Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 News
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
bebbop
Bedzie podzial. Nie zapowiada sie w najblizszej przyszlosci by sie cos zmienilo w tej sprawie.
RosTo
QUOTE(killer-san @ 7 09 2005, 16:02)
Jakos sobie przypomnialem to oto pytanie: czy nadal bedzie podział na NTSC i PAL??
*

Podział PAL/NTSC zniknie w zasadzie dopiero wtedy, gdy wszyscy będą mieli telewizor HDTV smile.gif
mikes
Na TGS 2005 będą wystawione 2 gry walne dema na X360!!
Pierwsze to.. Ridge Racer 6!!!! Będzie mozna jesze agrać w Kameo: EOP .Trzecie demo to World air force..Zarąbista wiadomośc!!
Plus tego nowe trialerki:
Dynasty Warriors 5 Special - Trailer (Koei)
Dead or Alive 4 - Trailer (Tecmo)
Frame City Killer - Trailer (Namco)
Pro Yakyuu Spirits - Trailer (Konami)
Rumble Roses XX - Trailer (Konami)
Shutokou Battle - Trailer (Genki)
Tengei Makyo Ziraia: Haruka Naru Jipang - Trailer (Hudson)
Wolny
Na ultimie mozna już zamawiać pierwsze gry.
RosTo
Microsoft ujawnił cennik Xbox Live dla X360.
Link: Team Xbox
Jakim
Parę nowych gierek: Nowy SONIC!
obrazki w 720p

Chrome Hounds
kolejne oibrazki w 720p
TomisH
Chrome Hounds wygląda jak... no nie wygląda.
Co do zestawów Live - skoro w wersji "lepszej" ix360 będzie headset i tutaj w zestawach będzie headset, to nam daje... dwa headsety? O_o
Maiden
dla goscia zapewne biggrin.gif
Jakim
Kolejne screeny w 720p tym razem z:

The Outfit

Saint's Row
Wiśnia San
Saint's Row - IGN określiło ta gre jako GTA killer ciekawe co z tego wyjdzie.
YETI
QUOTE(Wiśnia San @ 11 09 2005, 09:31)
Saint's Row  - IGN określiło ta gre jako GTA killer ciekawe co z tego wyjdzie.
*

taa... moze i GTA3 killer, ale R* juz pracuje przy czwartej czesc twisted.gif hehe
I pewnie bedzie kolejna ewolucja (lub rewolucja)
Mirek19
Wiecie co Bill sobie sam kopie dołki, myślałem że HD-DVD bedzie odrazu normalnie na X-BOXa, a jak mówicie tylko DVD, to poco wogóle mówili ze dadzą. Tylko straszą ludzi że później bedzie montowany HD, albo nie oni tylko ludzie straszą ludzi tongue.gif

Już mi sie przestał ten X-kloc podobadź
YETI
na gametrailers znajdziemy trailer Saint's Row (to 100% kopia GTA, R* powinni pozwac tworcow tej gry za skopiowania... wszystkiego wink.gif )
The Outfit: ta gra wyglada zenujaco słabo.
Faustus
QUOTE(Mirek19 @ 11 09 2005, 10:56)
Wiecie co Bill sobie sam kopie dołki, myślałem że HD-DVD bedzie odrazu normalnie na X-BOXa, a jak mówicie tylko DVD, to poco wogóle mówili ze dadzą. Tylko straszą ludzi że później bedzie montowany HD, albo nie oni tylko ludzie straszą ludzi tongue.gif

Już mi sie przestał ten X-kloc podobadź
*

To rzeczywiście, masz powód wink.gif
Wiśnia San
Z filmików które widziałem na IGN to to nie wyglądało jak GTA killer no ale poczekamy zobaczymy.
Mirek19
To rzeczywiście, masz powód

No dla mnie wystarczający icon_twisted.gif
Bo nie chce kupić sobie x-boxa z dvd a potem bać sie że microsyf coś wymyśli i wsadzą HD-DVD.
Ryo-San
Mirus czy ty nie widzisz tego ze pie/pszych takie glupoty ze rece opadaja?
gdzies ty chlopie wyczytal ze wsadza HD-DVD w Fakcie czy Super Ekspresie..
Mirek19
Mirus czy ty nie widzisz tego ze pie/pszych takie glupoty ze rece opadaja?
gdzies ty chlopie wyczytal ze wsadza HD-DVD w Fakcie czy Super Ekspresie..

Nie tu to przeczytałem!
Masz jeszcze tu i tu
Umiesz angielki ryju? Nie? To sie naucz twisted.gif
TomisH
Hmm - Gizmondo: the gadgets weblog (czyli blog, tylko "technicznawy"), idg, które zna się na konsolach jak ja na rodzajach kapusty oraz (!!!) CENTRUMXP!

Normalnie same strony-giganty o tym piszą.
A ty Mirek umiesz "angielki"? To sprawdzaj newsy z pierwszej ręki, a nie przetłumaczone lub zinterpretowane.
Mirek19
Jejku! Tam jest napisane że to potwierdzili ludzie z microsoftu więc jak to już jest plotka to bardzo mocna!

TomisH nie wymądrzaj sie tak bo nie dałeś żadnego info na swoją obrone tylko obrarzasz mnie!

Nie nie umem "angielki" ty umiesz co? Chyba że poderwać wink.gif Umiem angielski i to bardzo dobrze! Skąd mogłem wiedzieć iż są to strony którym nie można ufać na igd.pl jest napisane źródło PC World więc raczej mi sie pewne wydaje.

Daj mi jakieś info co temu zaprzecza to przeprosze i bedzie po sprawie, a jak to napewno nie prawda to Ryo-san mogłeś napisać że to jest fake czy plota puszczona przez sony a nie odrazu pisać ze piepsze! Troche kultury prosze a nie zaraz z chamstwem do mnie!!!
Ryo-San
Mirus po pierwsze mnie obraziles wiec wlepiam ci ostrzezenie (4 to go)..jezeli masz ochote jeszcze kogos obrazic to pisz smialo..a zablokuje ci mozliwosc postowania na tym forum na iles tam dni. bo jak zapewne (nie) wiesz lamiesz regulamin.
A jesli chodzi o kulture chlopcze to tobie jej brak..
Co do linkow ktorych podales to nie wiem czy to jakis dowcip z twojej strony..centrumxp,igd, PC Wordl o_O lol szkoda ze nie podales jeszcze gry.wp.pl i jakiegos niusa Snake..

Jako ze widze nie masz pojecia o czym mowisz wiec powiem ci tyle..z jest mozliwosc na czytniki hddvd w Xboxie360 ale TYLKO i WYŁĄCZNIE bedziesz mogl na nich odpalic filmy w tym formacie..gry sa i beda w formacie DVD..
zerknij chlopie na jakies profesjonalne serwisy a nie jakies popluczyny

a teraz jak masz cos do powiedzenia to wez sobie troche prozaku i smialo pisz..ale z kultura bo w przeciwnym wypadku bedziesz mogl forum tylko przegladac
TomisH
QUOTE(Mirek19 @ 12 09 2005, 18:48)
Umiesz angielki ryju? Nie? To sie naucz  twisted.gif
*

To tak gwoli ścisłości.
A co do Billa i HD-DVD to proszę bardzo - masz 15 stron tematu, gdzieś to tu było. Miłego kopania! smile.gif
styxq
hd dvd jest zbędne w xbox 360 bo nowe gry będą sie mieścic wna dvd closedeyes.gif zreesztą było to już wiele razy wałkowane. ale widac do niektórych nie dociera dry.gif
Mirek19
Spoko dotarło! wink.gif
Sorki zachowałem sie jak gówniarz to sie więcej nie powtórzy blush.gif
maniax
W UK jest dostępny pierwszy numer XBOX 360 OFFICIAL MAGAZINE, na płycie dołączonej do magazynu są trajlery, zdjęcia itd., ale w następnym numerze mają być grywalne wersje gierek, takich jak:
Kameo: Elements of Power, Project Gotham Racing 3, Perfect Dark Zero, Call of Duty 2

Przydałby się taki dysk na starcie nim by się człowiek zdecydował, w jaki tytuł zainwestować na początku.

http://www.oxm.co.uk/articles/disc_contents/september_2005
Ryo-San
grywalny PDZ o_O PGR3 o____O Kameo OMFG
przeciez mi nerwy puszczą jak będe mial grywalne wersje tych gier a konsola dopiero wystartuje za miecha..
bebbop
Pojawily sie scany z Tenchu:
http://www.360updates.qj.net/t360_2Dfw877_2D1.jpg
http://www.360updates.qj.net/t360_2Dfw877_2D2.jpg

Pojawil sie rowniez wywiad z tworcami Gears Of War, z ktorego mozna sie dowiedziec, ze gra zostala zrobiona dopiero w ok. 50%:
http://www.xboxyde.com/news_2042_en.html

Chyba juz rozwiazano zagadke zwiazana z origen:
http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...lp=fr_en&tt=url

Halation = Halo cool.gif
YETI
Te skany z Tenchu prezentuja sie slabo (poziom Splinter Cella) z drughiej strony malo co tam widac.

http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...lp=fr_en&tt=url
oby to okazało sie prawdą hyh.gif
bebbop
YETI spojrz na moj post wyzej, na 3 news tongue.gif
Saunter
Project Dark Zero na pierwszych trailerach.

Zlukaj koniecznie
Ryo-San
ktos wspominal o Halo 3?
no to polecam kupno Xbox World 360;]

Tomish thx za linka;]
OsciBosci
A co to za gra z okladki tzn "Pro Evo 360" ?? smile.gif
Ryo-San
wszystko wskazuje na to ze Team Ninja zostaje w obozie Microsoftu
http://www.xboxcore.com/gaming_news/936.html
http://news.teamxbox.com/xbox/9348/Itagaki...e-On-The-Earth/
bebbop
Niestety do tej pory nie pokazano graczom z calego swiata trailera z Halo 3, ale na otarcie lez mam rowniez elektryzujaca wiadomosc. TEAM NINJA pracuje nad NINJA GAIDEN 2!!! Informacja zostala potwierdzona przez Tomonobu Itagaki`ego!!! NINJA GAIDEN 2 ma byc trzecia w kolejnosci gra, ktora TEAM NINJA wyda na X360. Chronologia wydawania poszczegolnych tytulow wyglada nastepujaco:
- DOA 4
- DOAX 2
- NG 2
- DOA Code Cronus
- Project Progressive

Troche przyjdzie nam poczekac happy.gif

PS. Informacja pobrana z:
http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...ode-Cronus.html
Ryo-San
a tutaj kilka slow Itagakiego o Ninja Gaiden 2
http://teamninja.1up.com/do/feature?pager....t=0&cId=3144132
bolo1lolo
aaaaa!!! [382]bow.gif ninja gaiden 2 !!

kolejny killer, dla ktorego warto nabyc tę konsole !!
super-mega-hiper!!
RosTo
X360 wystartuje w Chinach w 2006 roku, równolegle z ośmioma innymi krajami. Czy jednym z nich będzie Polska?
Źródło: Team Xbox
bebbop
No tak. W Chinach chyba najwieksza skala piractwa, ludzie pracuja za 1 dolara dziennie i oplaca im sie jakos wydawac tam konsole. U nas jak zwykle nic sie nie oplaca. Paranoja.
Silver
QUOTE(RosTo @ 30 09 2005, 17:12)
X360 wystartuje w Chinach w 2006 roku, równolegle z ośmioma innymi krajami. Czy jednym z nich będzie Polska?
Źródło: Team Xbox
*

Nie... W Polsce wogole xbox nie wystartuje laugh.gif . Kupic bedzie mozna jedynie na targu przywieziony z niemiec tongue.gif .
Jakim
Polecam oblukac nowiutkie screeny z NBA 2k6... jednym słowem..dobra dwoma- kopią mordy!

KLIK
YETI
Zawodnicy wykonanie konkretnie (w szczegolnosci twarze)
Ale wykonanie stojów juz nie zachwyca.
Jakim
tylko na obrazkach. polecam oblukac trailer, który jest bodajże na IGNie i sam zobaczysz jak realistyczne sa wszystkie ciuszki;]
Mermind
Najważniejszym elementem każdej platformy są developerzy produkujący na nią gry. To właśnie oni sprawiają, że staje się popularna, wzrasta jej sprzedaż, a tym samym opłaca się tworzenie nowych gier.

W sieci pojawiły się plotki, jakoby developerzy nie byli szczególnie zainteresowani współpracą z Sony. Powodem są ogromne koszty produkcji gier na PS3, szacowane nawet na 20mln USD za jedną. Sega już zrezygnowała z wersji gry Codemned na PS3 (została tylko wersja na 360-tkę), a niewykluczone że inni developerzy podążą jej śladem. Carmack zresztą już wcześniej ogłosił, że preferuje platformę Microsoftu.

Przewaga Xbox'a 360 staje się coraz większa. Na dzień dzisiejszy na tą konsolę powstaje ponad 200 gier, tymczasem na PS3 jedynie 103.

gry.wp.pl
YETI
Nie ma to jak newsy z wp.pl autorstwa niejakiego "węża"
LOL wink.gif
MichAelis
nie moge z tego goscia, ostatnio napisal ze zlamali soft 2.0 w PSP, a chodzilo oczywiscie o downgrade, napisalem mu kultralnie ze jest idiota, ale nie odpisał mi niestety sad.gif ma ktos maila do szefostwa? moze go zwolnia wreszcie. xD
McDrive
Jak widać na przykładzie "węża" są ludzie i są parapety.
RosTo
Tak całkiem to tego z palca nie wyssał.
Link
Jakim
NBA 2006

kolejny kosz:D
hermi1
wie ktos gdzie dokladnie ma sie odbyc x05 w amsterdamie?????
c1n3k
Od jutra smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.