Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 News
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
konrado0905
pojawil sie pierwszy obraz gry na X360 laugh.gif szkoda ze nie ma go jak odtworzyc. ale juz nie dlugo
Apoc
Obczajcie ten filmik, ale ostrzegam dla ludzi o mocnych nerwach
http://www.mehostweb.com/download/smx_rough.wmv

Film z akcji "Smash My Xbox360"
cronosik
To jest zdjecie ze zwyklego Tv. Jako ze zdjecie jest w niskiej rozdzialce i robione w "ruchu" to moim zdaniem na zywo bedzie wygladalo pieknie. Oczywiscie ze nie tak jak na HDTV. Ale sami powiedzcie.

klausa
Tej, to na pewno jest ze zwykłego TV?
-GLD-Uzny
Ktos z Was widzial screeny z h2 robione sdk (czy jak to sie tam zwie)? Ostrosc jak zyleta, ale normalnie na tv (jakis normalny, 100hz) wyglada to zdecydowanie gorzej smile.gif
Wolny
Obejrzałem to "smashmyxbox" i się zawiodłem,gdzie tłumy oczekujacych na konsole?Zamiast tego garstka osób po za sklepem bawią się w niszczenie konsoli.WOW.
raulos
zobaczcie ludzie sa zadowoleni a nie maja hdtv biggrin.gif wiec musi byc ok http://forums.xbox.com/603738/ShowPost.aspx#603738
cronosik
Tak ze zwyklego TV tu jest wiecej zdjec Tutaj
No i ja oczywiscie nie mowie ze na hdtv nie jest lepiej. Oczywiscie ze jest ale pocieszam sie ze na SDTV nie jest najgorzej smile.gif

Ten cyctat rozwiewa moj zly humor spowodowany posiadaniem SDTV biggrin.gif

"No matter what kind of tv you have you'll love it "
"It looked Awesome even without HD"
RosTo
Ruszył oficjalny sklep z odzieżą i gadżetami xbox gear store. Ceny produktów jeszcze ujdą, ale koszt wysyłki do Polski - kosmos!!!
Mikes
relacje premiery od kuzynki z USA:

23:25:39 ja
jak tam u was po premierze nowego iX'a?
23:27:07
wariacja
23:27:29
ludzie czekali w deszczu do 12 w nocy aby sklepy otworzyli sie i by kupic
(?, czyli był tłok, nie powiecie)
23:28:13 ja
a jak wrażenia ludzi?
23:29:06
cii co kupili to napewno szczesliwi (musza byc bo kasy kupe stracili) ale jeszcze nie ma duzo gier wiec da sie poczekac

P.S to jest NY czyli wcale nie było "cichej" premiery bez kolejek(w większych miastach przynajmniej)
cronosik
To ja tez zmienie smile.gif

Ciekawe jak bedzie w europie. Podobno juz teraz ludzie przychodza do sklepow i mowia ze dadza 100e wiecej zeby tylko kupic biggrin.gif
YETI
QUOTE(raulos @ 25 11 2005, 00:34) *

zobaczcie ludzie sa zadowoleni a nie maja hdtv biggrin.gif wiec musi byc ok

Z tym ze powazne servisy twierdza zupełnie cos innego.
Frank Jaeger
Mass fight breaks out in queue for Microsoft's new console

http://www.gamesradar.com/news/default.asp...bsectionid=2514

icon_twisted.gif
Minio
Na stronach twierdzą, że z zakupem X360 nie było kłopotow. Link podany przez Franka może wskazywac na troche odmienną sytuację.
Wg portali gry odpalane na zwykłych TV wyglądają jak ulepszone wersje z Xboxa. Wg ludzi nie jest tak źle.
Ktos się gubi w zeznaniach...
cronosik
ja chyba bardziej wierze ludziom chociaz powiem jak zobacze na wlasne oczy.
Serwisy moga tak pisac bo im ktos zaplacil zeby ludzie sie rzucili teraz na hdtv. ale moze to za bardzo wydumana teoria spiskowa smile.gif Zobaczymy sami co i jak.
Pozdrawiam
Saunter
2 newsy dla Was

Brak blokady regionalnej!! (u niektórych gier, ale zawsze)
http://www.xboxpolska.net/index.php?id=959

Pokrzywdzeni Australijczycy...
http://www.xboxpolska.net/index.php?id=965
PePeP
Co do tego jak gry wyglądają na zwykłych TV - pamiętajcie o tym że redaktorzy tych "poważnych serwisów" maja na codzień do dyspozycji HDTV LCD, monitory do PC czy projektory warte tysiące $. Jak ja bym na czymś takim pracował i potem zobaczył gre na zwykłym TV (i to jeszcze przez zwykły kabel - pamiętajcie że w USA nie ma SCART RGB (euro) - który daje dużo lepsza jakość obrazu w przypadku zwykłego TV - kolory, ostrość, kto widział ten wie o czym mówie) to też bym zrzędził jakie to brzydkie i wogóle. Poza tym oni jak grają w gre na PC to też na takim kompie z 2 x GF7800GTX wartym z 3000$ wiec też maja troche wypaczone "gusta". A zwykli ludzie po prostu nie mają porównania, tak samo jak i więszkość z nas nie będzie miała i będziemy zadowoleni. Heh ja mam fiata punto i dopóki się nie przejechałem autem rodziców tez mi się wydawało że jset fajny wink.gif Wiec nie bierzcie aż tak serio wypowiedzi tych recenzentów z zachodnich serwisów.
RosTo
Firma Chipworks (spece od reverse engineering) grzebie w nowym pudle - link.
Yap
Tak sobie przglądałem różne screeny z PGR3 czy gameplay Call of Duty 2 na Hyper'ze i nie odnoszę jakiegoś (pipi)go wrażenia, iz będzie przełom. Owszem - jestem pewien, że będzie miodnie lecz niewiele widać na fotkach. Zaczekam z wnioskami do momentu rozpakowania własnego Pudła 360.
bartiz
Jak się spodziewałeś fotorealistycznej grafiki czyli takie coś jak sam widzisz to się niestety zawiedziesz. Ja od początku do grafiki jestem nastawiony z dystansem i przez to się nie zawiodę.
Apollo302
Czy wiadomo juz jak wyglada Halo w wyskokiej rozdzialcena 360tke? Moze jakies opinie Hamerykanow??
raulos
mam pytanie czy na x360 odpali sie zwykly film nagrany na pc ? nie dvd na cd-r wiecie o co mi chodzi zwykly film biggrin.gif taki jakie macie na dyskach biggrin.gif
klausa
Nie. Chyba, że masz media center pc, albo komputer z win media center edition i będziesz streamował dane do konsoli.
YETI
H2 odpalone na X360
http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...deo-halo-2.html
Budyn
Reklama X360
Zerknijcie na reklam? 360 w ameryka?skiej TV smile.gif
YETI
http://www.gamershell.com/news/26485.html

360 podobno lubia sie wiesza, teraz doszed? kolejny problem, ?le ch?odzone GPU
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EE...kFEiziJbWPk.php

Dobrze sie sta?o ze nie zamówi?em konsoli, bo jak widac zdazaja sie wadliwe egzemplarze.
Kolejna partia konsol powinna byc juz OK...powinna.
Apollo302
Swoja drog? skoro 360 jest w stanie emulowac xboxa musi rzeczywiscie byc potezna, wiadomo bo bylo to juz poruszane nieraz ze emulacja wymaga olbrzymiej mocy obliczeniowej paro lub parunastokrotnie potezniejszej od systemu ktory sie emuluje...bardzo podobaja mi sie skany statyczne z HALO 2 dopalonym przez 360 tke, mucha nie siada....Poczekajmy na test chlopkow z PSX Extreme bedziemy mieli wtedy pelna jasnosc co do wygladu dynamicznego gry.....
kiender
QUOTE(Apollo302 @ 27 11 2005, 23:11) *

Swoja drog? skoro 360 jest w stanie emulowac xboxa musi rzeczywiscie byc potezna, wiadomo bo bylo to juz poruszane nieraz ze emulacja wymaga olbrzymiej mocy obliczeniowej paro lub parunastokrotnie potezniejszej od systemu ktory sie emuluje

360 nie emuluje Xboxa ; w sensie rozumienia tak jak to robi np. PCet z emulatorami konsol . 360 jest kompatybilna wstecz ( chocia? nie ze wszystkimi tytu?ami ). Tak samo PS2 jest kompatybilne z PSXem - i moc konsoli nie ma tu nic do rzeczy
raulos
w srode o 19.30 na game one maja prezentowac xbox"thłesał sesał" biggrin.gif maja grac na PGR3 PDZ i DOA4 smile.gif
Apoc
qna...niemam gameone...moglby ktos zrobic jakies RIPa czy cos cool.gif blush.gif
YETI
screeny z Burnouta na 360
http://www.xboxyde.com/news_2351_fr.html
klausa
Właśnie zobazcyłem. MASAKRA! Wiedziałem ze podciągną grafę, ale że AŻ tak?
Pavlis
QUOTE(klausa @ 28 11 2005, 13:25) *

Właśnie zobazcyłem. MASAKRA! Wiedziałem ze podciągną grafę, ale że AŻ tak?

Pewny jestes???czy masz może jakies problemy z oczami ninja.gif to jast silnik z x tylko poprawione tekstury i rozdziałka po Bornoucie na 360 spodziewałem sie o wieele więcej.......trzeba czekać dalej na killera graficznego.......
klausa
Dla mnie jest (pipi).
Pavlis
Nie chce tu rozpoczymnac offtopu ale jak moze być dobre z takim marnym asfaltem poprostu lepsza rozdzialka i tekstury i tyle........a ciekawe gdzie jest kierowca na 1 screenie...........
player13
java script:add_smilie(":circle:","smid_27")
circle.gif square.gif triangle.gif ninja.gif
Jakim
mi się screeny podobają. Wiado było że będzie to coś na kształt przedsięwzięcia - King Kong z Xa na KK z X360; Tony Hawk AW czy GUN. W porównaniu do tamtych produkcji tutaj podciągnięto grafe o wiele bardziej.
Mikes
a ciekawe gdzie jest kierowca na 1 screenie...........

jest na 1 skrinie kierownica
nawet nie trzeba się specjalnie przyglądać
Pavlis
QUOTE(Mikes @ 28 11 2005, 15:42) *

a ciekawe gdzie jest kierowca na 1 screenie...........

jest na 1 skrinie kierownica
nawet nie trzeba się specjalnie przyglądać

a umiesz czytać dobrze ze zrozumieniem ninja.gif mi chodzi o kierowce a nie kierownice.......
klausa
QUOTE(kiender @ 28 11 2005, 08:36) *

QUOTE(Apollo302 @ 27 11 2005, 23:11) *

Swoja drog? skoro 360 jest w stanie emulowac xboxa musi rzeczywiscie byc potezna, wiadomo bo bylo to juz poruszane nieraz ze emulacja wymaga olbrzymiej mocy obliczeniowej paro lub parunastokrotnie potezniejszej od systemu ktory sie emuluje

360 nie emuluje Xboxa ; w sensie rozumienia tak jak to robi np. PCet z emulatorami konsol . 360 jest kompatybilna wstecz ( chocia? nie ze wszystkimi tytu?ami ). Tak samo PS2 jest kompatybilne z PSXem - i moc konsoli nie ma tu nic do rzeczy

Emuluje. Gdyby był kompatybilny wstecz, to by odpalał wszystko. Właśnie przez to że emuluje może odpalić w 720p i chyba (zgaduję teraz) zmieniać obrazki klawiszy na te 360tkowe.
Mikes
ups, sorry śpieszyłem się wink.gif
a jak juz to kierowcy w ma curent gebach też nie było(inaczej gra dostała by chyba M) biggrin.gif
peter
ja mam GameOne smile.gif postaram sie nagrać co nieco i wrzuce na yousendita.
Saunter
Jak zachęcają do Xa w Japonii

Masakra, ja też chcę to zlukać na live!!
hipcio
czy bedzie mozna przeniesc konto ze starego liva na nowego xboxa ?? wraz z friend listem i subskrypcja ktora juz wykupilem na rok ?
Diabeu
byś czytał temat to byś wiedział

TAK, możesz przenieść całe swoje konto, automatycznie jest na poziomie GOLD (wedle nowego podziału Live!)
Minio
Na MTV niemieckim nieźle lansują nowego Xboxa. Reklamy pojawiły się jeszcze przed premierą w USA.
I przypomniałem sobie, że kilka dni temu po jednej z takich reklam pojawiła się data 1 XII 05 (dzień przed Euro premierą). Nie pamietam o co chodziło, ale w najgorszym wypadku jutro bedzie można zobaczyc jakiś program pokazujący X360, jego gry itd. Jak ktoś ma mozliwości i zna niemiecki to niech jutro włączy niemieckie MTV.
Paczek
Zlozylem kolo miesiaca temu pre-ordera na Xboxa 360 i mialem zamowione premium pack dzisiaj poszedlem do Dixons i chcialem zapytac o bundle pack i menadzer przyszedl i powiedzial mi ze nie bedzie Premium pack tylko core systems i tak jest podobno w calej sieci dixons i currys. A sklepy jak Virgin wogole nie maja zadnych Xow tylko sklepy jak Game maja Premium Packs. Microsoft ma dac w prasie szczegoly i przeprosic podobno. Ja jako ze musze miec ta kosolke to wezme core i dokupie HDD i Wirless control pad. Ale biore Bundle pack z 3 grami do wyboru i wybieram CoD2, PGR3 i NBA do tego kabel HD-VGA. Szkoda troszke ze nie dostane tych dodatkow no ale co tam przynajmniej zaoszczedze pare funtow
Saunter
Niezły lol, zapraszam do zobaczenia tych obrazków.
Tuning pada
RosTo
Tego nie kupicie w sklepie.
Wszyscy pracownicy Xbox Team otrzymali w prezencie od Microsoftu, specjalną edycję 360-ki. Główne cechy tego cacuszka:
  • zielony HDD z wygrawerowanym gamertagiem właściciela,
  • specjalny faceplate min. z napisem "I MADE THIS",
  • bezprzewodowy pad w specjalnej (oczywiście zielonej) wersji.
Zdjęcia znajdziecie tutaj.

QUOTE(Saunter @ 30 11 2005, 21:07) *

Niezły lol, zapraszam do zobaczenia tych obrazków.
Tuning pada

Było już o tym - http://www.psxextreme.info/index.php?s=&sh...ndpost&p=774250
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.