GoW nie bedzie gotowy na launch...ale dopiero gdzies na 2006
Ja łykne z Perfekt Dark'iem, GR3 i PGR3, jak wyrobie z kasą.
Szkoda ,że wsieci nie ma praktycznie żadnego filmiku do Perfect Dark.
A.Z.BEST
3 08 2005, 02:34
A ja tak myślę, myślę nad tą konsolą i aż się rozmyśliłem. Chyba wyrosłem z grania, albo inny piorun. Może mi się odmieni jeszcze, może nawet bardzo prędko, póki co zakup XO nie jest już dla mnie priorytetem.
Azi z gier sie nie wyrasta..ja jestem starszy od Ciebie o 5 lat i nie wyobrazam sobie dnia bez konsoli;] czerpie taka sama radosc z grania jak za gnojka..wiec jak widzisz wiek nie ma tutaj wogole znaczenia..poprostu granie Ci sie znudzilo to wszystko...oczywiscie istnieje jeszcze duza szansa ze wrocisz na "jasna strone" ;]
A.Z.BEST miałem tak samo jak ty przez kilka miesiecy, "lekarstwo" nosiło nazwe AMPLITUDE

Wracajac do tematu, jesli M$ przed premiera konsoli nie przedstawi jasno swojego zdania jaki czytnik wpakuja do konsoli na stale, to sie wstrzymam kilka miesiecy od kupna X360 (nie mam zamiaru po jakis czasie wydac kolejnych kilka stowek na no wy laser).
Jesli chodzi o gry to na chwile obecna interesuje mnie tylko Oblivian (licze jeszcze na PDZ - multiplayer)
A.Z.BEST
3 08 2005, 13:34
YETI: pewne na 100% jest, że M$ nie może wykiwać swoich klientów i najprawdopodobniej nikt nie będzie musiał wydawać kasy na nowy laser. Jeśli HD-DVD, bądź BR się pojawi, to gry najpewniej nadal będą wydawane na DVD9, bądź gry będą wydawane w 2 wersjach, lub też M$ wymieni lasery za darmo, a w najgorszym wypadku hardkorowiec, który kupi konsolę na starcie ze zwykłym DVD nie przepłaci ani centa w stosunku do tego, który kupi konsolę od razu z HD-DVD, ale i tak niemożliwością jest, że gry zaczną nagle wychodzić na innym nośniku i część ludzi zostanie z ręką w nocniku. Jeśli n-gen DVD się pojawi w XO, to wykorzystanie będzie miał (najpewniej) jedynie do odtwarzania filmów.
Przecie M$ oficjalnie potwierdził, że jeśli w ogóle zdecydują się na wprowadzenie przystawki HD-DVD, to będzie ona przeznaczona tylko i wyłącznie do filmów. Gry mają wychodzić tylko i wyłącznie na "dziewiątkach" DVD.
X360 + PGR3 + DOA4 + GR3 (jak styknie kasy:P)
Jeżeli nie to X360 + PGR3 bo to żywotna graaa
X360+DOA4+PGR3 i tyle
Dzwonek
12 08 2005, 11:14
Napewno nie kupie kilka dni po premierze bo $ zapewne nie będzie. Trzeba będzie poczekać z rok i wtedy PS3+Motorstorm+killzone2
shir dzwonek to temat o XO a nie o PS3

najlepiej to XO+ memory card + 2 pady i PGR
-GLD-Uzny
14 08 2005, 15:54
Po kij Ci memorka ;P
Ja na start kupuje PD0 a pozniej to zobaczymy jak bedzie z kasa, chcialbym tez obliviona, kameo pgr3
apatia77
4 09 2005, 16:32
ja juz zamowilem wersje z HDD, nie chce mi sie czekac i patrzec jak inni graja
W Ultimie mozna juz robic pre-ordera
http://www.ultima.pl/shownfo.php?ct=321&gr=421700 zł za wersje "Delux" i 1300 za wersje podstawową tylko narazie gier brak heh.
Frank Jaeger
4 09 2005, 19:43
QUOTE(Kenshin @ 4 09 2005, 18:34)
W Ultimie mozna juz robic pre-ordera
http://www.ultima.pl/shownfo.php?ct=321&gr=421700 zł za wersje "Delux" i 1300 za wersje podstawową tylko narazie gier brak heh.
Tylko, że preorderowanie w Ultimie nie ma sensu.. ja swojego preordera złożyłem w game.net(komórka eb games działająca w uk) i konsole dostane w ciągu 3 do 5 dni od premiery z darmową przesyłką.. a nie można zapomnieć, że game zawsze dorzuca preorderowiczom jakieś bonusy(w przypadku psp gry były dla nich tańsze o 15%).. więc nie widze sensu w czekaniu, aż Ultima sprowadzi konsole, zastanawianiu się kiedy to nastąpi, itd.. no i w gamie oczywiście jest taniej, niż w Ultimie ;]
Dokladnie.
Pozatym nie wiadomo gdzie Ultima zlozyla Pre-Order'a na 'swoje' Xboxy. Moze okazac sie, ze 360-tke dostaniemy przed swietami (kilka dni) lub po swietach.
Frank Jaeger
4 09 2005, 20:49
QUOTE(Jędrek @ 4 09 2005, 20:20)
Dokladnie.
Pozatym nie wiadomo gdzie Ultima zlozyla Pre-Order'a na 'swoje' Xboxy. Moze okazac sie, ze 360-tke dostaniemy przed swietami (kilka dni) lub po swietach.
Stary Ultima nie składała preorderów na 360tki ;d Podejrzewam, że Ultima zaopatrzy się w swoje 360tki u jakiegoś zachodniego dystrybutora, co teraz gdy jesteśmy w UE jest dziecinnie proste, a na tak gorącym towarze po prostu stracić się nie da.. nie wiadomo jednak co, jak, kiedy i za ile.. czyli nie wiadomo nic
Najbardziej denarwuje mnie to ze w Ultimie nie mozna zamowic zadnej gry na tego X360 wiec po co mi konsola skoro nie moge kupic na nia gier , dobrze ze nie jestem zmuszony tam kupowac chociaz po tym co od(pipi)ali z PS2 ktore u nich kupowalem , napewno wiecej konsoli tam nie kupie ! a co do mojego poprzedniego postu, byl on tylko jako taka ciekawostka
MaxVarEmreis
4 09 2005, 21:57
Hmmm ja zamowiłem moją 360-tke w Ultimie. Czytając te posty zastanawiam sie czy dobrze zrobilem:). Nie wie ktoś czy w Game.net akceptuja eKarte z mBanku??
I czy coś tzreba zaplacic przy pre-orderze?? Czy dopiero calość jak do nas wyśla.
Thx.
Frank Jaeger
4 09 2005, 23:05
QUOTE(MaxVarEmreis @ 4 09 2005, 21:57)
Hmmm ja zamowiłem moją 360-tke w Ultimie. Czytając te posty zastanawiam sie czy dobrze zrobilem:). Nie wie ktoś czy w Game.net akceptuja eKarte z mBanku??
I czy coś tzreba zaplacic przy pre-orderze?? Czy dopiero calość jak do nas wyśla.
Thx.
Z tym płaceniem jest różnie.. kumpel mieszkający w Londynie złożył preordera w sklepie i zapłacił 35 futnów.. mnie na razie nic nie ściągneli z konta.. a co do karty to nie wiem.. ale jeśli łyka ją np. dvd crave to game.net też łyknie ;]
Karty pokroju Inteligo MBank akceptuja praktycznie wszystkie sklepy internetowe , a jesli juz mialbym cos sprawdzac jesli chodzi o dany sieciowy sklep to to czy wysyla towar do Polski.
Obczaice
ten zestaw

Franek - wyslalem im maila czy GWARANTUJA wysylke 'zaraz' po premierze oraz po jakim czasie mozna spodziewac sie konsoli w domu, ciekawe co odpisza
Frank Jaeger
5 09 2005, 15:30
QUOTE(Jędrek @ 5 09 2005, 13:50)
Franek - wyslalem im maila czy GWARANTUJA wysylke 'zaraz' po premierze oraz po jakim czasie mozna spodziewac sie konsoli w domu, ciekawe co odpisza

Stary ja zamówiłem swoją 360tke 8 sierpnia, więc na pewno dostane przy premierze.. zresztą jako termin mam 'November 2005'.. a przesyłka(darmowa) idzie 3 do 5 dni ;]
Ekhm. Ja mowilem o Ultimie
QUOTE(Jędrek @ 5 09 2005, 14:50)
Obczaice
ten zestaw

No zestawik pierwsza klasa tylko szkoda ze mnie na niego nie stac niestety i chyba nie tylko mnie
X360 z HDD, z gier na początek styknie mi PGR3

+ XBL Gold
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.