Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Possession
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Fil-O
Bleeeeeeeeeee, znowu gra z zombiakami, powiedzcie mi ile razy mozna walkowac ten motyw??? dry.gif

Gameplay:
http://media.xbox360.ign.com/media/706/706273/vids_1.html

Moze dowodzenie armia zombii bedzie ciekawsze od ich bezstroskiego rozpierdzielania? closedeyes.gif
Frank Jaeger
QUOTE(Fil-O @ 25 05 2005, 16:44)
Moze dowodzenie armia zombii bedzie ciekawsze od ich bezstroskiego rozpierdzielania?  closedeyes.gif
*

Nie wydaje mi się..
Diabeu
do 2007 masa czasu, fajno by było jakby im się to udało

zombie dobreeee icon_twisted.gif
Fil-O
Niezly jest patent z zaznaczaniem danej liczby zombiakow (czerwony krag powiekszajacy sie wraz z przytrzymaniem przycisku). Akurat w przypadku tego typu pozycji, sprawnie rozwiazane sterowanie to polowa sukcesu (w koncu nie bede podlaczal do 360 myszki...).
dee
Gra z zombiakami?Jestem za,mogą ten motyw wałkować do bólu.Zwłaszcza jeśli grasz jako zombi i do tego dowodzisz bandą podobnych sobie biedaków.Trailerki wyglądają bardzo fajnie,czegoś takiego w tych klimatach jeszcze nie było.Niepokoi mnie jedynie określenie "twisted action-RTS".Żeby tam była akcja przede wszystkim,a nie jakieś pecetowo-erteesowe bzdetki a'la zarządanie budowlami czy kasą.
kubson
a ja to jednak wole rozwalac hordy zombiakow smile.gif jakos mnie to nie nudzi a jakies mieszanie ze strategia naciaga mnie smile.gif
Ozi
QUOTE(Fil-O @ 25 05 2005, 17:44)
Bleeeeeeeeeee, znowu gra z zombiakami, powiedzcie mi ile razy mozna walkowac ten motyw???  dry.gif

To juz podchodzi pod masochizm, żeby zakładać topic o grze na którą się NIE czeka...
Fil-O
QUOTE(Ozi @ 26 05 2005, 10:58)
QUOTE(Fil-O @ 25 05 2005, 17:44)
Bleeeeeeeeeee, znowu gra z zombiakami, powiedzcie mi ile razy mozna walkowac ten motyw???  dry.gif

To juz podchodzi pod masochizm, żeby zakładać topic o grze na którą się NIE czeka...
*

Chodzilo mi bardziej o to, ze motyw zombiakow gosci ostatnio bardzo czesto na malych (gry) i duzych (filmy) ekranach... Ale z zalozenia czekam na kazda gre zapowiedziana na nastepna generacje. icon_twisted.gif
Diabeu
bardzo często?

to ja chyba o czymś nie wiem
Jakim
obejrzałem trailer i strategia to raczej nie jest tak do końca wink.gif
Owszem sterujemy zombiakami ale w sposób radziej zbilizony do jakichś taktycznych szuterów.

Sterujemy jednym kolesiem , który gościł na screenach- taki charakterystyczny wielkolud za którym podążaja zombiaki (sami je wołamy).
Po naciśnięciu jakiegoś przycisku pojawia się za nim czerwone kółeczko (jak w strategiach) i postacie, które znajdą się w jego zasięgu są gotowe do wykonania ataku. Nasteopnie pokazuje nam się mały celowniczek jak w większości fpp i pokazujemy naszym podopiecznym jaką grupę ludzi mają zaatakować.
Kiedy tamci "lecą" na nieświadomych ludzi ty możesz iść za nimi i sprawdzić jak sobie poczynają. Możesz im poimóc, gdy np. policja strzela do rozwścieczłego tłumu z bazooki!!

Jedno co mnie zastanawia to strasznie ślamazarne ruchy postaci. Nie żeby animacja cięła ale oni strasznie powoli się poruszają. Tak główny bohater, tak zombiaki, ludzie itp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.