Mam taki problem:
kupiłem karte muzyczną Sound Blaster Live 24Bit PCI OEM, dostałem plyte z oprogramowaniem i sterownikami......... nie działa, wyskakuje mi błąd: "Setup could not detect any Sound Blaster Audio card on your system", ściągałem inne stery to mi wyskakuje błąd taki:"The Windows operating system running on this computer is not supported by this product. Setup will exit". Za przeproszeniem ku.wica bierze. Wreszcie znalazłem jakieś stery do tej karty (tak apropo, na stronie Creative nie ma sterów do niej.....paranoja), wreszcie zadziałały, karta działa......... ale........ kupiłem głośniki Logitech X-530 (zestaw 5.1), podłączyłem do karty, ustawiłem w opcjach dźwięku (Panel sterowania) że są głośniki 5.1.........no i....... grają mi tylko przednie i subwoofer........ tylnie i centralny siedzą cicho........ jestem wk.rwiony na maxa........ nie ma innych opcji dotyczących tych głośników....... orpogramowania creative też nie mam bo z tej pieprz.nej plyty sie nie chce zainstalować........ HELP ME!!!!!!!!!
Jak nie ma na to pomocy to dajcie znać jaka będzie najlepsza i najtańsza karta muzyczna do tych głośnikow??
PS. Zainstalowałem Creative Surround Mixer, ale podczas uruchamiania taki błąd mi wyskakuje: "CtDevcon.dll has returned an error. Mixer will now exit." O co chodzi???