sprzedaj grę, zjedz ciasto."
Lukaszeq
CYTAT(Cris @ 6 01 2007, 15:42) *
Ciesze sie ze nie tylko mnie podobaja sie utwory z lat 80 cool.gif

W zasadzie to wlasnie dzieki GTAVC poznałem masę wspaniałych wykonawców nowofalowych, new romantic, a także takie perły rocka jak Anthrax czy Motley Crue. Dla mnie power, cud miód i orzeszki!
bor
Każda muza w gta dodawała klimatu i pasowała do miasta. W gta 3 najbardziej podobało mi się radio flash i head. A najlepszą piosenką w całej 3 jest she on fire. W VC również radio flash było dla mnie najlepsze. A najlepszą piosenką był Self Control. Chociaż inne np. Toto również były dobre. W sa słuchałem los santos. Najlepszą piosenką w grze było The Ghetto. W VCS patrząć na soundtrackt ponownie wybierałbym flasha - Gloria the best
Wtkfds
CYTAT(Lukaszeq @ 22 04 2007, 15:03) *
W zasadzie to wlasnie dzieki GTAVC poznałem masę wspaniałych wykonawców nowofalowych, new romantic, a także takie perły rocka jak Anthrax czy Motley Crue...

I nikt mi nie powie,że gry wideo nie rozwijają.. happy.gif Sam sie otworzyłem na nowe kierunki muzyce..nie żałuję good.gif

CYTAT(Veron @ 3 12 2006, 07:05) *
Ciezko chyba wybrac najlepsza sciezke sposrod wszystkich GTA, bo sa znakomite jak jeden maz. Ja jednak wybieram SA, a to ze wzgledu na K-ROSE;] Hey hey good lookin' what you got cookin';]

No pan raczy żartować!? biggrin.gif Najlepsze jest: "All my exes live in texas.." hahaha.gif howdy partners!
amarok
CYTAT(Wtkfds @ 25 04 2007, 08:30) *
CYTAT(Veron @ 3 12 2006, 07:05) *
Ciezko chyba wybrac najlepsza sciezke sposrod wszystkich GTA, bo sa znakomite jak jeden maz. Ja jednak wybieram SA, a to ze wzgledu na K-ROSE;] Hey hey good lookin' what you got cookin';]

No pan raczy żartować!? biggrin.gif Najlepsze jest: "All my exes live in texas.." hahaha.gif howdy partners!

Dlaczego od razu żartować? Mi też się bardzo podoba muzyka country w radiu K-Rose, tym bardziej, że kojarzy mi się z pięknymi pozamiejskimi terenami na południu San Andreas (okolice Mount Chiliad). W San Andreas lubię jeszcze słuchać radia K-DST, SFUR i Radio Los Santos. Ale ogólnie soundtrack z tej gry średnio mi się podoba w porównaniu z innymi częściami GTA. Najbardziej lubię utwory z trzeciej części serii, gdzie co ok. drugą piosenkę uważam za bardzo dobrą.
XM16E1
CYTAT(amarok @ 19 07 2007, 23:39) *
Dlaczego od razu żartować? Mi też się bardzo podoba muzyka country w radiu K-Rose, tym bardziej, że kojarzy mi się z pięknymi pozamiejskimi terenami na południu San Andreas (okolice Mount Chiliad). W San Andreas lubię jeszcze słuchać radia K-DST, SFUR i Radio Los Santos. Ale ogólnie soundtrack z tej gry średnio mi się podoba w porównaniu z innymi częściami GTA. Najbardziej lubię utwory z trzeciej części serii, gdzie co ok. drugą piosenkę uważam za bardzo dobrą.

W GTA3 to ja przeważnie słucham jednynie Rise FM i zarąbistego Slyder-score http://www.youtube.com/watch?v=QytKQPjldFk...ted&search= W GTA VC był chyba najlepszy soundtrack.Stacje takie jak Flash Fm czy Emotion 98.3 można ich słuchać ciągle,w GTA SA to tych lepszych zaliczam Radio LS,Radio X i KDST
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.