Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Chronicles of Narnia
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Alpha Trion
przypadkiem sie dowiedzialem o tej bajeczce , z cinematic trailer przed wczorajszym seansem Star Wars

http://movies.channel.aol.com/franchise/ex...of_narnia_movie

Trailer (polecam ver Large)

narnia.com

oficjalna stronka

dla mnie lektura obowiazkowa zaraz po "Wojnie Swiatow"
Mq
Nie mam pojecia co to Narnia(jakas seria ksiazek)ale trailer calkiem zachecajacy jak na film dla dzieci.Czemu?Bo ma duzo walki i Taureny happy.gif
Yohko
QUOTE(Mq @ 23 05 2005, 14:14)
Nie mam pojecia co to Narnia(jakas seria ksiazek)ale trailer calkiem zachecajacy jak na film dla dzieci.Czemu?Bo ma duzo walki i Taureny happy.gif
*

Kroniki Narnijskie to jeden z nalepszych cyklow ksiazkowych dla dzieci i mlodziezy! mam nadzieje ze wersja filmowa jest rownie ciekawa smile.gif
Alpha Trion
zgadza sie , dodam ze presja na wspoltworcow ekranizacji "Narnii" jest wiekrza niz ta ktora stala przed Peterem J. (Lotr) . Wiadomo mi o przeszlo 85 mln sprzedanych egzemplarzy

nieco informacji o autorze , ktory niczym nie ustepuje J.R.R Tolkienowi

http://cslewis.drzeus.net/bio/
JJJ
bedzie naprawde dobry film,czekam na niego z niecierpliwoscia,szkoda tylko ze dopiero film wejdzie na srebrny ekran w grudniu,ale nic poczeka sie smile.gif
Yohko
QUOTE(JJJ @ 23 05 2005, 15:21)
bedzie naprawde dobry film,czekam na niego z niecierpliwoscia,szkoda tylko ze dopiero film wejdzie na srebrny ekran w grudniu,ale nic poczeka sie smile.gif
*

w tym czasie mozna sobie obejrzec serial smile.gif nakrecili go dosc dawno, ale oglada sie go calkiem niezle.
Stachu
oglądałem go jak byłem dzieckiem...dawno to było i w pamięci pozostał mi jedynie obraz lwa laugh.gif

czekam na film z niecierpliwością
JJJ
hmm odpuszcze sobie chyba serial,a zabiore sie za ksiazke smile.gif
dragu
Pamiętam jak dziś, jak śledziłem losy bohaterów w kolejnych odcinkach. To była świetna rzecz. Z przyjemnością obejrzę wersję filmową. Dziecięce fascynacje być może odżyją biggrin.gif.
Mendrek
Ano taki Harry Potter i LOTR w jednym (a moze DND?). Lekkie fantasy, ktore milo sie czyta. Ciekawe czy film rowiez bedzie rownie lekkostrawny, ale po trailerze widze ze chyba tak. Bitwy wygladaly nader ciekawie i efekty tez wink.gif
BOBAN
Zawsze i przy kożdej okazji oglądałem w dzieciństwie tę baśń...heh sam myslałem że może u mnie w szafie jest przejscie

czekam na film bo zapowiada się wyśmienicie wink.gif
Panek
Oglądając trailer w kinie powiedziałem sobie, że na pewno pójdę na Narnię bo bardzo przypomina klimatycznie World of WarCraft smile.gif

No i oczywiście jak przerobię Władcę Pierścieni czytam Narnię, a jak ;]
Yohko
QUOTE(Panek @ 2 06 2005, 13:35)
Oglądając trailer w kinie powiedziałem sobie, że na pewno pójdę na Narnię bo bardzo przypomina klimatycznie World of WarCraft smile.gif

*

to moze najpierw przeczytaj ksiazki, bo mozesz sie potem zdziwic tym "klimatem World of Warcraft" w filmie closedeyes.gif

jesli film bedzie chocby mniej wiecej zgodny z ksiazkami (a taki ma ponoc byc), to z Warcraftem nie bedzie mial nic wspolnego... no ale do trailera musieli wybrac te "efektowne" sceny...
Alpha Trion
kinowa wersja universum Warcrafta bylaby napewno o wiele ciezsza w odbiorze przez dzieci , samo pustoszenie Loarderon przez scourge wymagaloby ukazania armii niemartwych skapanych w krwii nieszczesnikow z Stratholme , wiec jak mozna zauwazyc Warcraft nie ma nic wspolnego z przekazem basniowym Narnii , jest raczej mrocznym fantasy gdzie smierc i bitwa to codziennosc . Narnia to przedewszystkim kraina o ktorej marzy by znalezc sie kazde dziecko smile.gif
Panek
QUOTE(Yohko @ 2 06 2005, 19:16)
QUOTE(Panek @ 2 06 2005, 13:35)

*

to moze najpierw przeczytaj ksiazki, bo mozesz sie potem zdziwic tym "klimatem World of Warcraft" w filmie closedeyes.gif

jesli film bedzie chocby mniej wiecej zgodny z ksiazkami (a taki ma ponoc byc), to z Warcraftem nie bedzie mial nic wspolnego... no ale do trailera musieli wybrac te "efektowne" sceny...
*

Przecież mówię, że przeczytam smile.gif Film mnie zainteresował, to chętnie książkę przerobię ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.