Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout: Revenge
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
Fil-O
Najpierw sciagnijcie sobie filmik nagrany przez jakiegos goscia kamerka z kozackiej prezentacji EA na E3 (jeden wielki ekran do okola [360*, heh], na ktorym przedstawiano nadchodzace gry na 360).

http://www.xboxyde.com/leech_1394_en.html

Teraz nie tracac czasu przewincie do 2:40. Ja sie pytam CO TO JEST? blink.gif
Jezeli to Burnout next-gen to NIE MAM PYTAN!!! biggrin.gif
TomisH
A nie czasem Need for speed: Most Wanted?
Jakim
Ja bym chciał zobaczyc nowego Burnouta na X360!
To musiała by być masakra!!
A.Z.BEST
QUOTE(TomisH @ 23 05 2005, 14:24)
A nie czasem Need for speed: Most Wanted?
*

Dalej leci Burnout Revenge. Oby odpowiednio lepiej wyglądał. Nie chciał bym grać w to samo na 2 Xbox'ach.
..::XMANiAK::..
Burnout smile.gif

niewiem czy to tez jest w tym filmiku [niesciagam go]
http://xboxyde.com/leech_1379_en.html

moze to tylko taka wstawka "3d" jak w B3 [intro], niz gra na X360, moze tak bedzie wygladalo ale raczej to nie bedzie REVENAGE smile.gif [Burnout Around The World biggrin.gif biggrin.gif:D tongue.gif]
Fil-O
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 23 05 2005, 14:27)
Burnout smile.gif

niewiem czy to tez jest w tym filmiku [niesciagam go]
http://xboxyde.com/leech_1379_en.html

moze to tylko taka wstawka "3d" jak w B3 [intro], niz gra na X360, moze tak bedzie wygladalo ale raczej to nie bedzie REVENAGE smile.gif [Burnout Around The World biggrin.gif biggrin.gif:D tongue.gif]
*

Tak to ten sam filmik, tyle ze wyciety. smile.gif
KoBik
Ja tam nie pogardziłbym Burnoutem jeśli miałby pokazać się na iXie 360, czemu nie?
Tylko mam nadzieję, że w Burnoucie Revange będzie ROCK bo jeśli wskoczy gupia łupanka to od razu gra spada w moich oczach nawet o 2 oczka. Bo to co pokazali z muzą przy Burnout 3 to mistrzostwo świata. Chciałbym aby była muza dla każdego. rolleyes.gif
Diabeu
akurat muza z 3 to jedna z najgorszych, a na pewno nie dla każdego
mix gitar i elektroniki z 2 jest na razie nie do pobicia
KoBik
Nie do pobicia jak dla kogo.

Mnie sie marzy większy roz(pipi)el dzięki zastosowaniu większej swobody, coś jakby Midnight Club, choć z drugiej strony sam nie wiem, tereny zamknięte w 2 i 3 mają swój urok. Dlaczego w trzeciej części zniknęły warunki pogodowe? W drugiej to było fajne, bo jechało się spokojnie a nagle zrywał sie deszcz, podobnie w górach gdy sie do nich dojechało zaczynał pruszyć śnieg. Mam nadzieję, że twórcy rozwiną ten pomysł przy next-genach.
..::XMANiAK::..
no w REVE jest juz troche swobody-mamy 2-3 mozliwosci wyboru "odcinka trasy" np. skrotow, przejazd przez magazyn a nie nonstop jedziemy po ulicy
kubson
wsumie moze lepiej by bylo gdyby Burnout: Revenge wyszedl na x360 bo robienie wersji na x i x360 chyba bzdurne a wiadomo ze na nexgenie pokaze duzo wiecej bo w 3 duzo sie juz nie da zmienic smile.gif a wracajac do muzyki to 3 moim zdaniem bije dwojke smile.gif chociaz na codzien nie slucham takiej muzyki jak byla w czesci 3 ale tam poprostu idealnie pasuje biggrin.gif
Sarge
Mam podobne zdanie - nie lepiej wydać jeszcze Revenge na obecne konsole, a dopiero oddzielnie przygotować nowy tytuł pod next-geny? Bo mam wątpliwości czy taki tytuł robiony równolegle na obie generacje może wypaść zadowalająco...
Fil-O
QUOTE(Sarge @ 24 05 2005, 17:59)
Mam podobne zdanie - nie lepiej wydać jeszcze Revenge na obecne konsole, a dopiero oddzielnie przygotować nowy tytuł pod next-geny? Bo mam wątpliwości czy taki tytuł robiony równolegle na obie generacje może wypaść zadowalająco...
*

A moja odpowiedz brzmi - sprawdz Ghost Recon 3. Ta gra jest tworzona zarowno na obecna generacje, jak i na 360. I co, czy nie wypada zadwalajaco???
PePeP
Hmm ale na dzień dzisiejszy juz wiadomo ze revenge będzie na 360. Sądząc po tym że wyjdzie około 6 miesięcy po premierze wersji na current-geny to przez ten czas grafika powinna zostać znacząco podciągnięta. Oczywiście nie wyciśnie z 360ki pewnie nawet połowy mocy ale i tak będzie cool. Zawsze to lepsze niż szybkie konwersje z PC ala Q4 !!!
Mikes
Pierwsze, oficjalne screeny z Burnout Revenge na konsolę XBOX 360:

Sarge
Oczywiście nie dadzą screenów z gameplayu, tylko wypuszczają jakieś ujęcia samochodów dry.gif ...
111111
ale na screnach nie moge dopatrzec sie kierowcow rolleyes.gif
Mikes
Oczywiście nie dadzą screenów z gameplayu, tylko wypuszczają jakieś ujęcia samochodów dry.gif ...

z PGR 3 też były takie skriny na początku.. i co? tongue.gif

ale na screenach nie moge dopatrzec sie kierowcow rolleyes.gif

na Current'ach też nie było kierowców, chcieli unknąć dostanie wyższej rangi(zaraz dali by M rolleyes.gif )
-GLD-Uzny
W burnoucie 3 kierowcy byli. Co do screenow - slabe.
Wolny
To jest wersja na x360? Phi. Nic specjalnego .
Hela
Nic specjalnego bo to tylko B:R z xbox`a z podrasowanymi paroma rzeczami (rozdzialka, tekstury, pare nowych efektow), jak by to bylo pisane od poczatku na 360, to by raczej wygladalo lepiej tongue.gif
111111
QUOTE(Mikes @ 28 11 2005, 18:27) *

ale na screenach nie moge dopatrzec sie kierowcow rolleyes.gif

na Current'ach też nie było kierowców, chcieli unknąć dostanie wyższej rangi(zaraz dali by M rolleyes.gif )

bez przesady...burnout jest fajny ale bo:r juz slabszy od poprzedniej czesci...a kierowcy chyba by az tak nie zawyzyli oceny tongue.gif

a co do screnow, musze przyznac ze jest naprawde calkiem niezle, niewiem co w nich nie tak....napewno duzoooo lepiej jak na ps2 czy xbox.....
Mikes
no ja wiem, też uważam że B:R jest słabszy od 3, a gdyby zrobili takie samo coś z 3 to bym był w niebie wink.gif Chociaż nowy Burnout był by jeszcze lepszy tongue.gif
a kierowcy chyba by az tak nie zawyzyli oceny

oceny? chyba rangi tongue.gif
Hela
QUOTE(GameOnly)
A wszystko to dzięki nowej opcji Save and Share, która pojawi się w pozycji Burnout Revenge. Produkcja Criterion Games gwarantuje efektowne kolizje, a Xbox 360 umożliwi pokazanie ich poprzez Xbox Live! Każdy będzie mógł sobie ściągnąć udostępnione filmiki z kraksami. Powstanie również Top 20 najczęściej pobieranych plików, więc Wasza ksywka zasłuży na odpowiedni szacunek graczy (screen'y z Xbox'a).

http://www.gameonly.pl/przegladarka.php?file=1&id=7733
PePeP
Jeszcze nie grałem w B:R ale jeśli piszecie żę słabszy od tragicznej moim zdaniem 3ki to lipa jakaś. Najlepsza była 2ka - (pipi) CRASH, model jazdy, fajna obsługa kierownicy, czytelna grafika. W cześci trzeciej grafika była cała zamazana, a przez efekty świetlne i ułożenie (niskie) kamery nie było nic widać, CRASH był do (pipi). Trasy też jakieś takie mało driftowe. Hmm ale może skoro wam 3ka tak się podobała to mi 4ka siądzie smile.gif Na pewno zagram w nią na 360'ce bo do tego czasu juz ją kupie.
Mastah27
Nowe screeny

Screeny Burnout: Revenge na X360

i wrażenia z grania podczas targów CES

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/bu...931&mode=recent

Najważniejsze info z tej prevki:

-auta i trasy na X360 wyglądają znacznie lepiej (podobno wink.gif )
-dostaniemy w łapki 10 nowych skrzyżowań w Crashu oraz kilka nowych bryczek
-w trybie online pojawi się kilka nowych trybów
slonik
O qrcze tyle nowości , no po prostu rewelacja . Troche mnie wkurza taka polityka producenta , nie po to wybuliłem te 2 tyś. żeby grać w gry z popszedniej generacji konsol
Flik
slonik nikt nie mowi ze musisz kupowac "nowego" burnouta. skoro juz ukonczyles tytul na iXim/ps2. oferta jest bardziej chyba skierowana do ludzi ktorzy nie mieli do tej pory doczynienia z br badz bardzo interesuje ich online.
Mastah27
Pojawił się nowy preview BR na GameSpocie, w którym wyjaśniono zasady działania opcji "save & share", czyli nagrywania filmików z gry i dzielenia się nimi z graczami, opisano nowe tryby online i podano kilka szczegółów o świeżutkich 'kraszach'. Zainteresowani mogą przeczytać, reszta niech postoi biggrin.gif.

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/bu...622&mode=recent
Diabeu
premiera w USA przewidziana na 7 marca br.
YETI
dwa nowe screeny
http://www.gameonly.pl/newsy/8124
-_-'
nie bede ich komentował bo zaraz zostane wyzwany od fanboya.
Diabeu
prędzej od ułoma:f , kiedy ludzie się nauczą że w tych czasach ocena na podstawie skrinów jest bezsensowna?
bartiz
Na tych screenach to ona wyglada gorzej niz na PS2 ;p Czyzby PS2 bylo mocniejsze od X360 laugh.gif ?
cronosik
Nowe obrazki jeszcze bez AA ale w finalnej wersji pewnie bedzie.

LINK
Mikes
yyy..?

czy tylko mi wydaję się jakby tempo w tym filmiku zostało podkręcone o 50%? O_o
bartiz
Oceny bardzo dobre nie spodziewałem się takich. 1UP pisze :

People who have played the current-gen version should get the 360 version if:
They didn't play it to completion, but wanted to.
They played it to completion, but love Burnout a lot.
They have a nice HDTV and stereo system.
They are addicted to achievement points and playing on Live.

Ten ostatni powód do mnie przemawia icon_twisted.gif
Marlon
Łyknąłem wideo reckę - nic specjalnego. Graficznie nie powala, gameplay jest znany, chociaż coś tam dodano. IMO jeśli kupować to tylko z myślą o Live, a jeśli ktoś i tę opcję na Xboxie wymęczył, to ja nie wiem, co mogłoby kogoś popchnąć do wydania ponad 200 PLN na ten szpil.

W ogóle to sytuacja z tymi portami na X360 jest jak na mój gust niesmaczna... To tak jakby po premierze PS2 (kuźwa, kiedy ja kupię ten sprzęt) pojawiały się na nią delikatnie usprawnione gry z PSone - szczyt wszystkiego...
PePeP
Ja tam grałem w Burnouta 3 na PS2. W 4'ke nie grałem wogóle, wiec chyba się skusze. Choć grafa mnie troche odstrasza. Może jednak na żywo bedzie lepsza !!!
slonik
Goooollll Milan-bayern 1:0 smile.gif

A tak na marginesie, są pierwsze recenzje, średnia ocen całkiem niezła , ok.89% -więcej niż nieżle
Arek_
Nowe oficjalne strony B:R na X360:
http://www.ea.com/official/burnout/revenge...eaderboards.jsp
http://www.burnoutrevenge.ea.com/360/player.asp?language=en
Są ostro zbugowane biggrin.gif Ale przynajmniej jeden bug mi się podoba, bo podają (WRESZCIE!) prawdziwe rankingi z PS2 biggrin.gif a tam ja jako PRO i jeszcze inne nicki biggrin.gif , odrzucając cheaterów (łatwo to zrobić bo czasy mają nędzne, a nabili rank tylko dzięki disconnectom, więc buraki mają po 100% zwycięstw) fajnie to wygląda 1-3.
Ponadto są na stronie jakieś filmiki z X360 ale się kiepsko odtwarzają w małym okienku.
Frank Jaeger
od 17 marca B:R będzie do wyrwania w MMie za 229zł o_O czyżby ea polska rozpoczęło dystrybucję gier na x360?
Maiden
RR 6 tez "wyszlo'' od ea.

IMO Wszystkie produkcje EA sa do kupienia w Saturnie w Arcadii za 249zl...(chyba)
Psychonaut
Jakos mnie ta giera nie rozbujala. Dzis widzialem, moglem pograc. No fajnie to wyglada i moze by sie nawet fajnie mi gralo, gdybym nie nagral sie wystarczajaco w B3 na starym Xie. Bez rewelacji XO... juz po raz ktorys.
PePeP
Na allegro jest po 249 ale w MM w B-B jest po 229 zł jak kogoś to interesuje ! W tych cenachc sa też pozostałe gry od EA. Są też akcesoria ale drogie są.
cronosik
Jest demko na markecie smile.gif Zasysam biggrin.gif
bartiz
Grafika bez podniety (gram na LCD 26' HDTV) - a gameplay to stary dobry Burnout jednak ja tego już nie kupię (przynajmniej teraz)
sentinel
podniety niby nie ma, ale to z całą pewnością najładniejszy racer spośród aktualnie dostępnych (na myśli mam wszystkie platformy).
Pawcio4
No jeszcze kilkanaście % i zobaczymy czy warto będzie kupić biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.