Bedzie podzial. Nie zapowiada sie w najblizszej przyszlosci by sie cos zmienilo w tej sprawie.
QUOTE(killer-san @ 7 09 2005, 16:02)
Jakos sobie przypomnialem to oto pytanie: czy nadal bedzie podział na NTSC i PAL??
Podział PAL/NTSC zniknie w zasadzie dopiero wtedy, gdy wszyscy będą mieli telewizor HDTV
Na TGS 2005 będą wystawione 2 gry walne dema na X360!!
Pierwsze to.. Ridge Racer 6!!!! Będzie mozna jesze agrać w Kameo: EOP .Trzecie demo to World air force..Zarąbista wiadomośc!!
Plus tego nowe trialerki:
Dynasty Warriors 5 Special - Trailer (Koei)
Dead or Alive 4 - Trailer (Tecmo)
Frame City Killer - Trailer (Namco)
Pro Yakyuu Spirits - Trailer (Konami)
Rumble Roses XX - Trailer (Konami)
Shutokou Battle - Trailer (Genki)
Tengei Makyo Ziraia: Haruka Naru Jipang - Trailer (Hudson)
Na ultimie mozna już zamawiać pierwsze gry.
Microsoft ujawnił cennik
Xbox Live dla X360.
Link:
Team Xbox
Parę nowych gierek: Nowy
SONIC!obrazki w 720pChrome Houndskolejne oibrazki w 720p
Chrome Hounds wygląda jak... no nie wygląda.
Co do zestawów Live - skoro w wersji "lepszej" ix360 będzie headset i tutaj w zestawach będzie headset, to nam daje... dwa headsety? O_o
dla goscia zapewne
Kolejne screeny w 720p tym razem z:
The OutfitSaint's Row
Wiśnia San
11 09 2005, 08:31
Saint's Row - IGN określiło ta gre jako GTA killer ciekawe co z tego wyjdzie.
QUOTE(Wiśnia San @ 11 09 2005, 09:31)
Saint's Row - IGN określiło ta gre jako GTA killer ciekawe co z tego wyjdzie.
taa... moze i GTA3 killer, ale R* juz pracuje przy czwartej czesc

hehe
I pewnie bedzie kolejna ewolucja (lub rewolucja)
Mirek19
11 09 2005, 08:56
Wiecie co Bill sobie sam kopie dołki, myślałem że HD-DVD bedzie odrazu normalnie na X-BOXa, a jak mówicie tylko DVD, to poco wogóle mówili ze dadzą. Tylko straszą ludzi że później bedzie montowany HD, albo nie oni tylko ludzie straszą ludzi

Już mi sie przestał ten X-kloc podobadź
na gametrailers znajdziemy trailer Saint's Row (to 100% kopia GTA, R* powinni pozwac tworcow tej gry za skopiowania... wszystkiego

)
The Outfit: ta gra wyglada zenujaco słabo.
Faustus
11 09 2005, 09:31
QUOTE(Mirek19 @ 11 09 2005, 10:56)
Wiecie co Bill sobie sam kopie dołki, myślałem że HD-DVD bedzie odrazu normalnie na X-BOXa, a jak mówicie tylko DVD, to poco wogóle mówili ze dadzą. Tylko straszą ludzi że później bedzie montowany HD, albo nie oni tylko ludzie straszą ludzi

Już mi sie przestał ten X-kloc podobadź
To rzeczywiście, masz powód
Wiśnia San
11 09 2005, 09:36
Z filmików które widziałem na IGN to to nie wyglądało jak GTA killer no ale poczekamy zobaczymy.
Mirek19
12 09 2005, 15:21
To rzeczywiście, masz powód
No dla mnie wystarczający
Bo nie chce kupić sobie x-boxa z dvd a potem bać sie że microsyf coś wymyśli i wsadzą HD-DVD.
Ryo-San
12 09 2005, 15:55
Mirus czy ty nie widzisz tego ze pie/pszych takie glupoty ze rece opadaja?
gdzies ty chlopie wyczytal ze wsadza HD-DVD w Fakcie czy Super Ekspresie..
Mirek19
12 09 2005, 17:48
Mirus czy ty nie widzisz tego ze pie/pszych takie glupoty ze rece opadaja?
gdzies ty chlopie wyczytal ze wsadza HD-DVD w Fakcie czy Super Ekspresie..
Nie
tu to przeczytałem!
Masz jeszcze
tu i
tuUmiesz angielki ryju? Nie? To sie naucz
Hmm - Gizmondo: the gadgets weblog (czyli blog, tylko "technicznawy"), idg, które zna się na konsolach jak ja na rodzajach kapusty oraz (!!!) CENTRUMXP!
Normalnie same strony-giganty o tym piszą.
A ty Mirek umiesz "angielki"? To sprawdzaj newsy z pierwszej ręki, a nie przetłumaczone lub zinterpretowane.
Mirek19
12 09 2005, 18:40
Jejku! Tam jest napisane że to potwierdzili ludzie z microsoftu więc jak to już jest plotka to bardzo mocna!
TomisH nie wymądrzaj sie tak bo nie dałeś żadnego info na swoją obrone tylko obrarzasz mnie!
Nie nie umem "angielki" ty umiesz co? Chyba że poderwać

Umiem angielski i to bardzo dobrze! Skąd mogłem wiedzieć iż są to strony którym nie można ufać na igd.pl jest napisane źródło PC World więc raczej mi sie pewne wydaje.
Daj mi jakieś info co temu zaprzecza to przeprosze i bedzie po sprawie, a jak to napewno nie prawda to Ryo-san mogłeś napisać że to jest fake czy plota puszczona przez sony a nie odrazu pisać ze piepsze! Troche kultury prosze a nie zaraz z chamstwem do mnie!!!
Ryo-San
12 09 2005, 19:00
Mirus po pierwsze mnie obraziles wiec wlepiam ci ostrzezenie (4 to go)..jezeli masz ochote jeszcze kogos obrazic to pisz smialo..a zablokuje ci mozliwosc postowania na tym forum na iles tam dni. bo jak zapewne (nie) wiesz lamiesz regulamin.
A jesli chodzi o kulture chlopcze to tobie jej brak..
Co do linkow ktorych podales to nie wiem czy to jakis dowcip z twojej strony..centrumxp,igd, PC Wordl o_O lol szkoda ze nie podales jeszcze gry.wp.pl i jakiegos niusa Snake..
Jako ze widze nie masz pojecia o czym mowisz wiec powiem ci tyle..z jest mozliwosc na czytniki hddvd w Xboxie360 ale TYLKO i WYŁĄCZNIE bedziesz mogl na nich odpalic filmy w tym formacie..gry sa i beda w formacie DVD..
zerknij chlopie na jakies profesjonalne serwisy a nie jakies popluczyny
a teraz jak masz cos do powiedzenia to wez sobie troche prozaku i smialo pisz..ale z kultura bo w przeciwnym wypadku bedziesz mogl forum tylko przegladac
QUOTE(Mirek19 @ 12 09 2005, 18:48)
Umiesz angielki ryju? Nie? To sie naucz

To tak gwoli ścisłości.
A co do Billa i HD-DVD to proszę bardzo - masz 15 stron tematu, gdzieś to tu było. Miłego kopania!
hd dvd jest zbędne w xbox 360 bo nowe gry będą sie mieścic wna dvd

zreesztą było to już wiele razy wałkowane. ale widac do niektórych nie dociera
Mirek19
13 09 2005, 10:23
Spoko dotarło!
Sorki zachowałem sie jak gówniarz to sie więcej nie powtórzy
W UK jest dostępny pierwszy numer XBOX 360 OFFICIAL MAGAZINE, na płycie dołączonej do magazynu są trajlery, zdjęcia itd., ale w następnym numerze mają być grywalne wersje gierek, takich jak:
Kameo: Elements of Power, Project Gotham Racing 3, Perfect Dark Zero, Call of Duty 2
Przydałby się taki dysk na starcie nim by się człowiek zdecydował, w jaki tytuł zainwestować na początku.
http://www.oxm.co.uk/articles/disc_contents/september_2005
Ryo-San
23 09 2005, 19:32
grywalny PDZ o_O PGR3 o____O Kameo OMFG
przeciez mi nerwy puszczą jak będe mial grywalne wersje tych gier a konsola dopiero wystartuje za miecha..
Pojawily sie scany z Tenchu:
http://www.360updates.qj.net/t360_2Dfw877_2D1.jpghttp://www.360updates.qj.net/t360_2Dfw877_2D2.jpgPojawil sie rowniez wywiad z tworcami Gears Of War, z ktorego mozna sie dowiedziec, ze gra zostala zrobiona dopiero w ok. 50%:
http://www.xboxyde.com/news_2042_en.htmlChyba juz rozwiazano zagadke zwiazana z origen:
http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...lp=fr_en&tt=urlHalation = Halo
Te skany z Tenchu prezentuja sie slabo (poziom Splinter Cella) z drughiej strony malo co tam widac.
http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...lp=fr_en&tt=urloby to okazało sie prawdą
YETI spojrz na moj post wyzej, na 3 news
Saunter
26 09 2005, 17:26
Project Dark Zero na pierwszych trailerach.
Zlukaj koniecznie
Ryo-San
26 09 2005, 17:37
ktos wspominal o Halo 3?
no to polecam kupno Xbox World 360;]

Tomish thx za linka;]
OsciBosci
26 09 2005, 17:43
A co to za gra z okladki tzn "Pro Evo 360" ??
Ryo-San
27 09 2005, 00:56
Niestety do tej pory nie pokazano graczom z calego swiata trailera z Halo 3, ale na otarcie lez mam rowniez elektryzujaca wiadomosc. TEAM NINJA pracuje nad NINJA GAIDEN 2!!! Informacja zostala potwierdzona przez Tomonobu Itagaki`ego!!! NINJA GAIDEN 2 ma byc trzecia w kolejnosci gra, ktora TEAM NINJA wyda na X360. Chronologia wydawania poszczegolnych tytulow wyglada nastepujaco:
- DOA 4
- DOAX 2
- NG 2
- DOA Code Cronus
- Project Progressive
Troche przyjdzie nam poczekac

PS. Informacja pobrana z:
http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...ode-Cronus.html
Ryo-San
27 09 2005, 18:11
bolo1lolo
28 09 2005, 07:50
aaaaa!!!
![[382]bow.gif](http://www.psxextreme.info/style_emoticons/default/[382]bow.gif)
ninja gaiden 2 !!
kolejny killer, dla ktorego warto nabyc tę konsole !!
super-mega-hiper!!
X360 wystartuje w Chinach w 2006 roku, równolegle z ośmioma innymi krajami. Czy jednym z nich będzie Polska?
Źródło:
Team Xbox
No tak. W Chinach chyba najwieksza skala piractwa, ludzie pracuja za 1 dolara dziennie i oplaca im sie jakos wydawac tam konsole. U nas jak zwykle nic sie nie oplaca. Paranoja.
QUOTE(RosTo @ 30 09 2005, 17:12)
X360 wystartuje w Chinach w 2006 roku, równolegle z ośmioma innymi krajami. Czy jednym z nich będzie Polska?
Źródło:
Team Xbox Nie... W Polsce wogole xbox nie wystartuje

. Kupic bedzie mozna jedynie na targu przywieziony z niemiec

.
Polecam oblukac nowiutkie screeny z NBA 2k6... jednym słowem..dobra dwoma- kopią mordy!
KLIK
Zawodnicy wykonanie konkretnie (w szczegolnosci twarze)
Ale wykonanie stojów juz nie zachwyca.
tylko na obrazkach. polecam oblukac trailer, który jest bodajże na IGNie i sam zobaczysz jak realistyczne sa wszystkie ciuszki;]
Najważniejszym elementem każdej platformy są developerzy produkujący na nią gry. To właśnie oni sprawiają, że staje się popularna, wzrasta jej sprzedaż, a tym samym opłaca się tworzenie nowych gier.
W sieci pojawiły się plotki, jakoby developerzy nie byli szczególnie zainteresowani współpracą z Sony. Powodem są ogromne koszty produkcji gier na PS3, szacowane nawet na 20mln USD za jedną. Sega już zrezygnowała z wersji gry Codemned na PS3 (została tylko wersja na 360-tkę), a niewykluczone że inni developerzy podążą jej śladem. Carmack zresztą już wcześniej ogłosił, że preferuje platformę Microsoftu.
Przewaga Xbox'a 360 staje się coraz większa. Na dzień dzisiejszy na tą konsolę powstaje ponad 200 gier, tymczasem na PS3 jedynie 103.
gry.wp.pl
Nie ma to jak newsy z wp.pl autorstwa niejakiego "węża"
LOL
MichAelis
2 10 2005, 17:13
nie moge z tego goscia, ostatnio napisal ze zlamali soft 2.0 w PSP, a chodzilo oczywiscie o downgrade, napisalem mu kultralnie ze jest idiota, ale nie odpisał mi niestety

ma ktos maila do szefostwa? moze go zwolnia wreszcie. xD
Jak widać na przykładzie "węża" są ludzie i są parapety.
Tak całkiem to tego z palca nie wyssał.
Link
wie ktos gdzie dokladnie ma sie odbyc x05 w amsterdamie?????
Od jutra
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.