Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2
lukasz
dzisiaj dopiero obejrzałem.nawet niezły ale w sumie bez rewelacji takie 3+ w mojej 6stopniowej oceniaczce.na plus role chyry czy konrada na minus drażniąca symbolika o Chrystusie.niby cala konstrukcja z tym związana była ale tego dało sie uniknąć pomijam już elementy wręcz kiczowate typu anioł z owłosioną nogą sugerujaca diabła.jakoś mi to nie pasowało ale ogólnie jeden z lepszych dramatów o alkoholikach jakie widziałem.
kempa
no nie ma co sie oszukiwac polskie leaving las vegas to to nie jest. ale film utrzymany w typowej w ostatnich latach dla polskiego kina groteskowej tonacji, na pewno mozna do udanych zaliczyc i docenic, mimo niedociagniec.
Masorz
film genialny i nie mam na myśli teksów w stylu "jak tatko zrobi kogla-mogla to nie ma chooja we wsi" ale za całość...

9/10
Jinxters
Świetny film ukazujący problem alkoholizmu w dość mocny sposób....ocena 8+/10 ....the best teskt "Bartuś,Bartuś....ty peeedale!" czy jakoś tak he he biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.