Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 News
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
xelloss
Trzeba liczyć, że wersja na X360 wygląda lepiej.

wczraj w jakiejś amerykańskiej telewizji (chyba g4tv) pokazali krótkie trailery full auto, condemned i nfs most wanted. na filmik nfs lepiej nie tracić czasu i zapychać sobie łącza, ale dwa pozostałe już warto ściągnąć, mimo że w niskiej jakości. full auto naprawdę świetnie wygląda - totalna demolka, wszystko się rozlatuje na części pierwsze, mnóstwo dymów eksplozji, do tego całkiem ładna, choć nieco plastikowa grafa. no i wygląda na to, że wnętrza sklepów przy znajdujących się drodze też będzie można demolować. o condemned ciężko cokolwiek powiedzieć.

edit: do ściągnięcia na xboxyde.
mikes
ok o tym chyba nikt nie pisał(nie chce i sie watku przeglądac) na stronie xboxa360(www.xbox360.com) jest dosteppny jakis tam trailer najlepszych gier na X360. Uzyskujemy go po kliknieciu na hełm futbolisty i potem jeszcze raz w niego. Po kliknieciu na te różne kształty z kuleczek macie dosep do posciutkiej minigierki w której nagrodą sa tapety. dodatkowo dostepna jest mozliwosc obracania pod dowlonym kontem pada i konoslo i zrobienie z tego tapety na kompa. Tu macie dosepne tam tapety.

(ostatnia dam później bo teraz coś się nie chce załadować)
Ryo-San
w sumie to jeszcze nic pewnego ale zawsze cos
wg EB games tytuly launchowe na 360tke oraz przypuszczalna data premiery nowego Xboxa..data to 2 listopad a gry:

Amped 3 (2K Games)

Call of Duty 2 (Activision)

Condemned (Sega)

Dead Or Alive 4 (Tecmo)

Elder Scrolls IV: Oblivion (Bethesda)

Final Fantasy XI (Microsoft)

Full Auto (Sega)

Ghost Recon: Advanced Warfighter (Ubisoft)

Gun (Activision)

Kameo: Elements of Power (Microsoft)

Madden NFL 06 (EA)

NBA 2K6 (2K Games)

NHL 2K6 (2K Games)

The Outfit (THQ)

Perfect Dark LE (Microsoft)

Project Gotham Racing 3 (Microsoft)

Quake 4 (Activision)

Ridge Racer 6 (Namco)

Saints Row (THQ)

Tony Hawk's American Wasteland (Activision)

Top Spin 2 (2K Games)

oraz tytuly ktore pojawia sie 2 tyg po premierze konsoli

Burnout Revenge

FIFA Soccer 06

Peter Jackson's King Kong

NBA Live 06

Need For Speed Most Wanted

Tiger Woods PGA Tour 06

oraz 19stego listopada swiatlo dzienne ujrzy Frame City Killer od Namco

Ceny gier to 59 dolcow..jedynie Kameo ma kosztowac o 10 mniej..

mnie najbardziej cieszy obecnosc PDZ na starcie bo obawialem sie poslizgu..
Wolny
Ciekawe czemu Kameo tańsza.
Memory
X360 Movie
http://xbox360.ign.com/articles/641/641522p1.html
RosTo
QUOTE(Memory @ 12 08 2005, 21:06)

Było o tym 2 posty wyżej...
YOYOYO
Ogłoszono X05!!!

(dla tych co nie wiedzą co to jest, to jest taka impreza która odbywa się co roku i pare lat temy właśnie tam microsoft ujawnił wszystko na temat xboxa)
Odbędzie się to w amsterdamie czwartego pażdziernika!A co najważniejsze Będzie można zagrać na 360-ce!!!

Więcej informacji na http://news.teamxbox.com/xbox/8983/The-Nex...sterdam-at-X05/
Wolny
http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=22648

John Carmack(twórca m.in. Dooma czy Quaka) wypowiada się na temat next genów.Sporo textu do czytania.Może ktoś to streścić w paru zdaniach?
SM1
Źródło: http://www.ogmag.prv.pl/

J Allard (Chief XNA Architect w Microsofcie) w wywiadzie dla amerykańskiego magazynu Game Informer powiedział, że X360 może nie dostać twardego dysku na starcie. "Możliwy jest scenariusz w którym nie będziemy chcieli mieć HDD w naszej konsoli. W związku z tym musimy mieć pewność, że gry startowe będą przystosowane do takich okoliczności". Najnowsze wieści mówią, że Microsoft porozsyłał do developerów wytyczne nakazujące odpowiednie przygotowywanie swoich nowych tytułów - na wypadek braku dysku twardego w konsoli.
Wolny
http://xbox360.ign.com/articles/642/642652p1.html masa zdjęć konsoli ,troche duże.
Diabeu
http://eurogamer.net/article.php?article_id=60545

299$ za wersję bez HDD a 399 za wersję high-end?
Ryo-San
Los Angeles Times ujawnil dzisiaj to na co wszyscy czekali, czyli prawdopodobna(bardzo prawdopobna) cene konsoli i zestawy w jakich bedzie sprzedawana..
Konsola bedzie sprzedawana w dwoch wersjach..
w pierwszej za 299$ znajdzie sie sama konsola i uwaga uwaga..pad ale z kablem
w drugiej wersji drozszej o 100 dolarow znajdziemy w pudelku oprocz konsoli:
bezprzewodowego pada
dysk 20 giga
headset
kabel ethernetowy
i pilota

za kilka godzin Microsoft powinien oficjalnie powiedziec to samo...
konsola bedzie sprzedawana w takich pudeleczkach

koniec przekazu
zrodlo
http://news.teamxbox.com/xbox/9013/Xbox-36...-SKUs-Revealed/
Jędrek
Wspaniala informacja smile.gif
Ciekawe czy MS to potwierdzi smile.gif
Diabeu
zapomniałeś dodać: powinno

bo nic nie jest tam pewnikiem tak długo jak żaden z oficjeli M$ tego nie potwierdzi
a żadna szyszka do Lipska nie pojechała
-GLD-Uzny
Wypasiony zestaw za 1300zl blink.gif Ja w to wchodze cool.gif
Niesamowicie sie ciesze laugh.gif
Wolny
To ja już wole tą rozszeżoną ,troche zawiodłem się na MS ,za kwote 299$ mieliśmy dostać twardziela i pada bez przewodowego.
Diabeu
taaa luz, tylko że w EU to pewno pojadą po bandzie i przelicznik będzie 1:1

czyli 399$ = 399 ojro

już mniej fajnie bo to o 1700 zahacza
Ryo-San
QUOTE(Wolny @ 17 08 2005, 14:44)
To ja już wole tą rozszeżoną ,troche zawiodłem się na MS ,za kwote 299$ mieliśmy dostać twardziela i pada bez przewodowego.
*

Wolny nikt tego oficjalnie nie mowil ze dostaniesz konsole next-gen, twardziela itp za smieszna cene 900zł....poprostu ta cena sie przewijala wszedzie i ludzie sobie taki zestaw wlasnie ulozyli w glowie..ja pisalem juz wiele razy ze nie ma mozliwosci kupic next-gena za srednio 1000zł, no jak widac pomylilem sie bo tak czy siak za smieszne pieniadze bedzie mozna nabyc sprzet next-gen..
przeciec to niewiele wiecej niz kosztuje PSP teraz...
zreszta ja i tak wciagam wersje high-end
Wolny
A dyski to 360 bedą przystosowane tylko do konsoli ,czy np. odpowiednio sformatowany dysk od PC będzie działał w 360tce?
Diabeu
nie sądzisz że za wcześnie na takie pytania?
mario87
narazie tylko wiadomo że dysk będzie 2.5'' o ile dobrze pamiętam, czyli takiej wielkości jak w laptopach, co do reszty musimy poczekać
Ryo-San
i juz oficjalnie
http://www.gamespot.com/news/2005/08/17/news_6131245.html
MichAelis
Pozwole sobie wkleic calego newsa, www.gamespress.com bo nie wiem czy ktos ma tam dostep... nie chce mi sie tlumaczyc, nizej sa ceny w UK wersji zwyklej £209.99 i rozszerzonej £279.99. A zupelnie nizej jest napisane co bedzie w kazdej wersji. Wklejam bo chodzi o europe, a ceny sa lepiej niz dobre~1600zł za rozszerzona blink.gif a UK zawsze jest drozsze niz reszta EUROPY :|
Feature-packed system brings high-definition gaming to the masses this Christmas season

LEIPZIG, Germany — 17th August, 2005 — Ending weeks of speculation about which upcoming video game platform will give gamers the greatest value, today at the German Games Convention, Microsoft Corp. revealed that consumers can get their hands on Xbox 360TM — the most powerful and feature-packed next-generation video game and entertainment system — for as little as £209.99 starting this Christmas. For gamers who want to experience the ultimate digital entertainment thrill ride, Microsoft also announced a model with over one hundred pounds worth of accessories for £279.99, giving consumers the definitive entertainment experience at an unbelievable value right out of the box.

The Xbox 360 and Xbox 360 Core System — along with an impressive lineup of high-definition game titles from the world's best publishers and developers — will make their debut in North America, Europe and Japan in time for this Christmas, several months ahead of the competition. Although details for the Japan launch will be addressed at the Tokyo Game Show in September, the unprecedented three-region launch signifies an industry first. The Xbox 360 platform will deliver the most powerful console, the best games, the next generation of the Xbox Live® service, and amazing digital entertainment experiences never seen in console entertainment.

"The sheer entertainment value of Xbox 360 cannot be overstated," said Robbie Bach, chief Xbox officer for Microsoft. "While the system has the muscle to power awe-inspiring graphics, audio and online play, it's also got the intelligence to serve as a one-of-a-kind entertainment device that plays CDs, DVDs, MP3s and digital content from an array of devices, including portable music players and digital cameras."

With its built-in Ethernet port and free Silver level of service right out of the box, Xbox 360 also connects players to Xbox Live, the premier global online console games and entertainment network. With Xbox Live, gamers can chat with friends online, build and share gamer profiles, send and receive text and voice messages, and access Xbox Live Marketplace for new content such as game demos, trailers and casual games from Xbox Live Arcade. Subscribers to the Gold level of service will also enjoy access to online multiplayer gaming in their favourite games, as well as great promotional programs such as worldwide tournaments, the chance to play online with their favourite celebrities, and opportunities to win big prizes.

For gamers who want the ultimate experience (and the best value) right out of the box, Microsoft will offer the £279.99 Xbox 360 console. This premium edition — distinguished by signature metallic detailing on the console itself — comes fully loaded for the ultimate gaming experience, with components and accessories that would cost over £100 if sold separately:
<=======WERSJA ROZSZERZONA===========>
- Xbox 360 console. Sexy styling that packs a punch — three powerful core processors are poised to pump out 720p/1080i output, 16x9 cinematic aspect ratio, anti-aliasing for smooth textures, full surround sound and DVD playback right out of the box.

- Xbox 360 Hard Drive (20 GB). 20 GB and detachable, the hard drive allows gamers to store their games, music, downloaded trailers, levels, demos and community-created content from Xbox Live Marketplace.

- Xbox 360 Wireless Controller. Hassle-free high-performance precision wireless gaming features the Xbox&reg; Guide Button for quick access to digital movies, music and games libraries as well as a range and battery life of up to 30 feet and 30 hours of life on two AA batteries.

- Xbox 360 Faceplate. The removable Faceplate comes in stylish "chill" (white) and can be swapped out with custom Faceplates to reflect gamers' personalities or decor.

- Xbox 360 Headset. This lets gamers strategise with team-mates or trade banter with opponents while playing games on Xbox Live.

- Xbox 360 Component HD-AV Cable. This connects gamers to the world of Xbox 360 games and graphics through high-definition and standard-definition connections.

- Xbox Live Silver membership. With this, gamers can chat with friends online, send and receive voice and text messages, and access new content from Xbox Live Marketplace such as trailers, demos and casual games from Xbox Live Arcade.

- A bonus Media Remote. Included for a limited time, the integrated control centre for the entire digital experience lets consumers play DVDs, movies and music, as well as access their Windows&reg; XP Media Center Edition 2005-based PC's controls with a single remote.

At &pound;209.99, the Xbox 360 Core System comes standard with what consumers need to jump right into next-generation games and media, and is fully expandable to the complete Xbox 360 experience:
<=======WERSJA ZWYKŁA===========>
- Xbox 360 console. As with the premium edition, three powerful core processors pump out 720p/1080i output, 16x9 cinematic aspect ratio, anti-aliasing for smooth textures, full surround sound and DVD playback right out of the box.

- Xbox 360 Controller. This wired controller features an extended nine-foot cable and a comfortable, enhanced ergonomic design.

- Xbox 360 Faceplate. Like no other console before, the Xbox 360 console allows customisation and a removable Faceplate that comes in stylish "chill" (white), which can be swapped out with other custom Faceplates to reflect gamers' personalities or decor.

- Xbox 360 Standard AV Cable. This connects gamers to the world of Xbox 360, delivering great next-generation graphics and games using standard-definition connections.

The Xbox 360 console also comes ready for customisation. With an array of Xbox 360 accessories, gamers can kit out their systems to suit their individual tastes and personalise their experiences. In addition to an ever-growing selection of eye-catching Faceplates (ERP &pound;14.99), Xbox 360 Controller (ERP &pound;24.99*) and Component HD AV Cable (ERP &pound;19.99*), the line-up includes a wealth of accessories that brings next-generation gaming entertainment to its optimum:

- Xbox 360 Hard Drive (20 GB). 20 GB and detachable, the hard drive allows gamers to store their games, music, downloaded trailers, levels, demos and community-created content from Xbox Live Marketplace and more (ERP &pound;69.99*).

- Xbox 360 Memory Unit (64 MB). Easily portable, this lets gamers save games, in-game achievements and unique gamer profiles for quick and easy access on the go (ERP &pound;22.99*).

- Xbox 360 Wireless Controller. The same hassle-free high-performance precision wireless gaming that comes with the premium edition features the Xbox Guide Button for quick access to digital movies, music and games libraries as well as a range and battery life of up to 30 feet and 30 hours of life on two AA batteries (ERP &pound;32.99*).

- Xbox 360 Play & Charge Kit. This allows plug and play for high-performance, precision wireless gaming with the Xbox 360 Wireless Controller. Gamers will be given ample warning when the end of battery life is nearing so they can connect the Play & Charge cable for uninterrupted play (ERP &pound;14.99*).

- Xbox 360 rechargeable battery pack. This provides up to 25 hours of gameplay for wireless gaming fun (ERP &pound;9.99*).

- Xbox 360 Wireless Networking Adapter. With this, gamers can chat with friends and play games via Xbox Live, as well as stream videos and music to Xbox 360 from a Windows XP Media Center Edition 2005-based PC, all without the clutter of wires (ERP &pound;59.99/€79.99 *).

- Xbox 360 Headset. This heightens the Xbox Live experience by letting gamers strategise with team-mates or trade banter with opponents while playing games (ERP &pound;14.99*).

- Xbox 360 Universal Media Remote. Sold as an accessory, this integrated control centre for the entire digital experience lets consumers play DVDs, movies and music, as well as control a TV and their Windows XP Media Center Edition 2005-based PC controls with a single controller (ERP &pound;19.99*).

- Xbox 360 SCART AV Cable. This cable provides optimal audio and video signal transfer for SCART connection (ERP &pound;17.99*).

- Xbox 360 VGA HD AV Cable. Gamers can experience high-definition gaming on flat-panel TV or VGA monitors. This cable provides optimal audio and video signal transfer (ERP &pound;19.99*).
Raptor
QUOTE(_Diabeu_ @ 17 08 2005, 14:44)
taaa luz, tylko że w EU to pewno pojadą po bandzie i przelicznik będzie 1:1

czyli 399$ = 399 ojro

już mniej fajnie bo to o 1700 zahacza
*

Niestety prawdopodobnie sie tak skonczy sad.gif - Z wiekszoscia rzeczy tak jest niestety (taki przelicznik).
Wtedy sie zastanowie nad NTSC/PAL... w koncu kiedys jechalem ostro na NTSC konsolach wink.gif. Co do wersji... cholera za taki zestaw 100usd doplacac? Mi tam to nie przeszkadza (kupowac to wszystko oddzielnie itp. raczej drozej wyjdzie). Jedyne co mnie martwi/zniecheca to co z tym hd-dvd. Bo nagle upgrade konsoli mi sie nie podoba jakos - nowa kupic lub bawic w wymiane czytnika no LOL.
Ozi
Video z konferencji Microsoftu na GC. "Mały" pokaz interfejsu XO.

http://www.xboxyde.com/leech_1583_en.html
Trzcina
No to lipa... ludize lapali sie za glowe jezeli chodzilo o cene ps2 przekraczajaca magincza bariere 300$ a tymczasem... takie kwiatki.

Uwazam za CALKOWICIE BEZSENSOWNE I BEZUZYTECZNE, pakowanie 20 GB hdd do nowej konsoli... Jak dla mnie to jest jakas kpina. Nie wiem po co komu 20 GB w dobie 8 GB dwuwarstwowych plyt dvd O_o

No chyba ze nie chca dac mozliwosci grania w gry z dysku. Tak czy siak jak dla mnie to kapa...
MichAelis
Dla mnie HDD powinien byc w standardzie, albo powinno nie byc go wogole.
Ozi
Problem w tym, że HD jako taki będzie potrzebny do grania Online... ściąganie patchy, content download - bez twardziela na dłuższą metę pewnie nie będzie dawało się grać (mówie cały czas o online). Co do niemożliwości grania z dysku - wydaje mi się, że ani przez moment podczas tworzenia xO nikomu nie przyszło do głowy żeby wsadzić taką opcję w nowe dziecko Microsoftu. Twardy ma być do sejwów, patchy, mapek, muzy i pewnie w przypadku xO filmików i dem. Nic poza tym. Takie rozwiazanie może i nie pozwala na instalowanie gier ale było nie było to jest w końcu konsola - wkładasz płytkę i grasz. Jeśli dodano by opcje instalacji to w dobie - jak to ująłeś Trzcina 8GB dwuwarstwowych płyt DVD - HD musiałby mieć pojemność pewnie ze 200 GB. Jak to by wpłyneło na cenę konsoli chyba nie muszę pisać...
MichAelis
Jakby nie bylo to wg mnie cena jest dobra, no ~ 1200 za wersje podstawowa jest calkiem niezle, ale oczywiste jest ze i tak kazdego bedzie kusic ten "Value Pack" za blisko 1700zł biggrin.gif Ciagle sie wacham czy bede kupowal w dniu premiery, czy poczekac do wiosny chociaz, na pierwsza obnizke...

PS trzeba dac warna komus, bo robote stracimy tak sobie w malym gronie gadamy xD
Raptor
Byle kurs euro w trakcie premiery byl bliski 4.000 albo nizej tongue.gif Ja oczywiscie zainteresowany jestem "Value Packiem", ale co z tymi plotami odnosnie hd-dvd? :S

ps. Dunno daj losowo... np. ostatniemu userowi w tym watku laugh.gif
Diabeu
teeeeee ludzie ale tu teraz faaajnie jest
spokojna gadka, zero cepów co dają pytania z (pipi) itp.

MASA icon_twisted.gif

Trzcina dla ciebie to pewnie też pad bezprzewodowy to za dużo, może przy tej generacji HDD nie był mocno wykorzystywany ale w następnej to się zmieni drastycznie, nie zdziwię się jak za kilka lat będzie na konsole dostępna usługa typu Steam

no i rimemba że część gier kopiuje zdeka softu na hdd co by przyspieszyć ich działanie
MichAelis
QUOTE(_Diabeu_ @ 18 08 2005, 19:25)
nie zdziwię się jak za kilka lat będzie na konsole dostępna usługa typu Steam

*

znaczy chodzi ci, ze bedzie mozna grac przez neta bez sciagania gry do siebie? blink.gif
Diabeu
mniej więcej tak - a co? nie gadaj że to niemożliwe
MichAelis
Nic tak pytam, jak mozna ogladac filmy w ten sposob to czemu i nie grac, ale po co? jesli bedzie to mozliwe, to przy takiej(wymaganej) przepustowosci lacze sciagniesz gierke w 1h
Diabeu
piractwo a dokładnie walka z nim - dowalą jakieś zabezpieczenia, systemy weryfikacji

jakoś tak mam wrażenie że czytniki jakie znany powoli zaczną odchodzić
MichAelis
wiesz to jest mozliwe ale nie za szybko, troche minie zanim ludzie straca chec kupowania w sklepie "DVDkow"
Raptor
Przeciez filmy (divxy tongue.gif) bedziecie sobie streamowali z PC wink.gif

Co do steama - ja tam dalej wole krazek wink.gif Jakos nigdy mi nie pasowalo takie cos (poza DLC platnym na Live - ale to malutkie pliki), ze place i sciagam - zwlaszcza jak: mam limity na laczu, teraz na LIVE czasem pliki ida mi 40-80kB/s (mam 2mbps), a co dopiero bedzie jak bede musial sciagac gre, ktora wazy z 8GB). Odpada.

Z piractwem MS juz walczy w postaci xbox live (silver). Nie zdziwie sie jak jakies spyware pomontuja czy live aware we wszystkim co sie da. Zobaczcie jak MS stawia na bycie caly czas polaczonym z siecia.

Wireless pady - swego czasu duzo na gcn na wave birdzie gralem i naprawde fajniej sie gra - nie zalezy mi na rumble packach itp. (w kazdej grze to wylaczam), a wygodniej sobie usiasc i nie martwic sie, ze ktos ci konsole straci (mozna ja rowniez zamaskowac gdzies).

update:
Wybacz Diabeu za szybko piszecie te posty (lol) i pare rzeczy przekrecilo/umknelo mi sie. Juz rozbudowalem tongue.gif
Diabeu
Michu, ja nie mówię że to nastąpi za rok czy dwa, alw w ciągu pięciolatki to jest możliwe

w końcu nie jesteśmy w stanie przewidzieć rozwoju technologii a to na tym się opiera

problem z limitem na łączu to w sumie wyłącznie polski problem, zacofanie rox
Raptor
Limity sa wszedzie, problem polega na tym, ze wszedzie (poza polska tongue.gif - tpsa yey) mozna kupic opcje bez limitow za pare groszy wiecej (5-10euro MAX) nie mowiac juz, ze maja duzo lepsze parametry lacz. Zreszta zobaczymy co za net bedzie u nas za te 5lat wink.gif.
U nas online jeszcze przez jakis czas nie bedzie popularny.. min. przez crapowate i drogie lacza oraz ludzi, ktorzy wybiora mozliwosc odpalenia backup'ow na rzecz gry po sieci (LIVE do tej pory nikogo nie przepuszcza na piratach). MS stara sie z tym walczyc - ostatnio gry nagle po Linku nie maja Voice supportu itp.. Jednak u nas dalej bedzie takie zacofanie i jakos nikt nic w tym kierunku nie robi (by to zmienic) - ani ISP, ani posiadacze konsol. Zreszta jestem ciekaw jak to z wytrzymaloscia nowych konsol bedzie. Za to wiem, ktora platforma ma szanse byc najpopularniejsza u nas (ta, ktora da sie jak najszybciej przerobic laugh.gif laugh.gif laugh.gif). Ale ja nie o tym w sumie (tak troche z tematu sie zbieglo). Ja bym chcial wiedziec co z tym cholernym HD-DVD bedzie... czy przyszle modele beda w niego wyposazone czy nie i co wtedy z 'frajerami' co konsole kupili na starcie.
MichAelis
jak pozniej bedzie HD DVD to MS ma u mnie BANA a bill wpie.rdol. Konsola to konsola i niech tylko sprobuja wydac pozniej jakies x360 ver2.0. Jak teraz bedzie tylko DVD to oczywiste jest dla mnie ze za 5 lat tez bedzie tylko DVD
Diabeu
za pięć lat to będzie zmiana formatu
MichAelis
www.gameonly.pl
HDD recommended" - czy taki napis będzie można znaleźć na pudełkach gier do Xboxa 360? Skąd taka myśl - otóż na forum gry Elder Scrolls IV: Oblivion - [link], oprócz zapewnień przedstawiciela Bethesdy o tym, że gra ruszy na najtańszym Xboxie 360, pojawia się też uwaga: "Zalecamy Wam jednak sprawić sobie taki (dysk), ponieważ jest przez nas mocno wykorzystywany i sprawi, że gra będzie działać płynniej, jakkolwiek nie jest wymagany".
Diabeu
no kurde logiczne przecież, tak jak z pierwszym klockiem
Trzcina
Ja mowie ze 20 GB to za malo...

Ozi a jesli beda do sciagniecia 'dodatki' takie jak z ninja gaiden chociazby (dobrze mowie? ;] ) to co wtedy? 20GB to (pipi) a nie HDD taka prawda...+
Diabeu
taaaaaa spoko

do dziś jak lukam w dashboard na pozycję ile mam wolnego miejsca to nadal mi pokazuje +50000 bloków

a mam na hdd między innymi 25 cd wrzuconych
i jeszcze nie udało mi się pokasować starych sejwów
a ściągam wsio co mogę icon_twisted.gif
Jakim
Niedawno bo chyba dziś na targach poświęconym automatom arcade pokazano uwaga uwaga.. VIRTUA FIGHTER 5! który jak plotka głosi będzie hulał na silniku X360... pierwsze screeny oraz bardzo niewyraźny trailer na ign.com

trailer

Akira
Jonny2003
Chodziły plotki,że płyta Lindbergh będzie mieć hardware z Xboxa360 ale niestety SEGA wpakowała tam typowo pecetowe bebechy.Poszli na niezłą łatwiznę zamiast opracować coś samemu z chpiem graficznym POWER VR następnej generacji i jakimś prockiem z serii SH Hitachi tak jak to zwykle robili, to wpakowali zwykły PC-towy hardware.Mogli już oprzeć tę płytę o jakąś nową konsolę np X360 albo PS3 a tu taka kapa.Teraz będą mogli konwertować bez problemu ich gry z automatów na PC mad.gif
http://www.system16.com/sega/hrdw_lindbergh.html
Ale pomijając to,gry wyglądają super...
Jędrek
Zobaczcie sobie japonki w akcji wink.gif

http://www.xboxyde.com/news_1943_en.html
Ryo-San
Microsoft buduje w Tokio jakis spory budynek - ktory na chwile obecna opatrzony jest sporym logiem 360tki - co to? chooj go wie;]
http://www.xbox365.com/news.cgi?id=GGuNNLPrur09010950
OsciBosci
Jakos sobie przypomnialem to oto pytanie: czy nadal bedzie podział na NTSC i PAL??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.