Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout: Revenge
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
T-Bone
QUOTE(Pawcio4 @ 20 03 2006, 22:57) *

No jeszcze kilkanaście % i zobaczymy czy warto będzie kupić biggrin.gif

Z gory mowiac - nie. Wyglada oblednie, ale nie warta jest zlamanego grosza, jezeli grales w Revenge na "zwyklym" xboxie.
Wolak10
Graficznie gra nie prezentuje soba nic nadzwyczajnego ,ot po prostu Burnout 4 w wyższej rozdziałce ,RR6 wygląda lepiej .W kwesti gameplayu nawet jednego bonusowego samochodu nie ma ani trasy ,czysta konwersja w lepszej rozdziałce jak już mówiłem .Nie warto dawać ani grosza za grę .
bartiz
QUOTE(Wolak10 @ 20 03 2006, 23:06) *

Graficznie gra nie prezentuje soba nic nadzwyczajnego ,ot po prostu Burnout 4 w wyższej rozdziałce ,RR6 wygląda lepiej .W kwesti gameplayu nawet jednego bonusowego samochodu nie ma ani trasy ,czysta konwersja w lepszej rozdziałce jak już mówiłem .Nie warto dawać ani grosza za grę .

RR6 wygląda lepiej .... ? Litości...

A co do bonusowego autka to czym jeździsz w demie ? Tego auta nie było w B:R na X hyh.gif
cronosik
Wiecie co ale na swiecie na prawde sa ludzie ktorzy nie grali nigdy w burnouta na innych konsolach a dla takich osob na pewno warto kupic ta gre dla ludzi takich jak ja biggrin.gif
Butcher
Są też inni, jak ja: na Xboxie zrobiłem 98% a i tak planuję zakup na 360 z racji nowej jakości... Ta gra to mój prywatny fenomen - nie lubię wyścigów, a od tej serii nie moge się oderwać. Miód Criterion jest bardzo smaczny hyh.gif
Piasecznik
Wczoraj późnym wieczorem wbijam się na Xbox Live i co widze:
- 16 friends online
ha, myśle sobie, popykam sobie z rodakami smile.gif
Wbijam na karte friends a tam 13 osób siedzi w Microsoft Dashboard!
Hmm, czyżby jakieś demko nowe wyszło? Patrze - pozostałe 3 osoby pocina w Ridge Racer 6 demo ;D
I wszystko jasne tongue.gif
Diabeu
TYLKO dla multi mogę to kupić, a i tak nie za cenę startową
bo płacić ponad 200pln za grę o poziomie trudności "przedszkolak" to nie mam zamiaru
Butcher
No własnie jestem ciekawy jak długo B:R będzie "żyło" na Xbox Live... Nie chciałbym kupić gry za 2-3 miechy, żeby zastać puste serwery.
bartiz
W B:R na X'a 1 grałem jeszcze po premierze 360'tki i było trochę osób ;-)
Butcher
Tak - tylko weź pod uwagę popularność B:R na current-genach. Teraz powstaje pytanie ile z tych osób w ogóle kupi wersje next-gen, a jeśli nawet, to jak długo będą grać online, skoro otrzaskali to już na currentach i nadchodzi tyle ciekawych produkcji na 360...
Ozi
Ano właśnie...

Ja podobnie jak Diabeu - jeśli kupię to tylko dla multi i nie za taką cenę jak teraz. Na pierwszym X-ie miałem grę na 100% a i w multi sporo sie trzaskało, na daną chwilę nie widzę sensu kupowania gry w której poddbito tylko grafikę.

Poczekamy, zobaczymy.
bartiz
No w sumie tak ale, do pogrania online potrzebne są auta a to wiąże się ze skończeniem singla (może nie całego ale pograć troche trzeba ;-))
Diabeu
dużo czasu to nie zajmuje jak większość robisz na 5 gwiazdek za pierwszym podejściem
Marlon
No ja nie wiem - mi się B:R wydał grą o normalnym poziomie trudności - ani razu nie pomyślałem, że jest za łatwo...

Przyznaję jednak, że jest to najgorsza część serii, nie ukończyłem tego jeszcze i jakoś nie bardzo mi się chce. Chociaż może tutaj chodzić o coś innego - nie da się ukryć, że gra jest naprawdę dobra, ale mi się już to przejadło - na current-genach seria się wypaliła, po prostu. Część druga rządziła, w trójkę grało się świetnie, wraz z czwórką całość mi już spowszedniała. Na chwilę obecną to sprawę imo uratuje tylko i wyłącznie prawdziwie next-genowy Burnout, a na takiego jeszcze jakiś czas sobie poczekamy.

To co wypuściło Criterion to zwykła próba wydębienia kasy, odcinanie kuponów, ot co. Jest multiplayer i w sumie dla ludzi obeznanych z tytułem nic więcej, ta gra na starcie kosztować powinna mniej niż inne nowości. Jeszcze raz powtarzam - wypuszczanie portów gier current-gen na XO to dla mnie skandal i jakaś chora polityka.
kulakila
arrow.gif Sie wie - jasna sprawa ale przecie nikt cię nie zmusza do kupna jeśli tego nie chcesz. Kupujesz na własne ryzyko, tym bardziej, że wszystko mozesz najpierw oblookać na marketplace i podjąć własciwą decyzję...

arrow.gif BURNOUT łatwy??? A czy ktoś z was skończył te szpilę? Wiadoma sprawa, że na poczatku jest pikuś ale to sie dzieję pod końcuweczkę to graniczy z cudem - jak dla mnie WIPEUT PURE, którego praktycznie skończyłem razem z uploadami po prostu WYMIĘKA excl.gif
Ozi
QUOTE(kulakila @ 23 03 2006, 14:07) *
BURNOUT łatwy??? A czy ktoś z was skończył te szpilę?

Ja. Diabeu. Kroolik. I chyba Bartiz - to z ludzi którzy grali online. Gra jest prosta i tyle.

I skończ wreszcie człowieku pisać pogrubioną czcionką. Taka czcionka służy tylko i wyłącznie do podkreślenia znaczenia konkretnej części postu, tak poza tym to wszystkich na forum obowiązują te same zasady.
Diabeu
Marlon, moze rzec że jestem extremalnym wyznawcą B2 gdzie skill był istotny, robienie łańcuchów burnoutów i popylanie na perfect lapy - to wkręcało (ponad 200h na liczniku wykręcone, potem przesiadka na wersję X i sytuacja analogiczna)

przebijanie się na paukę przez traffic to śmiech na sali, nic tylko gwiazdki/płomyczki czyli ogólna oczoyebka, trasy tez uważam za łatwe - grę kupiłem TYLKO dla multi, i się nie zawiodłem bo ekipa była przednia i masa zabawy z tego wychodziła (Ozi! co? ROZWAL SIĘ!) - ela ta ekipa to też musiała być konkretna bo nie wyobrażam sobie grania na zasadach: bierzemy revenge racera i jedno okrążenie (tak najczęściej ludzie grali, stat whores do potęgi) - u nas były na luzie 3 lapy, 3 trasy i auta level 10, jeden zły przejazd i srrruuuuuu lecisz na dół tabeli

suma summarum: jeśli masz ugadaną ekipę na B:R to jest sens kupować
Zeratul
ja sie nagralem w wersje na pierwszego xboxa, zarowno singlu jak i multi... a nie lubie wydawac pieniedzy na odgrzewane kotlety, nawet jesli sa to najlepsze wyscgi...
Mithos
A ja sobie smigam w pelna wersje od kilku dni. I o ile w singlu gra sie tylko fajnie to o tyle gra przez LIVE zabija. Mega grywalnosc az wylazi z ekranu. Powiem tak, z poczatku gralem troche singla ale po odpalniu LIVE praktycznie w ogole singla nie uruchamiam. Tzn. pojedzilem troszke zeby poznac trasy ale single nie moze sie rownac z rozgrywka sieciowa. Minus na chwile obecna jest taki, ze jakos nie widze nikogo z PL, kto by ta gre mial wiec gram z cudzoziemcami.
Zeratul
QUOTE(Mithos @ 23 03 2006, 22:04) *

A ja sobie smigam w pelna wersje od kilku dni. I o ile w singlu gra sie tylko fajnie to o tyle gra przez LIVE zabija. Mega grywalnosc az wylazi z ekranu. Powiem tak, z poczatku gralem troche singla ale po odpalniu LIVE praktycznie w ogole singla nie uruchamiam. Tzn. pojedzilem troszke zeby poznac trasy ale single nie moze sie rownac z rozgrywka sieciowa. Minus na chwile obecna jest taki, ze jakos nie widze nikogo z PL, kto by ta gre mial wiec gram z cudzoziemcami.

Bo gra jest niesamowicie grywalna na LIVE, siedzialem po 5 h dziennie chyba przez miesiac zagrywajac sie w nia... Tylko nie rozumiem po cholere ci polacy, dorwalem raz ekipe klawych amerykanow, w tej samej ekipie gralismy przez chyba 4h, w sumie to bardziej polegalo to na gadaniu, ale bylo klawo.
Mithos
Ja dzisiaj gralem ponad 1h wlasnie w ekipie USA/UK i tez bylo calkiem zabawnie.

Aczkolwiek najlepsze jaja sa w calkowicie mieszanych ekpiach z udzialem Wlochow. Czasem smiech uniemozliwia gre (mama mijo!! - naprawde tak mowia - po czym od razu ktos wyskakuje z tekstem Maaaario i kazdy kto gral w jakiegokolwiek Mariana na Nintendo lezy ze smiechu smile.gif
Marlon
QUOTE(_Diabeu_ @ 23 03 2006, 17:34) *

Marlon, moze rzec że jestem extremalnym wyznawcą B2 gdzie skill był istotny, robienie łańcuchów burnoutów i popylanie na perfect lapy - to wkręcało (ponad 200h na liczniku wykręcone, potem przesiadka na wersję X i sytuacja analogiczna)

przebijanie się na paukę przez traffic to śmiech na sali, nic tylko gwiazdki/płomyczki czyli ogólna oczoyebka, trasy tez uważam za łatwe - grę kupiłem TYLKO dla multi, i się nie zawiodłem bo ekipa była przednia i masa zabawy z tego wychodziła (Ozi! co? ROZWAL SIĘ!) - ela ta ekipa to też musiała być konkretna bo nie wyobrażam sobie grania na zasadach: bierzemy revenge racera i jedno okrążenie (tak najczęściej ludzie grali, stat whores do potęgi) - u nas były na luzie 3 lapy, 3 trasy i auta level 10, jeden zły przejazd i srrruuuuuu lecisz na dół tabeli

suma summarum: jeśli masz ugadaną ekipę na B:R to jest sens kupować

Ugadaną ekipę... Ja tam osobiście nie znam nikogo kto by miał konsolę, nie mówiąc o dostępie do Live. Dla mnie ta gra nie istnieje.

A faktem jest, że to właśnie dwójeczka była NIE DO ZDARCIA, co podkreślam po raz kolejny. Faktycznie był skill, łańcuchy były boskie i do dnia dzisiejszego zachodzę w głowę, kto i jakim prawem zrezygnował z tego kapitalnego wręcz pomysłu. To był naprawdę potężny cios dla serii.

Zadania, gdzie traffic rujnowaliśmy to rzeczywiście smiech na sali - zgadzam się. Tras za łatwe nie uważam, niektóre mają naprawdę dużo miejsc, gdzie dzwona można zaliczyć, ewentualnie spaść "pięterko niżej". Było ok pod tym względem.

A jak tam na x360 multi na live się sprawuje? Wie ktoś coś na ten temat? Swego czasu jak czytałem prevki to wspominali o jakichś nowościach w multi i w ogóle pamiętam, że się kolo z Criterion jarał trybem online, w wywiadzie dla gs.
YETI
Właśnie jestem po filmiku, ktory mozna zassac z gametrailers.
Teraz niech mi ktos powie czy przypadkiem ludzie z gametrailer nie pomylili sie ?
chodzi mi o ikonke X360 przy tym trailerze
0____O przeciez ta gra wyglada niemal identycznie jak na X-Boxa.
Takie są skutki wykupienia Criterion przez EA.
Diabeu
godałem wczoraj zdeka ze Śledziem, chłopak od kilku dni katuje B:R na xO i jest zachwycony (no mnie to nie dziwi bo ta gra w multi jest potężna)
dodali m.in. zaznaczenie twego nemesis, czyli, jak powiedzmy jakiś typ cię zdjął to przy następnych wyścigach z nim będziesz o tym wiedział, nawet jeśli za miesiąc go dopiero spotkasz, odpowiednie oznaczenie będzie nad nim szybowało (nawet ci pokaże ile razy ci dowalił takedown)
można nagrywać bodajże 24 sekundy przejazdu i dzielić się nimi z innymi userami

ogólnie postawili bardziej na rywalizację pomiędzy graczami, kto / kogo /kiedy / ile razy - stymulator ambicji

(coś tam jeszcze gadał ale ze łba mi wypadło)
Arek_
QUOTE(bartiz @ 22 03 2006, 08:50) *

W B:R na X'a 1 grałem jeszcze po premierze 360'tki i było trochę osób ;-)

Proszę konkretniej. Bo w B:R frekwencja jest podawana skandalicznie! Nie tak jak gdzie indziej gdzie widzisz wszystkich: grających, w pokojach, w lobby, tu widzisz tylko w pokojach więc gdyby tak podawać frekwencję w PES5 na PS2 to by wyszło, że gra ze 30 osób (a nie >1500).

Krótkie pytanko: ile jest osób w rankingu na X-a i X360? Żeby to sprawdzić trzeba wejść na nowej ksywce o rankingu 0 elo. Rankingi na PS2 macie tu na stronie X360 LOL http://www.ea.com/official/burnout/revenge...eaderboards.jsp i jest ok.18000 osób.
PePeP
QUOTE(YETI @ 24 03 2006, 17:10) *

Właśnie jestem po filmiku, ktory mozna zassac z gametrailers.
Teraz niech mi ktos powie czy przypadkiem ludzie z gametrailer nie pomylili sie ?
chodzi mi o ikonke X360 przy tym trailerze
0____O przeciez ta gra wyglada niemal identycznie jak na X-Boxa.
Takie są skutki wykupienia Criterion przez EA.

Gra ma wyraźnie poprawioną grafike, ale niestety w czasie gry tego za bardzo nie widać. Po pierwsze sama gra jest niesamowicie szybka, wiec nie ma nawet mozliwości przyjżenia się samochodom czy otoczeniu. Po drugie dalej jest dosyć dużo efektów typu motion blur i innych ograniczających "ostrość" obrazu. Dlatego gra nie robi piorunującego wrażenia, właściwie tylko w CRASH na powtórkach można tak naprawde dostrzec duże różnice - otoczenie, samochody, dużo większy poziom detali "odłamków" i "części" samochodów. Moim zdaniem jeśliby wrócili do bardziej "ostrej" grafiki w stylu Burnout 2, i przywrócili powtórki całych wyścigów to efekt byłby dużo lepszy. Ostrość pozwalałaby dostrzec zwiększenie ilości szczegółów, a na powtókach można by się temu przyjżeć jeszcze dokładniej. Zresztą nie wiem czy pamiętacie BURNOUT 1 - ta gra miała mocno przeciętną grafe - Criterion nie jest mistrzem "szybkiego" rozpracowywania architektury konsoli - myśle że dopiero Burnout 4 pokaże klase.
YETI
QUOTE(PePeP @ 29 03 2006, 22:32) *

Gra ma wyraźnie poprawioną grafike, ale niestety w czasie gry tego za bardzo nie widać. Po pierwsze sama gra jest niesamowicie szybka, wiec nie ma nawet mozliwości przyjżenia się samochodom czy otoczeniu. Po drugie dalej jest dosyć dużo efektów typu motion blur i innych ograniczających "ostrość" obrazu. Dlatego gra nie robi piorunującego wrażenia

Moim zdaniem to jest głupie tumaczenie
Jestem przekonany ze nastepna czesc Burnouta ktora bedzie pisana od poczatku na X360 bedzie wygladała znacznie lepiej.
sorry ale jak dla mnie obecny Burnout to zwykły wyciagacz kasy, ten tytul nie oferuje nic nowego
Mam płacic 250zł za nieznacznie lepsze tekstury i pare nowych efektow (zupełnie jak w FC:Predator lub Tomb Raider: Legend)

B1 na tamte lata oferowało bardzo dobrą grafike (polecam przejrzec oceny)
PePeP
No ale moja wypowiedź nie broniła bynajmniej burnouta - pisałem że wygląda lipnie w sumie. Chodziło mi o to że nie jest to spowodowane małą ilością "polygonów" czy innych detali, ale raczej "nieprzystosowaniem stylu grafiki" do next-genów. Mała ostrość itp.
Śledziu
Tak się składa, że zanim sprzedałem starego kloca na szybko wrzuciłem B:R (starą wersję) a następnie nówkę już na XO. Potem spakowałem starego kloca na powrót do pudełka, owinęłem szarym papierem i wysłałem w(piiii)zduuuuuu. Samo podbicie rozdziałki zrobiło grze lepiej, do tego dochodzą efekty dzwonów: wózki gną się pyszniej, bardziej realistycznie, mniej "kwadratowo" a dźwięk jest niewiarygodnie podbity, przepotężny. Ja tam nie żałuję ani grosza wydanego na B:R, zaliczyłem całośc po raz kolejny na złotka, teraz śmigam sobie online, jak czas pozwala i tam to... juz wiadomo. Masahra!
Butcher
Dzięki Ci Śledziu za podtrzymanie na duchu - B:R na 360 wciąż widnieje na mojej liście zakupów, ale zaczynałem już powoli tracić wiarę smile.gif Z przyjemnościa jednak ponownie zaliczę całość i poszaleję w sieci.
Diabeu
heh Śledź to czubek jeśli o Burnouta chodzi, do B:R na pierwszym klocu zawsze był chętny

ja tam czekam aż stanieje i dopiero wracam na asfalt siać zamęt
Butcher
B:R update via Xbox Live:
"Unannounced Burnout: Revenge update was released on Xbox Live. The update enables the use of downloaded cars. You can copy the cars on your memory card if you visit a store with a Xbox 360 demopod. The top 20 videos will also be reset every month so you can finally get that achievement!"
Czy mamy jakieś demopody z X360 w kraju ? biggrin.gif
wrog
Niestety nie smile.gif Zastanawiałem się dzisiaj co to za update wypuścili, bo nic w newsach gry nie było napisane. Poza tym zresetowali ranking, dzięki czemu awansowałem do top100 hehe.
Śledziu
Resetują co wtorek. Jak ktoś jest szczególnie wrażliwy na swoim punkcie lub ma małą kuśkę, to może przy odrobinie szczęścia byc No 1 raz/dwa.
<><
Arek_
QUOTE(wrog @ 11 04 2006, 21:24) *

Niestety nie smile.gif Zastanawiałem się dzisiaj co to za update wypuścili, bo nic w newsach gry nie było napisane.

Myślę, że ten update jest do rankingu. Myślę, bo X-a nie mam, ale wiem z forum Burnouta jaki numer odwalili-mega bug. Otóż quitterzy wygrywają na X360 zawsze!!!

W każdym razie napiszcie, czy rzeczywiście naprawili tego buga (jeśli tak to wkrótce quitterzy którzy są obecnie w czołówce przestaną istnieć lub powiększać ranking, a piorunem zarządzą: Ivorbigun, Almighty, FrozenVapor, Segaswirl etc, łatwo poznać po rekordach, które na X360 są o 2% lepsze niż na PS2 u tych samych graczy).
QUOTE(wrog @ 11 04 2006, 21:24) *

Poza tym zresetowali ranking, dzięki czemu awansowałem do top100 hehe.

Ranking jest resetowany co wtorek i po tym czasem jest ranking pełny, a czasem tylko tych co byli niedawno zalogowani. I tu pytanka: ilu jest graczy w rankingu na X360? Jaki rank ma numer 100? Jaki Ivor&BlueMax?

EDIT. No i kaszana, przeczytałem sobie forum XBoxa o B:R i to update daje chyba tylko nowe samochody lub tylko zmieniony wygląd np.RR, a zatem megabug pozostaje i gra nie ma sensu, bo albo trzeba umawiać się na bicie rekordów: raz ja a raz ty z tyłu (handicap buuuuu) albo grać normalnie i quitterzy zawsze wygrają, więc trzeba zrobić kartkę gigant z nickami do wykopania z pokoju, co i tak niewiele da.
wrog
Nie wiedzialem gdzie to wrzucic wiec leci tutaj ci ktorzy graja w Burnouta napewno wiedza o co chodzi otoz ostatni update do tej gry zamiast poprawic pogorszyl sprawe maksymalnie od paru dni zagranie z kims po sieci graniczy z cudem icon_evil.gif EA zamiast polepszac delikatnie pogorszylo sprawe rozgrywki sieciowej a bylo tak pieknie icon_twisted.gif teraz zapewne wszyscy czekaja na kolejnego updejta tongue.gif oby nastepny cos zmienil!!!

Właśnie ostatnio się zastanawiałem czy to coś z moim łączem nie tak, czy EA coś odwala. Nie można było nawet jednego wyściugu zagrać, to sobie odpuściłem. Mam nadzieję, że to naprawią szybko.
Diabeu
coś w ten deseń (niemożnośc połączenia się z servem EA) mam przy okazji demo BF2:MC, ani razu nie połączyło - to sobie, niestety, odpuszczam tą grę na tą chwilę

tak jak i B:R

thx EA
wrog
Wywala błąd połączenia z serwem EA Online? A nie masz czasem diabełku Polski w EA Account wybranej? smile.gif
hacik
QUOTE(wrog @ 20 04 2006, 20:01) *

Wywala błąd połączenia z serwem EA Online? A nie masz czasem diabełku Polski w EA Account wybranej? smile.gif

A to ma cos do rzeczy? Ja konto na serwerach EA zakladalem jeszcze podczas grania na B:R na PS2 i teraz nic nie ustawialem (dane adresowe sa rozne na obu kontach), konta sie zlinkowaly (Live i EA) i wszystko dziala smile.gif. Tzn dziala od dzis, bo mieli jakies problemy na serwerach z Burnoutem i nie dalo sie grac przez kilka dni.
wrog
Możesz zlinkować GT z kontem EA i mieć dzięki temu PL w rankingu Burnouta. Jednak przez to nie wejdziesz już na serwery BFa przykładowo.
Diabeu
QUOTE(wrog @ 20 04 2006, 20:01) *

nie, mam UK
Arek_
Coś tam robili w czwartek, akurat jak kupiłem Xboxa360. I wrażenia są SKANDALICZNE!

Na wieczór to poprawili, wcześniej zagrałem tylko raz, w pokoju max mogło być 2 osoby, reszta się zawieszała. Gra zawiesiła mi się 10 razy w 2 dni! 6 razy przy wychodzeniu z pokoju, 3 razy przy starcie gry i raz w czasie gry w efekcie mam 100% feebacków za quit, bo się 2 muły nie kapnęły, że jak wygrałem 2 trasy, to po co miałem się rozłączać na 3-ciej.

A co do gry to:
-od startu jest na szczęście Revenge Racer, więc nie trzeba robić gry na 100%
-frekwencja jest o wiele lepsza niż na PS2 44000:19000, ale aktywnych z 5-10 razy więcej
-chyba naprawili już quit-buga i co z tego skoro gra się zawiesiła i straciłem 2000 elo.

No i jeszcze: czy Wam headset działa też skandalicznie? (zwykle rwie jak diabli i słychać co 3-cie słowo, albo w ogóle nie działa mowa albo i słuch, łącze bez zarzutu neo 1024 i porty otwarte).
Butcher
Zgodnie z planami sprzed kilku miesięcy zakupiłem Revenge na 360: Kilka spostrzeżeń - prosiłbym o opinię posiadaczy:
- czy tylko mi się wydaje że gra jest trudniejsza niż na currentach ? Nikt o tym nie pisał tutaj... Trudniej wykonać takedown na przeciwniku, ogólnie także AI jakby wyższe ?
- przy podsumowaniu wyścigu (ranking, gwiazdki) prędkość animacji OK, natomiast przy "wskakiwaniu na ekran" gwiazdek po Crash jest istne slo-mo - prawie gwiazdka/sek. - o sso chozi ? (XL wyłączone)
- coś się zmieniło na XL w temacie quitterów czy dalej wygrywają ?
wrog
QUOTE(Butcher @ 12 06 2006, 09:54) *

Zgodnie z planami sprzed kilku miesięcy zakupiłem Revenge na 360: Kilka spostrzeżeń - prosiłbym o opinię posiadaczy:
- czy tylko mi się wydaje że gra jest trudniejsza niż na currentach ? Nikt o tym nie pisał tutaj... Trudniej wykonać takedown na przeciwniku, ogólnie także AI jakby wyższe ?
- przy podsumowaniu wyścigu (ranking, gwiazdki) prędkość animacji OK, natomiast przy "wskakiwaniu na ekran" gwiazdek po Crash jest istne slo-mo - prawie gwiazdka/sek. - o sso chozi ? (XL wyłączone)
- coś się zmieniło na XL w temacie quitterów czy dalej wygrywają ?

Może przeciwnicy nie latają na lewo i prawo, ale jakiegoś znaczącego skoku AI nie zauważyłem. U mnie też przymulała się animacja podczas pokazywania gwiazdek za crashe, więc pewnie tak im wyszło.
Arek_
QUOTE(Butcher @ 12 06 2006, 09:54) *

1. czy tylko mi się wydaje że gra jest trudniejsza niż na currentach ? Nikt o tym nie pisał tutaj... Trudniej wykonać takedown na przeciwniku, ogólnie także AI jakby wyższe ?
2. coś się zmieniło na XL w temacie quitterów czy dalej wygrywają ?

1.Nie wiem nie grałem smile.gif Grałem tylko online i takedowny: równie bardzo są wkurzające, 1 muśnięcie i leżę, na szczęście mogę to nadrobić jazdą (teraz nie gram, bo X-a360 nie mam)
2.Quitterzy już przegrywają, bodajże od 19 kwietnia. Jednak też można chamsko oszukiwać, nie będę podpowiadał jak bo gdy się rozpisałem na forum jak powstaje ranking od razu przybyło cheaterów.
Nie wiem jak tam się trzyma oszust Demoniake, ale to było piękne uczucie widzieć jak zdycha, stracił rank 41000 na 31000elo w 10 minut. Jak? Tak jak go nabił, rozłączał się i dołączał do następnej gry i tak 4 razy aż się kapnął, że zamiast wygrać 150elo traci po 2700elo biggrin.gif
Aha, jeszcze jedno: będziesz quitterem na 100% bo gra często się wiesza i to wszystkim (mi 1 na 3h).
Dragoov
Pikno gra smile.gif. Frendsy (w tym Pc-ciarze) grają aż łezka w oku się kręci wink.gif. Kopara im opadła na widok Burnouta, powiadają: szkoda, że tego nie ma na PC.
master_PL
Guyzzzz...Mam pytanie..Grałem na Xbox Live dziś w Rurnout'a..Grałem wyścigi rankingowe, ale po przejechaniu 5 wyścigów, niema mnie wogóle w rankingu..Czemu...??Help !!
c1n3k
zagraj jeszcze kilka wyscigow to umiesci cie w rankingu
Bzdurski
CYTAT(Wojcieq @ 23 06 2006, 22:15) *
Frendsy (w tym Pc-ciarze) grają aż łezka w oku się kręci wink.gif. Kopara im opadła na widok Burnouta, powiadają: szkoda, że tego nie ma na PC.

Taa... U mnie było hasło: "Ale kicha, nic nie widać, i do tego gorzej wygląda od Most Wanted...". Ofkoz pecetowcy takie herezje głosili.
No i weź tu człowieku nie bądź agresywny i polub pececiarzy confused.gif
Arek_
CYTAT(master_PL @ 21 03 2007, 20:46) *
Guyzzzz...Mam pytanie..Grałem na Xbox Live dziś w Rurnout'a..Grałem wyścigi rankingowe, ale po przejechaniu 5 wyścigów, niema mnie wogóle w rankingu..Czemu...??Help !!
Ostatni w rankingu nr 75000 ma 2107elo, a wszystkich nicków jest na oko z 500000, więc mnóstwo graczy się nie mieści. Pograj więcej i złapiesz kupę elo. Na 5 wyścigów max do zdobycia to 4500elo, ale tylko z graczami mającymi >5000elo, z przypadkowymi max to ok. 3000elo/5wyścigów. A jak dojdziesz do mojego poziomu to (na PS2) za 5 wygranych wyścigów będziesz wygrywać 130elo:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.