Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Enchant Arm
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2
Zeratul
dobra, ukonczylem. Musialem sie jeszcze meczyc w doladowywanie postaci przed finalowa bitwa... ale z licznikiem 37h przelazlem wszystko i odblokowalem wszystkie achievementy. Podtrzymuje zdanie 8/10. Fabula jednak nie jest taka zla i wszystko ladnie uklada sie w calosc, ba w pewnych momentach nawet porywa. A zakonczenie w stylu Makoto to megaLOL.

Ogolnie jakby kogos interesowalo...

Atsuma 50lvl 2200 HP
Ralgar 50lvl 2200 HP
Phoenica lvl 30 1300 HP
Odin Lvl 52 1400 HP
tym pokonalem queen of ice...
a w poradniku do gry... koles mowil o Atsumie z 7000 HP wtedy final chyba jest lekko zbyt prosty wink.gif
Maiden
http://www.valhalla.pl/recenzja/46

PL Recka
Ficuś
Grał w tą grę ktoś na ps3?jak wygląda?coś poprawili spiepszyli względem wersji z x360?

Ogólnie gra warta polecenia i zakupu?jak system,walki,fabuła,poziom trudności?

Bardzo mi brakuje klasycznego jrpg na ps3(folklore to coś innego) a z racji tego,że mam wersje 40bg odpada odpalenie gier z ps2
Shadow864
CYTAT(Ficuś @ 6 02 2008, 21:24) *
Grał w tą grę ktoś na ps3?jak wygląda?coś poprawili spiepszyli względem wersji z x360?

Ogólnie gra warta polecenia i zakupu?jak system,walki,fabuła,poziom trudności?

Bardzo mi brakuje klasycznego jrpg na ps3(folklore to coś innego) a z racji tego,że mam wersje 40bg odpada odpalenie gier z ps2

Ja kupilem jakies pol roku temu wersje na PS3 i tak. Poczatkowo mi sie podobalo , nawet ciekawilo mimo ze to wszystko jest jakies dretwe. Ale po 8hr grania nie wyrobilem. Mimo ze jestem fanem jRPG ten był dla mnie za nudny. Brakowało mi tu dynamiki. Jak widze sa ludzie ktorym gra podpasował ja swoja sprzedalem i nie zamierzam do niej wracac:) Pozdrawiam
BQG
Mam ją na PS3 na liczniku Lv 55; 100 %; 78:55:24 godz.
Strasznie kiepska jest ta Queen of Ice i Infinity i pozostali po nim, załatwiłem ich za 1 razem. biggrin.gif
Za to nie wchodźcie do God's Orb zamku wink.gif coś tam, bo można nie wyjść stamtąd żywcem.
Mati_Siepacz
sry że troche odgrzewam kotleta, ale nie mam pojęcia jak pokonać Queen of Ice.... Jaki proponujecie team, lvle postaci, umiejętności, itp. Aha i jescze w jaki sposób najlepiej/najszybciej napakowac postaci... bo jeszcze chwila i konsola bedzie latac wallbash.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.