Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zestaw premierowy
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2
A.Z.BEST
Ano... Na początek konsola (300-400$) + HDD (ponoć ~30$) + Kameo: Elements Of Power + Perfect Dark: Zero (120$ za 2 giery).

Łącznie 450-500$ lub 450-500 ojro... Między 1505zł a 2100zł.

6 miechów. Trza ściskać pasa.
C1REX
Konsola + pad + dysk + Doa4 + inne bijatyki

Jak będą przejściówki na pady od psx-a, to jeszcze 4 sztuki tego bym brał. Tylko może być cieżko o bezprzewodowe ; ).
Arox
QUOTE(C1REX @ 23 05 2005, 18:01)
Konsola + pad + dysk + Doa4 + inne bijatyki

Jak będą przejściówki na pady od psx-a, to jeszcze 4 sztuki tego bym brał. Tylko może być cieżko o bezprzewodowe ; ).
*

Na pewno z usb coś pokombinują
Minio
QUOTE(A.Z.BEST @ 23 05 2005, 17:56)
Ano... Na początek konsola (300-400$) + HDD (ponoć ~30$) + Kameo: Elements Of Power + Perfect Dark: Zero (120$ za 2 giery).

*

Lol, A.Z.BEST, teraz to przesadziłeś. Jestem pewien, że gdyby ktokolwiek inny założył ten temat, pierwszy bys go zamknął tongue.gif . Ale ogólnie luz jest.

A mój zestaw (po)premierowy będzie wygladał : X360+ HDD+ siakieś hiciory biggrin.gif
CheeseOfTheDay
HDTV + konsola + pierdółki (HDD, gry, itp). Chyba premierę + 6-8 miechów sobie odpuszczę dry.gif .
Fil-O
QUOTE(A.Z.BEST @ 23 05 2005, 16:56)

*

Zrodlo? dry.gif
A.Z.BEST
QUOTE(Minio14 @ 23 05 2005, 18:06)
QUOTE(A.Z.BEST @ 23 05 2005, 17:56)

*

Lol, A.Z.BEST, teraz to przesadziłeś. Jestem pewien, że gdyby ktokolwiek inny założył ten temat, pierwszy bys go zamknął tongue.gif . Ale ogólnie luz jest.

A mój zestaw (po)premierowy będzie wygladał : X360+ HDD+ siakieś hiciory biggrin.gif
*

Nawet choćbym bardzo chciał, to nie mogę - nie mam tu moda. A bym nie chciał. W dziale PS3 jest temat o cenie PS3.

Fil-0: Źródło? Gdzieś było przebąkiwane o dysku w cenie 30$ (xbox-scene.com), gry już od dawna są zapowiadane o 10$ droższe od dzisiejszych (na EB Games są już wystawione po 60$), a cena konsoli - w co tu wątpić wink.gif. Zapowiedziane jest, że nie będzie to 479 ojro, więc będzie jakaś rozsądna cena.
Ozi
QUOTE(A.Z.BEST @ 23 05 2005, 19:37)
Nawet choćbym bardzo chciał, to nie mogę - nie mam tu moda. A bym nie chciał. W dziale PS3 jest temat o cenie PS3.

Masz tu moda tylko jesteś ślepy... tongue.gif

To co? Zamykamy...? hyh.gif
YETI
X360+HDD+jakaś gra (najlepiej jak by niszczyła graficznie ;P)

PS. Jest znana dokładna premiera (miesiac) mam nadzieje ze swieta Bozego Narodzenia spedze z 360-siątka happy.gif
Fil-O
Tylko skad wziasc 1500 zl (i to tak "w najlepszym wypadku") do listopada, gdy sie nie pracuje... dry.gif Trzeba bedzie ostro kombinowac...
YETI
QUOTE(Fil-O @ 23 05 2005, 20:24)
Tylko skad wziasc 1500 zl (i to tak "w najlepszym wypadku") do listopada, gdy sie nie pracuje...  dry.gif  Trzeba bedzie ostro kombinowac...
*

Co innego jezeli sie pracuje i jest sie na utrzymaniu rodziców wink.gif
Dobrze napisałes ze w najlepszym wypadku 1500zł.
Trzeba wziąść pod uwage jeden fakt M$ wystartuje z swoja konsolą jako pierwszy i radził bym nie wierzyc w podawane ceny. Bill moze sobie zażadac "troche" wiecej za nowa konsole (bo fani X-Boxa bez wzgledu na cene i tak sie na niego rzucą, oczywiscie chodzi o Stany i zach. Europe wink.gif )
Ryo-San
cos czuje ze w Polsce premiery nie bedzie..wiec trzeba bedzie wpakowc tylek w pociag i wybrac sie na jednodniową przejazdzke do Berlina po konsolke..hehe
a co kupie? ano oprocz konsolki wrzuce sobie do koszyka Perfect Darka Ziro, PGR3 i Ghost Recona 3...ot czyste spekulacje bo nie ma jeszcze oficjalnej listy launch title..ale te 3 gry na 100%..a jak moja wakacyjna robota na wyspach wypali to dorzuci sie jeszcze drugiego pada, nowego headseta do Xbox Live(bo cos w nowym padzie nie widze miejsca na wetkniecie starego) tudziez jakies inne bajery...
w kazdym badz razie musze miec sprzet w dzien premiery europejskiej i basta;]
A.Z.BEST
QUOTE(Ozi @ 23 05 2005, 20:08)
QUOTE(A.Z.BEST @ 23 05 2005, 19:37)

Masz tu moda tylko jesteś ślepy... tongue.gif
*

Aj tam, chciałem udać skromnego tongue.gif. Wydałeś mnie tongue.gif. o_O, hehehe

Nowy headset trzeba będzie kupić ;/. Kurczę... W EB Games już można składać preordery na najnowszą maszinkę Williama Gatesa III. Jednak bardziej niż Xbox'a 360 nie mogę się doczekać przeprowadzki z tego miejsca. Więc ruszyłem głową zanim preorder złożyłem tongue.gif.
Pijany

Hmm... chyba spora jest roznica miedzy obecnie miedzy $ a euro...
Co do Xboxa 360 fajny bajer a nie mam kisielu w majtkach na jego punkcie, pewnie na poczatku bedzie cholernie drogi ( zwlaszcza w Polsce ) wiec i tak go nie kupie bo szkoda pieniedzy na jakas grajaca po(pipi)ke. Jak cena uzywanej dojdzie do 500-600 zl to moze lykne, a narazie bede ciupal na X'ie , bo na moja czestotliwosc grania nie potrzeba wiecej...
..a jak moja wakacyjna robota na wyspach wypali to dorzuci sie jeszcze drugiego pada, nowego headseta do Xbox Live(bo cos w nowym padzie nie widze miejsca na wetkniecie starego) tudziez jakies inne bajery...

Podziwiam was ale jednoczesnie nierozumiem, za chu-ja nie tyralbym na wyspach marnujac wakacje i wydajac to potem na konsole, moj kumpel robil co prawda 3 miechy w niemiec ale wrocil wozem i pokaznym zapasem gotowki, przemysl czy ta robota jest warta konsoli...
Fil-O
Dokladnie, o ile na zachodzie Europy w wiekszosci przpadkow kupno nowego XBOXa (czy czegokolwiek innego sprzetu) to pierdniecie (cena nizsza niz w Polsce, zarobki pare razy wikesze) i rodzice kupia smarkaczowi 360 jako kolejna zabaweczke, tak w Polsce W WIEKSZOSCI PRZYPADKOW bedzie to z poczatku sprzet luxusowy dla "grubszych portfelem" lub prawdziwych maniakow konsolowych, ktorzy od miesiecy odkladaja kase... Zaloze sie, ze pare miesiecy po premierze 360, przechadzajac sie po przedmiesciach Angielskich miast bedzie mozna znalezc "starego" XBOXa stojacego elegancko przed domem (tam taki maja "zwyczaj", wystawiaja przed dom, co nie jest im potrzebne, i to nie jakies stare smiecie, ale w pelni sprawne, zadbane sprzety). dry.gif
sildar
Moj zestaw:
konsola + drugi pad + HDD + Lost Odyssey + Blue Dragon + Oblivon icon_twisted.gif Ale chyba bedzie niestety tak ja Ryo mowi - trzeba bedzie importowac z zachodu ;/
Pijany
Zaloze sie, ze pare miesiecy po premierze 360, przechadzajac sie po przedmiesciach Angielskich miast bedzie mozna znalezc "starego" XBOXa stojacego elegancko przed domem (tam taki maja "zwyczaj", wystawiaja przed dom, co nie jest im potrzebne, i to nie jakies stare smiecie, ale w pelni sprawne, zadbane sprzety).

I tu sie mylisz, dzisiaj wracajac do domu widzialem, prawie nowy, lajtowny fotel, ktory lezal na smietniku. Glupi bogaci ludzie nie maja poszanowania dla pieniadza, i nawet polacy tak robia( inna sprawa ze na wiele mniejsza skale ).
Xarou
Na początek konsola (300-400$) + HDD (ponoć ~30$)

A czy przypadkiem HDD nie będzie w standardowym wyposażeniu X360?

Ja planuję zestaw:

Xbox360 + drugi pad + Kameo + Perfect Dark + jakaś gra + Xbox Live Gold.
Hlipo
Na dobry start to trzeba będzie harowac w wakacje zeby była kasa na konsolkę. A mój zetsaw startowy to: 360 + pad (mam nadzieje że będzie odrazu w zestawie) + dysk twardy (najlepiej jak bedzie można włozyć zwykły dysk z kmpa) + ghost recon i przy dobrych wiatrach nastepce morrowinda
Frank Jaeger
Ja na bank biore tą droższą wersje Xa z hdd, a co do headseta to nie wiadomo, może będzie częścią zestawu.. anyway pewnikiem dorzuce ze 3 giery.. najpewniej PGR3, GR3 i PDZ.. no i starczy tak na miesiąc tongue.gif
Kenshin
Najwiekszy mozliwy bundle pack(X360+HDD+Kamerka+Pilot+2gi Pad+headSet)
Gry: Lost Odyssey , Blue Dragon ,PGR3, GR3
Frank Jaeger
Acha byłbym zapomniał.. jak już tak wymieniamy tego PGRa 3ego to przydałaby się jakaś dobra kiera.. a co..
Marlon
Qufa, przydałoby mi się tak 2000zł... Hmmm, ktoś się orientuje jak można sobie znaleźć pracę za granicą (Irlandia, Anglia?) i co tam może robić człowiek dopiero po maturze? 4 miechy wakacji jeszcze, więc z chętnie bym coś porobił.

Kasa zostanie zainwestowana albo w Xbox360 + HDD + 2 gry, albo w PS2 + GC + sporo zaległych gier. Raczej skłoniłbym się w strone drugiej opcji - gram na current-genach i elegancko obserwuję sobie sytuację na rynku, składjąc hajs na tą wybraną maszynkę...
Fil-O
QUOTE(Marlon @ 27 05 2005, 18:29)
Qufa, przydałoby mi się tak 2000zł... Hmmm, ktoś się orientuje jak można sobie znaleźć pracę za granicą (Irlandia, Anglia?) i co tam może robić człowiek dopiero po maturze? 4 miechy wakacji jeszcze, więc z chętnie bym coś porobił.

Moj brat siedzi w Anglii i ze znalezieniem pracy nie mial problemu. Co prawda nie jest po maturze (23 chyba tongue.gif lat, hehe), ale jedynym wymogiem do pracy np. w TNT (jestes kurierem itp.) jest znajomsc jezyka angielskiego (takie podstawy, zeby mozna bylo sie porozumiec). A kasa jest niekiepska... biggrin.gif
Marlon
QUOTE(Fil-O @ 27 05 2005, 18:38)
Moj brat siedzi w Anglii i ze znalezieniem pracy nie mial problemu. Co prawda nie jest po maturze (23 chyba tongue.gif lat, hehe), ale jedynym wymogiem do pracy np. w TNT (jestes kurierem itp.) jest znajomsc jezyka angielskiego (takie podstawy, zeby mozna bylo sie porozumiec). A kasa jest niekiepska...  biggrin.gif
*

Srogo, ale nie trzeba np. prawa jazdy, or sth? I w ogóle gdzie szukać, bo przyjadę do Anglii i nie będę wiedział co dalej robić - jak nic nie znajde to wyjazd daremny biggrin.gif
Mike
360 + HDD + 2gi pad + DOA4 + SC3

na pewno nie od razu, raczej w okresie wakacyjnym 2006 (jesli finanse pozwola ofc =)
Paczek
moj zestaw to bedzie: 360 + HDD + 2 Pady + The godfather + jakas pileczka lub NBA biggrin.gif A nie wiecie czy jak sprowadze z USA to bedzie dzialac ??
Saunter
Jak sprowadzisz z USA to bedziesz mial NTSC i problem z grami smile.gif

Moj zestaw: Xb360, dodatkowy pad, headset, HDD, zobacze co z Livami (jak Halo 3 bedzie wymagalo Golda to zainwestuje). Oczywiscie wszystko rolozone w jakims czasie. Co do gier to jak sie okaze dobry to Godfather, a jak nie to pojade na Halo 2, PES4, Forzie.
MichAelis
Jak cena na starcie wyniesie 300 oiro, to w dzien premiery jade do niemiec, bo chyba nie wytrzymam biggrin.gif tylko nie wiem co z grami bo niemieckich kupowal nie bede closedeyes.gif
kubson
do londynu kup sobie bilet biggrin.gif

a moj zestaw to x360 z hdd (chyba kazdy x bdzie to mial ?) pilocik dvd biggrin.gif, dwie gry (nie wiem jeszcze jakie) no i zestaw do liva chyba wink.gif
Jędrek
Xbox360 + GR3 + PGR3 i narazie starczy ;] I ofkoz HDD.

Dlaczego trzeba bedzie kupowac nowego Headset'a? Przeciez widać, ze w padzie jest wejscie na niego. Poprostu starego podlaczymy bez tej 'skrzyneczki', jak to robi sie teraz. (?)

Czyli jak cena bedzie przystepna to jedziemy duza ekipa po konsole ? wink.gif
A.Z.BEST
No oby, oby z tym headsetem. Nie wiadomo co M$ wymyśli. Czarnej pierduły nie będzie, ale czy sam hs będzie ogólnie niezmieniony? Dunno.

P.S. Bliżej niż do GB macie do Danii wink.gif. Gwarantowany angielski w grach, okładki skandynawskie jednak ;p.
Kenshin
I co , wszyscy bedziemy u ciebie nocowac ?? biggrin.gif
Dziobak_
Mój zestaw, będzie wyglądał tak: Xbox 360+HDD+padzik bezprzewodowy+jakiś hicior.A o kaskę się zbytnio nie martwię- 2000zł leży w portfeliku i czeka na wydatek icon_twisted.gif .
TomisH
Skoro Allard grał z tym nowym headsetem w PGR2 na Xboxie (na blogu Nelsona było) to nie rozumiem czemu nie miałby stary działać happy.gif
Kenshin
jesli stary HS bedzie wpelni obslugiwany to kupie sobie HALO 2 Headset jest poprostu (pipi) biggrin.gif
A.Z.BEST
Dochodzą niusy, że pierwszy rzut 360'ek może być nieźle ograniczony, więc... Jutro składam preordera :}.
game-walker
Wieści z branży

Konsola Xbox 360 Microsoftu trafi w tym roku na półki w cenie 299$ zgodnie z analizą UBS , wiodącego banku inwestycyj- nego, Microsoft dopłaca do każdej konsoli 75$ aby utrzymać jej cenę na tym poziomie. Analiza opublikowana w ubiegłym tygodniu na łamach Toronto Globe and Mail, sugeruje że Microsoft ma płacić swoim pod- wykonawcom 375$ za jedną konsole, podczas gdy ostateczną cenę ustalono na 299$.
styxq
moj zestaw to

xbox 360>2 pady>hedset>kamera>lost odysey happy.gif i może bonusowo jakaś panienka na wieczor biggrin.gif
Przemski
1500 zł? nie ma mowy
+ akcesoria - tym bardziej
Mnie zależy na kompatybilności z akcesoriami poprzedniej generacji, w końcu wykosztowałem się na 4 oryginalne pady, nie mam więc ochoty inwestować w kolejne 3 (1 w komplecie), zapewne w astronomicznej cenie na starcie systemu.
maciek88
Ja pewnie tego za 3 lata nie bede nawet miał. Ale jesli juz kiedys do tego dojdzie to bankowo sama konsolka i Alan Wake.
Versis
Nie jestem za bardzo w temacie, dlatego takie głupie pytanie zadam.
Co to jest ten headset ?
Ryo-San
sluchaweczki z mikrofonem..dzieki tej zabawace mozesz slyszec ludzi z ktorymi grasz na Xbox Live oraz oczywiscie z nimi rozmawiac..
wygladają tak:

zapewne przy X360 bedzie HS bezprzewodowy ale to juz inna kwestia
SIKI
dobrze by było, bo tym idzie sie czasem udusic O_O
Diabeu
to jak ty to zakładasz? blink.gif
SIKI
nie no to taka ironia, że kabelek tak mi się plącze i wqurwia :f
Bezprzewodowy headset... Ciekawe gdzie się będzie bateryjkę wkładać O_O Bluetooth powinien być imo.
Ryo-San
przeciez juz sa bezprzewodowe headsety logitecha..fakt kosztuja niewiele mniej od konsoli..ale są..zerknij sobie na jakas oferte logitecha i zobacz gdzie sie pakuje bateryjke..zapewne do tego je/badelka ktore wklada sie do pada..
dobra koniec tego headsetowego offtopa
Zimol
Czy mógłby mi ktoś normalnie i jaśnie odpowiedziec na pytanie: "Jakie dwie gry (bo chciałbym kupic konsolke+2 gry launchtitle) najbardziej się opłaca???"
Nie znam wszystkich tytułów (nie za bardzo się ostatnio interesuję), a 1000 stron wszystkich możliwych nie chce mi się czytac wink.gif . Szykuje się oczywiście na Perfect Dark, ale jaka będzie ta druga gra...? smile.gif Może Oblivion??? Czy oblivion to wychodzi przy launchu xa??? Jak nie to podajcie jakieś inne tytuły. wink.gif
Ryo-San
wiesz stary trudno polecic Ci cos nieznajac Twojego gustu...

ja np. chce zainwestowac na starcie w ponizsze gry:
PGR3
Perfect Dark Zero
Kameo
Ghost Recon 3

ogolnie gier na launch ma byc ponad 20scia wiec bedzie w czym wybierac ale co to bedzie dokladnie niewiadomo..podobnie jak nie jest pewne czy Rare wyrobi sie na launch z PDZ..ogolnie radze poczekac do targow w Lipsku tam zostatnie ogloszana oficjalna cena konsoli jak i lista launch title jakie pojawią sie w Europie..
Wolny
Xbox360+PGR3+DOA4+jakaś strzelanka np. Gears of War/Kameo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.