Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 News
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
ping
ale na europejskich konsolach demko nie śmiga sad.gif
sentinel
QUOTE(sentinel @ 6 06 2006, 14:36) *
dla przeciętnego usera zmiana ta znaczy tyle, co nic. :-)

no chyba, że komuś zależy na podkreśleniu polskiego pochodzenia, bo wówczas... klik!
Hlipo
No i niestety wraz jest problem z przeglądaniem sejvów podczas aktywnego połączenia.
Szkoda jeszcze, że nie można sprawdzić postępu pobieranych plików bez wychodzenia do dasha
Diuk
Jak to nie można? Wciskasz guide'a, wwalasz się w personal settings i odpowiednią zakładkę.
sentinel
QUOTE(Hlipo @ 6 06 2006, 17:42) *
No i niestety wraz jest problem z przeglądaniem sejvów podczas aktywnego połączenia.

co masz dokładnie na myśli, nie mogę skojarzyć. :-)

Szkoda jeszcze, że nie można sprawdzić postępu pobieranych plików bez wychodzenia do dasha

tak jak diuk pisał - quide -> personal settings -> active downloads
Hlipo
A no rzeczywiście się da nie sprawdzałem w personal settings bo się nawet nie spodziewałem, że tam może być.

A z tymi sejvami to chodzi mi o to, że gdy się je przegląda w grze to są spowolnienia z aktywnym połączeniem, ale gdy konsola jest rozłączona z netem to chodzi normalnie.
ping
dokładnie, i mam też wrażenie że loadingi są dłuższe
Diabeu
można teraz sobie ustawić dwa Gamer pictures, jedno widoczne tylko dla ludzi z FL, drugi dla pozostałych

shuffle w buttonie przyjemny jest
lukasik85
Mam pytanko.
Czy da sie w jakis sposob przewijac muzyke???
Diabeu
QUOTE(lukasik85 @ 7 06 2006, 15:21) *

Mam pytanko.
Czy da sie w jakis sposob przewijac muzyke???

nie stwierdzono

edit:

demko Rumble Roses X do zassania
Diuk
Zauważyłem, że download w tle nie działa z PDZ. I co byś nie robił, nawet grał single, odrazu po wejściu do menu przy odpalaniu gry download się stopuje... Dawać patcha >:l
wrog
Każda bardziej popularna gra z trybem online powinna działać w ten sposób. Chciałbyś lagować?
Diuk
Nie no spoko, tyle tylko, że download powinien się wyłączać przy zaczęciu gry online (tak jak np. w DOA4), a on się wyłącza nawet w singlu.
spidey
W Oblivionie da się grać z aktywnym zciąganiem, ale są znacznie dłuższe loadingi między planszami i skoki animacji w lesie i mieście.
Mastah27
Wyciekły plany nt. rzeczy, które wkrótce ukażą się na XLM?:

http://www.gamespot.com/news/show_blog_ent...329&sid=6152525

Według tych planów światło dzienne ujrzą:

-w czerwcu za 400 punktów Street Fighter II' Hyper Fighting
-nowe tryby (Cat and Mouse oraz Proximity Based Racing) i 5 pojazdów w Project Gotham Racing 3 za 500 punktów w lipcu
-zestaw map do Perfect Dark Zero za 500 punktów w lipcu
-nowe poziom trudności w singlu i cooperative'ie, leaderboardy, skiny oraz kolejny tryb kooperacji do Kameo za 500 punktów w lipcu
-Cloning Clyde za 800(?) punktów w lipcu
-Lumines Live w sierpniu/wrześniu za 1200 punktów
-Frogger, Roboblitz oraz Pac-Man w sierpniu/wrześniu za odpowiednio 400, 800 i 400 punktów

Tetris dostępny do tej pory tylko w Japonii zmierza na pozostałe kontynenty:

http://www.gamespot.com/news/6152518.html
ememiks
400 punktów Street Fighter II' Hyper Fighting o extra!! a myslalem ze nie uzbieram wink.gif
Śledziu
Lumines za 1200, drogo, ale się opłaca. Ta gra zjada człowieka. Zaczęłem na nowo treningi na PSP.
<><
Butcher
Bardzo jestem ciekawy integracji tej nowej, komercyjnej muzy (Warner Bros) z rozgrywką. Jeśli będzie jak w oryginale na PSP to mistrz, jeśli to będzie tylko podkład do zwykłego układania klocków to lipa...
Diabeu
mnie mierzi taka opcja że w tle mi się będzie Madonna wyginać - czy inny pasztet
Don_Pedro
Niestety nienajlepsza sprzedaż X360

www.next-gen.pl

a moze by tak laskawie dokladny link nie mowiac juz o wklejeniu? ... - [sz]
YETI
QUOTE(Don_Pedro @ 11 06 2006, 00:12) *

a moze by tak laskawie dokladny link nie mowiac juz o wklejeniu? ... - [sz]

X360 dostaje zadyszki?

Tak można wywnioskować z danych z zestawienia sprzedaży konsol w USA w maju. Konsola Microsoftu przegrała pod względem sprzedaży ze starą PlayStation 2(choć nieznacznie) i ustabilizowała się na drugim miejscu. Słabo, nawet bardzo jak na sklepową nowość o niewielkiej cenie(Stany Zjednoczone to bogaty kraj!). Do tego marna sprzedaż konsol w Japonii, która nie ulega zmianie od samej premiery - w ostatnim tygodniu nieco ponad 1200 sztuk. Nie rokuje to nowej konsoli za dobrze.

Jak reszta? PS2 pomimo wielu lat na karku wciąż radzi sobie poprostu wspaniale wyprzedzając nawet konsolę nowej generacji. Na trzecim miejscu konsolka SONY - PSP. GBA nadal sprzedaje się w Stanach bardzo dobrze, wyprzedził nawet swojego młodszego "brata" NDS'a (w USA PSP sprzedaje się lepiej niż NDS). Ostatnie dwa miejsca należą do umierających już konsol - GCN i Xbox'a.

Sprzedaż konsol w USA w maju

* 1. PlayStation 2 - 231,616
* 2. Xbox 360 - 220,877
* 3. PSP - 159,659
* 4. GBA - 152,023
* 5. NDS - 145,930
* 6. GCN - 33,040
* 7. Xbox - 26,353
Maiden
Garść shotów z Over G Fighters hyh.gif http://xboxlive.fr/news_affiche_4434.html
YETI
QUOTE(Maiden @ 11 06 2006, 17:28) *

Garść shotów z Over G Fighters hyh.gif http://xboxlive.fr/news_affiche_4434.html

prawie jak WarHawk
wink.gif

Byla sprzedaz z Stanow teraz czas na Japonie

Here are the latest Japanese console hardware sales for the week of May 29 - June 4, 2006:

DS Lite - 135,614 units
PSP - 24,595 units
PlayStation 2 - 18,513 units
GBA SP - 4,364 units
GB Micro - 1,270 units
Xbox 360 - 1,245 units
NDS - 1,159 units
GameCube - 798 units
Xbox - 43 units
GBA - 30 units

X360 nadal słaaabiutko, sprzedaz DS... ninja.gif
Maiden
O_______________O

Uwaga uwaga uwaga: Necrovision: Gra od The Farm 51 naszych rodaków. Wcielimy się w Amerykańskiego żołdaka w 1916 w samym środku wielkiej wojny a uganiać się będziemy za Wampirami i innymi demonami X_x Jestem na NIE. Nie lubie takich miksów ;f

Screeny: http://xboxlive.fr/news_affiche_4440.html

prawie jak WarHawk

Dla mnie ładniej. Zresztą wole latać F-16 niż... No właśnie. Czym ninja.gif ?

X360 nadal słaaabiutko

Co mnie interesuje że jakiś miłosnik Sake nie przepada za Oblivionem czy GRAWem? Dużo traci, i tyle happy.gif
TomisH
Ale sobie nie bedziesz mógł 5 razy podchodzić do lądowania potrząsając padem maiden ninja.gif
YETI
QUOTE(TomisH @ 11 06 2006, 17:43) *

Ale sobie nie bedziesz mógł 5 razy podchodzić do lądowania potrząsając padem maiden ninja.gif

lol
bedziesz miałem do WYBORU tradycyjne sterowanie lub machanie padem...ty moj niedoinformowany "miszczu"

QUOTE(Maiden @ 11 06 2006, 17:38) *

X360 nadal słaaabiutko

Co mnie interesuje że jakiś miłosnik Sake nie przepada za Oblivionem czy GRAWem? Dużo traci, i tyle happy.gif

jasne ze duzo traci, z tym zewie co lepsze wink.gif
Maiden
Ale sobie nie bedziesz mógł 5 razy podchodzić do lądowania potrząsając padem maiden

O kurcze... Fakt [*]. Ale powibruję mi padzik przynajmniej, koleżanki leca na te moje wibrujące padziki wub.gif

jasne ze duzo traci, z tym zewie co lepsze

Symulator komara czy gotowania kartofli? Dziekuję postoje. No chyba że gry o tematyce historycznej z wielkimi krabami. Wtedy gotów jestem ci przyznać racje excl.gif
Diabeu
dobre

a co do gry od The Farm 51 to mi klimat pasi, latające płaszczki i takie tam potworki

żadna rewela ale jako half-price może być, o ile będzie zjadliwe
kermit
Podobno lepsza i większa wersja trailera z Forza 2.
http://download.microsoft.com/download/e/8...Forza_Final.wmv
Hela
Snake atakuje po raz kolejny:
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,28...rDarkZRcvgHQ%3D
Piasecznik
Wczoraj siakiś apdejt był dasha, ktoś wie co się zmieniło?
Mastah27
Kolejna porcja tytułów z Xboxa działczących na X360:

http://www.gamespot.com/news/6152703.html

• 4x4 EVO 2
• Amped 2
• Bad Boys 2
• Big Mutha Truckers
• Doom 3
• Dreamfall: The Longest Journey
• Fatal Frame
• FlatOut
• Grabbed by the Ghoulies
• Intellivision Lives
• LEGO Star Wars
• Minority Report
• MLB SlugFest 20-04
• The Punisher
• RalliSport Challenge
• Silent Hill 4: The Room
• Spawn Armageddon
• Spider-Man
• Star Wars Battlefront
• State of Emergency
• Zapper
Butcher
QUOTE(Piasecznik @ 14 06 2006, 10:50) *

Polepszenie obsługi chińskiego alfabetu - serio. Nic więcej.
sentinel
QUOTE(Butcher @ 14 06 2006, 11:39) *

QUOTE(Piasecznik @ 14 06 2006, 10:50) *

Polepszenie obsługi chińskiego alfabetu - serio. Nic więcej.

takiej wersji oficjalnie trzyma się ms, a że przy okazji zniknęło kilka bugów, które pojawiły się wraz z ostatnim (tym duzym) update'em, to inna kwestia... ;-)
Butcher
Na przykład ?
sentinel
np. wolniejsze downloady na niektórych typach łącz, wieszającą się friend-listę, guide znikający dopiero po kilkudziesięciu sekundach od wciśnięcia guide-buttona, auto-skiping podczas odtwarzania video, wieszające się gry z pierwszego x'a i kilka innych "drobiazgów".
*-dka
mi to nic nie pomoglo dalej wszystko chodzi wolno sad.gif
Bandi
Nie chce was zmartwić ale to nie wina update że dashboard się wiesza, bo mi zwiche zaliczył zanim zrobiłem update dasha...

A ze zmian jestem bardzo zadowolony! Tych nowych opcji mi bardzo brakowało.
Manor
Bill Gates opuszcza Microsoft, tak w Teleexpresie mówili. Taka ciekawostka ;]
Hela
Ale dopiero za 2 lata:

Bill Gates Leaving Microsoft in 2008
http://xbox360.qj.net/Bill-Gates-Leaving-M...pg/49/aid/56038
WildFirePL
Uwaga uwaga uwaga: Necrovision: Gra od The Farm 51 naszych rodaków. Wcielimy się w Amerykańskiego żołdaka w 1916 w samym środku wielkiej wojny a uganiać się będziemy za Wampirami i innymi demonami X_x Jestem na NIE. Nie lubie takich miksów ;f

[/quote]

O TAK COS W STYLU PAINKILLER KTOREGO KOCHAM, MROCZNY I KRWISTY KLIMAT TO JEST TO
kermit
Panowie...

Forza Motorsport 2 - i wszystko jasne. Co ci chłopaki wyprawiają żeby to był najlepszy symulator pod słońcem?

Check it out:

http://forzamotorsport.net/devcorner/pitpass/pitpass05.htm

Crash testy robione po to żeby w grze było realistycznie O_____o
Chłopaki są mistrzami kodu smile.gif
xelloss
QUOTE(kermit @ 17 06 2006, 10:20) *

Chłopaki są mistrzami kodu smile.gif

Po prostu mają duży budżet. biggrin.gif A to, czy są mistrzami, okaże się jak wyjdzie gra. smile.gif
kermit
Są, są... dowodem jest pierwsza Forza smile.gif
sorry za OT
Zeratul
GameInformer to chyba najpoczytniejsze pismo o grach w US... nie faworyzuja zadnej konsoli...

1. Gears of War (xbox 360)
2. Spore (PC)
3. Mass Effect (Xbox 360)
4. Super Mario Galaxy (Wii)
5. MGS 4: Guns of the Patriots (PS3)
6. Halo 3 (Xbox 360)
7. Assassin's Creed (PS3)
8. Bioshock (Xbox 360, PC)
9. Crysis (PC)
10. Supreme Commander (PC)
11. God of War 2 (PS2)
12.WoW: The Burning Crusade (PC)
13. The Legend of Zelda Twilight Princess (Wii, GC)
14. Supreme Smasz Bros. Brawl (Wii)
15. FF vs. XIII (PS3)
16. Mercenaries 2: World in Flames (PS3)
17. Enemy Territories: Quake Wars (PC)
18. Heavenlu Sword (PS3)
19. Guitar Hero II (PS2)
20. Hellgate: London (PC)
21.John Woo Presents: Strangehold) (PS3, Xbox 360)
22. Unreal Tournament 2007 (PS3, PC)
23. FFXIII (PS3)
24. Prey (Xbox 360, PC)
25. Lost Planet (Xbox 360)
26. Dark Messiah of Might&Magic (PC)
27. Resistance : Fall of Man (PS3)
28. Super Paper Mario (GC)
29. Army of two (Xbox 360, PS3)
30. Metroid Prime 3: Corruption (Wii)

Nie gnoic mnie... ja tylko przepisalem z GI te dane...
Liste zrobili redaktorzy GI cytuje "Here, ranked in order from one to 50, is the very best of what we saw and experienced at E3. These are the games that had people talking, and the ones positioned to define gaming in the coming year and beyond"
Diabeu
ktoś chciał japońszczyzny na xO? to dostanie

Trusty Bell od Namco

http://www.xboxyde.com/news_3095_en.html
Hela
I bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze Namco nie zawiedzie i ta gra sie wydostanie poza granice japonii.
Mastah27
Wrażenia z multiplayera w The Lord of the Rings The Battle for Middle-earth II:

http://www.gamespot.com/xbox360/strategy/b...914&tag=nl.e513
Diabeu
QUOTE(Hela @ 21 06 2006, 12:11) *

I bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze Namco nie zawiedzie i ta gra sie wydostanie poza granice japonii.

region-free by wystarczyło

(chociaż osobiście wbijam w ten tytuł)
Hela
QUOTE(_Diabeu_ @ 21 06 2006, 12:54) *

QUOTE(Hela @ 21 06 2006, 12:11) *

region-free by wystarczyło
A co Ci po region-free skoro calosc bylaby po japonsku (co widac na skrinach)?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.