Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgorsza gra na PSX...
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
KACZU
.. Wpisujcie najgorszą, najbardziej niedorobioną , najsmieszniejszą grę w historii PSX...Mile widziane krótkie uzasadnienie....

Moim typem jest Asterix & Obelix w którym wszystko mnie smieszy... kolejne poziomy polegaja np na łapaniu ryb na tace, podawaniu kurczaków osiłkom, najlepszy jest level ze słoniem który pełni funkcje.... atrakcji gdy do niego podejdziesz odrzuci cie trąbą o pare metrów... a tak naprawde w tym levelu chodzi o to by zbijać kiepsko widoczne pajaki(super zabawa) Gra jest ch**ernie monotonna gdyż owych ryb, kurczaków, pajaków trzeba złapać, podać, zbić 100, 200 o ile pamietam...( po 10 wymiekałem ) jak ktoś w to grał to odzywać się.........
_RikkimarU_
Kiedyś dawno temu kiedy hitem list przebojów była "lolita" strasznie sie jarałem serią tony hawk. Przeszedłem pierwszą część, drugą...no i na tym się skończyło bo trójka jeszcze nie wyszła smile.gif, a ja nadal miałem chęć skejtowania, Planety TH juz mi sie znudziły. Stałem wtedy przed bardzo trudnym wyborem-jaką dkejtowska gre kupić. Zastanawiałem się pomiedzy SS, GS, a...no niestety treszerem confused.gif, którego kupiłem. Gra okazała się mało grywalna...a może tak trudna, że przestalem dość szybko w nia grać. Może nie jest to najgorsza gra na PSX, ale ja zazwyczaj uważam jakie gry kupuje i nie grałem w gorszą gre smile.gif
Siara_iwj
...był taki temat, bo nawet pamietam jak pisałem, że Spawn: Eternal jest największym crapem na PSX-a...
RoL
http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=963
http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=5190

Hmm, czyzby blad Matrixa? wink.gif
Radze przed zalozeniem tematu sprawdzic, czy juz takiego nie bylo.
Dante_Devil
ja się załamałem przy packmanie trójwymiarowym, straszna bida
Firekage
Elo...guardian crusade...co za syf
POZDRO.
Konsol1
Roswell to shit!
Mackal21
Mój kandydat to Shrek,który przy okazji załapał się na najkrótszą grę w historii psx-a laugh.gif
iaikO
Seria Army Men, szczególnie ostatnie części.
CheeseOfTheDay
Dreams to Reality
ponoć kupiasta konwersja
Seph
Najgorsza kicha w historii PSX'a to Spawn ( nie pamietam podtytulu, ale wszystkiegry ze Spawnem to porazki, nie tylko na psx biggrin.gif ). Kicha kichą, ale skonczylem i tak, nawet nie pamietam dlaczego smile.gif
cycu16
Najgorszą grą na PSX w jaką grałem było Armorines i większąsc Army manów.
Marchi
QUOTE(Firekage @ 31 05 2005, 10:36)
Elo...guardian crusade...co za syf
POZDRO.
*

Czy Guardian Crusade to był ten RPG z taką różową świnią...przecież on był świetny!

A pamięta ktoś grę Lone Soldier?? Według mnie najgorsza kupa!!
el Komendante
Fify (szczegolnie te "najnowsze")
Bizzon
A szczególnie fifa 2005 brrr.... tongue.gif
DarkSlide
Napewno to bedzie Blade bo czegos bardziej miodnego sie spodziewalem,a tu nuda. Z PES 2 tez troche mnie w(pipi)ili bo byly minimalne zmiany od ISS 2.
Arox
Podobno królem najgorszych gier jest Torneko: The last memorial
golab
Produkcje osławionego tu i ówdzie Midasa. Tytułów nie pamietam, bo po co obciążać sobie pamięć? Poza tym wszystkie produkcje tegoż developera aż prześcigają się w walce o miano największej kupy na szaraka.
Dzwonek
QUOTE(Bizzon @ 15 06 2005, 18:01)
*

O ile wiem to tej gry nie ma na PSX ale nie wiem może się myle... Bo ostatnia chyba była 2004.
PiotrB
QUOTE(Dzwonek @ 7 08 2005, 17:47)
QUOTE(Bizzon @ 15 06 2005, 18:01)
*

O ile wiem to tej gry nie ma na PSX ale nie wiem może się myle... Bo ostatnia chyba była 2004.
*

Niestety się mylisz. Fifa 2005 wysz ła jeszcze na PSx'a.
Site
GTmaster
Po wszystkich FIFAch śniły mi się koszmary, wyjąwszy FIFA '99.
eMSi
Grałem kiedyś w gierkę gdzie się łowiło ryby... Jakie nudy i tandeta! wink.gif
Venom 333
Heart Of Darkness ... omg, a ta gra takie wysokie noty miała. blink.gif
Aem
Ta gierka z rybami to było bodajże... Fisherman's Beat ?
Świetna gierka , dla mnie naprawde dobra pozycja ...
ciuh
Dla mnie najgorsza gra na psx-a to jakis symulator lodzi podwodnej bodajze wydany przez JVS ale dokladnie niechce pamietac padaka totalna.
Darkp
moim typem jest hellboy sądziłem że na gre wydaną w 2004 na psx-a że będzie przynajmniej to średni produkt a ta gra to wielkie chodzące piksele kompletny crap!![niedoróbka itp]
ra-v1985
Aryton Senna KartDuel 2. A FE!
Rafael
Extreme 500 - motorki które w PE dostały ocenę '1'. Sam nie dziwie się że ta gra taka ocenę dostała, bo była naprawdę tragiczna.
Robal_09
kiedyś u kumpla widzialem gre pt. DIRTBIKE i cos jeszcze było w tytule , gra o wyścigach rowerowych, koła roweru byly w ksztalcie pięciokąta a model jazdy był tragiczny, dnym slowem syf
pro
vagrant story? final fantasy vii? gran turismo??tekken 3? zartuje =)a tak serio to mummy(mumia) nudna, glupi i beznadziejna;omijac szerokim lukiem
Karlos Młot
Popieram..Mumia to najwiekszy SHIT jaki widzialem... happy.gif ..Jeszcze byla taka gra Nectaris..tez tragika..
Gawlick
QUOTE(Karlos Młot @ 12 01 2006, 13:59) *

Popieram..Mumia to najwiekszy SHIT jaki widzialem... happy.gif ..Jeszcze byla taka gra Nectaris..tez tragika..

Co do mumii to sie zgodze, ale Nectaris w życiu. Przecież to fajna strategia turowa była (szczególnie jak włączyło się tryb 3D).
jurget
Metal Gear Solid, pixele wszędzie wielkości kafli na basenie, denerwująca muzyka, bardzo słabe AI przeciwników, fabuła naciągnięta poza granice możliwości, kamera ustawia się jak jej wygodnie, ciągłe blablabla jak człowiek chce zrobić save, ciągłe zawodzenie "snaake! snaaaake!" jak zabiją głównego bohatera, tak jakby conajmniej zginął, po to żeby zaraz znowu grał dalej... wymieniać jeszcze?
tak na serio to żartuję cool.gif
Nie spotkałem nigdy złej gry, gdyż kupuje produkty sprawdzone przez innych i dłuuugo się zastanawiam przed wydaniem pieniędzy.

Istnieje taka prawidłowość, że ludzie grający na "kopiach" często są niezadowoleni. Tracą wiele przyjemności na zaplanowaniu zakupu i późniejszym się grą delektowaniu. Po prostu przynoszą 10 płytek do domu i każdą włączają na 5 minut, jak gra nie jest z kosmosu, to wypad z napędu i w ten sposób gra nie ma nawet czasu żeby do siebie przekonać.
To tak jak z kobietami, nie przekonasz kobiety do siebie w 5 minut.
Dajcie więc ludzie szanse grom i nie okradajcie Hideo Kojimy i innych,
jak będą zarabiali więcej, to gry będą lepiej dopracowane, będzie więcej spolszczonych itd.

pozdrawiam
kopaa
To byl chyba Spawn, totalne (pipi), albo fifa-zawodnicy sie ruszali jak sciera podczas miesiaczki
Kajfas
W PE byla kiedys recka galy z ocena 0+. Uznalem ze musze to zobaczyc. I nie zawiodlem sie! Najwieksza kicha na ziemi. Na dowod powiem tylko ze producenci sie pod nia nie podpisali!!! Radze zobaczyc bo takie gry wychodza raz na dekade
DSK
a ja wszystkich przebije i pochwale sie, ze jako grzeczne dziecko dane bylo mi kiedys, kiedys tam szarpac w taka giereczke... power rangers: lightspeed rescue... TO sie nazywa gra godna uwagi wub.gif
SZYMITSU
monsters inc. , spawn- bleeeeeeeeeeeeeee, ałć- co za chłam wacko.gif
zduniacz
QUOTE(Kajfas @ 2 03 2006, 14:34) *

W PE byla kiedys recka galy z ocena 0+. Uznalem ze musze to zobaczyc. I nie zawiodlem sie! Najwieksza kicha na ziemi. Na dowod powiem tylko ze producenci sie pod nia nie podpisali!!! Radze zobaczyc bo takie gry wychodza raz na dekade

pamietasz tytuł?
Sokolov
Najgorsza? To chyba Sheep. Jaka ta gra jes głupia. Jest jeszcze Chicken Alfred. Na pewno nikt o niej nie słyszał. Taka 2D, a grafa gorsza niż na Pegazusa.
n-name
Sheep jest całkiem niezły, napewno nie należy do najgorszych gier na psx'a
Solidny (pan)
QUOTE(zduniacz @ 15 03 2006, 17:12) *

pamietasz tytuł?

Ja pamiętam smile.gif. Tak jakoś zagłębiło mi się w czaszce, recka mnie zabiła smile.gif.

"Football Madness"
Radzik
QUOTE(Solidny (pan) @ 29 03 2006, 20:21) *

QUOTE(zduniacz @ 15 03 2006, 17:12) *

pamietasz tytuł?

Ja pamiętam smile.gif. Tak jakoś zagłębiło mi się w czaszce, recka mnie zabiła smile.gif.

"Football Madness"

Nie ciebie jednego biggrin.gif Absolutny must-have dla każdego posiadacza PSX icon_twisted.gif
Sunderland
Shrek i strategia Asterix i Obeliks.Aż szkoda komentować.
Lukaszeq
Rascal. Normalnie ku*wica mnie strzelała... Tragiczna gra.
Fysiek
Ja stawiam na star gladiatora.Przez to szmactwo mialem nocne koszmary!
Grzehoo
Barbie Explorer confused.gif (tak, przygody tej lalki)
Chyba więcej pisać nie muszę...
White
Takiej gry nie kupiłbym już ze wzgledu na tytuł. Choć ten "explorer" mógł być mylący smile.gif
Grzehoo
QUOTE(White @ 23 07 2006, 21:02) *

Takiej gry nie kupiłbym już ze wzgledu na tytuł. Choć ten "explorer" mógł być mylący smile.gif

Też bym nie kupił, to jedyna gra mojej siostry. A tytuł faktycznie mógłby zmylić wink.gif. Sorry za offtop.
AzKd (Debile)
Sabrina: The Teenage Witch i Shrek. Matko Boska nie bede komentowal ohmy.gif
il capitano
Te wszystkie, które były naprawde słabe - ocenione tak mniej więcej 5/10.

PepsiMan był dla mnie wstrząsem, pierwszym w życiu, wcale nie pozytywnym wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.